#kdhvsjdt

MOST RECENT

Salam 3-1...jom balik rumah dulu ya...bukan gua ya...hahahaha
#kdhvsjdt

Berjuanglah sejiwa Murni... Biar jasa jadi kenangan.. Kedah serata-rata.. #pulunkedahpulun
#kdhjdt
#kdhvsjdt
#unifipialamalaysia2018

Selamat Maju Jaya buat pasukan Johor Darul Ta' zim ! In sha Allah 3 mata penuh milik kita malam ni .

#JDTinfo
#KDHvsJDT
#PialaMalaysia2018
#LuaskanKuasamu

Sebelom final piala dunia, layan dulu sat yang ada dekat mata...
#kahaqketegaq # kfa #negerikedahnegeriku
#kdhvsjdt

Hari nie trip jauh plak beraya.... utara ke selatan... semoga dipermudahkan
#3syawal
#teamrayautarakeselatanplak
#dipermudahkanurusankamisekeluarga
#kdhvsjdt
#syukurselalu

‎بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِبِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم ‎السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Dikesempatan ini, saya sekeluarga mengucapkan *Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir & Batin.* Mohon maaf jika ada salah & silap saya.

Ikhlas daripada,
Mohamad Razif Abdullah
Afiqah Amir ‎,آَمِيـٍـِـنْ يَآرَبْ آلٌعَآلَمِِيِن

Tahun ni beraya di kedah berdua,
Insyaallah tahun depan beraya di Johor bertiga pulak.
#teamrayakedah
#teamrayajohor
#kdhvsjdt
#raya2018

Kami semangat Kedah mlm ni.. #pialasumbangsih2018
#kdhvsjdt

No tv3, no astro, no hypptv, no tiket, no problem! Install iflix kat android box & kami dah ready utk live malam ni! #kdhvsjdt

Bila matchday, penyokong kedah mesti la sarungkan jersi kedah! 💚💛 #kdhvsjdt

Assalamualaikum
Baru sempat nk update..
Antara gambar2 yg dikongsikan oleh pembeli tshirt piala malaysia.. Terima kasih semua..hampa memang best..👍🏽 #tshirt #print #piala #malaysia #2017 #kdhvsjdt #biarjasajadikenangan #pulunkedahpulun

Assalamualaikum.. selamat pagi.. apa habaq penyokong hijaukuning 🔰di serata-rata pelusuk dunia.. .

repost via @instarepost20 from @pakuuya #kedahseratarata🌾🔰 #japan #tomioka #final #kdhvsjdt #pialamalaysia2017 #langmerah #hijaukuning

Kan dah kata, mekap nurraysa memang mudah digunakan. Adik ni mekap sendiri je masa majlis hari pernikahannya. Encik suaminya paling suka, cakap si isteri nampak natural dan berseri😘

Mekap yang mudah digunakan. Namun memberi hasil yang woww. Sangat Ohsem😘
Untuk info lanjut klik link whatsapp di bio

#customernurraysabeautymalaysia #sngohsemteam #hantarankahwin #kualalumpur #pulaupinang #perak #jdt #kedah #skincaremalaysia #igshopmalaysia #igshopmurah #trustedseller #jannanick #fattahamin #datoserivida #kosmetikmalaysia #mesrawuduk #mesrasolat #kosmetikviral #nakcantik #terapiinstagram #titiancinta #tv3malaysia #kitajuara #pialamalaysia #kdhvsjdt #uitm #hantarannikah #nurraysa #nurraysabeauty

Saja la nak lempaq balik gambaq time nk p final haritu... x sangka aku rupanya btoi kan 2-0 hahhaha apapun kedah tetap dihati... 💚💛 #lempaqbalik
#finalpialamalaysia2017
#kdhvsjdt
#menangsanjungkalahtetapsetia
#kamibukanlalang
#tahniahjdt

X mau pi beqasa nk pi sampai ketaq kaki2. Dah pi kena habuan 0-2...haha

#sayangkedah
#kdhvsjdt
#hijaukuningdihati 🔰❤️💛💚
#selagidarahinihijaukuninghitamputih
#finalpertamabuatku

Most Popular Instagram Hashtags