[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kdollbeautyskincare

30464 posts

TOP POSTS

Siapa yg nak cantik comel molek mcm asyallie ,gunalah skincare KDOLL ni, seriously tak menyesal, bau wangi, tak melekit langsung, feedback dari customer pun banyak ,saya pun guna skincare ni taw hehee, lelaki pun boleh guna😍😍💕💕 Tak percaya? Cubalah sendiri you alls, i dah meletopss.. You bila lagi 😍😝💕
________________________________________

Order : Pm me ✅or whatsapp 017 3218640✅
________________________________________

RM70SM
RM80SS
RM170(SINGAPORE,BRUNEI,INDONESIA)
Include postage

________________________________________

FUNGSI;

Kdoll cleanser 👇
Membersih wajah dengan mendalam untuk menyingkirkan kotoran yang tersumbat didalam liang pori,mengimbangi minyak berlebihan ,membantu mencerahkan kulit wajah disamping memberikan tona cerah sekata dan membantu menyegarkan kulit wajah sepangjang hari.

Kdoll Day Cream👇
Membantu menyamarkan noda-noda hitam pada kulit wajah , melindungi wajah daripada sinar uv , menganjalkan kulit,mengimbangi minyak berlebihan,meningkatkan keserian kulit wajah dan kulit kelihatan cerah dan gebu.

Kdoll Night Cream👇
Krim kecantikan kulit wajah yang digunankan sewaktu hendak tidur . Krim ini berfungsi untuk jeragat,parut,bintik-bintik hitam,lingkaran gelap bawah mata dan sebagainya. Wajahakan kelihatan lebih cerah dan berseri pada keesokkan hari.

Kdoll Toner 👇
Membantu mengecilkan liang , mengimbangi minyak berlebihan , mengajalkam kulit wajah dan membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari.
💕

#kdoll #kdollbeautyskincare #kdollbeautyoriginal

Nak lawa pakai la 💕#kdollbeautyskincare

MasyaAllah manisnyaaa diaaa 😊 lepas pakai #kdollbeautyoriginal lagi cantek kan ? Ulls xnak cantek macam tu ka ??? Wassp 014 537 0890 untk oder dan info lebih lanjut
#kdollbeautyoriginal #kdoll #kdollbeautyskincare #kdollbeauty #kdollbeauty_testimony

Salam W.B.T
Sempena Ramadhan ini Kami ingin mengadakan "Tag & Win" contest.Kami akan menghadiahkan satu set #kdollbeautyskincare kepada pemenang .Syaratnya adalah seperti berikut;
.
1)Like gambar di atas
2)Follow @kdollbeauty.hq.agent
3)Tag ig kawan/keluarga anda(kawan mesti lah account active)
.
Komen yang terakhir apabila Kami buka akan dikira sebagai pemenang 😊
.
Good luck semua🌸
#kdollbeautyskincare

Pakai baju merah tu yang nak marah huhu 🙈😂#kdollbeautyskincare

MOST RECENT

Alhamdulillah.. Barang dah sampai pd tuannya
.
Saya jual. Maafkan segala kekurangan ya 😊
.
#kdoll #kdollbeauty #kdollbeautyskincare #kdollbeautycandy#terimakasih #truatedseller #onlineshop #kulitcerahberseri #kulitsihat

🍂🍃BUE WOMEN CANDY🍃🍂
.
🌸 MANFAAT 🌸
✔ Menambah saiz payudara
✔ Menegangkan payudara & punggung yang kendur
✔ Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan
✔Merawat masalah-masalah berkaitan rahim antaranya seperti masalah keputihan
✔Menghalang jangkitan pada vagina & pundi kencing
✔Mengetatkan vagina .
✔ Menghilangkan bau badan & bau peluh
✔Mencegah & mengurangkan penyakit Migrain
✔Menjadikan kulit lebih lembut & awet muda
✔ Mencerahkan kulit termasuklah kulit di bahagian puting payudara
✔Menganjalkan kulit yang melendut
✔Melambatkan proses penuaan
✔ Melancarkan aliran darah & membuatkan anda tubuh lebih cergas & bertenaga
.
.

Whatsapp 0193851102
.
#maxxslim #juskekaldara #coffeecupdwhiteningbooster #dianzvitamilkbooster #deejacosmetic #dietboosterchiaseed #emmabeautskin5in1 #juzfit #kdollbeautyskincare #sabunkopi #minnkaffe #polishfacenina #qmqueenofmutiara #shhazbeautybooster #bustupexpress #bustupexpressoriginal #bustupexpressborong #buewomencandy #womencandybustupexpress

Ni laa routine asya sebelum keluar rumah. Tetap kena pakai day cream #kdollbeautyskincare even nak pergi supermarket supaya kulit sentiasa dilindungi. Tak payah pakai make up dah...😋
.
Nak cantik mcm asya? Jommm grab #kdollbeautyskincare sekarang. Rasai sendiri manafaatnya. Belum cuba belum tau
.
Whatsapp 60126828681 or klik links dekat bio untuk order. Pastikan anda beli yang original 🙂
.
#kdollbeauty #kdollbeautyskincare #kulitlicin #kulitcerah #jerawatkecut #parutpudar #trustedseller #onlineshop #naturalskincareproducts

K'DOLL BEAUTY SKINCARE
.
RM 65 SM / RM 70 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP/DM 01125518824
.
K'DOLL CLEANSER 50G (NOT151204443K)
K'DOLL TONER 60 ML (NOT151204445K) 
K'DOLL DAY CREAM 5G (NOT151204439K)
K'DOLL NIGHT CREAM 5G (NOT151205516K)
.
MAMPU MERAWAT
✔KULIT KUSAM
✔RESDUNG
✔PIGMENTASI
✔JERAWAT
✔RESDUNG
✔JERAGAT
.
#kdollbeautyskincare #kdoll #kdollbeautyoriginal #kdollbeauty #kdollbeautymurah #kdollbeautyskin #kdollbeautyskinborong #testimonikdollbeauty #kdollbeautyskincaretestimoni #k #kfsbeauty #fsbeauty #kdollbeautyskincarebyfsbeauty

K'DOLL BEAUTY SKINCARE
.
RM 65 SM / RM 70 SS
FREE POST !
.
📲 WHATSAPP/DM 01125518824
.
K'DOLL CLEANSER 50G (NOT151204443K)
K'DOLL TONER 60 ML (NOT151204445K) 
K'DOLL DAY CREAM 5G (NOT151204439K)
K'DOLL NIGHT CREAM 5G (NOT151205516K)
.
MAMPU MERAWAT
✔KULIT KUSAM
✔RESDUNG
✔PIGMENTASI
✔JERAWAT
✔RESDUNG
✔JERAGAT
.
#kdollbeautyskincare #kdoll #kdollbeautyoriginal #kdollbeauty #kdollbeautymurah #kdollbeautyskin #kdollbeautyskinborong #testimonikdollbeauty #kdollbeautyskincaretestimoni #k #kfsbeauty #fsbeauty #kdollbeautyskincarebyfsbeauty

#NurraysaNovSales !!
.
Macam2 set ada 😍😍
Inilah masanya untuk anda dapatkan item2 yang murah serta jimat.
.
#LuckyDrawEmas916 pun ada tau, mana tau rezeki anda.
Ada 14 barang kemas untuk 14 customers yang bertuah.
Nak join senang jer, buat pembelian minimum RM100 dapat 1 penyertaan.

Tunggu apa lagi, jom order sekarang 😘
Whatsapp 📲 #0148373800
.
#AgentDropshipNeeded
#TeamCitra

Lagi #TestimoniPrincessWhite
.
Hasil konsisten minum #PrincessWhite ..
Parut jerawat batu dah hilang..
Jerawat tak berani naik dah 😀😀
Kulit makin cerah & glowy..
.
Kalau tak cuba, tak tahu..
Tak sanggup kan kalau jerawat baru naik lagi.
.
Jom alami sendiri keajaiban Princess White.
Whatsapp sis sekarang 📲 #0148373800 untuk rebut harga promo!

Veja entrevista completa e participe você também se inscrever no YouTube e participe você também @programa_arena_sertaneja_na_tv
#Renatatopshow
#programaarenasertanejanatv
#isj
😁🎬🎤📺📽📸@teletonoficial 20 anos sucesso @sbtonline

Nak PUTIH ??? Tapi MALAS makan Supliment hari2?? #boosterwhitening sangat sesuai dgn uolls yg nk kn putih PERMANENT dan hasil PANTAS ‼️sbb ape? .
💜sebab produk ni tak macam produk lain yang makan hari hari ada 30caps tu. 💜 Booster, kesan dia lebih cepat and makan 4hari 1caps je . Kalau makan hari hari nnti overdose lah jadinya . . .

Apa Kelebihan BW ❔
💜Mencerahkan kulit 5x ganda
💜Mengecutkan jerawat
💜Pudarkan parut² lama
💜Hilangkan bintik hitam
💜Mengatasi masalah eczema
💜Menyingkirkan toksin
💜Memberikan tenaga .
💜Untuk Ibu menyusu yang makan bw ni,
putihkan kulit baby and hilangkan ruam .

Berapa Harga BW ❔
💜RM 60 (add rm8 sm/ rm11 ss) 💜
💜Sebotol Tahan Sebulan💜

Lepas Stop Makan BW,kulit hitam tak❔
💜Tak Hitam, tapi kalau dah berjemur tongah paneh terik tu, hitam lah jadinya😂 📲0125829581
📲0125829581
📲0125829581
.

#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #boosterwhiteningkl #sayapakai #sayaguna #sayajual #jerawat #jeragat #bintikhitam #whiteheads #blackheads #kulitkusam #kdoll #kdollbeautyskincare #thejunni

🌹 LOOSE ITEM PRICE 🌹
- Day cream - RM27
- Night cream - RM28
- Soap - RM25
- Toner - RM27 ( Exc postage )
.
📬Postage RM7sm / RM11ss📬
.
#kdollskincare #kdollskincarehq #beautycandy #kdollbeautyskincare #kdollmurah #putihcerah #putihseawal7hari

🌹 LOOSE ITEM PRICE 🌹
- Day cream - RM27
- Night cream - RM28
- Soap - RM25
- Toner - RM27 ( Exc postage )
.
📬Postage RM7sm / RM11ss📬
.
#kdollskincare #kdollskincarehq #beautycandy #kdollbeautyskincare #kdollmurah #putihcerah #putihseawal7hari

🌹 LOOSE ITEM PRICE 🌹
- Day cream - RM27
- Night cream - RM28
- Soap - RM25
- Toner - RM27 ( Exc postage )
.
📬Postage RM7sm / RM11ss📬
.
#kdollskincare #kdollskincarehq #beautycandy #kdollbeautyskincare #kdollmurah #putihcerah #putihseawal7hari

BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengar jee premium mesti lagi tittop kesan dia kan 😅. .
BOOSTER WHITENING PREMIUM
.
💋kesan 10× ganda lebih putih
💋kulit menjadi pinkish
💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit'
💋mampu merawat kulit dari dalam
💋merawat jerawat dan jeragat
💋tiada kesan sampingan
💋digalakkan utk ibu menyusu
💋formula dari korea
💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM)
💋HALAL
💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING
.
.
🌸NORMAL PRICE 👉RM85
🌸PROMOSI PENGENALAN 👉 RM65 (STOK TERHAD)
🌸 postage (RM8sm RM12ss)
.
📲013 915 5569 farah .
.
.
Cod #paka #dungun #kerteh #mesramall #uitmdungun #psmza 🚗🚗🚗🚗.
.
. .
#boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #boosterwhiteningmurah #whiteningboostermurah #whiteningbooster #nshhazboosterfoundation #kcolly #aurawhite #auramen #kdollbeautyskincare #belleza #bellezamurah #dms360 #dsm360murah

Most Popular Instagram Hashtags