[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kasturiputih

MOST RECENT

WANGIAN KaASTURI!!! Jom dapatkn harga pakej sekarang.. Ada 8jenis wangian kasturi dr kami rubat_perfume🤗🤗 (Harga pakej tak termasuk kasturi gaharu ye😉) #minyakwangi #minyakkastri #wangiankasturi #minyakwangikasturi #kasturikijang #minyakkasturi #kasturihitam #kasturiputih #kasturisusu #kasturisusuzaafaran #kasturiambar #kasturiputih

KASTURI EDITION
.... HANYA RM35 SEBOTOL
JOM GRAB HARI INI.😘
.
.

WHATSAPP HOTLINE :
017-584 2893

.
🎀TIPS SEMBURAN MINYAK WANGI agar lebih tahan lama🌹
.
🌟Sapukan losyen pada tangan & badan selepas mandi.
🌟Semburkan lapisan Scent Essence pada titik nadi seperti lengan dan leher yg telah disapukan losyen tersebut.
🌟Hasilnya, haruman menjadi tahan lebih lama.
.
🤗SUDAHKAN ANDA MENCUBA 3 VARIAN TERBARU SCENT ESSENCE INI?
.
♥WILD POPPY
Campuran putik bunga epal, popi liar dan kayuan cedar
💛PASSION FRUIT
Campuran buah markisah, bunga teratai dan kesturi putih
💚LIME VERBENA
Campuran dari pati Lemonade merah jambu, kemilau segar Lime Verbena dan sentuhan akhir Yuzu liar.
.
💗CUBALAH RASAI SENSASI AROMA SEGAR DAN UNIK DENGAN MENGGABUNGKAN BAUANNYA😘
.
Harga : RM 10 sahaja
*cash and carry
*selagi stok masih ada

http://www.wasap.my/60134880797

#tipssemburanminyakwangi #scentessence #wildpoppy #passionfruit #limeverbena #bungayuzu #markisah #bungateratai #kasturiputih #kayuancedar #popiliar #scentshop #avonperfume #bodyshop #missdior #boss #dexandra #precious #VictoriaSecret #avoncosmetics #avonmakeup #avonlife #avonwellness #avonbanting

Tanya mana² orang ... Sape xmau wangi² kan ... Memang setiap orang nak wangilaa kan xkira keje tengah panass ke atau dalam icon kan ... Memang haruslaa kene wangi ... Xkan orang sanggup hidu busuk kite ... Busuk pun orang tahan jew tau nak jaga hatiii sibusukk ... Hikhikhik ...
.
.
Kan kejam tu kan ... Kesian sikawan tu duk membau jew ... Awak tu pun suh try laa slow² bagitau @perfume_pati boleh tahan tau perfume nya ... Saya dah pakai ... Awak try laa guna ... Best jew ... Cam seiras original nak save bajett lehy laa dengan @perfume_pati nii siap dapat tukar² wangian tau hari² ... Murah lakk manalaa nak cari lagii ...
.
.
Haaa ... Camtu laa bagitau nya maklumlaa kene laa jaga hatii ... 😂😂 #pati#patiwangi#patioriginal#patimurah#perfume#perfumes#perfumeone#perfumeone#perfumeoriginal#perfumeoriginalmalaysia#wangi#wangian#wangiwangi#kasturi#kasturiemas#kasturikijangasli#kasturiputih#pemborong#pemborongmalaysia#pemborongmurah#pemborongminyakwangi#syukur#alhamdulillah#like4like#share#likes

:::... ORIGINAL AL HARAMAIN & SURRATI ...:::
💦KASTURI PUTIH AL HARAMAIN👍
• 3ml : RM 8
• 6ml : RM 12
• 12ml : RM 20
💦KASTURI HITAM SURRATI👍
• 3ml : RM 10
• 6ml : RM 15
• 12ml : RM 25
💦KASTURI SUSU CAMBODIA👍
• 3ml : RM 10
• 6ml : RM 18
• 12ml : RM 30
📲 Whatsapp ONLY
+6 011-2854-6310
#sunnah #islam #muslim #muslimah #bakhoor #bukhoor #minyakwangi #alharamain #surrati #kasturi #kasturiputih #kasturihitam #kasturisusu #sabah #sarawak #kedah #johor #malaysia #brunei #singapore #Indonesia

Mampu pakai yg ni jaa tak mampu nak pakai mahai mahai😳😳😳
#bobphotos #bobmencuba #bob #minyakwangi #dunhillblue #kasturiputih

APAKAH DALIL KELEBIHAN KASTURI ?? SABDA RASULULLAH S.A.W
Sebaik² wangian ialah wangian kasturi (Riwayat Muslim) .
Sesiapa yang dipelawa minyak wangi janganlah dia menolak (Riwayat muslim)
.
Kitab al-Minhajul Qurani li l'laaji Sihri Wal massiass-syaitani karya Sheikh Usama Muhammad al-audi :
Satu teknik perubatan akibat sihir dan gangguan syaitan ialah menggunakan minyak wangi .
.
Abi Ya'quq Ibn Ishaq al-khindi (Al-Khindi 801-873M) telah mengkaji dan menggunakan kasturi dalam kajiannya mengenai kimia dan haruman . Kitab beliau yang berkaitan ialah : kimiya al atr (Book of The Chemistry of The Perfume)
.
Pendapat imam Ibnu Qayyim al-Jauziyyah R.A dan ramai lagi tokoh² ilmuan islam :
Kasturi mempunyai terlalu banyak khasiat dan keistimewaannya .

#copypast
#wangiankasturi
#banyakjenissayaadajual
#kasturi
#kasturiwangi
#minyakwangi
#minyakwangikasturi
#patiminyakwangi
#minyakwangisolat
#wangiansolat
#wangianhalal
#wangian
#pewangi
#wangianhalal
#halal
#tanpaalkohol
#aromaterapi
#terapi
#kasturikijang
#kasturiputih
#kasturigaharu
#kasturihitam

Wangian kasturi ini bukanlah sekadar wangian semata² tetapi mengandungi unsur² therapy bagi memulihkan aura orang yang memakainya dalam pelbagai peringkat umur dan jantina .
.
.
Tanpa pengisian ayat² Al-Quran dan doa sekali pun wangian kasturi sememangnya sudah diakui sebagai satu kaedah rawatan therapy apatah lagi kalau wangian kasturi diisi dengan ayat² Al-Quran dan doa² terpilih .
.
.
Wangian kasturi kami adalah original tanpa campuran sebarang unsur yang lain dan sangat tahan lama bauanya .. Jika disapu atau dicalit pada pakaian,baunya masih kekal pada pakaian walaupun selepas dicuci .

#kasturi
#kasturiwangi
#minyakwangi
#minyakwangikasturi
#patiminyakwangi
#minyakwangisolat
#wangiansolat
#wangianhalal
#wangian
#pewangi
#wangianhalal
#halal
#tanpaalkohol
#aromaterapi
#terapi
#kasturikijang
#kasturiputih
#kasturigaharu
#kasturihitam

Alhamdulillah... terima kasih sbb sudi repeat order.. Anda berminat dgn wangian kasturi kami.. Blh cpt2 hubungi kami utk dapatkn harga pakej trlajak laris😍 (WANGIAN & PERUBATAN)
MEMPUNYAI KELEBIHAN dan KHASIAT TERSENDIRI
Original tanpa campuran👍👍 #kasturi #wangiankasturi #minyakwangikasturi #patiminyakwangi #minyakwangi #kasturikijang #kasturihitam #kasturiputih

Specially designed for you! Stay confident and cool.
Get your most-favorite range of minyak attar.
Our signature Kasturi Putih Minyak Attar is now available via MYDIN Online.
Avoid the queue and enjoy hassle free online grocery shopping.
Collect Meriah Card points while you shop with MYDIN Online.
Home Delivery, Store Pick Up, Locker Pick Up.
Shop now @ http://bit.ly/2Bovoj0
Download our MYDIN Online app now :
iOS : http://bit.ly/ios_MydinKlik
Android : http://bit.ly/android_MydinKlik

#JomKlikMydin #MYDINONLINE #KLIKANDPICK #MYDIN #MYDIN60Tahun
#ONLINESHOPPING #ONLINEGROCERYSHOPPING #GROCERYSTORE #ONLINEPROMOTION #MINYAKATTAR #KASTURIPUTIH #PERFUME #MALAYSIAN
@ameermydin

بسم الله الرحمن الر حيم
Minyak Wangi aroma Kasturi yang sangat lembut aromanya ukuran 6ml. Keluaran Produk Dobha.
harga 18rb.
info pemesanan silahkan hubungi : 085711123459 (Whatshapp) bisa kirim via online.
Atau anda bisa kunjungi langsung ke toko kami yang beralamat : jln. sawo kecik raya no 20.bukit duri. jaksel.
itu daerah mana sih?? anda tdk usah bingung, anda bisa cek di gougle maps ☺

Silahkan cek juga barang2 kami di buka lapak. com, caranya ketik di pencarian : Syifa Collection (Nanti akan timbul logo SC)
Akun resmi Instagram kami :
@toko_syifa_collection
@toko_syifa_collection
#Minyakwangi #parfume #dobha #6ml
#kasturiputih #kasturikijang
#qosidah500judul #kosidah #qosidahburdah #qosidah
#Maulidsimtuddurror
#maulidalhabsyi #kitab #bukumaulid #simtudduror #Toko_syifa_collection

Most Popular Instagram Hashtags