#kdollbeautyskincare

28946 posts

TOP POSTS

Siapa yg nak cantik comel molek mcm asyallie ,gunalah skincare KDOLL ni, seriously tak menyesal, bau wangi, tak melekit langsung, feedback dari customer pun banyak ,saya pun guna skincare ni taw hehee, lelaki pun boleh guna😍😍💕💕 Tak percaya? Cubalah sendiri you alls, i dah meletopss.. You bila lagi 😍😝💕
________________________________________

Order : Pm me ✅or whatsapp 017 3218640✅
________________________________________

RM70SM
RM80SS
RM170(SINGAPORE,BRUNEI,INDONESIA)
Include postage

________________________________________

FUNGSI;

Kdoll cleanser 👇
Membersih wajah dengan mendalam untuk menyingkirkan kotoran yang tersumbat didalam liang pori,mengimbangi minyak berlebihan ,membantu mencerahkan kulit wajah disamping memberikan tona cerah sekata dan membantu menyegarkan kulit wajah sepangjang hari.

Kdoll Day Cream👇
Membantu menyamarkan noda-noda hitam pada kulit wajah , melindungi wajah daripada sinar uv , menganjalkan kulit,mengimbangi minyak berlebihan,meningkatkan keserian kulit wajah dan kulit kelihatan cerah dan gebu.

Kdoll Night Cream👇
Krim kecantikan kulit wajah yang digunankan sewaktu hendak tidur . Krim ini berfungsi untuk jeragat,parut,bintik-bintik hitam,lingkaran gelap bawah mata dan sebagainya. Wajahakan kelihatan lebih cerah dan berseri pada keesokkan hari.

Kdoll Toner 👇
Membantu mengecilkan liang , mengimbangi minyak berlebihan , mengajalkam kulit wajah dan membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari.
💕

#kdoll #kdollbeautyskincare #kdollbeautyoriginal

#kdollbeautyskincare #kdollbeauty_hq #kdollbeauty #kdollbeautyoriginal #dropshipdiperlukan
.
.
Kdoll merawat Masalah
- Kulit Kusam
- Kulit sensitif
- Kulit berjerawat
- Kulit berminyak
- Kulit sunburn
.
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Menyingkirkan blackhead + whitehead .
🌸 Memudarkan parut dimuka .
🌸 Memulihkan kulit akibat sunburn
🌸 Memberikan kelembapan pada kulit .
🌸 Memudarkan lingkaran hitam dibawah mata .
🌸 Menganjal, menggebukan kulit
🌸 Menyegar serta melembutkan kulit
.
K Doll skincare dirumus dari bahan natural. Tidak mengandungi bahan penghakis, bebas dari paraben, merkuri & hydroquinon. Dijamin tak menggelupas & mencerahkan kulit anda dlm masa 1-2 minggu
.
✔Lelaki pun boleh guna
✔Sesuai utk semua peringkat umur
✔Kesan seawal 1 minggu
.
✨1 Set K DOLL BEAUTY SKIN mengandungi 4 item & kesemuanya telah mendapat kelulusan KKM
.
💰RM70 SM RM75 SS
📲WS 0175560279

Cubalah K'Doll Beauty Skin sekarang 💋

KEBERKESANANNYA MEMANG TERBUKTI SEAWAL 1-2 MINGGU

Formulasi dari 100bahan semulajadi, dijamin selamat untuk kulit wajah.

K'Doll Beauty dirumus dari bahan natural. Tidak mengandungi bahan penghakis, bebas dari paraben, merkuri dan hydroquinon. Sesuai untuk lelaki dan wanita untuk semua peringkat umur, notified with KKM pulak 😱
.
1 SET RM70 SM / RM80 SS
.
TERMASUK POSTAGE 😉😉
.
For more details DM / Whatsapp📱utk order
#0143005898
#0143005898
.
#kdollbeautyskincare #kdollbeautyoriginal #naturalskincareproducts #bebasmerkuri

Combine this two item before go to sleep.. ia akan memberikan kesan yang hebat.
.
Rosehip oil baik untuk jerawat, bintik-bintik hitam, parut, melembabkan kulit dan keremajaan kulit. Jika anda mempunyai jerawat batu, sapukan rosehip oil, In Shaa Allah jerawat akan kecut pada keesokan harinya.
.
Kdoll Night Cream
Krim kecantikan kulit wajah yang digunakan sewaktu hendak tidur . Krim ini berfungsi untuk jeragat,parut,bintik-bintik hitam,lingkaran gelap bawah mata dan sebagainya. Wajah akan kelihatan lebih cerah dan berseri pada keesokkan hari.
.
#lettry #kdollbeautyskincare #rahsiajelitatanpamakeup

Hai semua..
.
Selamat malam😊
.
Sis ada berita sedih ni nk bgtahu..stok beauty candy dah habisss🙇😖😖😖.
.
So sis xdapat nak teruskan dengan merdeka sale tu ye..alaa yg combo tu la😁..maaf sangat..tapi sis akan bg harga special utk pembelian Kdoll Beauty sbgai ganti ni..nak tahu harga special tu? Boleh pm sis ya..
.
Whatsapp
011-23327344

#kdollbeautyskincare #kdolllooseitem #kdollbeautyoriginal

Pipipink.. Syokkknyaaa.. Senang pakai... Mudah dibawa... Yg paling pemting natural youuuuuu... Meh la pakat guna.. Kompom x nyesal... #pipipink
#kdollbeautyskincare
#shimacoffee
#hijapstyle
#tshirtdesign

MOST RECENT

Dalam hidup perempuan mestilh nk cantikkan like a doll mcm ii masalh yng dihadpi dlm hidp ni kulit jerawat kusam 😢 tpi bile je sy gune kdoll npe kesn yng membawa seyuman dlm hidp #kdollbeautyskincare PM segera

KDOLL BEAUTY CANDY
hanya kemam sehari sebiji sjaa.

Dijamin Berkesan, Jom putih dari kepala sampai kekaki.
.
*Khasiat Kdoll Beauty Candy*
1. Memutih satu badan
2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat
3.Melembap kulit
4. Melancarkan sistem penghadaman
5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya
.
*Ramuan Kdoll Beauty Candy*
1.Vit C
2.Serbuk Mutiara
3.Kolagen
4.Mixberry juice
5.Rosehip oil
6.Glutation
7.Alpha Arbuntin

Whassap #0188730384
#JomBeliSekarang
#beautycandy
#kdollbeautyskincare
Harga : RM67 SM/ RM77 SS

CEPAT ❗️ CEPAT ❗️ PROMOSI datang lagi 🎉🎉😱 Jom dapatkan set PROMOSI Kdoll dari saya sempena Bulan Kemerdekaan ni 😱 ⚡️ Dengan tawaran yang Lebih MURAH & Lebih JIMAT ⚡️ So apa tunggu lagi, Promosi akan tamat bila-bila masa jer taw 🔚 Nak cantik mcm @asyalliee ? Dapatkanlah SEGERA 💋
.
Kdoll trusted seller 🌟 Whatsapp 📲 01131508090 .
Fast reply ⏰ Free postage 🚚
.
#sayajual
#sayajualmurah
#kdoll
#ezlens
#kdollbeautyskincare #Kdollbeautycandy
#ezlensoftlens
#igers
#igersmy
#igersmalaysia
#vscocam
#ikutcarakita
#like4like
#visitmyig
#merdeka
#merdekasale
#negaraku
#ekspresinegaraku
#malaysian
#seagames2017

Parut jerawat hilang😍kulit dah tak kusam dan kasar👍
.
💋Feedback dr pgguna kdoll 💋
.
🌸 Kdoll mampu merawat: .
1.Kulit kusam
2.Jerawat
3.Jeragat
4.Resdung
5.Sunburn
6.Liang pori terbuka
7.Whitehead & blackhead
8.Parut jerawat
9.Lingkaran gelap bawah mata
10.Kulit kering
11.Kulit sensitif
.
🎀 Jom join #GIVEAWAY KDOLLBEAUTY by @kdollbeautynurul 🎀
.
Ape tunggu lagi?jangan ketinggalan untuk cantik macam orang lain😍
.
For details:
Dm/Whatsapp sis nurul
☎0145144757
☎0145144757
☎0145144757
.
#kdoll #kdollbeautyoriginal #kdollbeauty #kdollbeautyskincare #neelofa #kdollmurah #kdollori #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #negerisembilan #skincare #kedah #johor #selangor #melaka #terengganu #pahang #perak #kualalumpur #perak #sabah #perlis #kdollbeautycandy #kdollcandy #kdollstudent #asyalliee #sarawak #kelantan #syimaeima

[FeedBack]
Bukan apa sekarang sebab ramai yang ejek muka je putih tangan hitam! Apa kata kita guna pulak BEAUTY CANDY nie! Confirm puas hati!
.
Makan Beauty Candy nie boleh putih sampai ke urat hijau!
🌸Khasiat Beauty Candy
1.Memutihkan satu badan
2.Melicinkan kulit dan buang parut
3.Melembabkan kulit
4.Melancarkan sistem penghadaman
5.Memutihkan bahagian sulit&ketiak&lutut
.
Beauty Candy
Rm67sm|Rm77ss
60pills
.
Whatsup 01129448054 or direct massage @kdollbeauty_syaa
.
#kdollbeautyskincaremurah #kdollbeautyskincareagent #kdoll #kdollbeautyskincare #kdollbeautyoriginal #beautycandy #beautycandyoriginal #beautyskincare #produkdijamin

Ada masalah pori terbuka dan garis2 halus ??
.
Anda boleh cuba #MiracleWhiteningSpray by #Nurraysa yang mengandungi Stem Cell Apple Hijau yang boleh menutup liang pori terbuka, mengurangkan garis2 halus pada wajah dan ia juga dapat mencerahkan kulit serta membersihkam sel2 kulit mati.
.
Kulit akan menjadi lebih bersih, segar dan bertambah anjal dengan penggunaan MIRACLE WHITENING SPRAY ini.
.
Dapatkan sekarang dengan harga promo yang lebih JIMAT & BERBALOI !!
.
Harga promosi RM49
Whatsapp 📲 #0148373800
.
#AgentDropshipNeeded
#TeamCitra

Mari mari dapatkan hot item:
#kdollbeautyskincare RM70
#ezlensoftlens RM56/RM60
#looseitem RM26/RM27/RM28
Whatsapp #0122421987 untuk order 🎉

#MerdekaSale #Nurraysa
.
Kandungan #CollagenPowder :
Kolagen Ikan Laut Dalam, Vitamin C, Gluthathione, Acai Berry, Delima, Snow Lotus, Serbuk Mutiara, Astaxantin.
.
Kebaikan :
🌸Menjadikan kulit seluruh badan lebih cerah, gebu & awet muda
🌸Formula anti penuaan & awet muda
🌸Mengurangkan kedutan & garis halus
🌸Membuang toksik dlm badan
🌸Mengatasi masalah jerawat, jeragat & pigmentasi
🌸Mencuci & membina usus
🌸Mengatasi masalah sakit lutut
🌸Menguatkan akar rambut
🌸Menjaga kesihatan kuku yang sihat
🌸Merawat penyakit kulit
🌸Menstabilkan tekanan darah, sesuai untuk pesakit kencing manis & darah tinggi
🌸Melancarkan peredaran darah, sesuai untuk orang yang kena strok & wanita period
.
👍Sesuai utk remaja baligh, lelaki & perempuan, golongan veteran, ibu mengandung 6 bulan ke atas, ibu menyusukan anak.
.
**Terbukti berkesan dgn sumber semulajadi gred AAA
.
Jom cuba.. guna dan berpeluang menang barangan kemas sekali 😉😉
Whatsapp sis sekarang 📲 #0148373800
.
#LuckyDrawEmas916
#AgentDropshipNeeded
#TeamCitra

effatihah.hq www.effatihah.com
.
K DOLL BEAUTY SKIN
.
🌻🌻🌻🌻🌻
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
🌻Membersih wajah dengan lebih mendalam untuk menyingkirkan kotoran yang tersumbat. didalam liang pori.
🌻 Mengimbangi minyak berlebihan.
🌻Membantu mencerahkan kulit wajah disamping memberikan tona cerah sekata.
🌻Membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari. #aairabeauty
🌻Mengimbangi minyak berlebihan di wajah.
🌻Menganjalkan kulit wajah
🌻Membantu menyamarkan noda-noda hitam pada kulit wajah.
🌻Melindungi wajah daripada sinar UV 🌻Memudarkan untuk jeragat, parut, bintik-bintik hitam. #effatihah
🌻Mengatasi masalah lingkaran gelap bawah mata dan sebagainya. 🌻Mencerah dan menaikkan seri wajah.
.
🌻🌻🌻🌻🌻
.
CARA PENGGUNAAN
.
🌻 Cuci muka 1-2 kali sehari menggunakan K'DOLL CLEANSER. Gosokkan sabun pada tapak tangan sehingga berbuih, kemudian sapu buihnya secara rata dan lembut ke muka dan leher selama 1-2 minit sebelum dibilas dan keringkan dengan tuala bersih/tisu bersih . .
🌻Sapu K'DOLL TONER dengan menggunakan kapas/tangan dan usap  pada kulit wajah secara perlahan-lahan. Diikuti dengan tepukan perlahan
.
🌻Untuk siang, sapu K'DOLL DAY CREAM secara nipis ke seluruh wajah. Kemudian boleh sapu bedak.
.
🌻Untuk malam, sapu K'DOLL NIGHT CREAM dengan rata pada muka dan leher untuk rawatan muka yang efektif. Sapu secara nipis untuk lapisan kedua di bahagian kulit muka yang bermasalah .
🌻🌻🌻🌻🌻
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🌺http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌺http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🌺http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor. #aairabeauty
.
#kdollbeautyskincare
#kdollbeautyoriginal
#kdollbeautytestimony
#kdollbeauty
#skincare
#asyallie
#sayajual
#koreaskincare
#kdoll #visitmyig #bazarpaknil #skincaremalaysia #supportlocal
#kdollbeautyskinmurah
#kdollbeautyskincareborong

Most Popular Instagram Hashtags