[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kapteninsta

179 posts

TOP POSTS

Cucu cucu nek di markas #gengultra .
.
Nek nak turunkan ilmu IG nek kat depa semua tak pandai IG. Nak kena pukui ngan tongkat ni baru nak belajar.
#markasgengultra #bantudulusebelumdibantu #kapteninsta #ultrakebayan

Salam Maal Hijrah dan barokah Jumaat yang mulia. .
Hampir menuju 4 series. .
Salam Hijrah dari cik June. Bukan cik Julai na sekarang dah September. .
Cepat betul masa berjalan. PB tak PB, isu kecoh kat FB, hidup tetap kena teruskan sentiasa upgrade diri upgrade ilmu.
.
.
#awalmuharam #september #hijrah #upgradediri #kapteninsta #terapiinstagram #gosipmakcikmakcik #jomselfie

7 tips instagram yang patut anda cuba
.
.
Klik " like " jika ianya membantu.

Assalamualaikum/Hi

Penutup diari niaga tahun 2017 bakal berlangsung di sini.
STYLELISTA FESTIVAL kali ke 12, EDISI GRAND FINALE.
.
Lot niaga masih berbaki untuk para usahawan pilih.
.
Call atau whatsapp kami ok, xyah segan lah.. kita sama-sama nak niaga.. kami niaga tapak, kau niaga barang.. kira geng la tu..
.
Yang mana yang kami dah approach tapi belum booking, jangan la teragak2.. Kami jemput anda untuk berniaga dan berkongsi rezeki, sama-sama kita berusaha dan jayakan. .
Yang mana dah booking dengan kami, anda tahu langkah seterusnya apa yang perlu dibuat 😎

Untuk hubungi kami boleh lihat di komen pertama atau komen SF team kami akan PM

#roketinstamethod #iggm #terapiinstagram #sumogram #bicarausahawanig #belajarbisnes #belajarinstagram #tipsbisnes #tipinstagram #sayajual #ajimaura #igshop #servisfollowers #followersmalaysia #followersaktif #servisnaikkanfollowers #servisnaikkanfollower #like4like #fattzura #kingcoco #bangkitbersama #kitajuara #sayajualebook #ebookinstagram #affiliatemarketing #panduaninstagram #gengultra #kapteninsta #abamgojes #jeneralinsta

Jualan pre order ebook panduan pemasaran teknik terkini 2017 telah dibuka.
.
.
Harga early bird RM97.
goo.gl/FvrMEX
.
.
Sila dm saya untuk saya sendkan link pembelian ebook. .
.
#belajarinstagram #ebook #instastory #database #automasi #swapreview #terapiinstagram #kapteninsta #jeneralinsta #iggm #genggua #gengfaikas #teamwork #onlinebusiness #pushdei #akusuka #kongsiilmu #affiliate #akusuka #kongsiilmu #kodahkenapa #apedehal #onlinebusiness #awakkatmana

I really really miss Terengganu. Di sana jemaah LH menyambut baik bangsa dagang yang datang dari luar. Jemaah bisnes sana sangat hebat. .
.
InshaAllah akan turun lagi. Kalau CEO group memanggil, wajib turun. Kan tuan? @ahmadhuzairiali
.
.
#lhctgroup #gengcybertroops #lohonghitam #bangsadagang #bisnesonline #jemaah #lhtour #gengua #syukurselalu #bisnesgayanabi #rasul #terapiinstagram #kapteninsta #iggm #terengganu

#Repost @marshal.insta (@get_repost)
・・・
Kali ini kita ketahui serba sedikit apa kandungan Panduan Insta Database dari Cik Zunaidah Abdul Hadi, ianya adalah :
.
Ia adalah berbentuk ebook
.
Menerangkan dengan jelas dan terperinci apa itu niche/keperluan produk dan jenis-jenisnya
.
Kenal niche anda dengan jelas untuk meningkatkan populariti akaun Instagram anda
.
Mengandungi senarai 500 akaun Instagram yang terkenal dan dipecahkan mengikut 10 niche yang berbeza
.
Tips pemilihan hashtag yang kena dengan niche anda
.
Mengandungi senarai 30 akaun Instagram Famous yang mengadakan servis Paid Review
.
Mengandungi senarai 90 akaun Instagram motivasi/lawak dan lain lain yang mengadakan servis Paid Review
.
Mengandungi senarai 100 akaun Instagram artis-artis terkenal Malaysia
.
Panduan ini adalah sesuai bagi anda yang ada sistem automasi tetapi tidak tahu nak pilih follow followers akaun Instagram yang sesuai dengan niche anda
.
Panduan ini adalah sesuai bagi anda untuk anda mendapat rujukan dan penambahbaikan hasil pemerhatian dan tiruvasi kaedah bagaimana sesuatu Instagram yang terkenal itu membuat posting dan pemilihan gambar
.
Dapatkan panduan ini dan juga 3 panduan yang lain dengan hanya SATU harga.
.
Klik Link di Bio untuk info
.
.
#lhctgroup #genggua #gengultra #kapteninsta #marshalinsta #belajarinstagram #tipinstagram #belajarbisnes #terapiinstagram #virallah #iggm #abamgojes

MOST RECENT

Assalamualaikum/Hi

Penutup diari niaga tahun 2017 bakal berlangsung di sini.
STYLELISTA FESTIVAL kali ke 12, EDISI GRAND FINALE.
.
Lot niaga masih berbaki untuk para usahawan pilih.
.
Call atau whatsapp kami ok, xyah segan lah.. kita sama-sama nak niaga.. kami niaga tapak, kau niaga barang.. kira geng la tu..
.
Yang mana yang kami dah approach tapi belum booking, jangan la teragak2.. Kami jemput anda untuk berniaga dan berkongsi rezeki, sama-sama kita berusaha dan jayakan. .
Yang mana dah booking dengan kami, anda tahu langkah seterusnya apa yang perlu dibuat 😎

Untuk hubungi kami boleh lihat di komen pertama atau komen SF team kami akan PM

#roketinstamethod #iggm #terapiinstagram #sumogram #bicarausahawanig #belajarbisnes #belajarinstagram #tipsbisnes #tipinstagram #sayajual #ajimaura #igshop #servisfollowers #followersmalaysia #followersaktif #servisnaikkanfollowers #servisnaikkanfollower #like4like #fattzura #kingcoco #bangkitbersama #kitajuara #sayajualebook #ebookinstagram #affiliatemarketing #panduaninstagram #gengultra #kapteninsta #abamgojes #jeneralinsta

Salam Maal Hijrah dan barokah Jumaat yang mulia. .
Hampir menuju 4 series. .
Salam Hijrah dari cik June. Bukan cik Julai na sekarang dah September. .
Cepat betul masa berjalan. PB tak PB, isu kecoh kat FB, hidup tetap kena teruskan sentiasa upgrade diri upgrade ilmu.
.
.
#awalmuharam #september #hijrah #upgradediri #kapteninsta #terapiinstagram #gosipmakcikmakcik #jomselfie

Boleh copy content dari page lain, sebiji-sebiji wooo~
.
Link ada di komen pertama atau komen FBMaid
.
.
Anda ada 5 page dan tak larat nak update semua page?
.
Sekarang anda boleh update di 1 page sahaja dan semua content tu akan naik di 4 page lain. Awesome right?
.
--
GOODLUCK
--
.
Gunakan sebaiknya, jangan tiru page lain tanpa kebenaran, maroh diorang kang~

#roketinstamethod #iggm #terapiinstagram #sumogram #bicarausahawanig #belajarbisnes #belajarinstagram #tipsbisnes #tipinstagram #sayajual #ajimaura #igshop #servisfollowers #followersmalaysia #followersaktif #servisnaikkanfollowers #servisnaikkanfollower #like4like #fattzura #kingcoco #bangkitbersama #kitajuara #sayajualebook #ebookinstagram #affiliatemarketing #panduaninstagram #gengultra #kapteninsta #abamgojes #jeneralinsta

#Repost @marshal.insta (@get_repost)
・・・
Panduan Insta Story yang di tulis oleh Tuan Fairuz Kassim
.
Mari kita lihat ringkasan isi kandungannya :
.
Ia adalah berbentuk ebook beserta video
.
Pengenalan beserta jenis Insta Story
.
Aplikasi percuma yang disyorkan untuk mencantikkan gambar
.
Aplikasi percuma yang disyorkan untuk mencantikkan video
.
Teknik muat turun video yang diolah mengikut saiz Insta Story
.
Strategi pemasaran melalui kaedah Insta Story
.
Contoh 9 template video Insta Story untuk mengempakkan penceritaan video anda
.
Panduan ini adalah sesuai bagi anda yang sudah bosan menggunakan cara biasa untuk Insta Story
.
Panduan ini adalah sesuai bagi yang sukakan kreativiti dalam penghasilan gambar dan video menarik untuk dipertontonkan dalam Insta Story
.
Panduan ini adalah sesuai jika anda serius dalam memasarkan produk/jenama anda melalui Insta Story
.
Klik link di Bio untuk maklumat lanjut
.
.
#tipsinstagram #belajarinstagram #belajarbisnes #terapiinstagram #iggm #gengultra #marshalinsta #kapteninsta #followtofollow

#Repost @marshal.insta (@get_repost)
・・・
Panduan ini adalah nukilan dari Jeneralinsta Yuskhalilie Yunus dan antara kandungan dalam panduan ini adalah :
.
Ia adalah berbentuk video langkah demi langkah sistem yang disyorkan

Sistem yang disyorkan adalah antara yang terpilih di antara pelbagai sistem yang kami telah laburkan dari segi kos dan masa untuk mencari yang terbaik

Sistem yang disyorkan adalah sesuai dengan peraturan terbaru yang dikenakan oleh pengguna dari pihak Instagram terkini 2017

Sistem yang disyorkan juga adalah berbaloi untuk dimiliki kerana mempunyai sokongan teknikal yang bagus dari pihak mereka sendiri

Sistem yang disyorkan juga adalah laju dan stabil

Panduan ini adalah sesuai untuk pengguna yang mencari-cari alternatif yang terbaik dan yang rindukan fungsi Instagress

Panduan ini adalah sesuai untuk pengguna yang inginkan kejayaan untuk menaikkan pengikut dengan cepat dan meningkatkan potensi jualan di Instagram

Grab sekarang dengan Klik link di BIO untuk info lanjut
.
.
#belajarbisnes #belajarinstagram #panduaninstagram #tipsinstagram #terapiinstagram #coacinstagram #kakiig #abamgojes #kapteninsta #iggm #genggua #lhctgroup

#Repost @marshal.insta (@get_repost)
・・・
Kali ini kita ketahui serba sedikit apa kandungan Panduan Insta Database dari Cik Zunaidah Abdul Hadi, ianya adalah :
.
Ia adalah berbentuk ebook
.
Menerangkan dengan jelas dan terperinci apa itu niche/keperluan produk dan jenis-jenisnya
.
Kenal niche anda dengan jelas untuk meningkatkan populariti akaun Instagram anda
.
Mengandungi senarai 500 akaun Instagram yang terkenal dan dipecahkan mengikut 10 niche yang berbeza
.
Tips pemilihan hashtag yang kena dengan niche anda
.
Mengandungi senarai 30 akaun Instagram Famous yang mengadakan servis Paid Review
.
Mengandungi senarai 90 akaun Instagram motivasi/lawak dan lain lain yang mengadakan servis Paid Review
.
Mengandungi senarai 100 akaun Instagram artis-artis terkenal Malaysia
.
Panduan ini adalah sesuai bagi anda yang ada sistem automasi tetapi tidak tahu nak pilih follow followers akaun Instagram yang sesuai dengan niche anda
.
Panduan ini adalah sesuai bagi anda untuk anda mendapat rujukan dan penambahbaikan hasil pemerhatian dan tiruvasi kaedah bagaimana sesuatu Instagram yang terkenal itu membuat posting dan pemilihan gambar
.
Dapatkan panduan ini dan juga 3 panduan yang lain dengan hanya SATU harga.
.
Klik Link di Bio untuk info
.
.
#lhctgroup #genggua #gengultra #kapteninsta #marshalinsta #belajarinstagram #tipinstagram #belajarbisnes #terapiinstagram #virallah #iggm #abamgojes

#Repost @marshal.insta (@get_repost)
・・・
Antara testimoni Pembeli Panduan Instagram Gempak Maksima ini:
.
.
Jangan Tunggu lagi!
.
.
Klik Link di Bio untuk Pembelian
.
.
#marshalinsta #testimoniiggm #kapteninsta #iggm #panduaninstagram #terapiinstagram #belajarinstagram #tipsinstagram #genggua #lhctgroup #kakiinsta #servisnaikkanfollowers #followersmalaysia

#Repost @marshal.insta (@get_repost)
・・・
Panduan Insta Story yang di tulis oleh Tuan Fairuz Kassim
.
Mari kita lihat ringkasan isi kandungannya :
.
Ia adalah berbentuk ebook beserta video
.
Pengenalan beserta jenis Insta Story
.
Aplikasi percuma yang disyorkan untuk mencantikkan gambar
.
Aplikasi percuma yang disyorkan untuk mencantikkan video
.
Teknik muat turun video yang diolah mengikut saiz Insta Story
.
Strategi pemasaran melalui kaedah Insta Story
.
Contoh 9 template video Insta Story untuk mengempakkan penceritaan video anda
.
Panduan ini adalah sesuai bagi anda yang sudah bosan menggunakan cara biasa untuk Insta Story
.
Panduan ini adalah sesuai bagi yang sukakan kreativiti dalam penghasilan gambar dan video menarik untuk dipertontonkan dalam Insta Story
.
Panduan ini adalah sesuai jika anda serius dalam memasarkan produk/jenama anda melalui Insta Story
.
Klik link di Bio untuk maklumat lanjut
.
.
#belajarinstagram #instastorymarketing #followtofollow #tipsinstagram #lonjakkanjualan #kapteninsta #marshalinsta #lhctgroup #genggua #coachinstagram #abamgojes #iggm #terapiinstagram #ajimaura

Produk alumni Lohong Hitam dari Sabah. .
.
Serunding ikan masin dan sambal tak tahu lagi nak letak nama apa. Kowang ada idea? .
.
Serius sambal ni puaka sebab pedassss giler. .
.
Haha produk makanan memang makanan aku ler kat Instagram.
.
.
#belajarInstagram #instagrammarketing #kapteninsta #kotakinabalu #sabah #lhtour #terapiinstagram #ajimaura #pedasweii #pedas #sambal #serundingikanmasin #sambalmenjerit #jjcm #kakimakan #foodtruck

7 tips instagram yang patut anda cuba
.
.
Klik " like " jika ianya membantu.

Test engangement jap...
.
.
Sapa nampak post ni
klik like dan komen " I " please.. :)

Ebook 19 platform automasi fb PERCUMA
khas untuk anda.

klik like & komen " nak" di bawah

Most Popular Instagram Hashtags