[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kasturiputih

232 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah jum'ah barokah.
Penuhi hari jumat dengan wangi nya kasturi putih,
Utk yg mau solat jumat ke masjid atau utk di oles di sajadah dan mukena.
Wanginya segar & ga bikin eneg, bikin betah... Harga terjangkau ga bikin nyesel
Wangi kesukaannya Rasul
#kasturiputih

haruman luqman anyone? ๐Ÿ˜Š rm50 je utk combo ni.. postage rm 7(sm) , rm10(ss) setiap wangian ade khasiat dan doanya tersendiri.. ๐Ÿ˜Š -sesuai utk gangguan sihir -anak menangis tak henti2 -pelaris perniagaan -ikhtiar utk mendapat jodoh -utk rajin belajar -stabilkan emosi -selsema -awet muda #harumanluqman #wangiankasturi #minyakwangimurah #bolehbawasolat #kasturiputih

Sapa kat sini yang suka bau wangi2???angkat tangan ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ
#pmsayacepatsayajualmurah
#kasturiputih
#raudhahmadinah

Al Rawda Musk Spray Perfume from Madina.

#musk #kasturiputih #madinah #perfume

:
Like seriously, I'm not really a big fan of concentrated oil or adik-beradik minyak attar etc etc..
Tp, ade exception utk yg ni..
Lembut + tahan lama baunye..
Masa awal2 pregnant aritu, mabuk teruk gile & I chose this than minyak angin tok nenek utk hilangkan mabuk - serious ni wehhh ๐Ÿ˜…
Kalau terkena kat baju/tudung, even dah basuh 2-3x pon bau still melekat lg = makin best baunye ๐ŸŒน๐ŸŒน..
This pretty little bottle was brought directly from Madinah Al-Munawwarah.
Lupe lak nk gtau pebende ni ๐Ÿ˜… - ini Minyak Kasturi Putih by Abdul Samad Qurashi..
A well known brand giteww kat sana.
Harga secara jujurnye a bit pricey I can say, but it's worth every penny I tell you โœ…๐Ÿ’ต.
Ni pon dah nak dekat setahun dah tp still elok, still pekat, still wangi โ˜บ๏ธ.
You may contact @saudagarharamain kalau berminat nk beli gak..
They do have shop in Madinah (owner anak muda Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ), InsyaAllah boleh courier mcm2 barangan dari Haramain directly to your door.
:
#KasturiPutih
#byAbdulSamadQurashi
#FromMadinahWithLove
#ConcentratedParfumeOil

MUSK ABIYAD / KASTURI PUTIH ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
.
Anyone interested ? ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.

Whatsapp : 0162698167

#muskabiyad
#kasturiputih

Wangian kasturi putih. Bau harum, lembut dan segar sepanjang hari.

Bau wangi seperti bau bunga ros. Harum dan mewangi.

#kasturiputih #wangiansyurga #kasturikijang #minyakwangikasturi #arrayyancarperfumes

MOST RECENT

WANGIAN KASTURIโ€ผ๏ธ
WANGIAN KASTURIโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Bak kata pepatah
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
'Seharum semerbak kasturi'
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• Kami di RUBAT PERFUME
menjual 9 jenis kasturi dengan harga berapatutan.. Ada beberapa sebab kenapa anda perlu dapatkn WANGIAN KASTURI dari kami;
โœ…diproses original dengan (kasturi)
โœ…tanpa alkohol
โœ…tanpa EDP โœ…bau yang tahan lama
โœ…INSYAALLAH blh diguna untuk tujuan perubatan islam dan sakit2 ringan
โœ…packaging yang ringan dan simple senang dibawa kemana2๐Ÿค— ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ Antara WANGIAN KASTURI yg kami tawarkan
๐Ÿ’ฅKASTURI KIJANG/ASLI/KUNING
๐Ÿ’ฅKASTURI HITAM
๐Ÿ’ฅKASTURI PUTIH
๐Ÿ’ฅKASTURI MERAH ๐Ÿ’ฅKASTURI HIJAU ๐Ÿ’ฅKASTURI SUSU ๐Ÿ’ฅKASTURI SUSU ZAAFARAN ๐Ÿ’ฅAMBAR KASTURI SUSU ๐Ÿ’ฅKASTURI GAHARU

JOm dapatkan dengan HARGA PAKEJ SUPER JIMATโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ 4botol rm30
8botol rm50
tak termasuk pos๐Ÿ˜Ž

Untuk detail atau sebarang pertanyaan blh klik link dibawah:

www.wasap.my/60104265044/wangiankasturi โ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธ
'Berwangi-wangian itukn SUNNAH, nanti dapat PAHALA'๐Ÿ˜‰
โ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธ #wangiankasturi #minyakwangikasturi #minyakakasturi #kasturikijang #kasturisusu #kasturiputih #kasturisusuzaafaran #kasturizaafaran #kasturigaharu

Aromanya bikin terpikat,
yang sudah mencobanya pasti tau,ya kan?
โ€ข Misk thaharah 3ml/12ml
โ€ข Oud jazur thoyib 3ml

yang belum order dan penasaran,cepat sebelum kehabisan stok

WA : 082176498199
bisa GRATIS ONGKIR lho,mumpung masih PROMO ๐Ÿ˜

#parfum #parfumwangi #lifestyle #miskthaharah
#miskputih #miskabyad #miskasli #parfumasli
#parfumawet #makassardagang #barrudagang
#barrukota #parfumasliyaman #misk #miskthoharah #miskthoharoh #misik #kasturi #kasturiputih #kasturithaharah #barru #makassar #olshopmakassar

KHASIAT MINYAK KASTURI HITAM / ZAFFRON / KASTURI PUTIH .
Selain drpd menghalau jin dari badan manusia/ rumah/ bangunan/ pejabat/ warung/kedai...ia jg mampu menghindari dari penyakit seperti di bawah: -
- MEMBANTU ANAK2 NAKAK..
- MEMBANTU ANAK2 DEGIL..
- MEMBANTU ANAK MALAS BELAJAR...
- MEMBANTU MENINGKATAN KECERDASAN MINDA
- MEMBANTU MENINGKATKAN DAYA INGATAN..
- BENTENG DIRI/ RUMAH/ PREMIS/ KEDAI
.
YAKIN LAH AL -QURAN ITU PENAWAR DAN PENYEMBUH....INSYA ALLAH......
.
PATI MINYAK KASTURI ASLI....
TAHAN LAMA BAUANNYA....
.
RM 20
Whatsapp 017-9275256
. .
#minyakkasturihitam #minyakkasihsayang #minyakkasturi #kasturiputih #khasiatminyakkasturi #ejenminyakkasturi #minyakbelacak #rabun #ubatkuat #ubatlelaki #degil #pedinding #zaffron #kuantan #auramustajab #minyakkasturikuantan #pelaris #ikatankasih

KASTURI SUSU
KASTURI ASLI
BOMBSHELL by victoria secret
Khas utk custmr walk in..
Utk yg ada brdekatan dgn area pasir puteh kelantan, nnti blh la grab wangian tnpa alkohol dgn hrga brpatutn di kedai kami.. 'Berwangi-wangian itukn sunnah..' #minyakwangi #minyakwangihalal #minyakwangisolat #kasturi #minyakwangikasturi #kasturikijang #kasturiputih #kasturihitam #minyakwangikasturi

Silver Edition ( Kasturi Putih)

Diekstrak daripada bunga yang mengandungi kasturi. Wangian ini biasanya dipanggil dengan nama kasturi putih. Nama saintifik pokok kasturi ini ialah Abelmoschus Moschatus/Hibiscus Abelmoschus L.

Pokok ini merupakan pokok berbunga malar hijau yang tumbuh di kawasan selatan asia. Pokok dan bunga kasturi mempunyai nilai perubatan yang cukup tinggi dalam dunia perubatan ayuverda.

#kasturiPutih
#kasturiSilverEdition
#PusatRangkaian

KHASIAT MINYAK KASTURI HITAM / ZAFFRON / KASTURI PUTIH .
Selain drpd menghalau jin dari badan manusia/ rumah/ bangunan/ pejabat/ warung/kedai...ia jg mampu menghindari dari penyakit seperti di bawah: -
- MEMBANTU ANAK2 NAKAK..
- MEMBANTU ANAK2 DEGIL..
- MEMBANTU ANAK MALAS BELAJAR...
- MEMBANTU MENINGKATAN KECERDASAN MINDA
- MEMBANTU MENINGKATKAN DAYA INGATAN..
- BENTENG DIRI/ RUMAH/ PREMIS/ KEDAI
.
YAKIN LAH AL -QURAN ITU PENAWAR DAN PENYEMBUH....INSYA ALLAH......
.
PATI MINYAK KASTURI ASLI....
TAHAN LAMA BAUANNYA....
.
RM 20
Whatsapp 017-9275256
. .
#minyakkasturihitam #minyakkasihsayang #minyakkasturi #kasturiputih #khasiatminyakkasturi #ejenminyakkasturi #minyakbelacak #rabun #ubatkuat #ubatlelaki #degil #pedinding #zaffron #kuantan #auramustajab #minyakkasturikuantan #pelaris #ikatankasih

KHASIAT MINYAK KASTURI HITAM / ZAFFRON / KASTURI PUTIH .
Selain drpd menghalau jin dari badan manusia/ rumah/ bangunan/ pejabat/ warung/kedai...ia jg mampu menghindari dari penyakit seperti di bawah: -
- MEMBANTU ANAK2 NAKAK..
- MEMBANTU ANAK2 DEGIL..
- MEMBANTU ANAK MALAS BELAJAR...
- MEMBANTU MENINGKATAN KECERDASAN MINDA
- MEMBANTU MENINGKATKAN DAYA INGATAN..
- BENTENG DIRI/ RUMAH/ PREMIS/ KEDAI
.
YAKIN LAH AL -QURAN ITU PENAWAR DAN PENYEMBUH....INSYA ALLAH......
.
PATI MINYAK KASTURI ASLI....
TAHAN LAMA BAUANNYA....
.
RM 20
Whatsapp 017-9275256
. .
#minyakkasturihitam #minyakkasihsayang #minyakkasturi #kasturiputih #khasiatminyakkasturi #ejenminyakkasturi #minyakbelacak #rabun #ubatkuat #ubatlelaki #degil #pedinding #zaffron #kuantan #auramustajab #minyakkasturikuantan #pelaris #ikatankasih

MAU WANGI TAHAN LAMA DAN MURAH TAPI G MURAHAN?
______________________

Cobain dulu berbagai wangian minyak kasturi asli dari negeri padang pasir.
Cukup hanya SETETES wanginya semerbak..
Aroma wanginya yg MEWAH,LEMBUT dan AWET berjam2 lamanya bakalan membuat pasangan anda makin penasaran.
.
.
โ€ข Deu : Rp15,000/3ml.
โ€ข Misk abyad : Rp25,000/3ml.
โ€ข Misk thaharah : Rp35,000/3ml & Rp70,000/7ml.
.
.
โ˜† Promo update :
โ€ข Gratis ongkir bagi pembelian misk thaharah 3 botol ke atas ukuran 7ml atau 4 botol keatas ukuran 3ml.
โ€ข Gratis 1 parfum deu bagi pembelian misk abyad 5 botol keatas ukuran 3ml + gratis ongkir.
.
> MAKIN BANYAK,MAKIN HEMAT!
cepat sebelum TERLAMBAT!

082176498199

#parfum #parfumwangi #lifestyle #miskthaharah
#miskputih #miskabyad #miskasli #parfumasli
#parfumawet #makassardagang #barrudagang
#barrukota #parfumasliyaman #misk #miskthoharah #miskthoharoh #misik #kasturi #kasturiputih #kasturithaharah #barru #makassar #hadiah #store #olshop #onlinestore #olstore #miskthaharahoriginal #parfumes

:
Like seriously, I'm not really a big fan of concentrated oil or adik-beradik minyak attar etc etc..
Tp, ade exception utk yg ni..
Lembut + tahan lama baunye..
Masa awal2 pregnant aritu, mabuk teruk gile & I chose this than minyak angin tok nenek utk hilangkan mabuk - serious ni wehhh ๐Ÿ˜…
Kalau terkena kat baju/tudung, even dah basuh 2-3x pon bau still melekat lg = makin best baunye ๐ŸŒน๐ŸŒน..
This pretty little bottle was brought directly from Madinah Al-Munawwarah.
Lupe lak nk gtau pebende ni ๐Ÿ˜… - ini Minyak Kasturi Putih by Abdul Samad Qurashi..
A well known brand giteww kat sana.
Harga secara jujurnye a bit pricey I can say, but it's worth every penny I tell you โœ…๐Ÿ’ต.
Ni pon dah nak dekat setahun dah tp still elok, still pekat, still wangi โ˜บ๏ธ.
You may contact @saudagarharamain kalau berminat nk beli gak..
They do have shop in Madinah (owner anak muda Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ), InsyaAllah boleh courier mcm2 barangan dari Haramain directly to your door.
:
#KasturiPutih
#byAbdulSamadQurashi
#FromMadinahWithLove
#ConcentratedParfumeOil

KHASIAT MINYAK KASTURI HITAM / ZAFFRON / KASTURI PUTIH .
Selain drpd menghalau jin dari badan manusia/ rumah/ bangunan/ pejabat/ warung/kedai...ia jg mampu menghindari dari penyakit seperti di bawah: -
- MEMBANTU ANAK2 NAKAK..
- MEMBANTU ANAK2 DEGIL..
- MEMBANTU ANAK MALAS BELAJAR...
- MEMBANTU MENINGKATAN KECERDASAN MINDA
- MEMBANTU MENINGKATKAN DAYA INGATAN..
- BENTENG DIRI/ RUMAH/ PREMIS/ KEDAI
.
YAKIN LAH AL -QURAN ITU PENAWAR DAN PENYEMBUH....INSYA ALLAH......
.
PATI MINYAK KASTURI ASLI....
TAHAN LAMA BAUANNYA....
.
RM 20
Whatsapp 017-9275256
. .
#minyakkasturihitam #minyakkasihsayang #minyakkasturi #kasturiputih #khasiatminyakkasturi #ejenminyakkasturi #minyakbelacak #rabun #ubatkuat #ubatlelaki #degil #pedinding #zaffron #kuantan #auramustajab #minyakkasturikuantan #pelaris #ikatankasih

Mau Wangi tahan lama dan harga murah tapi g murahan??? Cobain dulu berbagai wangian minyak kasturi asli dari yaman... Cuma pakai dikiiiiit aja,wanginya semerbak... cobain dulu deh.. langsung whatsapp aja ya 082176498199

ayooooo mumpung masih promo sampe 17 agustus...
.
.
โ™กDeu : Rp15,000/3ml.
โ™กMisk abyad : Rp25,000/3ml.
โ™กMisk thaharah : Rp35,000/3ml dan Rp 100,000/10ml. .
.
โ€ข Gratis ongkir bagi pembelian misk thaharah 2 botol keatas ukuran 10ml
โ€ข Gratis 1 parfum deu bagi pembelian misk abyad 5 botol keatas ukuran 3ml + gratis ongkir.
.
082176498199 .
082176498199 .
082176498199 .

#parfum #parfumwangi #lifestyle #miskthaharah
#miskputih #miskabyad #miskasli #parfumasli
#parfumawet #makassardagang #barrudagang
#barrukota #parfumasliyaman #misk #miskthoharah #miskthoharoh #misik #kasturi #kasturiputih #kasturithaharah #barru #makassar #hadiah #store #olshop #onlinestore #olstore

Misk abyad dan misk thaharah,
Aroma wangi yg bakalan bikin pasangan kamu.. Misk abyad : Rp25,000/3ml.
Misk thaharah : Rp35,000/3ml. โ€ข Gratis ongkir bagi pembelian misk thaharah 2 botol keatas ukuran 10ml
โ€ข Gratis 1 parfum deu bagi pembelian misk abyad 5 botol keatas ukuran 3ml + gratis ongkir.

082176498199
#parfum #parfumwangi #lifestyle #miskthaharah
#miskputih #miskabyad #miskasli #parfumasli
#parfumawet #makassardagang #barrudagang
#barrukota #parfumasliyaman #misk #miskthoharah #miskthoharoh #misik #kasturi #kasturiputih #kasturithaharah #barru #makassar #hadiah #store #olshop #onlinestore #olstore

Most Popular Instagram Hashtags