#karismartm

69 posts

TOP POSTS

.
Haiiiii....time nak makan lunch ni saja ja i dok panas kan perut you all dengan masakan dari @muffin.kl ni.... ni cerita hari tu bila i tengah shoot dapat makanan ni,layan jugakkkk lah dengan hujannyaaaa...Haishhh...thank you so much ikram 😘😘
.
#Siputsedutpower #KarismaRTM

Ingat abg @fahrinahmad_fa je ke FA(Fahrin Ahmad) kite pn ada..siap double A lg tau FAA (Fathimah Azzahra Ahmad)
Haa adik beradik yg dh lama terpisah ni..ehh
Hehe..jumpa jugak akhirnya di #karismartm setelah sekian lama nk jmpa abg sorg ni

Marlia on set for drama 26 episode, Karisma soon on RTM 🎬
InshaAllah bulan puasa nanti dah keluar ☺️ #munaabellaonset
#KarismaRTM

Ting tong memasing πŸ˜‚ tp dia tetap comel.buat la muka cane pon 😍😘
#karismafathima
#karismartm
#Karisma

Percayakah anda? Kain gombang pelikat saya ni dipakai sejak 23 tahun yg lampau.... Ia adalah hadiah yg saya terima oleh senior saya pada 1994 ketika saya masih menuntut di #smkasegamat . Tq abg man! Sanah helwa #0604
Oiii @fatiyalatiff... Percaya tak? πŸ˜‚
#SantaiTapiSampai #karismartm

Ok wrap for today..jommm balikkk esok kita bekojo lagi
#karismartm
#Karisma

Fathima, Marlia, Karisma & photobombed by unknown uncle botak πŸ˜‚

Shoot masa bulan puasa sangatlah mencabar keimanan by tengah hari dah rasa lembik gila dah πŸ˜‚ but having these two that i can goof around with makes it feels better ☺️ #karismartm

.
last scene ! last scene ! tolong lah cepat habis πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
#KarismaRTM #karisma #SKHeartbeat

.
Untuk #Hanna dalam #KarismaRTM #Karisma dia pakai lipstik @skinkarebyhezs , cantikkk kann?? suka ?? hek hek hek 😘

MOST RECENT

Fathima, Marlia, Karisma & photobombed by unknown uncle botak πŸ˜‚

Shoot masa bulan puasa sangatlah mencabar keimanan by tengah hari dah rasa lembik gila dah πŸ˜‚ but having these two that i can goof around with makes it feels better ☺️ #karismartm

Syukurrrrr... Hasrat menggunung akhirnya tercapai bila mendapat sumbangan RM450k utk pembinaan Maahad Tahfiz Asy-Syakirin yg bermaksud org2 yg bersyukur. Terharu di bulan puasa cenggini... TQ @fatiyalatiff, @fahrinahmad_fa @jesselimoriginal dan semua yg membantu kami.... I rasa mcm nak nanes je uols...
#SantaiTapiSampai #karismartm

Marlia on set for drama 26 episode, Karisma soon on RTM 🎬
InshaAllah bulan puasa nanti dah keluar ☺️ #munaabellaonset
#KarismaRTM

manis sungguh alesha.... ayu😊
#Repost @aleshahariz (@get_repost)
・・・
Hahaha...kami dah beraya..jom makan lemang...suka kita..hahah #raya #ramadhan #syawal #raya #scene #roll #deeja #karismartm #KARISMA #tun #tunzaara #puteri #megat

Ok wrap for today..jommm balikkk esok kita bekojo lagi
#karismartm
#Karisma

Walaupun sama2 berlakon 1 drama tp jarang2 dpt 1 set dgn abam charm ni. Bile jmpe abam ni for sure nakkk sainnn..kite peminat abam dlu kini selamanya tau 😁 πŸ˜ŽπŸ“–βœ
@fahrinahmad_fa #anakanakahmad #karismartm #Karisma #Drama26episod

Done wrap for today #shootingday #amiramin #rtm

Still working...mencari sesuap nasi.. wit suha pa fatiya n k.ema wardrobe kite dlm #Karisma #karismartm #26episod

Pekaboooo..comel tak baby..last scene hari ni..yeaaaaaahahhaah....baju yang baby pakai ni cute kan..boleh dapat dari @fosmalaysia.. Selesa.. #karismartm #KARISMA #tun #tunzaara #megat #artismalaysia #glamour #asiankids #asiantalent #terbaek #Malaysia #skinchan #myworld #buahhatimama # ceria

Ouchhh..panasnya..berpeluh isha..last scene untuk hari ni....yeaaa..
Nak pegi.ronda.nak pegi ronda...jom kita ronda..jom kita ronda....lalallalala... Baju and seluar isha ni dari @fosmalaysia.. Selesa tau #fosmalaysia #ronda #jom #cuaca #cerah #ceria #santai #tun #tunzaara #budakbaek #cute #panas #karismartm #KARISMA #tvi #asiankids #babygirl #kidscelebrity

Geng dagu belah.
πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
Sbnrnya nk test camera baru @erry_putra ni.. hehe #shooting #karisma #karismartm #26episod

Selamat pagi semΓΌa..morning
#Repost @puterimastura_my with @repostapp
・・・
My sleepy baby..muka moncung ja muka ngantuk
#ngantuk #sleepy #sleepingtime #bedtime #naktidur #karisma #karismartm #ruby #babyboss #babygirl #anakmama #budakbaek #tunzaara #tun

Hehe behind da scene..bila konti gurl kena blakon jgk..pastu org gado dia leh senyum plak..hahah ok aira bole nmpk ye cni sp yg start gelak dlu..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#karismartm

"When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile." πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™
Fathima in #Karisma
Terima kasih @diniey_signature utk kurta yg cantik dan kemas ni
Terima kasih @houseofbellezza7 @renryzam utk square bawal n pant kuning yg sgt nice 😍😘
#shooting #sponsor #squarescarf #bawalcantik #kurta #karismartm #rtmmalaysia

Family #Karisma #karismartm
@fatiyalatiff as karisma
@azzahra.ahm4d as fathima
@munaabella as marlia
@tuahnozeofficial as kamal
Drama 26 episod arahan Abg Rodzee Razak
akan dtg di @rtm_malaysia Ramadhan ini.

Butterfly in my hijab...not my stomach ye..hehe dis lovely shawl from @galeriariani 😍😘
#arianirtw #arianiootd #ariani
#shooting #26episod #karismartm #karisma

Most Popular Instagram Hashtags