#kdollbeautyskincare

MOST RECENT

NAK HARGA PROMO RAYA? DM/WS UYIEZ NOW!😉 Hai gaiss👋 Dah cuba belum KDOLL dari @kdollbeauty_uyiez? Kata nak cantik mcm sis @asyalliee😌Asya pun guna taww. Tak,percaya? P laa usha ig dye😋 Bukan perempuan je boleh guna,LELAKI pun boleh..😬 Kdoll Beauty bukan setakat memutihkan je,merawat pun boleh😆 Nak taw lebih lanjut? Boleh dm uyiez wokeyh😉 .
.
For more details,DM/WS📱for order
#0173559863

JANGAN NAK MURAH JE,TAPI FAKE. PASTIKAN ORI,BARU BELI!

#sayajualkdoll#kdollbeautyskincare #kdollcollagen #kdollmagicalserum #kdollbeautyoriginal #kdollbeauty #kdollbeautyskin #kdollbeautymelaka #produkbebasmerkuri #letsflawless #putihgebuasyallie #kdollmelaka #kdollori #kdolldropshipmelaka #sispakaisisjual
FREE POSTAGE🚚FAST RESPOND⌚ FRIENDLY SERVICES 👭

JOM JOIN POSTAGE HARI NI💃

🌸Berminat berniaga sendiri tetapi tiada modal?😔
Inginkan pendapatan ribuan ringgit 😱walau hanya duduk dirumah🏡? Sertai kami 🙋🏻sebagai agent dropship produk kecantikan 💄di Maysara Collection. .
📝SYARAT MENJADI AGEN DROPSHIP KAMI ADALAH:
✅Latar belakang internet 🌎yang baik
✅Aktif, penyabar 😌dan tidak terburu-buru
✅Sentiasa mempunyai 👭hubungan komunikasi yang baik
✅tiada yuran
✅tidak perlu 🙅🏼simpan stock
✅hanya promosikan produk kami di ig/ fb / blog jualan anda✈️
✅komisen / untung atas angin anda dapat
✅berumur 18tahun dan ke atas
✅mempunyai online banking
✅dan paling penting 💪🏻rajin berusaha!
.

Senang👏🏻 kan? Apa tunggu lagi. hubungi📞 kami segera. 📲WHTSAPP 0193851102

#dropship #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipper #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipwelcome #dropshipagent #magicjelly #olicandy #tatiglowwhiteshapers #susukambingkurmamadu #maxxslim #juskekaldara #coffeecupdwhiteningbooster #dianzvitamilkbooster #deejacosmetic #dietboosterchiaseed #nurraysabeauty #juzfit #kdollbeautyskincare #sabunkopi #minnkaffe #polishfacenina #qmqueenofmutiara #dyxybccream #dyxycosmetics

RM64
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
K DOLL BEAUTY SKIN
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
💥Membersih wajah dengan lebih mendalam untuk menyingkirkan kotoran yang tersumbat. didalam liang pori.
💥Mengimbangi minyak berlebihan.
💥Membantu mencerahkan kulit wajah disamping memberikan tona cerah sekata.
💥Membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari.
💥Mengimbangi minyak berlebihan di wajah.
💥Menganjalkan kulit wajah
💥Membantu menyamarkan noda-noda hitam pada kulit wajah.
💥Melindungi wajah daripada sinar UV
💥Memudarkan untuk jeragat, parut, bintik-bintik hitam.
💥Mengatasi masalah lingkaran gelap bawah mata dan sebagainya.
💥Mencerah dan menaikkan seri wajah.
.
.
CARA PENGGUNAAN
.
🌼Cuci muka 1-2 kali sehari menggunakan K'DOLL CLEANSER. Gosokkan sabun pada tapak tangan sehingga berbuih, kemudian sapu buihnya secara rata dan lembut ke muka dan leher selama 1-2 minit sebelum dibilas dan keringkan dengan tuala bersih/tisu bersih
🌼Sapu K'DOLL TONER dengan menggunakan kapas/tangan dan usap  pada kulit wajah secara perlahan-lahan. Diikuti dengan tepukan perlahan
🌼Untuk siang, sapu K'DOLL DAY CREAM secara nipis ke seluruh wajah. Kemudian boleh sapu bedak.
🌼Untuk malam, sapu K'DOLL NIGHT CREAM dengan rata pada muka dan leher untuk rawatan muka yang efektif. Sapu secara nipis untuk lapisan kedua di bahagian kulit muka yang bermasalah .
.
.
#kdollbeautyskincare #kdollbeautyoriginal
#kdollbeautytestimony #kdollbeauty#skincare
#asyallie #sayajualkdoll #sayajualkosmetik
#koreaskincare #igkosmetik #igkosmetikmurah
#kdoll #visitmyig #bazarpaknil #skincaremalaysia #supportlocal #kdoll #kdollmurah #kdolloriginal #kdollbeautyskin #tatiskincare #tatimurah
#kdollbeautyskinmurah
#kdollbeautyskincareborong #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

Alhamdulillah💓Terharu sebab tak putus2 customer order KDOLL😍thanks dear shopping di @kdollbeautynurul😘
.
🎉KDOLL SKINCARE 💓 KDOLL BIGBANG POTION/CANDY🎉
.
.
💆KDOLL SKINCARE MERAWAT💆
1.Kulit kusam
2.Jerawat
3.Jeragat
4.Resdung
5.Sunburn
6.Liang pori terbuka
7.Whitehead & blackhead
8.Parut jerawat
9.Lingkaran gelap bawah mata
10.Kulit kering
11.Kulit sensitif
.
.
🍬KDOLL CANDY/BIG BANG POTION🍬
Makan ni putih dari kepala sampai kekaki!
1. Memutih satu badan
2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat
3.Melembap kulit
4. Melancarkan sistem penghadaman
5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya
.
.
📲📲📲Pm/Dm/Wasap (klik je link wasap di bio) kaknurul #0145144757
.
🎉PROMOSI RAYA MASIH BERLANGSUNG! JANGAN LEPASKAN PELUANG💕💕💕
.
#kdoll #asyalliee #aurainstabatch17 #kdollbeauty #kdolloriginal #kdollmurah #kdollstudent #kdollskincare #kdollcandy #kdollbeautyskin #kdollbeautyskincare #kdollbeautycandy #syimaeima #bigbangpotioncollagen #malaysia #loveliee #produkputih #kosmetik #skincare #bigbangpotion #aurainsta #whiteningbooster #kdollbigbangpotion #kdollbigbangpotioncollagen #kdollpotion

JOM RAWAT KULIT DARI DALAM👍
NAK PUTIH FLAWLESS SATU BADAN???
BEZA SAKAN DARIPADA DULU😍😍😍
Senangnya nak putih lahaii..kemam2 jerr👍
.
🌸Feedback customer candy kdoll🌸
Dijamin Berkesan! Jom putih dari kepala sampai kekaki!😍
.
.
🍬KDOLL BEAUTY CANDY🍬
1) 60 tablet candy di dalam
2) Tahan untuk 1-2 bulan
.
.
🍬Khasiat🍬
1. Memutih satu badan
2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat
3.Melembap kulit
4. Melancarkan sistem penghadaman
5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya
.
🍬Ramuan🍬
1.Vit C
2.Serbuk Mutiara
3.Kolagen
4.Mixberry juice
5.Rosehip oil
6.Glutation
7.Alpha Arbuntin
.
Awas.Jangan Terlebih makan. Nanti terlajak Putih❤
.
.
🎀MASIH BLANGSUNG PROMOSI RAYA KDOLL @kdollbeautynurul🎀
✨FREE POSTAGE✨
.
.
Ape tunggu lagi?jangan ketinggalan untuk cantik macam orang lain😍
.
For details:📲📲📲
DM/Whatsapp sis nurul(klik je link wasap di bio)
☎0145144757
☎0145144757
☎0145144757
.
#kdoll #kdollbeautyoriginal #kdollbeauty #kdollbeautyskincare #produkputih #kdollmurah #kdollori #whiteningbooster #aurainsta #kdollnegerisembilan #suplemenputih #0145144757 #kdollkedah #kdolljohor #kdollselangor #kdollmelaka #kdollterengganu #kdollpahang #kdollkualalumpur #kdollperak #kdollsabah #kdollperlis #kdollbeautycandy #kdollcandy #kdollstudent #aurainstabatch17 #kdollsarawak #kdollkelantan #kdollbigbangpotion

*Kdoll Beauty Bigbang Potion Collagen & BEAUTY CANDY*

Dijamin Berkesan, Jom putih dari kepala sampai kekaki.SeBOTOL BBPC 90g utk 45 hari yea manakala utk BEAUTY CANDY dapat bertahan selama sebulan atau dua bulan based on cara consume awak😱
.
*Khasiat Kdoll Beauty Bigbang Potion Collagen & BEAUTY CANDY*
1. Memutihkan satu badan
2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat
3.Melembabkan kulit
4. Melancarkan sistem penghadaman
5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya
.
*Ramuan Kdoll Beauty Bigbang Potion Collagen & BEAUTY CANDY*
1.Vitamin C
2.Serbuk Mutiara
3.Kolagen
4.Mixberry juice
5.Rosehip oil
6.Glutation
7.Alpha Arbuntin
.
.
*Rm67sm* *Rm77ss*
Awas.Jangan Terlebih makan. Nanti terlajak Putih❤
........
........ 👇👇👇
Follow @kdollbeauty.kedah01 @kdollbeauty.kedah01 utk dapatkan detail yg lebih lanjut
..........
Tekan link dibio @kdollbeauty.kedah01 utk order ❤

#kdollbeautykedah #kdollbeautycandy #kdollbeautymagicalserum #kdollbeautycomboset #kdollbeautyskincare #jomcantikmacamasyallie #putihgebumacamasyallie #kedah #kdollbeautyhq

Sempena tahun 2018 pihak kdoll telah mengeluarkan satu product baru kdoll beauty iaitu BIG BANG POTION COLLAGEN free sudu yg ada dua size berbeza yg mempunyai size kecil dan besar .. BBP COLLAGEN ini berbentuk serbuk ..hanya kemam shj tkperlu dibancuh dgn air yaa!

Sekiranya anda berminat anda boleh tekan link di bio ig @kdollbeauty.kedah01

#kdollbeautykedah
#kdollbeautyori
#kdollbeautyskincare
#kdollbeautycandy
#kdollbeauty
#kdollbeautybigbangpotion
#kedahan
#kedah
#skincaremurah

ASSALAMMUALAIKUM AND HAI YOU ALLS!😘
.
Kepada Sape Sape Yg Nk Beli Kdoll Beauty By Syima Eima Dan Loveliee By Asyalliee, Bole Follow IG @wardinashop2 😘
.
Sape Sape Yg Berminat Nk Try And Bertanye Pasal Kdoll Beauty And Loveliee Bole Dm Saya Di @wardinashop2 Atau Ws Je saya OK 😘
.
#kdollskincare #kdollbeautyskincare #kdollbysyimaeima #loveliee #HPP #OMC #lovelieebyasyalliee #wardinashop2 #wardinashop

ASSALAMMUALAIKUM AND HAI YOU ALLS!😘
.
Kepada Sape Sape Yg Nk Beli Kdoll Beauty By Syima Eima Dan Loveliee By Asyalliee, Bole Follow IG @wardinashop2 😘
.
Sape Sape Yg Berminat Nk Try And Bertanye Pasal Kdoll Beauty And Loveliee Bole Dm Saya Di @wardinashop2 Atau Ws Je saya OK 😘
.
#kdollskincare #kdollbeautyskincare #kdollbysyimaeima #loveliee #HPP #OMC #lovelieebyasyalliee #wardinashop2 #wardinashop

ASSALAMMUALAIKUM AND HAI YOU ALLS!😘
.
Kepada Sape Sape Yg Nk Beli Kdoll Beauty By Syima Eima Dan Loveliee By Asyalliee, Bole Follow IG @wardinashop2 😘
.
Sape Sape Yg Berminat Nk Try And Bertanye Pasal Kdoll Beauty And Loveliee Bole Dm Saya Di @wardinashop2 Atau Ws Je saya OK 😘
.
#kdollskincare #kdollbeautyskincare #kdollbysyimaeima #loveliee #HPP #OMC #lovelieebyasyalliee #wardinashop2 #wardinashop

MAKIN PUTIH FLAWLESS😍😍😍
.
✨✨KDOLL PROMOSI RAYA NOW ON!!!💝💝💝
.
Feedback dr pgguna kdoll skincare💋
.
🌸 Kdoll skincare merawat: .
1.Kulit kusam
2.Jerawat
3.Jeragat
4.Resdung
5.Sunburn
6.Liang pori terbuka
7.Whitehead & blackhead
8.Parut jerawat
9.Lingkaran gelap bawah mata
10.Kulit kering
11.Kulit sensitif
.
🎀 PROMOSI RAYA KDOLLBEAUTY by @kdollbeautynurul KEMBALI LAGI!!!🎀
.
📣FREE POSTAGE FOREVER🙌
.
Ape tunggu lagi?jangan ketinggalan untuk cantik macam orang lain😍
.
For details:📲📲📲
Pm/Dm/Whatsapp (klik je link wsap di bio) sis nurul
☎0145144757
☎0145144757
☎0145144757
.
#kdoll #kdollbeautyoriginal #kdollbeauty #kdollbeautyskincare #whiteningbooster #kdollmurah #kdollori #fattzura #kdollnegerisembilan #skincare #kdollkedah #kdolljohor #kdollselangor #kdollmelaka #kdollterengganu #kdollpahang #kdollperak #0145144757 #kdollkualalumpur #kdollsabah #kdollperlis #kdollbeautycandy #kdollcandy #kdollstudent #kdollskincare #kdollsarawak #kdollkelantan #produkputih #aurainsta #aurainstabatch17

Haiii....korang dah try belum Kdoll beauty combo set. 😍😍 🎉Sempena raya ni sis ada promosi dengan harga superjimat!!😱😱😱 Klik je link dia bio #0168794230

#kdollbeauty
#kdollbeautyskincare #kdollmurah #promosiraya #makeuptutorial #kdoll #jualbaju #sayajual #jualanonline #asyallie #kdollasyallie

🌀❇️MN FOUNDATION 4in1❇️🌀
.
Fungsi Mn Foundation 4 in 1 :
✔ Menutup dark circle/lingkaran hitam di bawah mata.
✔ Untuk menutupi jerawat, bekas jerawat, flek/noda hitam, dan bekas luka.
✔ Sebagai alas lipstick agar lebih rapi, tahan lama dan bentuk bibir yang lebih berdimensi.
✔ Sebagai pengganti eye shadow warna neutral.
✔ Sebagai corrector, untuk meralat kesalahan pada riasan mata.
✔ Menyesuaikan warna blush on yang kurang menyala atau terlalu terang.
.
.Whatsapp 0193851102
#jamukacipmalam #jamukacipmalamborong #jamukacipmalammurah #jamukacipmalamoriginal
#mnfoundation #mnfoundationmurah #mnfoundation4in1 #mnfoundation4in1murah #mnfoundationborong #heightup #kcolly #kakicantiqtea #kdollbeautyskincare #qmqueenofmutiara #ruangrezekihanania #truedetox #toujoursadvanced #truedetoxyogurtstrawberry #iflawless #iope #olicandy #peahqueen #dms360 #dropshipdiperlukan #dropshipwelcome #dropshipagent #dropshipdiperlukan #figureupmurah #juskekaldara #zofeabeautysecret

K DOLL BEAUTY SKINCARE
.
.
✔ Membersihkan wajah
✔ Menyingkirkan kotoran pada wajah
✔ Menyegarkan kulit
✔ Mencerahkan kulit
✔ Mengimbangi Minyak berlebihan
✔ Menyamarkan noda-noda hitam
✔ Melindungi wajah dari sinaran UV matahari
✔ Meningkatkan keserian kulit wajah dan menghilangkan jerawat jeragat
.

___________________

Nak order? Jom whatsapp:
📲 011-25561112
📲 011-25561112
📲 011-25561112
.
Or DM us directly..
.
‼️READY STOCK
‼️100% ORIGINAL
‼️OPEN BORONG
.
.
💯 JAMINAN PULANGAN WANG JIKA TERBUKTI BARANG DITERIMA TIRUAN!
.
.
#kdollbeautyskin #kdoll #kdollmurah #kdollbeautymurah #kdollbeauty #kdollbeauty_hq #kdollbeauty_ #kdollbeautyskincare #kdollbeauty #kdollbeauty_testimony

KDOLL BEAUTY SKINCARE

RM57 + POS RM7 SM/RM11 SS
.
1. K'DOLL CLEANSER:
Fungsi :
-  Membersih wajah dengan lebih mendalam untuk menyingkirkan kotoran yang tersumbat didalam liang pori
-  Mengimbangi minyak berlebihan -  Membantu mencerahkan kulit wajah disamping memberikan tona cerah sekata -  Membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari

2. K'DOLL TONER:
Fungsi :
-  Membantu mengecilkan liang pori
-  Mengimbangi minyak berlebihan di wajah.
-  Menganjalkan kulit wajah
-  Membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari

3. K'DOLL DAY CREAM:
Fungsi :
-  Membantu menyamarkan noda-noda hitam pada kulit wajah
-  Melindungi wajah daripada sinar UV
-  Menganjalkan kulit
-  Mengimbangi minyak berlebihan
-  Meningkatkan keserian kulit wajah dan kulit kelihatan cerah dan gebu

4. K'DOLL NIGHT CREAM
Fungsi :
-  Memudarkan untuk jeragat, parut, bintik-bintik hitam
- Mengatasi masalah lingkaran gelap bawah mata dan sebagainya.
-  Mencerah dan menaikkan seri wajah

#kdollbeautyskincare
#kdollbeautyskincaremurah #kdollbeautyskincareoriginal #kdollbeautyskincaremalaysia #kdollskincare #kdollskincaremurah

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#kdollbeautyskincare#kdollbeautyoriginal#kdollbeautytestimony#kdollbeauty#skincare#asyallie#sayajualkdoll#sayajualkosmetik#koreaskincare#igkosmetik#igkosmetikmurah#kdoll#visitmyig#bazarpaknil#skincaremalaysia#supportlocal#kdoll#kdollmurah#kdolloriginal#kdollbeautyskin#tatiskincare#tatimurah#kdollbeautyskinmurah#kdollbeautyskincareborong

NAK PUTIH FLAWLESS SATU BADAN???
BEZA SAKAN DARIPADA DULU😍😍😍
Senangnya nak putih lahaii..kemam2 jerr👍
.
🌸Feedback customer big bang potion kdoll🌸
Dijamin Berkesan! Jom putih dari kepala sampai kekaki!😍
.
.
🌹KDOLL BiG BANG POTION COLLAGEN (FORMULA TERBARU KDOLL CANDY)🌹😍
Extra 30X lebih GLUTA, Alpha Arbuntine, Kolagen & Vit C😍😱😱
.
.
🍬KDOLL BEAUTY BIG BANG POTION🍬
1) 90g serbuk candy di dalam
2) Sudu disediakan
3) Tahan untuk 45 hari-3 bulan
.
.
🍬Khasiat🍬
1. Memutih satu badan
2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat
3.Melembap kulit
4. Melancarkan sistem penghadaman
5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya
.
🍬Ramuan🍬
1.Vit C
2.Serbuk Mutiara
3.Kolagen
4.Mixberry juice
5.Rosehip oil
6.Glutation
7.Alpha Arbuntin
.
Awas.Jangan Terlebih makan. Nanti terlajak Putih❤
.
.
🎀MASIH BLANGSUNG PROMOSI RAYA KDOLL @kdollbeautynurul🎀
✨FREE POSTAGE✨
.
.
Ape tunggu lagi?jangan ketinggalan untuk cantik macam orang lain😍
.
For details:📲📲📲
DM/Whatsapp sis nurul(klik je link wasap di bio)
☎0145144757
☎0145144757
☎0145144757
.
#kdoll #kdollbeautyoriginal #kdollbeauty #kdollbeautyskincare #produkputih #kdollmurah #kdollori #whiteningbooster #aurainsta #kdollnegerisembilan #suplemenputih #0145144757 #kdollkedah #kdolljohor #kdollselangor #kdollmelaka #kdollterengganu #kdollpahang #kdollkualalumpur #kdollperak #kdollsabah #kdollperlis #kdollbeautycandy #kdollcandy #kdollstudent #aurainstabatch17 #kdollsarawak #kdollkelantan #kdollbigbangpotion #bajuraya2018

MAKIN FLAWLESS😍😍😍
.
✨✨KDOLL PROMOSI RAYA NOW ON!!!💝💝💝
.
Feedback dr pgguna kdoll skincare💋
.
🌸 Kdoll skincare merawat: .
1.Kulit kusam
2.Jerawat
3.Jeragat
4.Resdung
5.Sunburn
6.Liang pori terbuka
7.Whitehead & blackhead
8.Parut jerawat
9.Lingkaran gelap bawah mata
10.Kulit kering
11.Kulit sensitif
.
🎀 PROMOSI RAYA KDOLLBEAUTY by @kdollbeautynurul KEMBALI LAGI!!!🎀
.
📣FREE POSTAGE FOREVER🙌
.
Ape tunggu lagi?jangan ketinggalan untuk cantik macam orang lain😍
.
For details:📲📲📲
Pm/Dm/Whatsapp (klik je link wsap di bio) sis nurul
☎0145144757
☎0145144757
☎0145144757
.
#kdoll #kdollbeautyoriginal #kdollbeauty #kdollbeautyskincare #whiteningbooster #kdollmurah #kdollori #fattzura #kdollnegerisembilan #skincare #kdollkedah #kdolljohor #kdollselangor #kdollmelaka #kdollterengganu #kdollpahang #kdollperak #0145144757 #kdollkualalumpur #kdollsabah #kdollperlis #kdollbeautycandy #kdollcandy #kdollstudent #kdollskincare #kdollsarawak #kdollkelantan #produkputih #aurainsta #aurainstabatch17

K'DOLL BEAUTY SKINCARE .
http://Wasap.my/60136751345
.
❎Masalah kulit kusam???
❎Kulit sensitif, berjerawat & berminyak??
❎Kulit berbelang kerana sunburnt??
✅Anda nak kulit licin, putih berseri, bebas cela
.
💟Dapatkan kulit cantik berseri.. tak perlu jeles tengok kulit orang lain lagi. Cubalah K'DOLL BEAUTY SKIN sekarang!
💟Keberkesanannya memang terbukti. 💟Formulasi dari bahan semulajadi dijamin selamat untuk kulit. 💟Tiada bahan kimia merbahaya
💟100% bahan semulajadi
💟Mendapat kelulusan KKM!
.
K'DOLL BEAUTY SKIN mengandungi 4 produk:
💐K'DOLL CLEANSER 50G (NOT151204443K)
💐K'DOLL TONER 60 ML (NOT151204445K) 💐K'DOLL DAY CREAM 5G (NOT151204439K)
💐K'DOLL NIGHT CREAM 5G (NOT151205516K)
.
CARA PENGGUNAAN K'DOLL BEAUTY SKIN
🎀Cuci muka 1-2 kali sehari menggunakan K'DOLL CLEANSER. 🎀Gosokkan sabun pada tapak tangan sehingga berbuih, kemudian sapu buihnya secara rata dan lembut ke muka dan leher selama 1-2 minit sebelum dibilas dan keringkan dengan tuala bersih/tisu bersih
.
🎀Sapu K'DOLL TONER dengan menggunakan kapas/tangan dan usap pada kulit wajah secara perlahan-lahan. Diikuti dengan tepukan perlahan 🎀Untuk siang, sapu K'DOLL DAY CREAM secara nipis ke seluruh wajah. Kemudian boleh sapu bedak.
.
🎀Untuk malam, sapu K'DOLL NIGHT CREAM dengan rata pada muka dan leher untuk rawatan muka yang efektif. Sapu secara nipis untuk lapisan kedua di bahagian kulit muka yang bermasalah
.
#kdoll #kdollmurah #kdolloriginal #kdollbeauty #kdollbeautymurah #kdollbeautyoriginal #kdollbeautyskincare #kdollbeautyskincareoriginal #kdollbeautyskincaremurah #kdollskincare #kdollskincaremurah #kdollskincareoriginal #sayajualkdollbeautyskincare #sayajualkdollbeautyskincaremurah #trustedseller #freepostage #hargapromosi #sayajualkdoll #sayajualkdollmurah

K DOLL BEAUTY SKIN
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM63 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN DAN MANFAAT
💥Membersih wajah dengan lebih mendalam untuk menyingkirkan kotoran yang tersumbat. didalam liang pori.
💥Mengimbangi minyak berlebihan.
💥Membantu mencerahkan kulit wajah disamping memberikan tona cerah sekata.
💥Membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari.
💥Mengimbangi minyak berlebihan di wajah.
💥Menganjalkan kulit wajah
💥Membantu menyamarkan noda-noda hitam pada kulit wajah.
💥Melindungi wajah daripada sinar UV
💥Memudarkan untuk jeragat, parut, bintik-bintik hitam.
💥Mengatasi masalah lingkaran gelap bawah mata dan sebagainya.
💥Mencerah dan menaikkan seri wajah.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGGUNAAN
🌼Cuci muka 1-2 kali sehari menggunakan K'DOLL CLEANSER. Gosokkan sabun pada tapak tangan sehingga berbuih, kemudian sapu buihnya secara rata dan lembut ke muka dan leher selama 1-2 minit sebelum dibilas dan keringkan dengan tuala bersih/tisu bersih
🌼Sapu K'DOLL TONER dengan menggunakan kapas/tangan dan usap  pada kulit wajah secara perlahan-lahan. Diikuti dengan tepukan perlahan
🌼Untuk siang, sapu K'DOLL DAY CREAM secara nipis ke seluruh wajah. Kemudian boleh sapu bedak.
🌼Untuk malam, sapu K'DOLL NIGHT CREAM dengan rata pada muka dan leher untuk rawatan muka yang efektif. Sapu secara nipis untuk lapisan kedua di bahagian kulit muka yang bermasalah .
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 #kdollbeautyskincare #kdollbeautyoriginal
#kdollbeautytestimony #kdollbeauty#skincare
#asyallie #sayajualkdoll #sayajualkosmetik
#koreaskincare #igkosmetik #igkosmetikmurah
#kdoll #visitmyig #bazarpaknil #skincaremalaysia #supportlocal
#kdollbeautyskinmurah
#kdollbeautyskincareborong
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Most Popular Instagram Hashtags