#kausenakpehal

1689 posts

TOP POSTS

otak masok ayaq 😅 . #kausenakpehal ?

Kawan-kawan, nampaknya musim banjir sedang melanda di beberapa kawasan dalam negara kita. Jom dengar pesanan dari Tok Aba apa yang perlu kita lakukan ketika air naik.

https://youtu.be/OvvuFsT-rKo
@fans.boboiboy
#boboiboy
#banjir
#boboiboybantu
#banjirpsa
#kausenakpehal

Senyuman aku palsu seperti janji -janji manis kau.😂😂
#teamrayajohor #kausenakpehal #naisekl #jbstyle

Reaksi Tanah..Bila nampak Hantu!!!👻👻👻....
#boboiboytanah
#monsta
#boboiboygalaxy
#nampakhantu
#kausenakpehal

Fast8 on❌on
#KauSenakPehal

Kalau owg ckp helmet copy blh lah 😒! . Aq akn jawap 😟idop kita ny ibarat roda kdngkdng kita kat ats👆 kdngkdng kita kat bawah 👇. So kita kne mula dri bawah✌ tuk berusaha naek ke atas ✊ . #cakaptakserupabikin #cakapje #lupikirlasendiri #hakaku #kausenakpehal

Agak berlekit sikit time ni, peduli apa kita yang post, nak sakit-sakit p tempat lain.. #kausenakpehal #salam4ramadhan

MOST RECENT

Mark your calendars! We are organizing one of our BIGGEST event of the year! COME and JOIN #MonstaGalaxy event that will be held at Alamanda Shopping Centre Centre Court on 26 AUGUST - 3 SEPTEMBER 2017!! Lots of activities awaits for you and your family! See you there! ⚡
#boboiboygalaxy #boboiboy #boboiboytanah #boboiboypetir #boboiboyangin #boboiboydaun #boboiboyapi #fang #gopal #ying #yaya #ochobot #tokaba #papazola #adudu #probe #komputer #ciciko #kaptenkaizo #laksamanatarung #monsta #monstagalaxy2017 #pokemon #alamandaputrajaya #kausenakpehal

Mark your calendars! JOIN our Cosplay Contest that will be at the Monsta Galaxy 2017 Event on 27 AUGUST 2017 @ Alamanda Putrajaya! See you there! ⚡ #MonstaGalaxy2017 #CosplayContest ❗ Rules & Regulations:
1. Open to 11 years old and above
2. May join a group or individually
3. Each contestant must act out any scene from BBB Galaxy
4. Winner will be judged based on their creativity
5. For registration please contact - Fadzil (0192295145) or email to fadzil.87.is@gmail.com
6. Only a maximum of 40 participants will be selected
#boboiboygalaxy #boboiboy #boboiboytanah #boboiboypetir #boboiboyangin #boboiboydaun #boboiboyapi #fang #gopal #ying #yaya #ochobot #tokaba #papazola #adudu #probe #komputer #ciciko #kaptenkaizo #laksamanatarung #monsta #boboiboycosplay #cosplay #kausenakpehal

Jadi laa, takde gamba laen daa 😅
#kausenakpehal 🖕

#BoBoiBoyGalaxy OST #6 - "Misi Penyamaran Tapops" kini di Monsta Youtube Channel! ♪ ⚡ 👉 http://bit.ly/MonstaChannel 👈 || SUBSCRIBE untuk lebih banyak lagi track-track original dari animasi ini!
---
EP14-18 akan kembali pada musim cuti sekolah🔸NOV-DEC 2017🔸nanti! Ini mesej dari tuan director kami: http://bit.ly/2shbCRt
#boboiboygalaxy #boboiboy #boboiboytanah #boboiboypetir #boboiboyangin #boboiboydaun #boboiboyapi #fang #gopal #ying #yaya #ochobot #tokaba #papazola #adudu #probe #komputer #ciciko #kaptenkaizo #laksamanatarung #monsta #boboiboygalaxyost #kausenakpehal

#BoBoiBoyGalaxy OST #5 - "Adudu Dan Konco Kejahatan" kini di Monsta Youtube Channel! ♪ ⚡ 👉 http://bit.ly/MonstaChannel 👈 || SUBSCRIBE untuk lebih banyak lagi track-track original dari animasi ini!
---
EP14-18 akan kembali pada musim cuti sekolah🔸NOV-DEC 2017🔸nanti! Ini mesej dari tuan director kami: http://bit.ly/2shbCRt
#boboiboygalaxy #boboiboy #boboiboytanah #boboiboypetir #boboiboyangin #boboiboydaun #boboiboyapi #fang #gopal #ying #yaya #ochobot #tokaba #papazola #adudu #probe #komputer #ciciko #kaptenkaizo #laksamanatarung #monsta #boboiboygalaxyost #adududankoncokejahatan #kausenakpehal

Be a MONSTA! We're looking for talented team players to fill the following position: ANIMATOR ⚡ (10 POSITIONS AVAILABLE) • Holds a diploma or degree in Animation & Visual Effects or equivalent.
• Good understanding of Autodesk Maya.
• Experienced individuals and fresh graduates are encouraged to apply.
• Must be a strong team player and can work collaboratively with others.

Send your portfolio & resume to: career@animonsta.com
#boboiboygalaxy #boboiboy #boboiboytanah #boboiboypetir #boboiboyangin #boboiboydaun #boboiboyapi #fang #gopal #ying #yaya #ochobot #tokaba #papazola #adudu #probe #komputer #ciciko #kaptenkaizo #laksamanatarung #monsta #animator #kausenakpehal

Terima kasih The Edge, Malaysia di atas selitan mengenai #MONSTA dalam artikel mereka! Terbaik!⚡⚡⚡ Artikel penuh: http://cyberjayamalaysia.com.my/stories/stories/2017/07/24/a-giant-leap-for-innovation
#boboiboygalaxy #boboiboy #boboiboytanah #boboiboypetir #boboiboyangin #boboiboydaun #boboiboyapi #fang #gopal #ying #yaya #ochobot #tokaba #papazola #adudu #probe #komputer #ciciko #kaptenkaizo #laksamanatarung #monsta #nizamrazak #theedge #kausenakpehal

Most Popular Instagram Hashtags