#kdollbeautyskincare

28917 posts

TOP POSTS

Siapa yg nak cantik comel molek mcm asyallie ,gunalah skincare KDOLL ni, seriously tak menyesal, bau wangi, tak melekit langsung, feedback dari customer pun banyak ,saya pun guna skincare ni taw hehee, lelaki pun boleh guna😍😍💕💕 Tak percaya? Cubalah sendiri you alls, i dah meletopss.. You bila lagi 😍😝💕
________________________________________

Order : Pm me ✅or whatsapp 017 3218640✅
________________________________________

RM70SM
RM80SS
RM170(SINGAPORE,BRUNEI,INDONESIA)
Include postage

________________________________________

FUNGSI;

Kdoll cleanser 👇
Membersih wajah dengan mendalam untuk menyingkirkan kotoran yang tersumbat didalam liang pori,mengimbangi minyak berlebihan ,membantu mencerahkan kulit wajah disamping memberikan tona cerah sekata dan membantu menyegarkan kulit wajah sepangjang hari.

Kdoll Day Cream👇
Membantu menyamarkan noda-noda hitam pada kulit wajah , melindungi wajah daripada sinar uv , menganjalkan kulit,mengimbangi minyak berlebihan,meningkatkan keserian kulit wajah dan kulit kelihatan cerah dan gebu.

Kdoll Night Cream👇
Krim kecantikan kulit wajah yang digunankan sewaktu hendak tidur . Krim ini berfungsi untuk jeragat,parut,bintik-bintik hitam,lingkaran gelap bawah mata dan sebagainya. Wajahakan kelihatan lebih cerah dan berseri pada keesokkan hari.

Kdoll Toner 👇
Membantu mengecilkan liang , mengimbangi minyak berlebihan , mengajalkam kulit wajah dan membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari.
💕

#kdoll #kdollbeautyskincare #kdollbeautyoriginal

Hello darling..Monday blues..huhuhu...
Pape pon jom b'kdoll dahulu..#kdollbeautyskincare terbaik..👍👍👍
murah2..🔊🔊🔊
RM70 jerrr uols...😱😱😱
For fast reply pls wassap 0122846825

#kdollbeautyskincare #kdollbeauty_hq #kdollbeauty #kdollbeautyoriginal #dropshipdiperlukan
.
.
Kdoll merawat Masalah
- Kulit Kusam
- Kulit sensitif
- Kulit berjerawat
- Kulit berminyak
- Kulit sunburn
.
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Menyingkirkan blackhead + whitehead .
🌸 Memudarkan parut dimuka .
🌸 Memulihkan kulit akibat sunburn
🌸 Memberikan kelembapan pada kulit .
🌸 Memudarkan lingkaran hitam dibawah mata .
🌸 Menganjal, menggebukan kulit
🌸 Menyegar serta melembutkan kulit
.
K Doll skincare dirumus dari bahan natural. Tidak mengandungi bahan penghakis, bebas dari paraben, merkuri & hydroquinon. Dijamin tak menggelupas & mencerahkan kulit anda dlm masa 1-2 minggu
.
✔Lelaki pun boleh guna
✔Sesuai utk semua peringkat umur
✔Kesan seawal 1 minggu
.
✨1 Set K DOLL BEAUTY SKIN mengandungi 4 item & kesemuanya telah mendapat kelulusan KKM
.
💰RM70 SM RM75 SS
📲WS 0175560279

Yang baik x semestinya baik yang jahat x semestinya jahat
#kypj#kdollbeautyskincare#single

Setiap hari asyalliee akan menggunakan #kdollbeautyskincare & #kdollbeautycandy untuk dapatkan kulit flawless bak kulit telur 👍👍 Promosi masih berjalan

Whatsapp #0148136092

Dulu tiap kli nk update pic kena edit2 dulu baru yakin dan bpuas hati, skrg post terus jea Sbb kulit dh berseri-seri. Kat dalam gambar cantik, kat luar pon cantik.. Tak nak kea mcm tu?? Laki atau ppuan semuanya boleh pakai produk kdoll ney.. Dah banyak dh yg bjaya, xnak cuba ke??? Xpcya tekan #testimonikdoll ney.. Terbaik untuk kulit:
-Kulit sensitif
-Berjerawat
-Berjeragat
-Kulit Kusam
-Sunburn
-Pigmentasi kulit
-Resdung -Pori2 terbuka

Pastikan 0riginal baru bli!!! Whatsaap_ 017-8156380

#kdollbeautyskincare
#testimonikdoll
#kdollpossetiaphari
#kdollbeautyoriginal

Cubalah K'Doll Beauty Skin sekarang 💋

KEBERKESANANNYA MEMANG TERBUKTI SEAWAL 1-2 MINGGU

Formulasi dari 100bahan semulajadi, dijamin selamat untuk kulit wajah.

K'Doll Beauty dirumus dari bahan natural. Tidak mengandungi bahan penghakis, bebas dari paraben, merkuri dan hydroquinon. Sesuai untuk lelaki dan wanita untuk semua peringkat umur, notified with KKM pulak 😱
.
1 SET RM70 SM / RM80 SS
.
TERMASUK POSTAGE 😉😉
.
For more details DM / Whatsapp📱utk order
#0143005898
#0143005898
.
#kdollbeautyskincare #kdollbeautyoriginal #naturalskincareproducts #bebasmerkuri

feedback dri costumer kdoll beauty..
Anda dijamin cantik lepas guna kdoll . so , tnggu apa lgi ? wssap sye sgera 0167686461 utk dptkan kulit y menawan
#kdollbeautycandy #kdollbeautyskin #kdollbeautyskincare #asyalliee

MOST RECENT

💓Makan ni, Putih sampai ke urat hijau💓
.
Dijamin Berkesan, Jom putih dari kepala sampai kekaki.
.
*Khasiat Kdoll Beauty Candy*
1. Memutih satu badan
2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat
3.Melembap kulit
4. Melancarkan sistem penghadaman
5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya
.
*Ramuan Kdoll Beauty Candy*
1.Vit C
2.Serbuk Mutiara
3.Kolagen
4.Mixberry juice
5.Rosehip oil
6.Glutation
7.Alpha Arbuntin

Awas.Jangan Terlebih makan. Nanti terlajak Putih❤ *CARA MAKAN*

Minimum 1 kali sehari (ambil pagi sebelum/selepas makan)
.
Maksimum 2 kali sehari (ambil pagi dan malam sebelum tidur)*jangan lupa minum air ye..
.
FREE POSTAGE😘

Whatassp📲+60178156380

#kdoll #kdollbeautyskincare #kdollbeauty #kdollbeautyskincareoriginal #kdollbeautyskincaremurah #kdollcandy #kdollbeautycandy #kdollbeautycandyoriginal #kdollbeautycandymurah #malaysia #asyalliee #jomcantik #jomdapatkansegera #sayajualonline #sayajualmurah #beautyskincare #kosmetikmurah #trustedseller #like4like

#assalamualaikum Hai, #morning dear😘

Jom minum SCDC 😍

Cara Pengambilan Breast Drink :
--------------------------------
► Masukkan 2 scoop kolagen ► Masukkan 120ML air masak atau jus ke dalam shaker & goncang
► Bancuh mengunakkan air mineral / air bersih biasa, Tidak digalakkan menggunakan air panas
► Minum 2 kali sehari sebelum atau selepas makan

Nota :
-------
- Minum air yang banyak. - 99% pengguna mendapat kesan positif. Keberkesanan mungkin berbeza mengikut kadar pengeluaran hormon, umur, diet dan juga keturunan.

www.wasap.my/60104297949

#SCDC #SWEETCANDCUP #SCDCSUPERSERUM #GBDA #GARAMBUKITDELIMAANGGUN #SCDCANGELS196
#dms360 #beautykaseh #aurawhiteskinspa
#tatiskincare  #kdollbeautyskincare #deejacosmetic #molekskincare
#janganmengataskincare #ibuputihnina #polishglowing #slimdah #dramasangat #akasia #mencintaimumrphotographer #semusimrindu #pingantakretaknasitakdingin

Sis bg tips cara nak pakai day cream by pretty face skincare..senang je u olss..yg penting day cream ni full coverage taw😍
Tanak pakai pondesen,Nak pakai day cream je pun dah cantik dah

Ws 012-4428792

#prettyface #prettyfaceskincare #prettyfaceskincaremurah #prettyfaceoriginal #prettyfacebyadira #kdoll #kdollbeauty #kdollbeautyskincare #kdollbeautyskincaremurah #kdollcandy #kdollcandyoriginal #kdollbeautycandymurah #malaysia #asyalliee #adirasalahudi #beautyskincare #kosmetikmurah #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Tak yah risau dgn bahan Kdoll sebab mmg takde sebarang kimia yg blh menghakiskan kulit. Kdoll merawat jerawat/parut menggunakan bahan organik yg semula jadi sahaja.

DAPATKAN K'DOLL SKINCARE SEKARANG

KEBERKESANANNYA MEMANG TERBUKTI SEAWAL 1-2 MINGGU

K'DOLL mampu merawat:
👉 Jerawat
👉 Jeragat
👉 Blackhead & whitehead
👉 Dark circles
👉 Liang pori-pori terbuka
👉 Resdung
👉 Sunburn

Formulasi daripada 100% bahan semulajadi, dijamin selamat untuk kulit wajah.

TIADA BAHAN BERBAHAYA/ PENGHAKIS:
❌ PARABEN
❌ MERKURI
❌ HYDROQUINON

1 SET RM70 SM / RM80 SS
(TERMASUK POSTAGE)

Untuk keterangan lebih lanjut / order, whatsapp 017 229 1447

#kdollbeautyskincare #kdollbeautyoriginal #sayajual #vocket #lokalah #kualalumpur #ukayperdana #bukitantarabangsa #cheras #setiawangsa #wangsamaju #kdollcod #codkdoll #codulukelang

Haa korang tengok sebelum dan selepas guna Kdoll ni. Kesannya memang terbukti.
DAPATKAN K'DOLL SKINCARE SEKARANG

KEBERKESANANNYA MEMANG TERBUKTI SEAWAL 1-2 MINGGU

K'DOLL mampu merawat:
👉 Jerawat
👉 Jeragat
👉 Blackhead & whitehead
👉 Dark circles
👉 Liang pori-pori terbuka
👉 Resdung
👉 Sunburn

Formulasi daripada 100% bahan semulajadi, dijamin selamat untuk kulit wajah.

TIADA BAHAN BERBAHAYA/ PENGHAKIS:
❌ PARABEN
❌ MERKURI
❌ HYDROQUINON

1 SET RM70 SM / RM80 SS
(TERMASUK POSTAGE)

Untuk keterangan lebih lanjut / order, whatsapp 017 229 1447

#kdollbeautyskincare #kdollbeautyoriginal #sayajual #vocket #lokalah #kualalumpur #ukayperdana #bukitantarabangsa #cheras #setiawangsa #wangsamaju #kdollcod #codkdoll #codulukelang

.
.
💖Kdoll Beauty Candy💖
🐰RM67SM / RM77SS🐰

Harga dah la murah.Dijamin berkesan pulak tu, jom putih dari kepala sampai kekaki. Sebotol 60 biji utk 2 bulan yea😱 .
.
.
🌸Khasiat Kdoll Beauty Candy🌸
🐾Memutih satu badan uolls
🐾Melicinkan kulit/kesan parut/jerawat/ jeragat
🐾Melembapkan kulit
🐾Melancarkan sistem penghadaman. .
🐾Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut & sbagainya .
.
.
🌈Ramuan Kdoll Beauty Candy🌈
🍀Vit C. .
🍀Serbuk muatiara. .
🍀Kolegen. .
🍀Mixberry juice. .
🍀Rosehip oil. .
🍀Glutation. .
🍀Alpha arbutin. .

Awas 🚫 Jangan Terlebih Makan, Nanti Terlajak Putih 😆

Ws for order 👉 0178156380 📱

#kdoll #kdollbeauty #kdollbeautycandy #kdollbeautyskincare #terlajakputih #be #cute #like #a #doll #nakglowing #nakflawless #nakcantik #naklawa #nakgebugebas #nakjadimacamasyalliee #jomordersekarang #kdoll #muah

Muka original mcm ni pun da cantik pas pkai kdoll😍 lekaih whatsapp 👉 0178156380 utk order ✌
.
.
.
🌷 Kdoll mampu merawat 🌷 .
🐰Kulit kusam 🐰Jerawat 🐰Jeragat 🐰Pigmentasi kulit 🐰Resdung .
.
.
🌹Boleh beli asing2🌹
🌿RM25 ~ soap
🌿RM27 ~ toner
🌿RM28 ~ night cream
🌿RM27 ~ day cream
.
.
Tak percaye? Try la sndiri.. Ws number ni 👉 0178156380 utk order... Harga jgn ckp la, murah baq hang utk satu set 4 in 1... RM70/sm and RM80/ss😘

#kdoll #kdollbeauty #kdollbeautycandy #kdollbeautyskincare #terlajakputih #be #cute #like #a #doll #nakglowing #nakflawless #nakcantik #naklawa #nakgebugebas #nakjadimacamasyalliee #jomordersekarang #kdoll #muah

🌸KDOLL SKINCARE 💕 1 pcs RM 56
💕Harga borong 10pcs and above . 🌸How to order ?
Sreenshot & direct whatsapp 019-472 6919

#kdoll #kdollmurah #kdollskincaremurah #kdollskincareoriginal #kdollbeautyskincare #kdolloriginal #kdollskincare

Dulu selfie kna edit pakai filter bagai, sekarang senyuman lebih manis lps guna Kdoll Beauty Skincare

DAPATKAN K'DOLL SKINCARE SEKARANG

KEBERKESANANNYA MEMANG TERBUKTI SEAWAL 1-2 MINGGU

K'DOLL mampu merawat:
👉 Jerawat
👉 Jeragat
👉 Blackhead & whitehead
👉 Dark circles
👉 Liang pori-pori terbuka
👉 Resdung
👉 Sunburn

Formulasi daripada 100% bahan semulajadi, dijamin selamat untuk kulit wajah.

TIADA BAHAN BERBAHAYA/ PENGHAKIS:
❌ PARABEN
❌ MERKURI
❌ HYDROQUINON

1 SET RM70 SM / RM80 SS
(TERMASUK POSTAGE)

Untuk keterangan lebih lanjut / order, whatsapp 017 229 1447

#kdollbeautyskincare #kdollbeautyoriginal #sayajual #vocket #lokalah #kualalumpur #ukayperdana #bukitantarabangsa #cheras #setiawangsa #wangsamaju #kdollcod #codkdoll #codulukelang

Most Popular Instagram Hashtags