#kcoly

1987 posts

TOP POSTS

<Pembersih Wanita Scrub Pertama di Malaysia?>
.
Wahhhh, bunyi mcm menarik? Betul ke ada scrub lembut & halus dalam pembersih wanita yang digunakan hari-hari ni? Mcm comel je, mcm tak caye je. .
Yup ! Betul awak.
Istimewa kan pembersih wanita SKIN STORIES. Pertama di Malaysia nokkk. Sbb apa? Kami jadikan pembersih wanita SS 2 DALAM 1. Tak perlu labur duit utk scrub asing nak putihkan Cik Bunga. Kami gabungkan sekali. Plus, scrub kami lembut & halus. pH pembersih wanita kami pun pH lembut utk Cik Bunga. .
Bersifat merawat ke tak ni?
Of coss, scroll wall kami, bersepah feedback pengguna. KEPUTIHAN hilang lah, GATAL dah takde lah, Cik Bunga bau mcm spray perfume mahal lah, Cik Bunga dingin & sejuk selesa lah, Jerawat pd Cik Bunga kecut lah, pH Cik Bunga makin stabil lah, Masalah Dat.ang Bulan dah kembali lancar lah. Fuhhh ! Banyak feedback positif kami terima. Tak terungkap di ruang caption ni. .
Kami malas nak tulis panjang, semua wanita wajib cuba Pembersih Wanita Scrub PALING WANGI di Malaysia ini okeyh.
Pstttt, Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-Spa. Tak mo ke?😏
.
📱Untuk Order Terus WhatsApp
019.588.0442
019.588.0442
019.588.0442
.
🌸AGEN & STOKIS DIPERLUKAN 
Jom jana pendapatan dengan Skin
Stories
.
#SkinStories #CelebrityFeminineScrubWash #FeminineWash #PencuciWanita #HygieneWash #JamuSusukDara #Jsd #Perlaking #Olicandy #DianzVitamin #Shaklee #Dherbs #TerlajakLaris #Pamoga #QuPuteh #MaryKayMalaysia #Dexandra #AuraWhite #BabiesBlink #ManjaKaseh #FemininWashJsd #LipstikKolagen #Collagen #UbatKetat #UbatKeputihan #Glutacaps #Kcoly #JusKekalDara #Aidijuma #NaelofarHijab

PERLUKAN SCRUB SELEPAS MENCUCI CIK BUNGA ??
.
😿Cik Bunga Gelap ?
😿Celah Peha dan Pelipat Gelap?
.
Kenapa perlu bazirkan duit beli scrub utk Cik Bunga ???
Membazir bukan? Kenapa awak tak boleh dapatkan 2 DALAM 1? SCRUB sambil MERAWAT MASALAH Cik Bunga? Bukankah lebih jimat, mudah dan menarik?
.
Jika anda rasa anda perlukan scrub dalam Pembersih Wanita, DAPATKAN Celebrity Feminine Scrub Wash sekarang. Rawat Masalah Cik Bunga yang korang tak suka tu sambil scrub-scrub lembut. Auchhh bestnya😻😻😻😻😻. Mcm di SPA 5 Bintang. Psttt, Cik Bunga pun kena dapatkan layanan 5 Star tau.
.
2 DALAM 1, Pembersih Wanita dalam masa yang sama scrub pun dapat.
Hebat ke hebat? Opsss, stock susut sangat laju. Hubungi kami sekarang atau STOKIS & AGEN kami seluruh MALAYSIA sekarang utk dapatkan Pembersih Cik Bunga Scrub kami.
.
Pstttt, Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-Spa 😌
.
WhatsApp Zulaiha 0195880442 .
#SkinStories #CelebrityFeminineScrubWash #FeminineWash #PencuciWanita #HygieneWash #JamuSusukDara #Jsd #Perlaking #Olicandy #DianzVitamin #Shaklee #Dherbs #TerlajakLaris #Pamoga #QuPuteh #MaryKay #Dexandra #AuraWhite #BabiesBlink #ManjaKaseh #FemininWashJsd #LipstikKolagen #Collagen #UbatKetat #UbatKeputihan #Glutacaps #Kcoly #JusKekalDara #Aidijuma #NaelofarHijab

Feedback customers #CFSW lagi lagi dan lagi. Ishhhh banyak betul feedback positif tak sampai sebotol customer CFSW. Tak bagus, org tak puji. Tak bagus org tak cakap nak repeat order mcm ni. 😇
.
Ishhh once dah try ramai cakap tak nak tukar pembersih Cik Bunga jenama lain dah. Haha.
Ishh terlajak best. Paling best masalah Keputihan, Gatal, Bau semua hilangggg tak sampai sebotol.
.
Dah lah ada scrub lembut halus yg superbbbb lain dari yang lain. Dgn efek sejuk. Freshhhhh mcm kat Korea nokkk
.
Malas type panjang. Kena grab at least sebotol. Cuba dan jangan terkejut kalau rasa hari tak langkap kalau tak guna Celebrity Feminine Scrub Wash even sehari.
.
Whatsapp 019 979 4414 to order 📲
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan 🚗
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #instantshawl #brownieskb

Apa best sangat Fairy Kisses ni dari produk
lain tu??
Yang best sebab dalam satu botol korang
boleh dapat kesan 2 in 1 .
.
Apa yang 2 in 1?
.
Sebab Fairy Kisses ni bukan sekadar putihkan
satu badan.
Tapi Fairy Kisses tolong detox satu badan
jugak taw.
.
Sebab korang kena tahu pentingnya
detox dalaman dari toksin-toksin
yang berkeladak dalam badan korang
tu sebelum nak dapat kulit putih.
.
Bila dah detox baru cepat berganda-ganda
putih sampai nampak urat hijau kat tangan. Jangan kunyah lebih-lebih, nanti terlebih putih 😉
.
Whatsapp 019 979 4414 to order 📲
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan 🚗
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #instantshawl #brownieskb #hennakb

Jernih? Kuning? ke Hijau? ke sampai HITAM ? 😂😂😂😂
.
Ishhhh.
Apa yang hijau kuning hitam ?😂
.
Check !!
Check !!
Keputihan anda tahap mana?
.
Keputihan normal warna jernih sahaja.
Colour lain dh tahap tak normal tau.
.
Nnt mula lah datang bau tak menyenangkan area Cik Bunga .
Mula lah gatal-gatal sampai tergaru-garu tu.
Mula lah sampai penyakit itu ini datang.
.
Time tu, baru nak sibokk cari penawar. Bila muka naik jerawat sikit kecoh sampai kerumah jiran.
Malu sampai terus lelaju ke spa buat facial utk rawat.
.
Bukan muka je kena guna pencuci KHAS.
Cik Bunga pun kena guna pencuci KHAS. .
Bukan muka je kena buat facial sampai puteh mcm dinding.
Cik Bunga pun kena cerahkan jugak tau. .
Setiap wanita wajib ada pembersih wanita KHAS utk penjagaan Cik Bunga.
.
Kebersihan Cik Bunga bermula dari diri sendiri yang kena pandai jaga.
Cik Bunga pun sensitippp macam kulit muka.
Cantik Luar, Biar Bersih Dalaman .
Psttt, nak pilih pembersih wanita kena yg terbaik. Yang pH-nya sesuai. Yang bersifat merawat. .
Bukan yang cikai.
Bukan yang di pasar malam.
Bukan yang RM 5.00.
.
Laburkan sedikit $$ utk pembersih wanita yg terbaik mcm Celebrity Feminine Scrub Wash tau. Baru puas hati sampai akar umbi. 😌👏
.
Whatsapp 019 979 4414 to order 📲
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan 🚗
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #instantshawl #brownieskb #kotabharu

Apa bukti BAHAN-BAHAN dalam Celebrity Feminine Scrub Wash boleh rawat masalah Cik Bunga dari A-Z ?
.
🌝Cik Bunga Keputihan,Berbau dan Gelap?
CFSW ada SIREH utk rawat masalah Keputihan,Gatal-Gatal dan Bau yang memang org dolu-dolu guna utk cuci Cik Bunga
.
. 🌝Cik Bunga Gelap Macam Belanga?
CFSW ada SCRUB LEMBUT & HALUS yang membantu exfoliate sel-sel kulit mati pada Cik Bunga di mana membantu pinkishkan, cerahkan dan lembutkan kulit Cik Bunga yg rosak dan gelap akibat menggaru dan mencukur. hihi
.
🌝Cik Bunga Long.g.ar?
CFSW ada MANJAKANI di mana membantu mengetatkan otot fara.j. Zaman dolu-dolu guna Manjakani lah untuk ketatkan Cik Bunga. huhu😅
.
🌝Cik Bunga kulit kering, meradang dan pH tidak stabil?
CFSW ada ALOE VERA di mana melembabkan kulit Cik Bunga yg kering dan meradang sampai gatal-gatal tu
.
🌝Cik Bunga Tumbuh Jerawat Mata Ikan Yang Menyakitkan?
CFSW ada WITCH HAZEL di mana org dolu-dolu guna utk kecutkan jerawat dan mematikan kuman jerawat yang kejam sangat sampai tumbuh pada Cik Bunga yg lembut dan nipis lagi sesitif tu. 😭
.
🌝Masalah Datang Bul.an Yang Tidak Normal.
CFSW ada MAGNOLIA STEMCELL di mana korang tak perlu nak telan PIL / JAMU yg tak bagus tu utk rawat masalah datang bul.an. Guna Pembersih Wanita pun dapat rawat dalaman sampai masalah datang bula.n kembali normal. Psttt, org dolu-dolu guna Magnolia Stemcell lah nak rawat Masalah Dtg Bula.n.
.
🌝Cik Bunga Kerap Berpeluh? Tak selesa?
CFSW ada PUDINA utk memberikan efek sensasi dingin yang menyegarkan dan sejuk mcm ais. Selesa dari pagi sampai malam. Tak runsing nak tukar pantyliner yang tak merawat dan pembaziran $$ pun berlaku. huhu. .
See? Package!
Lengkap ALL IN ONE !
Pembersih Wanita Scrub Pertama di Malaysia.
Of cosss.
CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH
.
Whatsapp 019 979 4414 to order 📲
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan 🚗
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly

Nak detox dalaman ke nak putih?
Mana yang korang nak dulu?
Of course lah nak yang dua-dua boleh.
.
Tak payah pening nak fikir nak consume
collagen apa.
Kunyah je Fairy Kisses by SKIN STORIES
2 dalam 1 tauuu.
Kami bukan focus putih je, tapi
kami focus utk bersihkan dalaman
dari toksin supaya kesan putih
cepat berkali-kali ganda cepat dari
biasa.
.
Yes!! Produk putih kt Malaysia ni
mmg banyak. Tapi lupa nak detox
dulu baru putih.
Penting tau.
Those yang belum consume Fairy Kisses
wajib amalkan sebab bahan yang superb
untuk skin and detoxify dalaman.
.
Ingat Putih. Ingat Detox juga.
Ingat dua ni, ingat Collagen Putih Detox
Kunyah Pertama di Malaysia Fairy Kisses taw.
.
Harga Promo #FairyKisses
Beli 1 : RM 99.00
Beli 2 : RM 188.00 (Jimat RM 10)
Beli 3 : RM 277.00 (Jimat RM 20)
.
Whatsapp 019 979 4414 to order 📲
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan 🚗
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan

Skinstories Ladybam:
Paling best pasal Celebrity Feminine Scrub Wash ni adalah, dah la ada scrub halus yang best.
Dia punya wangi tu Ya Allah !!!!!
Menggoda mcm spray minyak wangi HERMÈS.
.
Bau CFSW ni sangat wangi sampai satu toilet boleh bau.
Sbb kami nak merawat masalah bau Cik Bunga.
Those yang ada masalah Ke.puti.han & Bau di Bahagian Cik Flower wajib guna CFSW.
pH kami pH Cik Bunga. Selamat tau nak guna. Tak kering and takkan meradang kulit Cik Bunga nanti.
.
Pastu, kami punya Pembersih Cik Bunga pekat & berubat.
Perfectooooo lah ! 📱019.685.6873

#SkinStories #CelebrityFeminineScrubWash #FeminineWash #PencuciWanita #HygieneWash #JamuSusukDara #Jsd #Perlaking #Olicandy #DianzVitamin #Shaklee #Dherbs #TerlajakLaris #Pamoga #QuPuteh #MaryKay #Dexandra #AuraWhite #BabiesBlink #ManjaKaseh #FemininWashJsd #LipstikKolagen #Collagen #UbatKetat #UbatKeputihan #Glutacaps #Kcoly #JusKekalDara #Aidijuma #NaelofarHijab
..

MOST RECENT

Feedback customers #CFSW lagi lagi dan lagi. Ishhhh banyak betul feedback positif tak sampai sebotol customer CFSW. Tak bagus, org tak puji. Tak bagus org tak cakap nak repeat order mcm ni. 😇
.
Ishhh once dah try ramai cakap tak nak tukar pembersih Cik Bunga jenama lain dah. Haha.
Ishh terlajak best. Paling best masalah Keputihan, Gatal, Bau semua hilangggg tak sampai sebotol.
.
Dah lah ada scrub lembut halus yg superbbbb lain dari yang lain. Dgn efek sejuk. Freshhhhh mcm kat Korea nokkk
.
Malas type panjang. Kena grab at least sebotol. Cuba dan jangan terkejut kalau rasa hari tak langkap kalau tak guna Celebrity Feminine Scrub Wash even sehari.
.
Whatsapp 019 979 4414 to order 📲
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan 🚗
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #instantshawl #brownieskb

Apa best sangat Fairy Kisses ni dari produk
lain tu??
Yang best sebab dalam satu botol korang
boleh dapat kesan 2 in 1 .
.
Apa yang 2 in 1?
.
Sebab Fairy Kisses ni bukan sekadar putihkan
satu badan.
Tapi Fairy Kisses tolong detox satu badan
jugak taw.
.
Sebab korang kena tahu pentingnya
detox dalaman dari toksin-toksin
yang berkeladak dalam badan korang
tu sebelum nak dapat kulit putih.
.
Bila dah detox baru cepat berganda-ganda
putih sampai nampak urat hijau kat tangan. Jangan kunyah lebih-lebih, nanti terlebih putih 😉
.
Whatsapp 019 979 4414 to order 📲
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan 🚗
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #instantshawl #brownieskb #hennakb

Nak detox dalaman ke nak putih?
Mana yang korang nak dulu?
Of course lah nak yang dua-dua boleh.
.
Tak payah pening nak fikir nak consume
collagen apa.
Kunyah je Fairy Kisses by SKIN STORIES
2 dalam 1 tauuu.
Kami bukan focus putih je, tapi
kami focus utk bersihkan dalaman
dari toksin supaya kesan putih
cepat berkali-kali ganda cepat dari
biasa.
.
Yes!! Produk putih kt Malaysia ni
mmg banyak. Tapi lupa nak detox
dulu baru putih.
Penting tau.
Those yang belum consume Fairy Kisses
wajib amalkan sebab bahan yang superb
untuk skin and detoxify dalaman.
.
Ingat Putih. Ingat Detox juga.
Ingat dua ni, ingat Collagen Putih Detox
Kunyah Pertama di Malaysia Fairy Kisses taw.
.
Harga Promo #FairyKisses
Beli 1 : RM 99.00
Beli 2 : RM 188.00 (Jimat RM 10)
Beli 3 : RM 277.00 (Jimat RM 20)
.
Whatsapp 019 979 4414 to order 📲
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan 🚗
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan

Muka kena tempek foundation setebal buku teks baru nampak putih??? .
.
Tak penat ke berpura-pura putih tapi hakikatnya gelap dari dalam.
Muka putih tangan hitam. Beza mcm langit dengan bumi
.
Tambah pulak dengan jerawat berbukit bukau. Semua tu kena rawat dari dalam.
.
Tak perlu labur lebih-lebih. Cukup sekadar amalkan consistant Fairy Kisses SKIN STORIES nak putih natural dari dalam
.
Fairy Kisses bantu keluarkan toksin dari dalam badan sekali gus rawat kulit muka berbukit bukau.
.
Bila dalaman dah bersih, baru terpancar kulit muka yg putih dan bersih. Collagen 2 in 1 Putih + Detox dengan sekadar kunyah-kunyah. 😌
.
Sekarang tengah promo #FairyKisses
Beli 1 : RM 99.00
Beli 2 : RM 188.00 (Jimat RM 10)
Beli 3 : RM 277.00 (Jimat RM 20)
.
Whatsapp 019 979 4414 to order 📲
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan 🚗
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajual #skinstories

Korang yang tengah pregnant jom ler try #celebrityfemininescrubwash❗
.
Keputihan bahaya tau utk diri dan jugak baby.
So jom jadikan waktu kehamilan pengalaman yang indah dan selesa. Gittew 😉
.
Whatsapp 019 979 4414 to order 📲
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan 🚗
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #instantshawl #brownieskb #kotabharu

KENAPA PERLU MENJAGA KEBERSIHAN CIK BUNGA???
.
👀 mencegah bau yang mengakibatkan kurang selesa terutama kepada pasangan.
.
👀 mengelakkan jangkitan kuman/ kulat yang mengakibatkan kegatalan dan penyakit
.
👀 memperbaiki hubungan su.ami is.teri .
👀 mencegah rah.im long.ga r
.
👀 meng.etat dan mencegah kanser ra.him / ova.ri .
👀 mencegah masalah masalah berkaitan lain seperti ke.putihan,long.ga.r dan seumpamanya.
.
Masalah An.ak Da.ra:
*pan.ties selalu basah
*bau acem
*gatal-gatal
*cik bunga gelap
.
Masalah Mama / Isteri
*kat pan.ties ade
-putih
-kuning
-hijau
hitam
*long.gar
*bau acem
*bau susu basi
*gatal merenyam
*ken.cing kotor
*luka lepas garu
.
Mudahnya menjaga mahkota anda hanya dengan Celebrity Feminine Scrub Wash. ☺️
Pembersih Wanita Scrub Pertama di MALAYSIA.
Rawat Masalah Cik Bunga Sambil Cik Bunga Ber-Spa.🌚
.
Whatsapp 019 979 4414 to order 📲
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan 🚗
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #instantshawl #brownieskb

Selalu fokus putih kat muka, lupa tangan dan badan hitam macam kuali . hik hik. .
Jangan risau. Fairy Kisses bukan putihkan bahagian muka je, tapi satu badan putih berganda-ganda dari asal.
.
Plus, Fairy Kisses akan glow glow kan kulit muka sampai nampak berkilat tau. Aum aum kan? Consistant guna, kulit akan putih natural dan pink pink gitewww.
.
Ingredients yg mempunyai anti-oksida yang sangat sangat tinggi bantu rawat masalah kulit sampai akar umbi. .
Selain tu, Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni bantu turunkan berat badan, buang toksin dalaman , detox toksin dan chemical dalam badan dan bantu stabilkan berat badan. Jadi kesan 2 in 1 putih + detox dengan sekadar kunyah-kunyah .
.
Whatsapp 019 979 4414 to order 📲
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan 🚗
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #instantshawl #brownieskb #kotabharu

Petang ni iols nak belanja fresh feedback customer #cfsw 😊
.
.
✅besttt
✅sejukkk
✅keputihan hilang
✅period teratur
✅gatal-gatal hilang
✅bau busuk takde langsung
.
.
Wowww semua lengkap all in 1❗❗❗ Selesa sangattt, customer bagi 10 ⭐ chuolsss. So rugi lah yang mana taknak try tu 😉
.
.
Whatsapp 019 979 4414 to order 📲
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan 🚗
.
.
#kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #instantshawl #brownieskb #kb #pcb #pc

<<Apa tu Celebrity Feminine Scrub Wash ???>>
.
Celebrity Feminine Scrub Wash adalah pembersih wanita ber-scrub yang membantu merawat masalah Cik Bunga seperti Ke.pu.ti.ha.n, Kegat.alan, Bau, Gelap, Gatal-Gatal, Masalah Dat.ang Bul.an dan pelbagai lagi masalah Cik Bunga.
.
Tetapi, pembersih wanita Celebrity Feminine Scrub Wash ini sangat berbeza dengan yang terdapat di pasaran kerana mengandugi scrub lembut dan halus yang membantu exfoliate sel-sel kulit mati, menggebukan, pinkishkan, cerahkan dan lembutkan kulit di bahagian Cik Bunga secara perlahan-lahan dan lembut. Malah, dapat membantu mencerahkan bahagian celah-celah peha dari daki-daki hitam degil.
.
Bau bunga Melur yang wangi dan mempunyai efek sensasi dingin membantu anda mendapatkan Cik Bunga lebih selesa dan bersih
.
Dapatkan produk terbaru kami di pasaran dengan harga yang sangat berpatutan. Jom Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-Spa. 😌
.
Whatsapp 019 979 4414 to order 📲
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan 🚗
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #kotabharu #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #sayajual #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #instantshawl #brownieskb #codkb

Ada tak wanita lepas pantang atau lepas bersalin dekat sini?
.
Mesti adooo kan? Korang pakai pembersih wanita yang merawat tak?
.
Yang cepat sembuhkan luka lepas bersalin tak?
.
Yang rawat keputihan masa dalam pantang tak?
.
Yang merawat bau darah nif.as dan bau Cik Bunga yg tak wangi masa pantang tu ke tak? .
Guna je Celebrity Feminine Scrub Wash SKIN STORIES. .
Pstttt, ada feeback, guna CFSW dalam pantang nurse tekezuttttt luka lepas bersalin cepat sembuh. . Yup , gunalah. Best tau. Selesa je dlm pantang tu nanti. Dalam pantang pun, Cik Bunga kena berspa dgn CFSW okay.😌
.
Whatsapp 019 979 4414 to order 📲
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan 🚗
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly

#FairyKisses memang best sebab .
✅ Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan
.
✅ Kulit lebih glowy dan berseri
.
✅ Mencantikkan kulit
.
✅ Melembapkan kulit
.
✅ Detox dan singkirkan semua toksin dalaman utk kesan putih berganda-ganda. .
✅ Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati
.
✅ Menghilangkan parut muka/badan
.
✅ Mengurangkan minyak pada kulit muka
.
✅ Mengurangkan ekzema
.
✅ Membantu menegangkan kulit
.
✅ Merawat kulit kusam
.
✅ Merawat tona kulit tidak sekata
.
✅ Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
.
FAIRY KISSES Collagen Putih Detox sekadar Kunyah-Kunyah Pertama di Malaysia. All in one taw!
.
Sekarang tengah promo #FairyKisses
Beli 1 : RM 99.00
Beli 2 : RM 188.00 (Jimat RM 10)
Beli 3 : RM 277.00 (Jimat RM 20)
.
Whatsapp 019 979 4414 to order 📲
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan 🚗
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajual #skinstories

Apa bahan-bahan dan fungsi #FairyKisses yang superb untuk kulit kita? .
😻Astaxanthin
Membantu memberi kasan putih triple turbo pada kulit badan dan antara agent pencerah kulit terbaik. .
😻Bovine Collagen
Membantu mencantikkan kulit dan memberi collagen pada kulit.
.
😻L-Cysteine
Bantu menegangkan kulit muka dan agen anti-aging terbaik untuk kulit muka sentiasa tegang dan bebas kedut. .
😻Cerepron-F
Menghasilkan glutathione dalam badan supaya labih tinggi dan banyak supaya kulit lebih cerah dan makin putih. .
😻Grape Seed
Membantu stabilkan kulit sensitif supaya lebih normal dan lebih sihat.
.
😻Vitamin C
Membantu menerahkan kulit, merawat jerawat dari dalam dan anti penuaan.
.
😻Strawberry Juice Powder
Agen anti oksida terbaik, membantu merawat sinaran UV pada muka dan membantu merawat kulit berminyak.
.
😻Aloe Vera
Melembabkan kulit muka dan merawat kulit kering dan meradang merah.
.
😻Delima
Membantu pengembalian sel kulit,anti-penuaan dan anti-oksida terbaik utk kulit.
.
😻Avocado
Buah terbaik untuk kulit di dunia dan membantu merawat semua jenis masalah kulit.
.
😻Peach
Mencerah dan menegangkan kulit muka. Melembabkan dan glowingkan kulit.
.
😻Mineral & Vitamin Premix
Gabungan semua jenis Vitamin & Mineral dalam 1 tablet jadi tidak memerlukan supppement tambahan lain lagi.
.
😻Agaricus Blazei Muril
Turunkan berat badan, buang toksin dalaman, detox toksin dan chemical dalam badan.
.
😻Dextrose
Memberi glukosa dalam badan dan tenaga.
.
Sekarang tengah promo #FairyKisses
Beli 1 : RM 99.00
Beli 2 : RM 188.00 (Jimat RM 10)
Beli 3 : RM 277.00 (Jimat RM 20)
.
Whatsapp 019 979 4414 to order 📲
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan 🚗
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajual #skinstories

Fenomena Collagen Putih Detox dengan sekadar Kunyah-Kunyah sahaja.
Bukan untuk putihkan muke je.
Tapi satu badan putih.
Sampai nampak urat hijau.
Putih pink natural taw.
Bukan putih yang menakutkan tu. hehehe
.
Bukan tu je. Dalaman pun makin bersih selepas di detox laju-laju.
Buat apa beli collagen asing, supplement detox asing kan kalau boleh dpt yg 2 in 1 dgn Skin Stories ni je.
.
Kunyah-kunyah je putih.
Kunyah-kunyah je detox.
.
Best ke best?
.
Sekarang tengah promo #FairyKisses
Beli 1 : RM 99.00
Beli 2 : RM 188.00 (Jimat RM 10)
Beli 3 : RM 277.00 (Jimat RM 20)
.
Whatsapp 019 979 4414 to order 📲
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan 🚗
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajual #skinstories

Auchhh! Sejuk macam letak ais batu.
Sejuk kalau kejap-kejap je takpe.
Bukan sejuk biasa-biasa punya.
Cik Bunga selesa dari pagi sampai ke malam.
Ni lah Pembersih Wanita Scrub yang Pertama di Malaysia tu.
Celebrity Feminine Scrub Wash tu.
Paling sejuk di Malaysia. .
Pakai tak perlu pump banyak. 1 pump cukup guna sampai menyeluruh nak rawat sampai akar umbi.
Sampai sihat Cik Bunga. Sampai terlajak bersih, terlajak cerah dan terlajak pinkish. .
Jom dapatkan CFSW yg sejuk macam ais batu. Feeling-feeling kat Korea pun boleh tau.
Best gilosssssss. ❄️
.
Whatsapp 019 979 4414 to order 📲
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan 🚗
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc #vjamu #instantshawl #brownieskb #kb #pcb #pc

Celebrity Feminine Scrub Wash SKIN STORIES (CFSW) = RM 59.00
.
RAMUAN : Terdiri daripada Polyethylene Scrub(Scrub Lembut & Halus),Magnolia Stemcell,Manjakani,Pudina,Sireh,Witch Hazel,Aloe Vera dan banyak lagi ramuan hebat. Dirumus khas dari bahan-bahan semulajadi dan herba semata-mata dan bebas bahan kimia dgn pH tetap Cik Bunga utk merawat masalah pada Cik Bunga.
.
Rasa gatal - gatal pada Cik Bunga tak kira masa kadang-kadang kat opis tengah buat kerja. Kadang-kadang tgh tengok wayang, Kadang-kadang tengah belajar, tengah masak, tengah relax-relex, tengah layan fesbuk.
.
Ok lah, kalau dalam bilik sorang-sorang boleh la layan tergaru-garu kegatalan. Jenis sebelah ada orang, tepi ada orang sedang memerhati.
Macam mana nak buat eh? Lagi-lagi kalau nak tido malam adoi, memang tak boleh tido. .
Gosok la dengan kain ke, dengan tisu, garu ke. Cuci lah 160 kali dgn air suam pon tak boleh nak baik gatal-gatal tu. Merenyam, Sengsaranya hidup.
.
Situasi gatal-gatal ni boleh terjadi kepada semua wanita baik dewasa atau pon kanak- kanak lebih - lebih lagi sering menghantui wanita - wanita mengandung.
.
Orang dulu-dulu akan cuci Cik Bunga dengan Air Rebusan Sireh atau Air Manjakani.Sekarang dah modern la awak, lengkap dalam satu botol pembersih Cik Bunga CFSW. Tak perlu rebus bagai. Senang dibawa mudah dipakai. Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-Spa.
Jom rawat kegatalan Cik Bunga sepantas sekali penggunaan . 😌
.
Whatsapp 019 979 4414 to order 📲
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan 🚗
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajualbarangmurah #skinstories #raya2017 #surpriseplannerkelantan #deliverykelantan #deliverykb #lofattahlovers #fazurafattahforhsc

Tak perlu labur mahal-mahal untuk sebotol Collagen Putih + Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni tau. .
Rahsia kulit makin putih 5x ganda putih dari asal sampai nampak urat hijau.
Rahsia kulit muka makin sihat, bebas parut, jeragat & jerawat di muka
.
Rahsia dalaman sekali bonus bersih dan toksin dalaman clear dan proses putih makin berganda-ganda turbo
.
Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia.
Kunyah-kunyah je putih satu badan.
Kunyah-kunyah je detox satu badan.
.
No bancuh.
No suntik.
No shake.
.
Kunyah-kunyah je dapat semua efek di atas taw.
.
Sekarang tengah promo #FairyKisses
Beli 1 : RM 99.00
Beli 2 : RM 188.00 (Jimat RM 10)
Beli 3 : RM 277.00 (Jimat RM 20)
.
Whatsapp 019 979 4414 to order 📲
COD: Kota Bharu, PC and PCB, Kelantan 🚗
.
#cfsw #kelantan #femininewash #hygienewash #pencuciwanita #quputeh #aurawhite #dherbs #kcoly #moodrepublic #vgrip #igshopmalaysia #pembersihwanita #serbukmanjakani #celebrityfemininescrubwash #jsd #sayajual #skinstories

Most Popular Instagram Hashtags