#karhoo

MOST RECENT

ANDA KESUNTUKAN MASA??
๐Ÿ˜จ๐Ÿƒ๐Ÿ•
.
NAK POS BARANG/DOKUMEN PENTING??
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“จ
.
NAK CEPAT, MUDAH & SELESA??
๐Ÿ‘๐Ÿ‘ผ
.
Ha, jangan risau...KAMI ada penyelesaiannya..Kami sedia membantu anda utk perkhidmatan kurier yg anda inginkan..๐Ÿ˜‰
.
Wow..hebat bukan!! tunggu apa lagi, mai singgah kedai kami di ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ๐Ÿ‘‰๐ŸผTAMAN CHERAS UTAMA @ wasap @ call jer :-
.
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
https://t.me/ammarisya_ekspres
.
Antara perkhidmatan lain yang kami tawarkan:-
Perkhidmatan Kurier ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ| Pembayaran Bil ๐Ÿ“„๐Ÿ“‘| Tiket Online ๐Ÿ“ฒโœˆ๏ธ๐Ÿšƒ๐Ÿ“ข| Topup | Insuran | Servis Printing ๐Ÿ–จ| dll.
.
Waktu perniagaan:
โฉIsnin - Jumaat : ๐Ÿ•˜9pg to ๐Ÿ•ง6ptg
โฉSabtu : ๐Ÿ•™10pg to ๐Ÿ•’3ptg
.
#kedaigmartmasa#kurierservis#citylinkmalaysia#poslaju#ninjavan#skynet#gdex#dhlmalaysia#lineclear#aramex#matdespatch#pembayaranbil#cheras#cherasutama#desabaiduri#greensuriaapartment#damaiperdana#bandardamaiperdana#alamdamai#btho#tamantunperakcheras#karhoo#karhoocourier

Anda boleh bandingkan harga kurier ikut bajet๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ฐ anda!! Wow..hebat bukan!! Boleh terus singgah di kedai kami di taman cheras utama atau wasap atau call jer :-
.
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
.
#citylinkmalaysia #gdexmalaysia #lineclearexpress #aramex #aramexmalaysia #skynetmalaysia #ninjavanmalaysia #matdespatch
#ikobanadamansaradamai
#kedaigmartmasa#kurierservis#citylinkmalaysia#poslaju#ninjavan#skynet#gdex#dhlmalaysia#lineclear#aramex#matdespatch#pembayaranbil#cheras#cherasutama#desabaiduri#greensuriaapartment#damaiperdana#bandardamaiperdana#alamdamai#btho#tamantunperakcheras #neelofa#karhoo #karhoocourier

ANDA KESUNTUKAN MASA??
๐Ÿ˜จ๐Ÿƒ๐Ÿ•
.
NAK POS BARANG/DOKUMEN PENTING??
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“จ
.
NAK CEPAT, MUDAH & SELESA??
๐Ÿ‘๐Ÿ‘ผ
.
Ha, jangan risau...KAMI ada penyelesaiannya..Kami sedia membantu anda utk perkhidmatan kurier yg anda inginkan..๐Ÿ˜‰
.
Wow..hebat bukan!! tunggu apa lagi, mai singgah kedai kami di ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ๐Ÿ‘‰๐ŸผTAMAN CHERAS UTAMA @ wasap @ call jer :-
.
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
https://t.me/ammarisya_ekspres
.
Antara perkhidmatan lain yang kami tawarkan:-
Perkhidmatan Kurier ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ| Same Day Delivery | Pembayaran Bil ๐Ÿ“„๐Ÿ“‘| Tiket Online ๐Ÿ“ฒโœˆ๏ธ๐Ÿšƒ๐Ÿ“ข| Topup | Insuran | Servis Printing ๐Ÿ–จ| dll.
.
Waktu perniagaan:
โฉIsnin - Jumaat : ๐Ÿ•˜9pg to ๐Ÿ•ง6ptg
โฉSabtu : ๐Ÿ•™10pg to ๐Ÿ•’3ptg
.
#kedaigmartmasa#kurierservis#samedaydelivery#penghantaranhariyangsama #citylinkmalaysia#poslaju#ninjavan#skynet#gdex#dhlmalaysia#lineclear#aramex#matdespatch#pembayaranbil#cheras#karhoo #karhoocourier #cherasutama#desabaiduri#greensuriaapartment#damaiperdana#bandardamaiperdana#alamdamai#btho#tamantunperakcheras

ANDA KESUNTUKAN MASA??
๐Ÿ˜จ๐Ÿƒ๐Ÿ•
.
NAK POS BARANG/DOKUMEN PENTING??
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“จ
.
NAK CEPAT, MUDAH & SELESA??
๐Ÿ‘๐Ÿ‘ผ
.
Ha, jangan risau...KAMI ada penyelesaiannya..Kami sedia membantu anda utk perkhidmatan kurier yg anda inginkan..๐Ÿ˜‰
.
Wow..hebat bukan!! tunggu apa lagi, mai singgah kedai kami di ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ๐Ÿ‘‰๐ŸผTAMAN CHERAS UTAMA @ wasap @ call jer :-
.
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
https://t.me/ammarisya_ekspres
.
Antara perkhidmatan lain yang kami tawarkan:-
Perkhidmatan Kurier ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ| Pembayaran Bil ๐Ÿ“„๐Ÿ“‘| Tiket Online ๐Ÿ“ฒโœˆ๏ธ๐Ÿšƒ๐Ÿ“ข| Topup | Insuran | Servis Printing ๐Ÿ–จ| dll.
.
Waktu perniagaan:
โฉIsnin - Jumaat : ๐Ÿ•˜9pg to ๐Ÿ•ง6ptg
โฉSabtu : ๐Ÿ•™10pg to ๐Ÿ•’3ptg
.
#kedaigmartmasa#kurierservis#citylinkmalaysia#poslaju#ninjavan#skynet#gdex#dhlmalaysia#lineclear#aramex#matdespatch#pembayaranbil#cheras#cherasutama#desabaiduri#greensuriaapartment#damaiperdana#bandardamaiperdana#alamdamai#btho#tamantunperakcheras#karhoo#karhoocourier

Anda ada dokumen ๐Ÿ“‹๐Ÿ“–yang nak di fotokopi @ print @ scan?
ada softcopy tapi takde printer ๐Ÿ–จ? ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜Ÿ๐Ÿ˜ญ
.
jangan risau2..kami boleh bantu anda.. .
kami juga ada menyediakan perkhidmatan fotokopi, printing, scan, servis menaip pun ada..tinggal bawak dokumen atau pendrive je uols..berminat?? apalagi, terus je singgah kat kaunter kami di #houseofvendorcheras (kedai pink), pastu sume masalah anda selesai!!! MUDAH BUKAN!! JGN LEPASKAN PELUANG SEMENTARA TGH PROMOSI SKANG..
.
pepehal call โ˜Ž๏ธatau wasap/sms ๐Ÿ“ฉ kami di ๐Ÿ“ฒ011-26012287
.
#kedaigmartmasa#kurierservis#samedaydelivery#penghantaranhariyangsama #citylinkmalaysia#poslaju#ninjavan#skynet#gdex#dhlmalaysia#lineclear#aramex#matdespatch#pembayaranbil#cheras#karhoo #karhoocourier#cherasutama#desabaiduri#greensuriaapartment#damaiperdana#bandardamaiperdana#alamdamai#btho#tamantunperakcheras

ANDA KESUNTUKAN MASA??
๐Ÿ˜จ๐Ÿƒ๐Ÿ•
.
NAK POS BARANG/DOKUMEN PENTING??
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“จ
.
NAK CEPAT, MUDAH & SELESA??
๐Ÿ‘๐Ÿ‘ผ
.
Ha, jangan risau...KAMI ada penyelesaiannya..Kami sedia membantu anda utk perkhidmatan kurier yg anda inginkan..๐Ÿ˜‰
.
Wow..hebat bukan!! tunggu apa lagi, mai singgah kedai kami di ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ๐Ÿ‘‰๐ŸผTAMAN CHERAS UTAMA @ wasap @ call jer :-
.
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
https://t.me/ammarisya_ekspres
.
Antara perkhidmatan lain yang kami tawarkan:-
Perkhidmatan Kurier ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ| Same Day Delivery | Pembayaran Bil ๐Ÿ“„๐Ÿ“‘| Tiket Online ๐Ÿ“ฒโœˆ๏ธ๐Ÿšƒ๐Ÿ“ข| Topup | Insuran | Servis Printing ๐Ÿ–จ| dll.
.
Waktu perniagaan:
โฉIsnin - Jumaat : ๐Ÿ•˜9pg to ๐Ÿ•ง6ptg
โฉSabtu : ๐Ÿ•™10pg to ๐Ÿ•’3ptg
.
#kedaigmartmasa#kurierservis#samedaydelivery#penghantaranhariyangsama #citylinkmalaysia#poslaju#ninjavan#skynet#gdex#dhlmalaysia#lineclear#aramex#matdespatch#pembayaranbil#cheras#karhoo #karhoocourier #cherasutama#desabaiduri#greensuriaapartment#damaiperdana#bandardamaiperdana#alamdamai#btho#tamantunperakcheras

Anda boleh bandingkan harga kurier ikut bajet๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ฐ anda!! Wow..hebat bukan!! Boleh terus singgah di kedai kami di taman cheras utama atau wasap atau call jer :-
.
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
.
#citylinkmalaysia #gdexmalaysia #lineclearexpress #aramex #aramexmalaysia #skynetmalaysia #ninjavanmalaysia #matdespatch
#ikobanadamansaradamai
#kedaigmartmasa#kurierservis#citylinkmalaysia#poslaju#ninjavan#skynet#gdex#dhlmalaysia#lineclear#aramex#matdespatch#pembayaranbil#cheras#cherasutama#desabaiduri#greensuriaapartment#damaiperdana#bandardamaiperdana#alamdamai#btho#tamantunperakcheras #neelofa#karhoo #karhoocourier

โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธPROMOSI โ€ผ๏ธPROMOSI TERKINI KAMIโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
jom singgah kedai kami utk bayar bil-bil anda๐Ÿ“‘๐Ÿ“‘๐Ÿ“ƒ..bayar 2 bil ke atas, kami hanya caj upah maksimum rm3 jer ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ™€๐Ÿค‘๐Ÿค‘..mudah, murah๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ & berbaloi2 giteww..
.
takde masa nak dtg kedai?? takpe, hanya BANK IN kan sahaja jumlah bil yg nak kami bayarkan..pastu wasap kami bil2 anda..beserta bil akaun nombor tau..๐Ÿ˜๐Ÿ˜Bil2 anda akan di proses dlm masa 3-5 hari bekerja..tapi kalau bil anda dah kena potong ke nak buat penyambungan ke..kenala follow-up sendiri ya..๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜
.
Wow..hebat bukan!! tunggu apa lagi, mai singgah kedai kami di ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ๐Ÿ‘‰๐ŸผTAMAN CHERAS UTAMA @ wasap @ call jer :-
.
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
.
Antara perkhidmatan lain yang kami tawarkan:-
Perkhidmatan Kurier ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ| Pembayaran Bil ๐Ÿ“„๐Ÿ“‘| Tiket Online ๐Ÿ“ฒโœˆ๏ธ๐Ÿšƒ๐Ÿ“ข| Topup | Insuran | Servis Printing ๐Ÿ–จ| dll.
.
Waktu perniagaan:
โฉIsnin - Jumaat : ๐Ÿ•˜9pg to ๐Ÿ•ง6ptg
โฉSabtu : ๐Ÿ•™10pg to ๐Ÿ•’3ptg
.
#kedaigmartmasa#kurierservis#citylinkmalaysia#poslaju#ninjavan#skynet#gdex#dhlmalaysia#lineclear#aramex#matdespatch#pembayaranbil#cheras#cherasutama#desabaiduri#greensuriaapartment#damaiperdana#bandardamaiperdana#alamdamai#btho#tamantunperakcheras#karhoo#karhoo malaysia

ANDA KESUNTUKAN MASA??
๐Ÿ˜จ๐Ÿƒ๐Ÿ•
.
NAK POS BARANG/DOKUMEN PENTING??
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“จ
.
NAK CEPAT, MUDAH & SELESA??
๐Ÿ‘๐Ÿ‘ผ
.
Ha, jangan risau...KAMI ada penyelesaiannya..Kami sedia membantu anda utk perkhidmatan kurier yg anda inginkan..๐Ÿ˜‰
.
Wow..hebat bukan!! tunggu apa lagi, mai singgah kedai kami di ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ๐Ÿ‘‰๐ŸผTAMAN CHERAS UTAMA @ wasap @ call jer :-
.
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
https://t.me/ammarisya_ekspres
.
Antara perkhidmatan lain yang kami tawarkan:-
Perkhidmatan Kurier ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ| Pembayaran Bil ๐Ÿ“„๐Ÿ“‘| Tiket Online ๐Ÿ“ฒโœˆ๏ธ๐Ÿšƒ๐Ÿ“ข| Topup | Insuran | Servis Printing ๐Ÿ–จ| dll.
.
Waktu perniagaan:
โฉIsnin - Jumaat : ๐Ÿ•˜9pg to ๐Ÿ•ง6ptg
โฉSabtu : ๐Ÿ•™10pg to ๐Ÿ•’3ptg
.
#kedaigmartmasa#kurierservis#citylinkmalaysia#poslaju#ninjavan#skynet#gdex#dhlmalaysia#lineclear#aramex#matdespatch#pembayaranbil#cheras#cherasutama#desabaiduri#greensuriaapartment#damaiperdana#bandardamaiperdana#alamdamai#btho#tamantunperakcheras#karhoo#karhoocourier

ANDA KESUNTUKAN MASA??
๐Ÿ˜จ๐Ÿƒ๐Ÿ•
.
NAK POS BARANG/DOKUMEN PENTING??
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“จ
.
NAK CEPAT, MUDAH & SELESA??
๐Ÿ‘๐Ÿ‘ผ
.
Ha, jangan risau...KAMI ada penyelesaiannya..Kami sedia membantu anda utk perkhidmatan kurier yg anda inginkan..๐Ÿ˜‰
.
Wow..hebat bukan!! tunggu apa lagi, mai singgah kedai kami di ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ๐Ÿ‘‰๐ŸผTAMAN CHERAS UTAMA @ wasap @ call jer :-
.
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
https://t.me/ammarisya_ekspres
.
Antara perkhidmatan lain yang kami tawarkan:-
Perkhidmatan Kurier ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ| Pembayaran Bil ๐Ÿ“„๐Ÿ“‘| Tiket Online ๐Ÿ“ฒโœˆ๏ธ๐Ÿšƒ๐Ÿ“ข| Topup | Insuran | Servis Printing ๐Ÿ–จ| dll.
.
Waktu perniagaan:
โฉIsnin - Jumaat : ๐Ÿ•˜9pg to ๐Ÿ•ง6ptg
โฉSabtu : ๐Ÿ•™10pg to ๐Ÿ•’3ptg
.
#kedaigmartmasa#kurierservis#citylinkmalaysia#poslaju#ninjavan#skynet#gdex#dhlmalaysia#lineclear#aramex#matdespatch#pembayaranbil#cheras#cherasutama#desabaiduri#greensuriaapartment#damaiperdana#bandardamaiperdana#alamdamai#btho#tamantunperakcheras#karhoo#karhoocourier

Anda boleh bandingkan harga kurier ikut bajet๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ฐ anda!! Wow..hebat bukan!! Boleh terus singgah di kedai kami di taman cheras utama atau wasap atau call jer :-
.
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
.
#citylinkmalaysia #gdexmalaysia #lineclearexpress #aramex #aramexmalaysia #skynetmalaysia #ninjavanmalaysia #matdespatch
#ikobanadamansaradamai
#kedaigmartmasa#kurierservis#citylinkmalaysia#poslaju#ninjavan#skynet#gdex#dhlmalaysia#lineclear#aramex#matdespatch#pembayaranbil#cheras#cherasutama#desabaiduri#greensuriaapartment#damaiperdana#bandardamaiperdana#alamdamai#btho#tamantunperakcheras #neelofa#karhoo #karhoocourier

ANDA KESUNTUKAN MASA??
๐Ÿ˜จ๐Ÿƒ๐Ÿ•
.
NAK POS BARANG/DOKUMEN PENTING??
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“จ
.
NAK CEPAT, MUDAH & SELESA??
๐Ÿ‘๐Ÿ‘ผ
.
Ha, jangan risau...KAMI ada penyelesaiannya..Kami sedia membantu anda utk perkhidmatan kurier yg anda inginkan..๐Ÿ˜‰
.
Wow..hebat bukan!! tunggu apa lagi, mai singgah kedai kami di ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ๐Ÿ‘‰๐ŸผTAMAN CHERAS UTAMA @ wasap @ call jer :-
.
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
https://t.me/ammarisya_ekspres
.
Antara perkhidmatan lain yang kami tawarkan:-
Perkhidmatan Kurier ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ| Same Day Delivery | Pembayaran Bil ๐Ÿ“„๐Ÿ“‘| Tiket Online ๐Ÿ“ฒโœˆ๏ธ๐Ÿšƒ๐Ÿ“ข| Topup | Insuran | Servis Printing ๐Ÿ–จ| dll.
.
Waktu perniagaan:
โฉIsnin - Jumaat : ๐Ÿ•˜9pg to ๐Ÿ•ง6ptg
โฉSabtu : ๐Ÿ•™10pg to ๐Ÿ•’3ptg
.
#kedaigmartmasa#kurierservis#samedaydelivery#penghantaranhariyangsama #citylinkmalaysia#poslaju#ninjavan#skynet#gdex#dhlmalaysia#lineclear#aramex#matdespatch#pembayaranbil#cheras#karhoo #karhoocourier #cherasutama#desabaiduri#greensuriaapartment#damaiperdana#bandardamaiperdana#alamdamai#btho#tamantunperakcheras

ANDA KESUNTUKAN MASA??
๐Ÿ˜จ๐Ÿƒ๐Ÿ•
.
NAK POS BARANG/DOKUMEN PENTING??
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“จ
.
NAK CEPAT, MUDAH & SELESA??
๐Ÿ‘๐Ÿ‘ผ
.
Ha, jangan risau...KAMI ada penyelesaiannya..Kami sedia membantu anda utk perkhidmatan kurier yg anda inginkan..๐Ÿ˜‰
.
Wow..hebat bukan!! tunggu apa lagi, mai singgah kedai kami di ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ๐Ÿ‘‰๐ŸผTAMAN CHERAS UTAMA @ wasap @ call jer :-
.
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
https://t.me/ammarisya_ekspres
.
Antara perkhidmatan lain yang kami tawarkan:-
Perkhidmatan Kurier ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ| Same Day Delivery | Pembayaran Bil ๐Ÿ“„๐Ÿ“‘| Tiket Online ๐Ÿ“ฒโœˆ๏ธ๐Ÿšƒ๐Ÿ“ข| Topup | Insuran | Servis Printing ๐Ÿ–จ| dll.
.
Waktu perniagaan:
โฉIsnin - Jumaat : ๐Ÿ•˜9pg to ๐Ÿ•ง6ptg
โฉSabtu : ๐Ÿ•™10pg to ๐Ÿ•’3ptg
.
#kedaigmartmasa#kurierservis#samedaydelivery#penghantaranhariyangsama #citylinkmalaysia#poslaju#ninjavan#skynet#gdex#dhlmalaysia#lineclear#aramex#matdespatch#pembayaranbil#cheras#karhoo #karhoocourier #cherasutama#desabaiduri#greensuriaapartment#damaiperdana#bandardamaiperdana#alamdamai#btho#tamantunperakcheras

Perkhidmatan Kurier ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ| Same Day Delivery | Pembayaran Bil ๐Ÿ“„๐Ÿ“‘| Tiket Online ๐Ÿ“ฒโœˆ๏ธ๐Ÿšƒ๐Ÿ“ข| Topup | Insuran | Servis Printing ๐Ÿ–จ| dll.
.
Waktu perniagaan:
โฉIsnin - Jumaat : ๐Ÿ•˜9pg to ๐Ÿ•ง6ptg
โฉSabtu : ๐Ÿ•™10pg to ๐Ÿ•’3ptg
.
#kedaigmartmasa#kurierservis#samedaydelivery#penghantaranhariyangsama #citylinkmalaysia#poslaju#ninjavan#skynet#gdex#dhlmalaysia#lineclear#aramex#matdespatch#pembayaranbil#cheras#karhoo #karhoocourier #cherasutama#desabaiduri#greensuriaapartment#damaiperdana#bandardamaiperdana#alamdamai#btho#tamantunperakcheras

ANDA KESUNTUKAN MASA??
๐Ÿ˜จ๐Ÿƒ๐Ÿ•
.
NAK POS BARANG/DOKUMEN PENTING??
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“จ
.
NAK CEPAT, MUDAH & SELESA??
๐Ÿ‘๐Ÿ‘ผ
.
Ha, jangan risau...KAMI ada penyelesaiannya..Kami sedia membantu anda utk perkhidmatan kurier yg anda inginkan..๐Ÿ˜‰
.
Wow..hebat bukan!! tunggu apa lagi, mai singgah kedai kami di ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ๐Ÿ‘‰๐ŸผTAMAN CHERAS UTAMA @ wasap @ call jer :-
.
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
https://t.me/ammarisya_ekspres
.
Antara perkhidmatan lain yang kami tawarkan:-
Perkhidmatan Kurier ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ| Pembayaran Bil ๐Ÿ“„๐Ÿ“‘| Tiket Online ๐Ÿ“ฒโœˆ๏ธ๐Ÿšƒ๐Ÿ“ข| Topup | Insuran | Servis Printing ๐Ÿ–จ| dll.
.
Waktu perniagaan:
โฉIsnin - Jumaat : ๐Ÿ•˜9pg to ๐Ÿ•ง6ptg
โฉSabtu : ๐Ÿ•™10pg to ๐Ÿ•’3ptg
.
#kedaigmartmasa#kurierservis#citylinkmalaysia#poslaju#ninjavan#skynet#gdex#dhlmalaysia#lineclear#aramex#matdespatch#pembayaranbil#cheras#cherasutama#desabaiduri#greensuriaapartment#damaiperdana#bandardamaiperdana#alamdamai#btho#tamantunperakcheras#karhoo#karhoocourier

ANDA KESUNTUKAN MASA??
๐Ÿ˜จ๐Ÿƒ๐Ÿ•
.
NAK POS BARANG/DOKUMEN PENTING??
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“จ
.
NAK CEPAT, MUDAH & SELESA??
๐Ÿ‘๐Ÿ‘ผ
.
Ha, jangan risau...KAMI ada penyelesaiannya..Kami sedia membantu anda utk perkhidmatan kurier yg anda inginkan..๐Ÿ˜‰
.
Wow..hebat bukan!! tunggu apa lagi, mai singgah kedai kami di ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ๐Ÿ‘‰๐ŸผTAMAN CHERAS UTAMA @ wasap @ call jer :-
.
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
https://t.me/ammarisya_ekspres
.
Antara perkhidmatan lain yang kami tawarkan:-
Perkhidmatan Kurier ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ| Same Day Delivery | Pembayaran Bil ๐Ÿ“„๐Ÿ“‘| Tiket Online ๐Ÿ“ฒโœˆ๏ธ๐Ÿšƒ๐Ÿ“ข| Topup | Insuran | Servis Printing ๐Ÿ–จ| dll.
.
Waktu perniagaan:
โฉIsnin - Jumaat : ๐Ÿ•˜9pg to ๐Ÿ•ง6ptg
โฉSabtu : ๐Ÿ•™10pg to ๐Ÿ•’3ptg
.
#kedaigmartmasa#kurierservis#samedaydelivery#penghantaranhariyangsama #citylinkmalaysia#poslaju#ninjavan#skynet#gdex#dhlmalaysia#lineclear#aramex#matdespatch#pembayaranbil#cheras#karhoo #karhoocourier #cherasutama#desabaiduri#greensuriaapartment#damaiperdana#bandardamaiperdana#alamdamai#btho#tamantunperakcheras

Anda ada dokumen ๐Ÿ“‹๐Ÿ“–yang nak di fotokopi @ print @ scan?
ada softcopy tapi takde printer ๐Ÿ–จ? ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜Ÿ๐Ÿ˜ญ
.
jangan risau2..kami boleh bantu anda.. .
kami juga ada menyediakan perkhidmatan fotokopi, printing, scan, servis menaip pun ada..tinggal bawak dokumen atau pendrive je uols..berminat?? apalagi, terus je singgah kat kaunter kami di #houseofvendorcheras (kedai pink), pastu sume masalah anda selesai!!! MUDAH BUKAN!! JGN LEPASKAN PELUANG SEMENTARA TGH PROMOSI SKANG..
.
pepehal call โ˜Ž๏ธatau wasap/sms ๐Ÿ“ฉ kami di ๐Ÿ“ฒ011-26012287
.
#kedaigmartmasa#kurierservis#samedaydelivery#penghantaranhariyangsama #citylinkmalaysia#poslaju#ninjavan#skynet#gdex#dhlmalaysia#lineclear#aramex#matdespatch#pembayaranbil#cheras#karhoo #karhoocourier#cherasutama#desabaiduri#greensuriaapartment#damaiperdana#bandardamaiperdana#alamdamai#btho#tamantunperakcheras

Anda boleh bandingkan harga kurier ikut bajet๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ฐ anda!! Wow..hebat bukan!! Boleh terus singgah di kedai kami di taman cheras utama atau wasap atau call jer :-
.
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
.
#citylinkmalaysia #gdexmalaysia #lineclearexpress #aramex #aramexmalaysia #skynetmalaysia #ninjavanmalaysia #matdespatch
#ikobanadamansaradamai
#kedaigmartmasa#kurierservis#citylinkmalaysia#poslaju#ninjavan#skynet#gdex#dhlmalaysia#lineclear#aramex#matdespatch#pembayaranbil#cheras#cherasutama#desabaiduri#greensuriaapartment#damaiperdana#bandardamaiperdana#alamdamai#btho#tamantunperakcheras #neelofa#karhoo #karhoocourier

ANDA KESUNTUKAN MASA??
๐Ÿ˜จ๐Ÿƒ๐Ÿ•
.
NAK POS BARANG/DOKUMEN PENTING??
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“จ
.
NAK CEPAT, MUDAH & SELESA??
๐Ÿ‘๐Ÿ‘ผ
.
Ha, jangan risau...KAMI ada penyelesaiannya..Kami sedia membantu anda utk perkhidmatan kurier yg anda inginkan..๐Ÿ˜‰
.
Wow..hebat bukan!! tunggu apa lagi, mai singgah kedai kami di ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ๐Ÿ‘‰๐ŸผTAMAN CHERAS UTAMA @ wasap @ call jer :-
.
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ011-2601 2287
https://t.me/ammarisya_ekspres
.
Antara perkhidmatan lain yang kami tawarkan:-
Perkhidmatan Kurier ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ| Pembayaran Bil ๐Ÿ“„๐Ÿ“‘| Tiket Online ๐Ÿ“ฒโœˆ๏ธ๐Ÿšƒ๐Ÿ“ข| Topup | Insuran | Servis Printing ๐Ÿ–จ| dll.
.
Waktu perniagaan:
โฉIsnin - Jumaat : ๐Ÿ•˜9pg to ๐Ÿ•ง6ptg
โฉSabtu : ๐Ÿ•™10pg to ๐Ÿ•’3ptg
.
#kedaigmartmasa#kurierservis#citylinkmalaysia#poslaju#ninjavan#skynet#gdex#dhlmalaysia#lineclear#aramex#matdespatch#pembayaranbil#cheras#cherasutama#desabaiduri#greensuriaapartment#damaiperdana#bandardamaiperdana#alamdamai#btho#tamantunperakcheras#karhoo#karhoocourier

Most Popular Instagram Hashtags