[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kcollyborong

5308 posts

TOP POSTS

RM80
#kcolly #kcolly_rm80 #kcollymurah #kcollyborong ⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰
purchase your order now
.
.
Whatsapp us: 0179228297
⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰

RM90
#kcolly #kcolly_rm90 #kcollymurah #kcollyborong ⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰
purchase your order now
.
.
Whatsapp us: wasap.my/60179228297
⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰

K-COLLY SWEET 17 RM80 - Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
- Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
- Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
- Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
- Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
- Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
- Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
- Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
- Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
- Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
- Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
- Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
- Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
- Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki
- Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
- Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
- Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
- Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi
#kcollyoriginal #kcollyoriginalmurah
#kcollymurah #kcolly
#kcollycollagen #kcollycollagenmurah #koreancollagen #koreancollagenmurah
#Kcollysweet17 #kcollysweet17murah
#kcollyofficial #koreankolagen #koreankolagenmurah #bazaarpaknil #sayajualkcolly #kcollypromo #kcollysweetseventeen #kcollysweetseventeenmurah #kcollyori #kcollyborong #kcollyorimurah #koreancollagensweet17 #koreancollagensweet17murah #koreancollagensweetseventeen #koreancollagensweetseventeenmurah

1➡RM65 + FREE TESTER
2➡RM120 + FREE TESTER X2
3 ➡RM18P + FREETESTER X3
➡HARGA PROMO 2016!!!!!
➡WASSAP_0172667675
.
.
.
[DEXANDRA EROS POUR FEMME : MISS SEDUCTRESS OF LOVE]
.
Meh nak citer sikit sejarah perfume Versace Eros ni. Jika Versace Eros Men tu dianggap wangian Men of Love, maka Versace Eros Pour Femme ni pula dianggap sebagai Miss Seductress yang berjaya menggoda Eros Men, dalam masa yang sama menggambarkan the strength of her sebab berjaya menawan hati lelaki idaman ramai wanita tuu.. gitulah citer sejarah Versace Eros ni ye :)
.
So, nak beli yang original, awak kene lah spend hundreds of RM, tapi dengan Dexandra, awak just spend RM65 je sebotol, tapi tetap terima haruman yang sama siap jaminan bau wangian LONG LASTING setanding original punya perfume tau!
Mana mungkin awak nak cakap TIDAK yer dak :)
.
.
.
Ws: 0172667675
.
.
.
.
Cod
✔area ampang
✔Mane2 lrt
✔Ampang point
✔Tesco ampang
✔Aeon big ampang
.
.
.
.
.
.
#agentdropshipneeded #dropshipmalaysia
#dexandra #dexandraperfume
#dexandraperfumes #dexandrafeedback #dexandrainspiredperfumes #dexandrainspired #dexandramalaysia
#dexandrainspiredperfume
#dexandramurah #dexandraforher
#kcolly #kcollysweet17 #kcollymurah
#kcollyoriginal #kcolly17 #kcollyori
#kcollysweetseventeen #kcollyrm110
#kcollymalaysia #kcollysweet17murah
#kcollyrm100 #kcollyborong
#kcollyoriginalmurah #kcollymeletop
#kcollykoreancollagen #kcollycollagen
#kcollysweet #kcollymurahoriginal

RM100 SM/RM105 SS
#TermasukPos

KCOLLY SWEET 17
.
ORIGINAL
Supplemen pemutih kulit yang selamat
Tidak mengemukkan
Kebaikan tambahan: menyihatkan rambut, kuku, kulit wajah dan badan, serta rasa bertenaga
Rasa dan bau buah yang sedap Manis semulajadi ekstrak buah-buahan

#kcolly #kcollysweet17 #kcolly17 #kcollymurah #kcollymalaysia #kcollyoriginal #kcollytestimoni #kcollysweet17murah #kcollysweet17original #kcollysweet17malaysia #neelofa #sayajualkcolly #kcollyborong #penggunakcolly #sayajualkcollymurah #rahsiaawetmuda #bazarkecantikan #lofattah #fattzura #happyshmpday #shmp #redvelvetdrama #lofafans #produkkesihatan #produkkecantikan #bazarkosmetik

TERLALU MUDAH UNTUK MILIKI KULIT SEPUTIH DAN SEGEBU KOREAN.
.
Expiry date dibawah jar. QR code timbul dan scan original.
P/S K-Colly fake makin banyak dipasaran. Pastikan anda beli yang original.
.
.
ANTARA KEHEBATAN K- COLLY
1. Pencerahan kulit yang berkesan seawal 3 hari penggunaan.
2. Membantu memulihkan kulit rosak, kusam dan bermasalah.
3. Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering.
4. Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus ditepi mata.
5. Mengurankan masalah jerawat dan jeragat muka.
6. Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin.
7. Memberi tenaga sebenar yang cergas sepanjang hari.
8. Baik untuk ibu yang hamil atau menyusukan anak.
9. Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman.
10. Mengurangkan kesakitan ketika haid/sengugut.
11. Menghilangkan kegelupasan dibahagian muka.
12. Memperbaiki struktur bahagian muka yang kering dan merkah.
13. Meningkatkan imunisasi badan/cegah penyakit.
14. Mengurangkan kesan rekahan dibahagian tumit@tapak kaki.
15. Mengecilkan pori pori kulit kesan daripada kerosakan kulit.
16. Melambatkan proses penuaan sejajar dengan keanjalan kulit.
17. Sesuai untuk lelaki dan wanita.
18. Memberi keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi.
.
RM85
KOSPOS:
+RM11SM
+RM17SBH/SRWK
.
❤HARGA TAK TERMASUK POS
❤POSTAGE EVERYDAY
❤FAST SERVICE
❤READY STOCK!
❤TRUSTED SELLER
❤100% ORIGINAL
❤FREEGIFT FOR EVERY PURCHASED

ORDER 📲 WHATSAPP +6017-3441378
.
.
#kcollyoriginal #kcollyoriginalmurah
#kcollymurah #kcolly
#kcollycollagen #kcollycollagenmurah #koreancollagen #koreancollagenmurah
#Kcollysweet17 #kcollysweet17murah
#kcollyofficial #koreankolagen #koreankolagenmurah #bazaarpaknil #sayajualkcolly #kcollypromo #kcollysweetseventeen #kcollysweetseventeenmurah #kcollyori #kcollyborong #kcollyorimurah #koreancollagensweet17 #koreancollagensweet17murah #koreancollagensweetseventeen #koreancollagensweetseventeenmurah

KEBAIKAN K-COLLY SWEET SEVENTEEN
✔Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
✔Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
✔Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
✔Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
✔Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
✔Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
✔Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
✔Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
✔Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
✔Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
✔Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
✔Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
✔Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit - Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki
✔Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
✔Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
✔Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
✔Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi
.
.
_______________________

HARGA PASARAN : RM169
HARGA PROMO : RM89
POSTAGE : RM5SM/RM10SS
JIMAT : RM80
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

______________________
.
.
#kcolly #kcollysweet17 #kcollymurah
#kcollyoriginal #kcolly17 #kcollyori
#kcollysweetseventeen #kcollyrm110
#kcollymalaysia #kcollysweet17murah
#kcollyrm100 #kcollyborong
#kcollyoriginalmurah #kcollymeletop
#kcollykoreancollagen #kcollycollagen
#kcollysweet #kcollymurahoriginal
#Kcollykuantan #myslimmingherbal #satinskinzpremium #aurawhite #radiancesignature #eina_azman #datogmix

K COLLY
.
RM90 Free Pos (SM)
.
Whatsapp 011-36510956 (TEKAN LINK DI PROFILE)
.
Original K-Colly:
.
→Expired date bawah jar.
→QR code timbul & scan original →Hyaluron Hyaluronic
→Pearl Powder
.
ANTARA KEHEBATAN K-COLLY
.
- Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
.
- Membantu memulihkan kulit rosak, kusam & bermasalah
.
- Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering
.
- Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
.
- Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
.
- Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
.
- Memberikan tenaga sebenar yang cergas sepanjang hari
.
- Baik untuk ibu-ibu yang hamil atau menyusukan anak
.
- Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
.
- Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
.
- Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
.
- Memperbaiki struktur bahagian bibir yang kering dan merekah
.
- Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
.
- Mengurangkan kesan rekahan di bahagian tumit @ telapak kaki
.
- Mengecilkan pori2 kulit kesan daripada kerosakan kulit
.
- Melambatkan proses penuaan sejajar dengan keanjalan kulit
.
- Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
.
- Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi
.
CARA MAKAN K-COLLY:
Masukkan 1 or 2 scoop ke dalam mulut secara perlahan-lahan. Biarkan 3-5 saat, serbuk itu akan cair dengan enzim air liur dan lebih cepat meresap ke dalam salur darah berbanding dengan cara meminum dengan air. Makan 1 jam sebelum makan atau sebelum tidur.
.
***Terlalu mudah untuk memiliki kulit seputih dan segebu korean dgn K-Colly *jaminan berkesan dalam 3 hari.
.
#kcollyoriginal #kcollymurah #kcolly #kcollycollagen #koreancollagen #Kcollysweet17 #satinskinz #kcollyofficial #koreancollagenmurah #kcollysweet17murah #kcollusweet17murahoriginal #bazaarpaknil #kcollyborong #kcollypromo

Kebaikan K Colly Sweet 17 Korean: .
✔39 VITAMIN, MINERAL & NUTRISI HEBAT
✔DIPERKAYA DENGAN SERBUK MUTIARA
✔MEMBANTU MENINGKATKAN KELEMBAPAN KULIT
✔MEMBANTU MENCERAH DAN MEMUTIHKAN KULIT
✔ MEMBANTU MENGUATKAN SISTEM IMUNISASI BADAN
✔MEMBANTU MELAMBATKAN PROSES PENUAAN
✔MEMBANTU MEMULIHKAN SAKIT SENDI DAN OTOT
✔MEMBANTU MENGURANGKAN KOLESTEROL
.
Membantu Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain.
.
Kelebihan K Colly
.
Menggabungkan pengekstrakan teknologi terkini, cepat diserap SEAWAL 60 SAAT sedar sedar dah masuk perut. HIGHLY RECOMMENDED
.
Khasiat K Colly .
✔●Membantu Cara memutihkan kulit makin putih gebu seluruh badan
✔●Cara menghilangkan bekas jerawat..Parut parut jerawat bersih
✔●Tiada lagi kulit gelap yang kusam
✔●Kulit makin putih kemerahan
✔●Fresh dan makin nampak sentiasa muda
✔●Kulit dan pipi makin anjal dan sekata.
✔●Tubuh maintain kerana K-Colly membantu mengawal berat badan.
✔●Memberikan tenaga dan mata lebih bercahaya
.
Cara Makan K Colly :
.
✔k colly collagen cara makan Masukkan 1 atau 2 scoop/sudu plastik Ke Dalam Mulut Secara Perlahan – Lahan.
✔k colly cara makan Biarkan 3-5 Saat, Serbuk Itu Akan Cair Dengan Enzim Air Liur Dan Lebih Cepat Meresap Ke Dalam Salur Darah Berbanding Dengan Cara Meminum Dengan Air.
Makan k colly collegen Satu Jam Sebelum Makan Atau Sebelum Tidur.
.
SATU atau DUA kali sehari
.
Whatsapp 0122598684 utk order atau click link whatsapp di profile bio 😉
.
#kcollysweet17murah #kcolly #kcollysweet #kcollymurah #kcollyoriginal #kcollyborong #kcollyfocuswhitebooster #kcolly17 #tatiskincare #glowglowing5in1 #mudface #wdec #bazaarpaknil #azanis #rr4u

MOST RECENT

KEBAIKAN K-COLLY SWEET SEVENTEEN
✔Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
✔Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
✔Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
✔Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
✔Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
✔Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
✔Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
✔Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
✔Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
✔Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
✔Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
✔Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
✔Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit - Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki
✔Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
✔Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
✔Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
✔Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi
.
.
_______________________

HARGA PASARAN : RM169
HARGA PROMO : RM89
POSTAGE : RM5SM/RM10SS
JIMAT : RM80
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

______________________
.
.
#kcolly #kcollysweet17 #kcollymurah
#kcollyoriginal #kcolly17 #kcollyori
#kcollysweetseventeen #kcollyrm110
#kcollymalaysia #kcollysweet17murah
#kcollyrm100 #kcollyborong
#kcollyoriginalmurah #kcollymeletop
#kcollykoreancollagen #kcollycollagen
#kcollysweet #kcollymurahoriginal
#Kcollykuantan #myslimmingherbal #satinskinzpremium #aurawhite #radiancesignature #eina_azman #datogmix

TERLALU MUDAH UNTUK MILIKI KULIT SEPUTIH DAN SEGEBU KOREAN.
.
Expiry date dibawah jar. QR code timbul dan scan original.
P/S K-Colly fake makin banyak dipasaran. Pastikan anda beli yang original.
.
.
ANTARA KEHEBATAN K- COLLY
1. Pencerahan kulit yang berkesan seawal 3 hari penggunaan.
2. Membantu memulihkan kulit rosak, kusam dan bermasalah.
3. Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering.
4. Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus ditepi mata.
5. Mengurankan masalah jerawat dan jeragat muka.
6. Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin.
7. Memberi tenaga sebenar yang cergas sepanjang hari.
8. Baik untuk ibu yang hamil atau menyusukan anak.
9. Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman.
10. Mengurangkan kesakitan ketika haid/sengugut.
11. Menghilangkan kegelupasan dibahagian muka.
12. Memperbaiki struktur bahagian muka yang kering dan merkah.
13. Meningkatkan imunisasi badan/cegah penyakit.
14. Mengurangkan kesan rekahan dibahagian tumit@tapak kaki.
15. Mengecilkan pori pori kulit kesan daripada kerosakan kulit.
16. Melambatkan proses penuaan sejajar dengan keanjalan kulit.
17. Sesuai untuk lelaki dan wanita.
18. Memberi keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi.
.
RM85
KOSPOS:
+RM11SM
+RM17SBH/SRWK
.
❤HARGA TAK TERMASUK POS
❤POSTAGE EVERYDAY
❤FAST SERVICE
❤READY STOCK!
❤TRUSTED SELLER
❤100% ORIGINAL
❤FREEGIFT FOR EVERY PURCHASED

ORDER 📲 WHATSAPP +6017-3441378
.
.
#kcollyoriginal #kcollyoriginalmurah
#kcollymurah #kcolly
#kcollycollagen #kcollycollagenmurah #koreancollagen #koreancollagenmurah
#Kcollysweet17 #kcollysweet17murah
#kcollyofficial #koreankolagen #koreankolagenmurah #bazaarpaknil #sayajualkcolly #kcollypromo #kcollysweetseventeen #kcollysweetseventeenmurah #kcollyori #kcollyborong #kcollyorimurah #koreancollagensweet17 #koreancollagensweet17murah #koreancollagensweetseventeen #koreancollagensweetseventeenmurah

K-COLLY SWEET 17 RM80 - Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
- Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
- Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
- Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
- Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
- Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
- Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
- Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
- Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
- Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
- Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
- Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
- Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
- Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki
- Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
- Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
- Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
- Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi
#kcollyoriginal #kcollyoriginalmurah
#kcollymurah #kcolly
#kcollycollagen #kcollycollagenmurah #koreancollagen #koreancollagenmurah
#Kcollysweet17 #kcollysweet17murah
#kcollyofficial #koreankolagen #koreankolagenmurah #bazaarpaknil #sayajualkcolly #kcollypromo #kcollysweetseventeen #kcollysweetseventeenmurah #kcollyori #kcollyborong #kcollyorimurah #koreancollagensweet17 #koreancollagensweet17murah #koreancollagensweetseventeen #koreancollagensweetseventeenmurah

KEBAIKAN K-COLLY SWEET SEVENTEEN
✔Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
✔Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
✔Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
✔Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
✔Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
✔Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
✔Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
✔Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
✔Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
✔Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
✔Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
✔Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
✔Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit - Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki
✔Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
✔Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
✔Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
✔Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi
.
.
_______________________

HARGA PASARAN : RM169
HARGA PROMO : RM89
POSTAGE : RM5SM/RM10SS
JIMAT : RM80
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

______________________
.
.
#kcolly #kcollysweet17 #kcollymurah
#kcollyoriginal #kcolly17 #kcollyori
#kcollysweetseventeen #kcollyrm110
#kcollymalaysia #kcollysweet17murah
#kcollyrm100 #kcollyborong
#kcollyoriginalmurah #kcollymeletop
#kcollykoreancollagen #kcollycollagen
#kcollysweet #kcollymurahoriginal
#Kcollykuantan #myslimmingherbal #satinskinzpremium #aurawhite #radiancesignature #eina_azman #datogmix

K COLLY SWEET 17
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
RAMUAN TERDIRI DARI
.
HYDROLIZED MARINE COLLAGEN , ASTAXANTHIN , COENZYME Q-10,
L-GLUTATHIONE BERRY PLUS , MULTIVITAMIN , PURE PEARL POWDER , HYALURONIC ACID , 10X STEM CELL
.
(Apple,Cranberry,Pomegranate,Tomato,Rossele,Cherry Acerolla,Snow Lotus,Raspberry,Peach)
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
. -Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat,jeragat,tona kulit tidak sekata.
.
-Khas untuk mencantikkan kulit dengan menghaluskan kulit,memutihkan kulit secara semulajadi,menghaluskan kulit serta meningkatkan kelembapan kulit 10 X lebih cepat.
.
-Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.
.
-Juga terbaik untuk merawat penglihatan, gigi, kuku ,sendi , otot dan rambut.
.
-Melawan radikal bebas serta antioksidan semulajadi.
.
-Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain.
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
CARA PENGAMBILAN
.
Boleh dimakan begitu sahaja.
Ambil setengah sudu setiap awal pagi sebelum bersarapan dan sebelum tidur. #dyrazbeaute
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
Wasap 0199743585 for order. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
#kcollysweet17 #kcollyoriginal
#kcollymurah
#kcolly
#kcollyborong
#kcolly17
#kcollysweet17 #kcollyborong
#kcollyoriginalmurah #kcollyborongmurah
#toujourmurah
#glutacapsmurah
#azanismurah
#ephyramurah
#belvyamurah
#tabita
#tabitamurah
#kcollyoriginal
#kcollyrm89
#originalkcolly
#dyrazbeaute

" MUKA PUN RASE LEMBUT "
.
#TESTIMONIZURISHAINI
.
KEBAIKAN K-COLLY SWEET SEVENTEEN
✔Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
✔Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
✔Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
✔Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
✔Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
✔Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
✔Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
✔Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
✔Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
✔Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
✔Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
✔Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
✔Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit - Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki
✔Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
✔Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
✔Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
✔Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi
.
.
_______________________

HARGA PASARAN : RM169
HARGA PROMO : RM89
POSTAGE : RM5SM/RM10SS
JIMAT : RM80
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

______________________
.
.
#kcolly #kcollysweet17 #kcollymurah
#kcollyoriginal #kcolly17 #kcollyori
#kcollysweetseventeen #kcollyrm110
#kcollymalaysia #kcollysweet17murah
#kcollyrm100 #kcollyborong
#kcollyoriginalmurah #kcollymeletop
#kcollykoreancollagen #kcollycollagen
#kcollysweet #kcollymurahoriginal
#Kcollykuantan #myslimmingherbal #satinskinzpremium #aurawhite #radiancesignature #eina_azman #datogmix
#focuswhitebooster

RM90
#kcolly #kcolly_rm90 #kcollymurah #kcollyborong ⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰
purchase your order now
.
.
Whatsapp us: wasap.my/60179228297
⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰⛰

K COLLY SWEET 17..
.
💝💝💝💝💝
.
RAMUAN TERDIRI DARI
.
HYDROLIZED MARINE COLLAGEN , ASTAXANTHIN , COENZYME Q-10,
L-GLUTATHIONE BERRY PLUS , MULTIVITAMIN , PURE PEARL POWDER , HYALURONIC ACID , 10X STEM CELL
.
(Apple,Cranberry,Pomegranate,Tomato,Rossele,Cherry Acerolla,Snow Lotus,Raspberry,Peach)
.
💝💝💝💝💝
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
. -Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat,jeragat,tona kulit tidak sekata.
.
-Khas untuk mencantikkan kulit dengan menghaluskan kulit,memutihkan kulit secara semulajadi,menghaluskan kulit serta meningkatkan kelembapan kulit 10 X lebih cepat.
.
-Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.
.
-Juga terbaik untuk merawat penglihatan, gigi, kuku ,sendi , otot dan rambut.
.
-Melawan radikal bebas serta antioksidan semulajadi.
.
-Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain.
.
💝💝💝💝💝
.
CARA PENGAMBILAN
.
Boleh dimakan begitu sahaja.
Ambil setengah sudu setiap awal pagi sebelum bersarapan dan sebelum tidur.
.
💝💝💝💝💝
.
Wasap 019 314 0514 for order. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
💝💝💝💝💝
.
#kcollysweet17 #kcollyoriginal
#kcollymurah
#kcolly
#kcollyborong
#kcolly17
#kcollysweet17 #kcollyborong
#kcollyoriginalmurah #kcollyborongmurah
#toujourmurah
#glutacapsmurah
#azanismurah
#ephyramurah
#belvyamurah
#tabita
#tabitamurah
#kcollyoriginal
#kcollyrm89
#originalkcolly
#fieyzzabeauty

K COLLY SWEET 17
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
RAMUAN TERDIRI DARI
.
HYDROLIZED MARINE COLLAGEN , ASTAXANTHIN , COENZYME Q-10,
L-GLUTATHIONE BERRY PLUS , MULTIVITAMIN , PURE PEARL POWDER , HYALURONIC ACID , 10X STEM CELL
.
(Apple,Cranberry,Pomegranate,Tomato,Rossele,Cherry Acerolla,Snow Lotus,Raspberry,Peach)
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
. -Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat,jeragat,tona kulit tidak sekata.
.
-Khas untuk mencantikkan kulit dengan menghaluskan kulit,memutihkan kulit secara semulajadi,menghaluskan kulit serta meningkatkan kelembapan kulit 10 X lebih cepat.
.
-Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.
.
-Juga terbaik untuk merawat penglihatan, gigi, kuku ,sendi , otot dan rambut.
.
-Melawan radikal bebas serta antioksidan semulajadi.
.
-Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain.
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
CARA PENGAMBILAN
.
Boleh dimakan begitu sahaja.
Ambil setengah sudu setiap awal pagi sebelum bersarapan dan sebelum tidur. #dyrazbeaute
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
Wasap 0199743585 for order. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
#kcollysweet17 #kcollyoriginal
#kcollymurah
#kcolly
#kcollyborong
#kcolly17
#kcollysweet17 #kcollyborong
#kcollyoriginalmurah #kcollyborongmurah
#toujourmurah
#glutacapsmurah
#azanismurah
#ephyramurah
#belvyamurah
#tabita
#tabitamurah
#kcollyoriginal
#kcollyrm89
#originalkcolly
#dyrazbeaute

KEBAIKAN K-COLLY SWEET SEVENTEEN
✔Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
✔Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
✔Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
✔Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
✔Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
✔Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
✔Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
✔Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
✔Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
✔Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
✔Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
✔Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
✔Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit - Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki
✔Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
✔Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
✔Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
✔Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi
.
.
_______________________

HARGA PASARAN : RM169
HARGA PROMO : RM89
POSTAGE : RM5SM/RM10SS
JIMAT : RM80
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

______________________
.
.
#kcolly #kcollysweet17 #kcollymurah
#kcollyoriginal #kcolly17 #kcollyori
#kcollysweetseventeen #kcollyrm110
#kcollymalaysia #kcollysweet17murah
#kcollyrm100 #kcollyborong
#kcollyoriginalmurah #kcollymeletop
#kcollykoreancollagen #kcollycollagen
#kcollysweet #kcollymurahoriginal
#Kcollykuantan #myslimmingherbal #satinskinzpremium #aurawhite #radiancesignature #eina_azman #datogmix

RM100 SM/RM105 SS
#TermasukPos

KCOLLY SWEET 17
.
ORIGINAL
Supplemen pemutih kulit yang selamat
Tidak mengemukkan
Kebaikan tambahan: menyihatkan rambut, kuku, kulit wajah dan badan, serta rasa bertenaga
Rasa dan bau buah yang sedap Manis semulajadi ekstrak buah-buahan

#kcolly #kcollysweet17 #kcolly17 #kcollymurah #kcollymalaysia #kcollyoriginal #kcollytestimoni #kcollysweet17murah #kcollysweet17original #kcollysweet17malaysia #neelofa #sayajualkcolly #kcollyborong #penggunakcolly #sayajualkcollymurah #rahsiaawetmuda #bazarkecantikan #lofattah #fattzura #happyshmpday #shmp #redvelvetdrama #lofafans #produkkesihatan #produkkecantikan #bazarkosmetik

K COLLY SWEET 17
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
RAMUAN TERDIRI DARI
.
HYDROLIZED MARINE COLLAGEN , ASTAXANTHIN , COENZYME Q-10,
L-GLUTATHIONE BERRY PLUS , MULTIVITAMIN , PURE PEARL POWDER , HYALURONIC ACID , 10X STEM CELL
.
(Apple,Cranberry,Pomegranate,Tomato,Rossele,Cherry Acerolla,Snow Lotus,Raspberry,Peach)
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
. -Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat,jeragat,tona kulit tidak sekata.
.
-Khas untuk mencantikkan kulit dengan menghaluskan kulit,memutihkan kulit secara semulajadi,menghaluskan kulit serta meningkatkan kelembapan kulit 10 X lebih cepat.
.
-Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.
.
-Juga terbaik untuk merawat penglihatan, gigi, kuku ,sendi , otot dan rambut.
.
-Melawan radikal bebas serta antioksidan semulajadi.
.
-Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain.
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
CARA PENGAMBILAN
.
Boleh dimakan begitu sahaja.
Ambil setengah sudu setiap awal pagi sebelum bersarapan dan sebelum tidur. #dyrazbeaute
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
Wasap 0199743585 for order. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
#kcollysweet17 #kcollyoriginal
#kcollymurah
#kcolly
#kcollyborong
#kcolly17
#kcollysweet17 #kcollyborong
#kcollyoriginalmurah #kcollyborongmurah
#toujourmurah
#glutacapsmurah
#azanismurah
#ephyramurah
#belvyamurah
#tabita
#tabitamurah
#kcollyoriginal
#kcollyrm89
#originalkcolly
#dyrazbeaute

TERLALU MUDAH UNTUK MILIKI KULIT SEPUTIH DAN SEGEBU KOREAN.
.
Expiry date dibawah jar. QR code timbul dan scan original.
P/S K-Colly fake makin banyak dipasaran. Pastikan anda beli yang original.
.
.
ANTARA KEHEBATAN K- COLLY
1. Pencerahan kulit yang berkesan seawal 3 hari penggunaan.
2. Membantu memulihkan kulit rosak, kusam dan bermasalah.
3. Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering.
4. Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus ditepi mata.
5. Mengurankan masalah jerawat dan jeragat muka.
6. Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin.
7. Memberi tenaga sebenar yang cergas sepanjang hari.
8. Baik untuk ibu yang hamil atau menyusukan anak.
9. Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman.
10. Mengurangkan kesakitan ketika haid/sengugut.
11. Menghilangkan kegelupasan dibahagian muka.
12. Memperbaiki struktur bahagian muka yang kering dan merkah.
13. Meningkatkan imunisasi badan/cegah penyakit.
14. Mengurangkan kesan rekahan dibahagian tumit@tapak kaki.
15. Mengecilkan pori pori kulit kesan daripada kerosakan kulit.
16. Melambatkan proses penuaan sejajar dengan keanjalan kulit.
17. Sesuai untuk lelaki dan wanita.
18. Memberi keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi.
.
RM85
KOSPOS:
+RM11SM
+RM17SBH/SRWK
.
❤HARGA TAK TERMASUK POS
❤POSTAGE EVERYDAY
❤FAST SERVICE
❤READY STOCK!
❤TRUSTED SELLER
❤100% ORIGINAL
❤FREEGIFT FOR EVERY PURCHASED

ORDER 📲 WHATSAPP +6017-3441378
.
.
#kcollyoriginal #kcollyoriginalmurah
#kcollymurah #kcolly
#kcollycollagen #kcollycollagenmurah #koreancollagen #koreancollagenmurah
#Kcollysweet17 #kcollysweet17murah
#kcollyofficial #koreankolagen #koreankolagenmurah #bazaarpaknil #sayajualkcolly #kcollypromo #kcollysweetseventeen #kcollysweetseventeenmurah #kcollyori #kcollyborong #kcollyorimurah #koreancollagensweet17 #koreancollagensweet17murah #koreancollagensweetseventeen #koreancollagensweetseventeenmurah

K COLLY
.
RM90 Free Pos (SM)
.
Whatsapp 011-36510956 (TEKAN LINK DI PROFILE)
.
Original K-Colly:
.
→Expired date bawah jar.
→QR code timbul & scan original →Hyaluron Hyaluronic
→Pearl Powder
.
ANTARA KEHEBATAN K-COLLY
.
- Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
.
- Membantu memulihkan kulit rosak, kusam & bermasalah
.
- Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering
.
- Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
.
- Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
.
- Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
.
- Memberikan tenaga sebenar yang cergas sepanjang hari
.
- Baik untuk ibu-ibu yang hamil atau menyusukan anak
.
- Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
.
- Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
.
- Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
.
- Memperbaiki struktur bahagian bibir yang kering dan merekah
.
- Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
.
- Mengurangkan kesan rekahan di bahagian tumit @ telapak kaki
.
- Mengecilkan pori2 kulit kesan daripada kerosakan kulit
.
- Melambatkan proses penuaan sejajar dengan keanjalan kulit
.
- Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
.
- Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi
.
CARA MAKAN K-COLLY:
Masukkan 1 or 2 scoop ke dalam mulut secara perlahan-lahan. Biarkan 3-5 saat, serbuk itu akan cair dengan enzim air liur dan lebih cepat meresap ke dalam salur darah berbanding dengan cara meminum dengan air. Makan 1 jam sebelum makan atau sebelum tidur.
.
***Terlalu mudah untuk memiliki kulit seputih dan segebu korean dgn K-Colly *jaminan berkesan dalam 3 hari.
.
#kcollyoriginal #kcollymurah #kcolly #kcollycollagen #koreancollagen #Kcollysweet17 #satinskinz #kcollyofficial #koreancollagenmurah #kcollysweet17murah #kcollusweet17murahoriginal #bazaarpaknil #kcollyborong #kcollypromo

BARANG DAH SAMPAI & ORI
.
.
#TESTIMONIZURISHAINI
.
.
KEBAIKAN K-COLLY SWEET SEVENTEEN
✔Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
✔Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
✔Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
✔Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
✔Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
✔Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
✔Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
✔Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
✔Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
✔Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
✔Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
✔Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
✔Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit - Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki
✔Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
✔Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
✔Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
✔Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi
.
.
_______________________

HARGA PASARAN : RM169
HARGA PROMO : RM89
POSTAGE : RM5SM/RM10SS
JIMAT : RM80
100% ORIGINAL

ORDER WASSAP : 0172667675

______________________
.
.
#kcolly #kcollysweet17 #kcollymurah
#kcollyoriginal #kcolly17 #kcollyori
#kcollysweetseventeen #kcollyrm110
#kcollymalaysia #kcollysweet17murah
#kcollyrm100 #kcollyborong
#kcollyoriginalmurah #kcollymeletop
#kcollykoreancollagen #kcollycollagen
#kcollysweet #kcollymurahoriginal
#Kcollykuantan #myslimmingherbal #satinskinzpremium #aurawhite #radiancesignature #eina_azman #datogmix
#focuswhitebooster #Regrann

HARGA PROMOSI TERHAD.. STOK TAK BANYAK. SAPA CEPAT DIA DAPAT..
.
.
RAMUAN TERDIRI DARI HYDROLIZED MARINE COLLAGEN , ASTAXANTHIN , COENZYME Q-10,
L-GLUTATHIONE BERRY PLUS , MULTIVITAMIN , PURE PEARL POWDER , HYALURONIC ACID , 10X STEM CELL
.
.
(Apple,Cranberry,Pomegranate,Tomato,Rossele,Cherry Acerolla,Snow Lotus,Raspberry,Peach)
Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat,jeragat,tona kulit tidak sekata.
Khas untuk mencantikkan kulit dengan menghaluskan kulit,memutihkan kulit secara semulajadi,menghaluskan kulit serta meningkatkan kelembapan kulit 10 X lebih cepat.
Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.
Juga terbaik untuk merawat penglihatan, gigi, kuku ,sendi , otot dan rambut.
Melawan radikal bebas serta antioksidan semulajadi.
Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, #sayajualkcollyoriginal#kcollymurah #sayajualkcollymurah #sayajualkcollyborong #kcolly #kcollysweet17 #kcollyborong#olicandy #olicandymurah#toujourmurah#glutacapsmurah#azanismurah#ephyramurah#belvyamurah #tabita#tabitamurah#kcollyoriginal #kcollyrm89 #originalkcolly#effatihah

K COLLY SWEET 17..
.
💝💝💝💝💝
.
RAMUAN TERDIRI DARI
.
HYDROLIZED MARINE COLLAGEN , ASTAXANTHIN , COENZYME Q-10,
L-GLUTATHIONE BERRY PLUS , MULTIVITAMIN , PURE PEARL POWDER , HYALURONIC ACID , 10X STEM CELL
.
(Apple,Cranberry,Pomegranate,Tomato,Rossele,Cherry Acerolla,Snow Lotus,Raspberry,Peach)
.
💝💝💝💝💝
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
. -Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat,jeragat,tona kulit tidak sekata.
.
-Khas untuk mencantikkan kulit dengan menghaluskan kulit,memutihkan kulit secara semulajadi,menghaluskan kulit serta meningkatkan kelembapan kulit 10 X lebih cepat.
.
-Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.
.
-Juga terbaik untuk merawat penglihatan, gigi, kuku ,sendi , otot dan rambut.
.
-Melawan radikal bebas serta antioksidan semulajadi.
.
-Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain.
.
💝💝💝💝💝
.
CARA PENGAMBILAN
.
Boleh dimakan begitu sahaja.
Ambil setengah sudu setiap awal pagi sebelum bersarapan dan sebelum tidur.
.
💝💝💝💝💝
.
Wasap 019 314 0514 for order. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
💝💝💝💝💝
.
#kcollysweet17 #kcollyoriginal
#kcollymurah
#kcolly
#kcollyborong
#kcolly17
#kcollysweet17 #kcollyborong
#kcollyoriginalmurah #kcollyborongmurah
#toujourmurah
#glutacapsmurah
#azanismurah
#ephyramurah
#belvyamurah
#tabita
#tabitamurah
#kcollyoriginal
#kcollyrm89
#originalkcolly
#fieyzzabeauty

Kebaikan K Colly Sweet 17 Korean: .
✔39 VITAMIN, MINERAL & NUTRISI HEBAT
✔DIPERKAYA DENGAN SERBUK MUTIARA
✔MEMBANTU MENINGKATKAN KELEMBAPAN KULIT
✔MEMBANTU MENCERAH DAN MEMUTIHKAN KULIT
✔ MEMBANTU MENGUATKAN SISTEM IMUNISASI BADAN
✔MEMBANTU MELAMBATKAN PROSES PENUAAN
✔MEMBANTU MEMULIHKAN SAKIT SENDI DAN OTOT
✔MEMBANTU MENGURANGKAN KOLESTEROL
.
Membantu Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain.
.
Kelebihan K Colly
.
Menggabungkan pengekstrakan teknologi terkini, cepat diserap SEAWAL 60 SAAT sedar sedar dah masuk perut. HIGHLY RECOMMENDED
.
Khasiat K Colly .
✔●Membantu Cara memutihkan kulit makin putih gebu seluruh badan
✔●Cara menghilangkan bekas jerawat..Parut parut jerawat bersih
✔●Tiada lagi kulit gelap yang kusam
✔●Kulit makin putih kemerahan
✔●Fresh dan makin nampak sentiasa muda
✔●Kulit dan pipi makin anjal dan sekata.
✔●Tubuh maintain kerana K-Colly membantu mengawal berat badan.
✔●Memberikan tenaga dan mata lebih bercahaya
.
Cara Makan K Colly :
.
✔k colly collagen cara makan Masukkan 1 atau 2 scoop/sudu plastik Ke Dalam Mulut Secara Perlahan – Lahan.
✔k colly cara makan Biarkan 3-5 Saat, Serbuk Itu Akan Cair Dengan Enzim Air Liur Dan Lebih Cepat Meresap Ke Dalam Salur Darah Berbanding Dengan Cara Meminum Dengan Air.
Makan k colly collegen Satu Jam Sebelum Makan Atau Sebelum Tidur.
.
SATU atau DUA kali sehari
.
Whatsapp 0122598684 utk order atau click link whatsapp di profile bio 😉
.
#kcollysweet17murah #kcolly #kcollysweet #kcollymurah #kcollyoriginal #kcollyborong #kcollyfocuswhitebooster #kcolly17 #tatiskincare #glowglowing5in1 #mudface #wdec #bazaarpaknil #azanis #rr4u

K COLLY SWEET 17
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
RAMUAN TERDIRI DARI
.
HYDROLIZED MARINE COLLAGEN , ASTAXANTHIN , COENZYME Q-10,
L-GLUTATHIONE BERRY PLUS , MULTIVITAMIN , PURE PEARL POWDER , HYALURONIC ACID , 10X STEM CELL
.
(Apple,Cranberry,Pomegranate,Tomato,Rossele,Cherry Acerolla,Snow Lotus,Raspberry,Peach)
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
. -Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat,jeragat,tona kulit tidak sekata.
.
-Khas untuk mencantikkan kulit dengan menghaluskan kulit,memutihkan kulit secara semulajadi,menghaluskan kulit serta meningkatkan kelembapan kulit 10 X lebih cepat.
.
-Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.
.
-Juga terbaik untuk merawat penglihatan, gigi, kuku ,sendi , otot dan rambut.
.
-Melawan radikal bebas serta antioksidan semulajadi.
.
-Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain.
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
CARA PENGAMBILAN
.
Boleh dimakan begitu sahaja.
Ambil setengah sudu setiap awal pagi sebelum bersarapan dan sebelum tidur. #dyrazbeaute
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
Wasap 0199743585 for order. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
🍇🍇🍇🍇🍇
.
#kcollysweet17 #kcollyoriginal
#kcollymurah
#kcolly
#kcollyborong
#kcolly17
#kcollysweet17 #kcollyborong
#kcollyoriginalmurah #kcollyborongmurah
#toujourmurah
#glutacapsmurah
#azanismurah
#ephyramurah
#belvyamurah
#tabita
#tabitamurah
#kcollyoriginal
#kcollyrm89
#originalkcolly
#dyrazbeaute

Most Popular Instagram Hashtags