[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kayugaharu

2552 posts

TOP POSTS

Hi followers ! Kami membuka toko baru bernama @naturalborneo_gallery , kami menjual berbagai macam kayu kayu langka dan benda benda antik dari alam . .
Bagi yang suka dengan kayu kayu kami , silahkan comment atau add bbm kami yang ada di bio .. 󾭅tidak menjual barang palsu 󾭅tidak menjual barang dengan kualitas jelek
ditunggu apa lagi !
Mari check bio kami @naturalborneo_gallery
Thx alot ! .
.
.
Follow yuk @naturalborneo_gallery @naturalborneo_gallery @naturalborneo_gallery @naturalborneo_gallery @naturalborneo_gallery @anton_gemstone @naturalborneo_gallery
.
.
#batu#batuan#batuakik#jualanku#gems#anekagelang#anekakayu #wood #olshop#gaharu#kayu#taliarus#barangantik#antik#mistis#muslim#tasbeh#jualanmurah #jualanonline #borneo#galeriku#belanjaku#natural#alam#kayugaharu#gelangkayugaharu#pohongaharu#bodhi#buddist#hobbygelang

Gelang kayu Gaharu Kalimantan 😊😊😊 aroma wangi nya bikin hati tenang 😇 somoga bikin tambah Hoki... Amin 😇👮#gelangkayugaharu #gelanggaharusuper #gelanggaharu #kayugaharu

#reviewbyabbasyislamic™ .
BUKHOOR is the arabic name given to woodchips soaked in fragrant oils.

@debukhoor menawarkan mabkhara (bekas) , bukhoor (wangian), arang, portable burner dan macam macam lagi yang berkait dengan harga BORONG. Dah lah MURAH ❤

Rasulullah (ص) bersabda, sesungguhnya Allah menyukai setiap yang berbau harum, (wangi) dan suka pada pakaian yang indah indah. -Hadis Riwayat Ad Dailami.

اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ .

#penggunaanportabledebukhoor
#Alhamdulillah #bukhoor #bakhoor #oud #oudh #scentofparadise #bukhoormurah #kayugaharu #mabkharamurah

Natural Kayu Gaharu,,bagian Bonggol .. Ukiran Cakep..kayu harum.. Berat 1,5 kg .. Cocok untuk koleksi .

Minat langsung Wa 082247541526
#barangantik#kayugaharu#onlineshop#koleksipermata

Our proud organic drinking water for body health condition. Rejuvenating and taking care of our digestion system. #juven8 #beautyproduct #organicproduct #kayugaharu #agarwood #agargreenmalaysia #agargreenofficial

#Repost @syifamelvin with @repostapp
・・・
All i can say,i love the smell of the scrub!! And for sure it will stay last long on your skin.. me love soo much! Macam pakai perfume! Thank you for this body scrub @loveramalaysia .
🌳1st BODY SCRUB DGN MINYAK & CEBISAN GAHARU 🌳
✅100% natural
✅100% botanic
✅100% organic
✅Boleh pakai setiap hari . 🔸INGRIDIENTS🔸
💖Cebisan Gaharu
💖Minyak Kelapa Dara
💖Argan Oil
💖Himalayan Salt (lagi bagus drpd garam laut kerana lebih byk nutrient)
💖 Minyak Zaiton
💖Special secret blend of aromatheraphy
.
🎀3 IN 1 BODY SCRUB🎀
💖 Body Scrub (Bau tahan 24 jam)
💖 Body Perfume
💖 Aromatheraphy
.

Harga : .
🎈200 gm = RM 85 .
🎈120 gm = RM 60
.
(BOLEH TAHAN 4-5 BULAN)
(HARGA DI ATAS WITHOUT POSTAGE)
.
🍁Order⤵
.
WhatsApp Kak IdA @ +60133452524
.
#squarepaperbax #sayajual #wonderbodyscrub #cantik #kulitcantik #aromatherapy #himalayansalt #arganoil #oliveoil #Virgincoconutoil #kayugaharu #cun22 #teamy0810 #teamy05 #johor #perak #johorbahru #bodyscrub

MOST RECENT

Numpang Lapak ikhwan

Bukhur Saudi "KING SAUDI ARABIA" (KSA) dan Tempat Bakaran Bukhur mewah

Harga Bukhur 100.000
Harga Tempat Bakaran Warna Putih 200.000
Harga Tempat Bakaran Warna Kuning keemasan 160.000

Minat
Wa 085330821742
Bbm D7354301
ig @media_majelis

#bukhur #bokhor #majelis #jabotabek #ngaji #ayongaji #aswaja #palembang #malaysia #sunnah #tausiyah #saudi #jakarta #surabaya #kediri #majelisrasulullahsaw #majelisilmu #hijrah #olshop #lapak #alumni212 #reuni212 #gaharu #kayugaharu #kalimantan #minyak

pewangi ruangan dupa/ ma'mul mumtaz maliqi yg berbentuk krucut coco untuk di segala ruangan, dan dupa/ ma'mul mumtaz maliqi tersebut berbentuk krucut jadi hanya tinggal membakar mulai dari ujungnya saja kawan... ayo stok mumpung masih banyak jgng sampai kehabisan!!! Harga /
1 pack Rp. 25.000,- Harga Lusinan Rp. 250.000,- Follow : @aljhouel_store
Hub No Telp : ‭0878 87083170‬

WA : ‭+62 878 87083170‬

#parfum #dupa #kayugaharu #bakhoor #wangi #pewangiruangan #bakhoormurah #bokhoorkecurut #pecintahabibrizieq #pecintahabaib #habibsyech #jualBokhoor #indonesia #kalimantan #samarinda #jakarta #bandung #bogor #aljhouel_store

عود معمول نبيل 😊
Promosi bukhour Oud Maamul Nabeel 40g 💐
✅ sekotak RM 55 shj.
✅made in UAE
✅free arang
✅dapat hadiah handsock Donna ..
*Promosi sempena bulan kelahiran Baginda Rasulullah Sallallahu'Alaihi Wasallam ❤
Tinggal beberapa hari shj lagi promosi akan berakhir..cepat grab sebelum habis 😙 ..
#bukhoor#kayugaharu
#bukhour#mabkharah
#wangiangaharu
#wangiansunnah
#wangianoud

Once rokok ( pipa rokok ) kayu gaharu buaya. Antikan ukiran... Rp. 325K. Ukuran panjang Jumbo. Minat WA 083847405558 #gaharu #gaharubuaya #agarwood #oncerokok #piparokok #kretek #rokokkretek #rokokindonesia #kayugaharu #merokok #antikan #ukiran #jejakpenghisap

Gelang gaharu wangi
Material kayu gaharu wangi kalimantan
80rb
Order.088213209144
#gelang #gelangtasbih #gelanggaharu #gelangtasbihkokka #kayugaharu #agarwood #gaharukalimantan

YEAR END SALE
RM50 EXC POSTAGE
ADD RM10 FOR POSTAGE
BELI 2 RM105 INC POSTAGE
JIMAT RM5 AND FREE 2 CHARCOAL

#wangianitusunnah #bukhoor #bukhur #oudh #kayugaharu #kayugaharumurah #lighter #arang #arangwangi #alhabib #alharamain #yatarimwaahlaha #gaharuwangi #gaharuwangiansyurga

YEAR END SALE
RM50 EXC POSTAGE
ADD RM10 FOR POSTAGE
BELI 2 RM105 INC POSTAGE
JIMAT RM5 AND FREE 2 CHARCOAL

#wangianitusunnah #bukhoor #bukhur #oudh #kayugaharu #kayugaharumurah #lighter #arang #arangwangi #alhabib #alharamain #yatarimwaahlaha

YEAR END SALE
RM50 EXC POSTAGE
ADD RM10 FOR POSTAGE
BELI 2 RM105 INC POSTAGE
JIMAT RM5 AND FREE 2 CHARCOAL

#wangianitusunnah #bukhoor #bukhur #oudh #kayugaharu #kayugaharumurah #lighter #arang #arangwangi #alhabib #alharamain #yatarimwaahlaha

Sesekali posting proses dari 0-selesai🙏 .warangka gayaman surakarta kayu gaharu.
(Barang ini sudah pesanan,jika mau pesan atau info yg lain silahkan DM)🙏tinggal kirim...
#gaharu #kayugaharu #gaharuzebra #gayamansurakarta

Ini adalah pohon cendana.
Salah satu pohon langka dan paling mahal di dunia.
#pohoncendana
#kayucendana
#emashijau
#jualkayucendana
#kayugaharu

Tempat bakar kayu gaharu. [SOLD / TERJUAL]
Mangkok dari kuningan. Pegangan dari kayu jati.
Ukuran : D 13cm . T 6.5cm.
#bakardupa #bakargaharu #kayugaharu #kuninganlawas #wadahdupa #kuningan #barangantik #baranglawas

Harum semerbak.. HARUM MEWANGI -HM-

Wangian yang selembut bunga ros, sekeras kayu gaharu.. Pelbagai bau-bauan dicampur utk menghasilkan haruman yg berkekalan dan wangi sepanjang hari.. HM FOR HIM - STRONG & SOFT
HM FOR HER - STRONG & SOFT

RM59 - ONE BOX
RM100 - TWO BOX

DO WHATSAPP
0139464900 *Haruman kemewahan dengan harga yg berpatutan.. -JOM WANGIKAN DIRI ANDA DENGAN HARUM MEWANGI-

#harum #harummewangi #mewangi #minyakwangi #idiaz #bunga #kayugaharu #kayu

FRIM... Ya Allah mudahkn segala urusan dan berjya merealisasikan impian.. @rizzkhairul @izazaareen88
#kayugaharu
#khasiatgaharu

Bismillah
.

Agarwood Enriched Ointment ini ialah minyak aroma theraphy digunakan untuk massage (urut). Ini hasil penyelidikan Ibu Siti Nurdijati Baharuddin dan Profesor Dr Baharuddin Salleh mantan TNC USM.

Bahan utamanya :
Pati Gaharu Asli.
Minyak Kelapa Dara.
Minyak Zaitun Asli.
Minyak Herba tempatan.

Sangat bagus untuk mengurut lepas bersalin, kembung perut dan lemah sendi-sendi penat berkerja.
.

Minyak Aromatheraphy Gaharu (12ML)
Harga RM35 excl. pos
.

Untuk Tempahan
Klik link utk Whatsapp
www.wasap.my/60183566033
.
.
#mrsol
#mrsecretoflove
#mrsolkajang
#wangiangaharu
#wangisepanjanghari
#wangianhalal
#perfumegaharu
#patigaharu
#gaharukemboja
#gaharuputih
#gaharuherba
#agarwood
#oudperfume
#oud
#kayugaharu
#terapiinstagram
#ajimaura
#aromatheraphyoil
#minyakurutgaharu
#gaharupuri
#carfreshener
#tehgaharuherba
#bukhoor
#dalampantang
#urutlepasbersalin
#sayajual
#ebisnes
#youcanduit
#bidanurut
#spa

Agarwood aromatherapy menyediakan segala pernak-pernik dari gaharu, aromatherapy, sanai, tabie, kayu decor gaharu. Bilamana ada yang berminat dapat invite ke WA +62 82141387090 dan BBM agaroud #kayugaharu #hargagaharu #hargakayugaharu #kayugaharusuper #gaharuoil #gaharuindonesia #gaharusuper #agarwoodoil #agarwoodstore #minyakgaharuasli #agarwood_oud

Gaharu putih plus kasturi ini adalah merupakan Khazanah Perubatan Islam semenjak zaman Rasulullah SAW lagi. Produk bermanfaat ini juga merupakan suatu usaha & ikhtiar dalam rawatan islam bagi penyakit: 🌺Gangguan makhluk halus
🌺Saka keturunan
🌺Sihir

Cara Guna:
1⃣Berwuduk
2⃣Baca Bismillah & Selawat keatas Nabi SAW
3⃣Calitkan gaharu putih ini pada tapak tangan.Kemudian sapukan pada bawah cuping telinga,belakang leher, kedua-dua kening dan kesemua sendi pada seluruh badan.

InsyaAllah... Kita ikhtiar hanya Allah jua penyembuhnya
Dapatkan segera, jangan tunggu lama2.

Grab pakej B dapat dapat hadiah pati gaharu puteh special rm450.00

Tapi cuma bayar RM165 jer
Ok yg berminat wssp akak ya
Hanya dari MRSOL... http://www.wasap.my/60199262929/Assalamualaikum+Kzu+saya+nak+order+produk+gaharu

#MRSOL #agenmrsol
#MrSolShahAlam
#wangidiriwangiperibadi #gaharu_malaysia
#bukhoor #bakhoor #bukhoor_gaharu #asap_bukhoor #ouds_perfume #oud_malaysia
#wangiangaharu @agarwood #wangian_ouds #agarwood_malaysia #ikhtiar_saka #sihir #saka #wangian_sunnah #kayugaharu #madu_gaharu #balm_gaharu #puteri_asmara #
#patigaharu #gaharu_murah

Gaharu putih plus kasturi ini adalah merupakan Khazanah Perubatan Islam semenjak zaman Rasulullah SAW lagi. Produk bermanfaat ini juga merupakan suatu usaha & ikhtiar dalam rawatan islam bagi penyakit: 🌺Gangguan makhluk halus
🌺Saka keturunan
🌺Sihir

Cara Guna:
1⃣Berwuduk
2⃣Baca Bismillah & Selawat keatas Nabi SAW
3⃣Calitkan gaharu putih ini pada tapak tangan.Kemudian sapukan pada bawah cuping telinga,belakang leher, kedua-dua kening dan kesemua sendi pada seluruh badan.

InsyaAllah... Kita ikhtiar hanya Allah jua penyembuhnya
Dapatkan segera, jangan tunggu lama2.

Grab pakej B dapat dapat hadiah pati gaharu puteh special rm450.00

Tapi cuma bayar RM165 jer
Ok yg berminat wssp akak ya
Hanya dari MRSOL... http://www.wasap.my/60199262929/Assalamualaikum+Kzu+saya+nak+order+pakej no.m10692626
www.wasap.my/60199262929
#MRSOL #agenmrsol
#MrSolShahAlam
#wangidiriwangiperibadi #gaharu_malaysia
#bukhoor #bakhoor #bukhoor_gaharu #asap_bukhoor #ouds_perfume #oud_malaysia
#wangiangaharu @agarwood #wangian_ouds #agarwood_malaysia #ikhtiar_saka #sihir #saka #wangian_sunnah #kayugaharu #madu_gaharu #balm_gaharu #puteri_asmara #
#patigaharu #gaharu_murah

Bismillah
.
Pengenalan Pokok Karas dan Gaharu
Jom ambil tahu khazanah hutan kita yang amat berharga
-
Rupanya ramai lagi yang tak paham dan tak tahu, 🌳Bahasa Malaysia/Indonesia = GAHARU, 🌳Bahasa Omputeh = Agarwood,
🌳Bahasa Pak Arab = Oudh .
-
Bahasa aja lain-lain kayunya sama sahaja , kayu termahal di DUNIA , yang diturunkan dari syurga..sekian, maklum.
.
.
#mrsolkajang
#mrsol
#mrsecretoflove
#kayugaharu
#agarwood
#oud
#oudchips
#oudoil
#terasgaharu
#pokokkaras
#terapiinstagram
#ajimaura
#ebisnes

@Regranned from @arrogantbynisa - @Regranned from @haiyi_perfumes - #Agarwood #agarwoodchip #kayugaharu
Menilai bau, jenis dan gred gaharu dari hutan #Malaysia
#WildAgarwood
#عود #عودالبخور من #مليزيا
#perfume
Wangian yang berasal dari syurga #sunnah #kesukaanRasulullah
#digitalnomad
NISA OUDS*R - #regrann
#menjemputMalaikat
NISA OUDS*R - #regrann
www.nisaouds.blogspot.my

Badan pun kena exfoliate juga untuk buang segala daki dan kotoran yang melekat dekat badan tu. Bukan kulit muka je. .
Senang je nak diy scrub badan. Hanya dengan menggunakan Diamont Body Perfume Scrub yang terhasil dari bahan-bahan seperti minyak kelapa dara, kayu gaharu, argan oil, Himalayan salt dan minyak zaiton. .
Kalau nak dapatkan kulit muka idaman pula pakai lah produk2  skincare dari @loveramalaysia. Kulit muka dan badan dua2 kena jaga tau.
#magicjelly #ajimaura #terapiinstagram #sunburn #eczema #scurb #perfume #wangi24jam #kayugaharu #arganoil #himalayansalt #minyakkelapadara #instafamous #dianz

Gelang Kayu Gaharu

Wangi dan banyak khasiatnya

Aromanya yang wangi dipercaya dapat menenangkan hati, pikiran dan meredakan emosi.
Kepengen punya? Order wa 081253985511

#kayugaharu #gelangunisex #gelangkayugaharu#gaharuwangi#gaharukalimantan#gelangobat #ruangdayak #kalbar #kalteng #berau_shopping #jakarta #bandungjuara #makassar #jogja #solo

@Regranned from @arrogantbynisa - @Regranned from @haiyi_perfumes - #Agarwood #agarwoodchip #kayugaharu
Menilai bau, jenis dan gred gaharu dari hutan #Malaysia
#WildAgarwood
#عود #عودالبخور من #مليزيا
#perfume
Wangian yang berasal dari syurga #sunnah #kesukaanRasulullah
#digitalnomad
NISA OUDS*R - #regrann
NISA OUDS*R - #regrann

New Incense burner
From Al O'udh

Model nya unik dan mewah bgt.. pastikan perapian ini jdi koleksi dirumah kmu juga yaaa..😘😘 200k
#incenseburner#perapianbukhur#bukhur#bakhour#gaharu#kayugaharu#oudoil#oudhoilindonesia#arabianoud#oudh

Promosi PAKEJ B RM165 yang lebih mengancam telah muncul... PAKEJ B PROMOSI RM165

1) Puteri Asmara White Musk RM380 (12ml) Wangian Asli Wanita diadun penuh kasih ..sayang Persis Harum Wangian Di Paris dihiasi Botol cantik kerawang... 2) XX-Factor RM200 (8ml) Wangian Lelaki Sebenar Mencetus Inspirasi Jejaka Tampan
Jadilah insan yang terawal bank in😆👍 *Bukhoor puteh 100% Kayu Gaharu RM1000 (25g) untuk 100 terawal* *pati gaharu puteh special RM 450.00 3ml untuk 101-200 terawal* 😍😍 Bila rezeki tak kemana.. Peruntukkan Cabutan Bertuah disediakan khusus buat peminat yang BERTUAH.. 1) HADIAH secara rawak dapat telefon bimbit smartphone jenama OPPO

2) HADIAH secara rawak dapat telefon bimbit pintar baru Duta Dato Siti Nurhaliza jenama VIVO

3) HADIAH Mahal Nilaian Tinggi secara rawak dapat Teras Gaharu berharga RM18000/kg (10g)
4) HADIAH secara rawak dapat Handbag Wanita untuk digayakan ke mana sahaja
JUMLAH PROMOSI : RM165 sahaja (termasuk postage)

Tawaran promosi ini TERHAD untuk 250-SET sahaja. Jika habis, tiadalah tawaran SET ini lagi! 😅😅 Hanya dari MR SOL... http://www.wasap.my/60199262929/Assalamualaikum+Kzu+saya+nak+order+promo165B
www.wasap.my/60199262929

#mrsol_shahalam
#agen_MrSol
#promo165B
#wangidiriwangiperibadi #gaharu_malaysia
#bukhoor #bakhoor #bukhoor_gaharu #asap_bukhoor #ouds_perfume #oud_malaysia
#wangiangaharu #wangian_ouds #agarwood_malaysia #ikhtiar_saka #sihir #saka #wangian_sunnah #kayugaharu #madu_gaharu #balm_gaharu #puteri_asmara
#patigaharu #gaharu_murah

Promosi PAKEJ B RM165 yang lebih mengancam telah muncul... PAKEJ B PROMOSI RM165

1) Puteri Asmara White Musk RM380 (12ml) Wangian Asli Wanita diadun penuh kasih ..sayang Persis Harum Wangian Di Paris dihiasi Botol cantik kerawang... 2) XX-Factor RM200 (8ml) Wangian Lelaki Sebenar Mencetus Inspirasi Jejaka Tampan
Jadilah insan yang terawal bank in😆👍 *Bukhoor puteh 100% Kayu Gaharu RM1000 (25g) untuk 100 terawal* *pati gaharu puteh special RM 450.00 3ml untuk 101-200 terawal* 😍😍 Bila rezeki tak kemana.. Peruntukkan Cabutan Bertuah disediakan khusus buat peminat yang BERTUAH.. 1) HADIAH secara rawak dapat telefon bimbit smartphone jenama OPPO

2) HADIAH secara rawak dapat telefon bimbit pintar baru Duta Dato Siti Nurhaliza jenama VIVO

3) HADIAH Mahal Nilaian Tinggi secara rawak dapat Teras Gaharu berharga RM18000/kg (10g)
4) HADIAH secara rawak dapat Handbag Wanita untuk digayakan ke mana sahaja
JUMLAH PROMOSI : RM165 sahaja (termasuk postage)

Tawaran promosi ini TERHAD untuk 250-SET sahaja. Jika habis, tiadalah tawaran SET ini lagi! 😅😅 Hanya dari MR SOL... http://www.wasap.my/60199262929/Assalamualaikum+Kzu+saya+nak+order+promo165B
www.wasap.my/60199262929

#mrsol_shahalam
#agen_MrSol
#promo165B
#wangidiriwangiperibadi #gaharu_malaysia
#bukhoor #bakhoor #bukhoor_gaharu #asap_bukhoor #ouds_perfume #oud_malaysia
#wangiangaharu #wangian_ouds #agarwood_malaysia #ikhtiar_saka #sihir #saka #wangian_sunnah #kayugaharu #madu_gaharu #balm_gaharu #puteri_asmara
#patigaharu #gaharu_murah

Teh Gaharu dan khasiatnya ✔Membantu mengembalikan tenaga dengan kadar yang pantas supaya anda kekal segar dan tidak letih.
✔Mengurangkan tekanan darah tinggi
✔Mengurangkan kecing manis
✔Mengurangakan kadar kolestrol dalam darah
✔Mengurangkan stress
✔Membantu pesakit insomnia agar dapat tidur dengan lebih lena
✔Mengelakkan risiko angin ahmar
✔Meneutralkan asid dalam badan serta mengurangkan risiko penyakit gout
✔Mengurangkan rasa sakit senggugut bagi wanita
✔Sangat bagus untuk merawat demam.

Hanya dari MR SOL
http://www.wasap.my/60199262929/Assalamualaikum+Kzu+saya+nak+order+tehgaharu
www.wasap.my/60199262929
#MRSOL #agenmrsol
#tehgaharu
#MrSolShahAlam
#wangidiriwangiperibadi #gaharu_malaysia
#bukhoor #bakhoor #bukhoor_gaharu #asap_bukhoor #ouds_perfume #oud_malaysia
#wangiangaharu #wangian_ouds #agarwood_malaysia #ikhtiar_saka #sihir #saka #wangian_sunnah #kayugaharu #madu_gaharu #balm_gaharu #puteri_asmara
#patigaharu #gaharu_murah

Teh Gaharu dan khasiatnya ✔Membantu mengembalikan tenaga dengan kadar yang pantas supaya anda kekal segar dan tidak letih.
✔Mengurangkan tekanan darah tinggi
✔Mengurangkan kecing manis
✔Mengurangakan kadar kolestrol dalam darah
✔Mengurangkan stress
✔Membantu pesakit insomnia agar dapat tidur dengan lebih lena
✔Mengelakkan risiko angin ahmar
✔Meneutralkan asid dalam badan serta mengurangkan risiko penyakit gout
✔Mengurangkan rasa sakit senggugut bagi wanita
✔Sangat bagus untuk merawat demam.

Hanya dari MR SOL
http://www.wasap.my/60199262929/Assalamualaikum+Kzu+saya+nak+order+tehgaharu
www.wasap.my/60199262929
#MRSOL #agenmrsol
#tehgaharu
#MrSolShahAlam
#wangidiriwangiperibadi #gaharu_malaysia
#bukhoor #bakhoor #bukhoor_gaharu #asap_bukhoor #ouds_perfume #oud_malaysia
#wangiangaharu #wangian_ouds #agarwood_malaysia #ikhtiar_saka #sihir #saka #wangian_sunnah #kayugaharu #madu_gaharu #balm_gaharu #puteri_asmara
#patigaharu #gaharu_murah

Coffee berasaskn campuran gaharu... Moga perancgn menembusi pasaran antarabngsa berjya direalisasikn... Aamiin.. #kayugaharu
#dubai
#teamyangmantap

Kayu gaharu per gram nya lumayan mahal #kayu #gaharu #kayugaharu #zamzamtower

Most Popular Instagram Hashtags