#kcollyborong

5084 posts

TOP POSTS

Muka Berjerawat Pasir ?
Malu dengan masalah Jerawat Batu ?
Muka Berparut ?
Muka Berjeragat ?
Ada masalah Pigmentasi ?
Ingin Kulit Licin & Cerah Berseri dalam Masa Sminggu ?
.
.
.
Kini ....U Olls tak perlu risau lagi coz Ianya Telah Kembali !!
.
.
.
Aurora SX Whitening Therapy akan membantu U Olls untuk dapatkan Kulit yang U Olls Impikan ... Kenapa Perlu Memilih Aurora SX Whitening Therapy ?
.
.

Aurora SX Whitening Therapy ni adalah produk dari pakar estetik bukan org biasa2 yang ada bnyak duit then hasilkan produk
Bila dah pakar jual memang produk itu sangat bagus kerana mereka mahir dan tahu ape yg bagus untuk kulit kita.

Kandungan Aurora SX Whitening Therapy terjamin memberi anda perubahan yang sangat positif
.
.
.
3 Hari consume dah nampak kesan !! Kelebihan Aurora SX :
Melembapkan kulit dalam masa 24 jam
Membuatkan kulit semakin flawless , gebu dan glow seolah olah memakai makeup . Lembut apabila disentuh
Kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg SANGAT singkat
Jeragat semakin pudar sewal sebijik pengambilan Aurora
Jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang . SANGAT PANTAS
Parut slowly akan dirawat dan dihilangkan
Mengecilkan pori-pori muka dan membuang blackhead
Kulit awet muda , tegang dan cantik serta banyak lgi kebaikan lain .
Diluluskan KKM dan tiada kesan sampingan sebab Aurora bebas racun merbahaya hasil ujikaji makmal drpd USM
Halal Bumiputera serta mendapat pengiktirafan halal drpd Pakistan
Tak ada apa-apa pantang termasuk caffein
.
.
_______________________

HARGA PASARAN : RM140
HARGA PROMO : RM40
POSTAGE : RM5SM/RM10SS
JIMAT : RM100
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

_______________________

#aurorasx #aurorasxmurah #aurorasxori #aurorasxwhitening #aurorasxoriginal
#kcolly #kcollysweet17 #kcollymurah
#kcollyoriginal #kcolly17 #kcollyori
#kcollysweetseventeen #kcollyrm110
#kcollymalaysia #kcollysweet17murah
#kcollyrm100 #kcollyborong #dermanic
#kcollyoriginalmurah #kcollymeletop
#kcollykoreancollagen #kcollycollagen
#kcollysweet #kcollymurahoriginal
#Kcollykuantan #sec

" laaaaa... Ingatkan dexandra ni 1 bau jer... " 🙈
.
Baru jumper kawan baru baru ni.. Dier fikir selama ni dexandra 1 bau jer.. Rupenyer selama ni dier order dexndra him jer.. Hehehe...
.
Sebenarnyer list kita dah menghampiri 80 jenis wangian... Makin bertambah dari bulan ke bulan...
.
Terbaru dexandra inspired by JO MALONE utk perempuan dan dexandra inspired by CREED AVENTUS utk lelaki yang keduanya adalah perfumes yang mahal ..
.
Visi kita ingin membantu rakyat malaysia mendapat wangian antarabangsa dengan kualiti setanding , yakni dengan memakai wangian dexandra boleh memberikan kepuasan pada gaya hidup yang berbeza.. Kerana kita ada 80 wangian mengikut character, mengikut citarasa, mengikut acara... Gitu....!!! 😍❤️...
.
Kalo teknology boleh wat ader satu butang utk u ouls tekan keluar bau.. Huh!! Dah lama saya wat utk semua orang test.. Betul ker best sangt dexandra ni kan... Hehehehe.. Berangan... 😜.. Kot kot mark zukeberg baca ni... Hahaha...
.
P/s : cer tgk kat list tu ader tak perfumes kegemaran anda yang nak pakai tak kesampaian lgi.. Kene menabung dulu.. So tak perlu tabung.. Hehe meh try dexandra..
.
.
Book your perfumes now
Wassap/wechat_0172667675
Wassap/wechat_0172667675
Wassap/wechat_0172667675

#dexandraperfumes
#jenamanino1antarabangsa
#wangiankehidupan
#dexandra #dexandraperfume
#dexandraperfumes #dexandrafeedback #dexandrainspiredperfumes #dexandrainspired #dexandramalaysia
#dexandrainspiredperfume
#dexandramurah #dexandraforher
#kcolly #kcollysweet17 #kcollymurah
#kcollyoriginal #kcolly17 #kcollyori
#kcollysweetseventeen #kcollyrm110
#kcollymalaysia #kcollysweet17murah
#kcollyrm100 #kcollyborong
#kcollyoriginalmurah #kcollymeletop
#kcollykoreancollagen #kcollycollagen
#kcollysweet #kcollymurahoriginal

Rangkaian produk K. COLLY 🌺🌺
. 🍁 K. COLLY DRINK RM90 🍁 K. COLLY FOCUS WHITE BOOSTER RM95 🍁 K. COLLY PINKISH RM125 🍁 K. COLLY LASH SERUM RM35 .

banyak kan ?? semua #lakukerasss uollss..
jom grab !! .
R E A D Y . S T O C K ye gojes semua 😍
.
open for retail & borong !!! WHATSAPP +6012-9776339

#palovabeautycentre #kcollysweetseventeen #kcollysweet17murah #kcolly #kcollymurah #kcollyoriginal #kcollypinkish #kcollybooster #kcollyboostermurah #kcollyborong #kcollylash #kcollylashserum #originalproduct #murah2je #bazaaronline #focuswhitebooster #kcollyfocuswhitebooster #supplementutkkulit #nakkulitcantik

Alhamdulillah, thank you so much dear customer trust and purchasing with us @Raa_Beauty 💖💖💖. Ualls bila lagi ?? 😘
.
.
Thankyouu beli, nanti repeat order lagi ye. Maaf kalau ada kekurangan selama berurusan dengan kami.🌹 Love uollsss. Hehe..
.
.
Kepuasan customer diutamakan kami. FREE GIFT wajib dari kami 💄 In Sha Allah, we'll try our best to serve you better😸😸😸
.
Dijamin original, murah dan servis terbaik.
.
.
#raabeautyfeedback #shopwithraabeauty
#kcolly #kcollysweet17 #kcollycollagen #kcollysweet17original #kcollysweet17malaysia #kcollysweet17murah #kcollywhitebooster #kcollyfocusbooster #kcollymurah
#kcollyori #kcollymalaysia #kcollyborong #kcollyoriginal
#kcollyoriginalmurah #sayajualkcolly #kcollyfocuswhiteboosteroriginal #kcollyfocuswhiteboostermurah

K COLLY
.
RM90 Free Pos (SM)
.
Whatsapp 011-36510956
.
Original K-Colly:
.
→Expired date bawah jar.
→QR code timbul & scan original →Hyaluron Hyaluronic
→Pearl Powder
.
ANTARA KEHEBATAN K-COLLY
.
- Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
.
- Membantu memulihkan kulit rosak, kusam & bermasalah
.
- Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering
.
- Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
.
- Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
.
- Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
.
- Memberikan tenaga sebenar yang cergas sepanjang hari
.
- Baik untuk ibu-ibu yang hamil atau menyusukan anak
.
- Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
.
- Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
.
- Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
.
- Memperbaiki struktur bahagian bibir yang kering dan merekah
.
- Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
.
- Mengurangkan kesan rekahan di bahagian tumit @ telapak kaki
.
- Mengecilkan pori2 kulit kesan daripada kerosakan kulit
.
- Melambatkan proses penuaan sejajar dengan keanjalan kulit
.
- Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
.
- Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi
.
CARA MAKAN K-COLLY:
Masukkan 1 or 2 scoop ke dalam mulut secara perlahan-lahan. Biarkan 3-5 saat, serbuk itu akan cair dengan enzim air liur dan lebih cepat meresap ke dalam salur darah berbanding dengan cara meminum dengan air. Makan 1 jam sebelum makan atau sebelum tidur.
.
***Terlalu mudah untuk memiliki kulit seputih dan segebu korean dgn K-Colly *jaminan berkesan dalam 3 hari.
.
#kcollyoriginal #kcollymurah #kcolly #kcollycollagen #koreancollagen #Kcollysweet17 #satinskinz #kcollyofficial #koreancollagenmurah #kcollysweet17murah #kcollusweet17murahoriginal #bazaarpaknil #kcollyborong #kcollypromo

📣PROMO OGOS📣📣
💝 K Colly 💲 Rm89
📪 Free postage sm (ss +rm3)
🎁 Free gift

www.wasap.my/60199892385 atau
www.wasap.my/60179474090 📣 Dapatkan sementara stok masih ada📣📣 #kosmetikmurahkelantan #kosmetikmurah #kosmetiktermurah #kosmetikmurahkelate #kcolly #kcollysweet17 #kcollyborong #kcollymurah #kcollysweet17murah #produkkecantikanmurah #kosmetikborong #kosmetikborongmurah #kosmetikborongkelate

TERLALU MUDAH UNTUK MILIKI KULIT SEPUTIH DAN SEGEBU KOREAN.
.
Expiry date dibawah jar. QR code timbul dan scan original.
P/S K-Colly fake makin banyak dipasaran. Pastikan anda beli yang original.
.
.
ANTARA KEHEBATAN K- COLLY
1. Pencerahan kulit yang berkesan seawal 3 hari penggunaan.
2. Membantu memulihkan kulit rosak, kusam dan bermasalah.
3. Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering.
4. Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus ditepi mata.
5. Mengurankan masalah jerawat dan jeragat muka.
6. Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin.
7. Memberi tenaga sebenar yang cergas sepanjang hari.
8. Baik untuk ibu yang hamil atau menyusukan anak.
9. Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman.
10. Mengurangkan kesakitan ketika haid/sengugut.
11. Menghilangkan kegelupasan dibahagian muka.
12. Memperbaiki struktur bahagian muka yang kering dan merkah.
13. Meningkatkan imunisasi badan/cegah penyakit.
14. Mengurangkan kesan rekahan dibahagian tumit@tapak kaki.
15. Mengecilkan pori pori kulit kesan daripada kerosakan kulit.
16. Melambatkan proses penuaan sejajar dengan keanjalan kulit.
17. Sesuai untuk lelaki dan wanita.
18. Memberi keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi.
.
RM85
KOSPOS:
+RM11SM
+RM17SBH/SRWK
.
❤HARGA TAK TERMASUK POS
❤POSTAGE EVERYDAY
❤FAST SERVICE
❤READY STOCK!
❤TRUSTED SELLER
❤100% ORIGINAL
❤FREEGIFT FOR EVERY PURCHASED

ORDER 📲 WHATSAPP +6017-3441378
.
.
#kcollyoriginal #kcollyoriginalmurah
#kcollymurah #kcolly
#kcollycollagen #kcollycollagenmurah #koreancollagen #koreancollagenmurah
#Kcollysweet17 #kcollysweet17murah
#kcollyofficial #koreankolagen #koreankolagenmurah #bazaarpaknil #sayajualkcolly #kcollypromo #kcollysweetseventeen #kcollysweetseventeenmurah #kcollyori #kcollyborong #kcollyorimurah #koreancollagensweet17 #koreancollagensweet17murah #koreancollagensweetseventeen #koreancollagensweetseventeenmurah

KCOLLY PINKISH SKIN
RM85
+ pos RM7 sm/ RM11 ss
+ free gift
.
.
Diperkaya dengan cyrstal tomato, berry extract dan vitamin C, K colly pinkish skin
BERFUNGSI UNTUK👇
✔ flawless, glowing
✔ anti aging
✔ memutihkan kulit seluruh badan
✔ mengurangkan pigmentasi
✔ merawat jerawat
.
.
Whatsapp 013 942 5323 untuk menempah
#kcolly #kcollywhitebooster #kcollypinkishskin #kcollysweet17 #kcollymurah #kcollyborong #kcollymalaysia #neelofa #lofatah #collagenmurah #kolagenmurah #whiteningproduct #aurawhite #aurawhitestemcell #aurawhitegold #aurawhitesparklediamond #kcollypinkishskinmurah #kcollypinkish #kcollypinkishmurah #aurawhitebubbly #terapiinstagram

MOST RECENT

TERLALU MUDAH UNTUK MILIKI KULIT SEPUTIH DAN SEGEBU KOREAN.
.
Expiry date dibawah jar. QR code timbul dan scan original.
P/S K-Colly fake makin banyak dipasaran. Pastikan anda beli yang original.
.
.
ANTARA KEHEBATAN K- COLLY
1. Pencerahan kulit yang berkesan seawal 3 hari penggunaan.
2. Membantu memulihkan kulit rosak, kusam dan bermasalah.
3. Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering.
4. Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus ditepi mata.
5. Mengurankan masalah jerawat dan jeragat muka.
6. Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin.
7. Memberi tenaga sebenar yang cergas sepanjang hari.
8. Baik untuk ibu yang hamil atau menyusukan anak.
9. Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman.
10. Mengurangkan kesakitan ketika haid/sengugut.
11. Menghilangkan kegelupasan dibahagian muka.
12. Memperbaiki struktur bahagian muka yang kering dan merkah.
13. Meningkatkan imunisasi badan/cegah penyakit.
14. Mengurangkan kesan rekahan dibahagian tumit@tapak kaki.
15. Mengecilkan pori pori kulit kesan daripada kerosakan kulit.
16. Melambatkan proses penuaan sejajar dengan keanjalan kulit.
17. Sesuai untuk lelaki dan wanita.
18. Memberi keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi.
.
RM85
KOSPOS:
+RM11SM
+RM17SBH/SRWK
.
❤HARGA TAK TERMASUK POS
❤POSTAGE EVERYDAY
❤FAST SERVICE
❤READY STOCK!
❤TRUSTED SELLER
❤100% ORIGINAL
❤FREEGIFT FOR EVERY PURCHASED

ORDER 📲 WHATSAPP +6017-3441378
.
.
#kcollyoriginal #kcollyoriginalmurah
#kcollymurah #kcolly
#kcollycollagen #kcollycollagenmurah #koreancollagen #koreancollagenmurah
#Kcollysweet17 #kcollysweet17murah
#kcollyofficial #koreankolagen #koreankolagenmurah #bazaarpaknil #sayajualkcolly #kcollypromo #kcollysweetseventeen #kcollysweetseventeenmurah #kcollyori #kcollyborong #kcollyorimurah #koreancollagensweet17 #koreancollagensweet17murah #koreancollagensweetseventeen #koreancollagensweetseventeenmurah

🌿🌸KCOLLY SWEET 17🌸🌿
.
👍🏻✅Keistimewaan K-Colly. .
✔●Kulit makin putih gebu seluruh badan
✔●Parut parut jerawat bersih
✔●Tiada lagi kulit gelap yang kusam
✔●Kulit makin putih kemerahan
✔●Fresh dan makin nampak sentiasa muda
✔●Kulit dan pipi makin anjal dan sekata.
✔●Tubuh maintain kerana K-Colly membantu mengawal berat badan.
✔●Memberikan tenaga dan mata lebih bercahaya.
.
⏰📝CARA MAKAN.
.
✔Masukkan 1 atau 2 scoop/sudu plastik Ke Dalam Mulut Secara Perlahan – Lahan.
✔Biarkan 3-5 Saat, Serbuk Itu Akan Cair Dengan Enzim Air Liur Dan Lebih Cepat Meresap Ke Dalam Salur Darah Berbanding Dengan Cara Meminum Dengan Air.
.
💰Harga dah termasuk kos postage 👆
.
Pertanyaan/order:
📲whatsapp 017-398 0067
.
#kcolly #kcollymurah #kcollyoriginal #kcollyborong #kcollysweet17 #kcollysweet17murah #kcollysweet17collagen

TERLALU MUDAH UNTUK MILIKI KULIT SEPUTIH DAN SEGEBU KOREAN.
.
Expiry date dibawah jar. QR code timbul dan scan original.
P/S K-Colly fake makin banyak dipasaran. Pastikan anda beli yang original.
.
.
ANTARA KEHEBATAN K- COLLY
1. Pencerahan kulit yang berkesan seawal 3 hari penggunaan.
2. Membantu memulihkan kulit rosak, kusam dan bermasalah.
3. Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering.
4. Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus ditepi mata.
5. Mengurankan masalah jerawat dan jeragat muka.
6. Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin.
7. Memberi tenaga sebenar yang cergas sepanjang hari.
8. Baik untuk ibu yang hamil atau menyusukan anak.
9. Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman.
10. Mengurangkan kesakitan ketika haid/sengugut.
11. Menghilangkan kegelupasan dibahagian muka.
12. Memperbaiki struktur bahagian muka yang kering dan merkah.
13. Meningkatkan imunisasi badan/cegah penyakit.
14. Mengurangkan kesan rekahan dibahagian tumit@tapak kaki.
15. Mengecilkan pori pori kulit kesan daripada kerosakan kulit.
16. Melambatkan proses penuaan sejajar dengan keanjalan kulit.
17. Sesuai untuk lelaki dan wanita.
18. Memberi keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi.
.
RM85
KOSPOS:
+RM11SM
+RM17SBH/SRWK
.
❤HARGA TAK TERMASUK POS
❤POSTAGE EVERYDAY
❤FAST SERVICE
❤READY STOCK!
❤TRUSTED SELLER
❤100% ORIGINAL
❤FREEGIFT FOR EVERY PURCHASED

ORDER 📲 WHATSAPP +6017-3441378
.
.
#kcollyoriginal #kcollyoriginalmurah
#kcollymurah #kcolly
#kcollycollagen #kcollycollagenmurah #koreancollagen #koreancollagenmurah
#Kcollysweet17 #kcollysweet17murah
#kcollyofficial #koreankolagen #koreankolagenmurah #bazaarpaknil #sayajualkcolly #kcollypromo #kcollysweetseventeen #kcollysweetseventeenmurah #kcollyori #kcollyborong #kcollyorimurah #koreancollagensweet17 #koreancollagensweet17murah #koreancollagensweetseventeen #koreancollagensweetseventeenmurah

K COLLY
.
RM90 Free Pos (SM)
.
Whatsapp 011-36510956
.
Original K-Colly:
.
→Expired date bawah jar.
→QR code timbul & scan original →Hyaluron Hyaluronic
→Pearl Powder
.
ANTARA KEHEBATAN K-COLLY
.
- Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
.
- Membantu memulihkan kulit rosak, kusam & bermasalah
.
- Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering
.
- Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
.
- Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
.
- Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
.
- Memberikan tenaga sebenar yang cergas sepanjang hari
.
- Baik untuk ibu-ibu yang hamil atau menyusukan anak
.
- Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
.
- Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
.
- Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
.
- Memperbaiki struktur bahagian bibir yang kering dan merekah
.
- Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
.
- Mengurangkan kesan rekahan di bahagian tumit @ telapak kaki
.
- Mengecilkan pori2 kulit kesan daripada kerosakan kulit
.
- Melambatkan proses penuaan sejajar dengan keanjalan kulit
.
- Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
.
- Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi
.
CARA MAKAN K-COLLY:
Masukkan 1 or 2 scoop ke dalam mulut secara perlahan-lahan. Biarkan 3-5 saat, serbuk itu akan cair dengan enzim air liur dan lebih cepat meresap ke dalam salur darah berbanding dengan cara meminum dengan air. Makan 1 jam sebelum makan atau sebelum tidur.
.
***Terlalu mudah untuk memiliki kulit seputih dan segebu korean dgn K-Colly *jaminan berkesan dalam 3 hari.
.
#kcollyoriginal #kcollymurah #kcolly #kcollycollagen #koreancollagen #Kcollysweet17 #satinskinz #kcollyofficial #koreancollagenmurah #kcollysweet17murah #kcollusweet17murahoriginal #bazaarpaknil #kcollyborong #kcollypromo

K COLLY
.
RM90 Free Pos (SM)
.
Whatsapp 011-36510956
.
Original K-Colly:
.
→Expired date bawah jar.
→QR code timbul & scan original →Hyaluron Hyaluronic
→Pearl Powder
.
ANTARA KEHEBATAN K-COLLY
.
- Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
.
- Membantu memulihkan kulit rosak, kusam & bermasalah
.
- Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering
.
- Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
.
- Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
.
- Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
.
- Memberikan tenaga sebenar yang cergas sepanjang hari
.
- Baik untuk ibu-ibu yang hamil atau menyusukan anak
.
- Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
.
- Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
.
- Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
.
- Memperbaiki struktur bahagian bibir yang kering dan merekah
.
- Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
.
- Mengurangkan kesan rekahan di bahagian tumit @ telapak kaki
.
- Mengecilkan pori2 kulit kesan daripada kerosakan kulit
.
- Melambatkan proses penuaan sejajar dengan keanjalan kulit
.
- Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
.
- Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi
.
CARA MAKAN K-COLLY:
Masukkan 1 or 2 scoop ke dalam mulut secara perlahan-lahan. Biarkan 3-5 saat, serbuk itu akan cair dengan enzim air liur dan lebih cepat meresap ke dalam salur darah berbanding dengan cara meminum dengan air. Makan 1 jam sebelum makan atau sebelum tidur.
.
***Terlalu mudah untuk memiliki kulit seputih dan segebu korean dgn K-Colly *jaminan berkesan dalam 3 hari.
.
#kcollyoriginal #kcollymurah #kcolly #kcollycollagen #koreancollagen #Kcollysweet17 #satinskinz #kcollyofficial #koreancollagenmurah #kcollysweet17murah #kcollusweet17murahoriginal #bazaarpaknil #kcollyborong #kcollypromo

Alhamdulillah, thank you so much dear customer trust and purchasing with us @Raa_Beauty 💖💖💖. Ualls bila lagi ?? 😘
.
.
Thankyouu beli, nanti repeat order lagi ye. Maaf kalau ada kekurangan selama berurusan dengan kami.🌹 Love uollsss. Hehe..
.
.
Kepuasan customer diutamakan kami. FREE GIFT wajib dari kami 💄 In Sha Allah, we'll try our best to serve you better😸😸😸
.
Dijamin original, murah dan servis terbaik.
.
.
#raabeautyfeedback #shopwithraabeauty
#kcolly #kcollysweet17 #kcollycollagen #kcollysweet17original #kcollysweet17malaysia #kcollysweet17murah #kcollywhitebooster #kcollyfocusbooster #kcollymurah
#kcollyori #kcollymalaysia #kcollyborong #kcollyoriginal
#kcollyoriginalmurah #sayajualkcolly #kcollyfocuswhiteboosteroriginal #kcollyfocuswhiteboostermurah

K COLLY
===========================
HARGA
RM84/pcs
RM82/pcs ( min 3 )
RM81/pcs ( min 5 )
===========================
POSTAGE
RM10 SM / RM13 SS
===========================
CAJ COD BERGANTUNG JARAK
RM3 - Kota Bharu
===========================
#kosmetikmurah #kosmetikmurahkotabharu #borongkosmetik #borongkosmetikmurah #borongkosmetikmurahkotabharu #borongkosmetikmurahkelantan #borongkosmetikmalaysia #borongkosmetiktermurah #kosmetikmurah #kosmetikmurahkotabharu #kcolly #kcollymurah #kcollykotabharu #kcollysweet #kcollyborong #kcollysweet17murah #kcollysweet17original #kcollysweet17 #kcollysweet17collagen #kcollysweetseventeen

Repost @goldblossm (@get_repost)
・・・
TERLALU MUDAH UNTUK MILIKI KULIT SEPUTIH DAN SEGEBU KOREAN.
.
🔴Hanya RM100.00 SAHAJA
🔴Harga tak termasuk Postage
🔴Whatsapp now 📌 0139555211
🔴Direct Message (DM)💐
.
ANTARA KEHEBATAN K- COLLY
🌸Pencerahan kulit yang berkesan seawal 3 hari penggunaan.
🌸Membantu memulihkan kulit rosak, kusam dan bermasalah.
🌸Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering.
🌸Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus ditepi mata.
🌸Mengurankan masalah jerawat dan jeragat muka.
.
.
.
.
#kcollyoriginal #kcollyoriginalmurah
#kcollymurah #kcolly
#kcollycollagen #kcollycollagenmurah #koreancollagen #koreancollagenmurah
#Kcollysweet17 #kcollysweet17murah
#kcollyofficial #koreankolagen #koreankolagenmurah #bazaarpaknil #sayajualkcolly #kcollypromo #kcollysweetseventeen #kcollysweetseventeenmurah #kcollyori #kcollyborong #kcollyorimurah #koreancollagensweet17 #koreancollagensweet17murah #koreancollagensweetseventeen #seksyen7 #shahalam #uitmshahalam #seksyen13 #bazaarpaknil

Repost @goldblossm (@get_repost)
・・・
TERLALU MUDAH UNTUK MILIKI KULIT SEPUTIH DAN SEGEBU KOREAN.
.
🔴Hanya RM100.00 SAHAJA
🔴Harga tak termasuk Postage
🔴Whatsapp now 📌 0139555211
🔴Direct Message (DM)💐
.
ANTARA KEHEBATAN K- COLLY
🌸Pencerahan kulit yang berkesan seawal 3 hari penggunaan.
🌸Membantu memulihkan kulit rosak, kusam dan bermasalah.
🌸Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering.
🌸Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus ditepi mata.
🌸Mengurankan masalah jerawat dan jeragat muka.
.
.
.
.
#kcollyoriginal #kcollyoriginalmurah
#kcollymurah #kcolly
#kcollycollagen #kcollycollagenmurah #koreancollagen #koreancollagenmurah
#Kcollysweet17 #kcollysweet17murah
#kcollyofficial #koreankolagen #koreankolagenmurah #bazaarpaknil #sayajualkcolly #kcollypromo #kcollysweetseventeen #kcollysweetseventeenmurah #kcollyori #kcollyborong #kcollyorimurah #koreancollagensweet17 #koreancollagensweet17murah #koreancollagensweetseventeen #seksyen7 #shahalam #uitmshahalam #seksyen13 #bazaarpaknil

K COLLY
.
RM90 Free Pos (SM)
.
Whatsapp 011-36510956
.
Original K-Colly:
.
→Expired date bawah jar.
→QR code timbul & scan original →Hyaluron Hyaluronic
→Pearl Powder
.
ANTARA KEHEBATAN K-COLLY
.
- Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
.
- Membantu memulihkan kulit rosak, kusam & bermasalah
.
- Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering
.
- Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
.
- Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
.
- Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
.
- Memberikan tenaga sebenar yang cergas sepanjang hari
.
- Baik untuk ibu-ibu yang hamil atau menyusukan anak
.
- Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
.
- Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
.
- Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
.
- Memperbaiki struktur bahagian bibir yang kering dan merekah
.
- Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
.
- Mengurangkan kesan rekahan di bahagian tumit @ telapak kaki
.
- Mengecilkan pori2 kulit kesan daripada kerosakan kulit
.
- Melambatkan proses penuaan sejajar dengan keanjalan kulit
.
- Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
.
- Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi
.
CARA MAKAN K-COLLY:
Masukkan 1 or 2 scoop ke dalam mulut secara perlahan-lahan. Biarkan 3-5 saat, serbuk itu akan cair dengan enzim air liur dan lebih cepat meresap ke dalam salur darah berbanding dengan cara meminum dengan air. Makan 1 jam sebelum makan atau sebelum tidur.
.
***Terlalu mudah untuk memiliki kulit seputih dan segebu korean dgn K-Colly *jaminan berkesan dalam 3 hari.
.
#kcollyoriginal #kcollymurah #kcolly #kcollycollagen #koreancollagen #Kcollysweet17 #satinskinz #kcollyofficial #koreancollagenmurah #kcollysweet17murah #kcollusweet17murahoriginal #bazaarpaknil #kcollyborong #kcollypromo

❤ KCOLLY PINKISH SKIN ❤
.
Tomato(Gluta semulajadi),Vitamin C,Coenzyme Q10,Peptide,L-Cysteine,Nutroxsun,Maltodextrin,Berry Extract
.
•Melambatkan proses penuaan
•Memutihkan dan sekatakan kulit seluruh badan
•Mengurangkan pigmentasi
•Membaiki kerusakan kulit
•Memperbaharui tekstur kulit
•Melembabkan kulit kering
•Mengurangi jerawat
•Melawaskan pembuangan air besar
.
Tomato Putih
Bagaimana tomato putih boleh membantu mencerahkan kulit anda?
.
Menurut Pakar Biologi Kulit dan Penyelidik Kosmetik, Tomato putih mengandungi kepekatan tinggi karotenoid tidak berwarna iaitu phytoene dan phytofluene yang boleh memutihkan kulit
.
.
250gm per botol
.
💯 original berserta QR code
.
Harga dah termasuk postage 👆
.
Pertanyaan/order:
📲whatsapp 017-398 0067.

#kcolly #kcolly17 #kcollymurah #kcollyborong #kcollypinkish #kcollypinkishskin #kcollypinkishskinmurah #kcollywhitebooster #kcollywhiteboostermurah #kcollypinkishskinoriginal #kcollypinkish

Most Popular Instagram Hashtags