[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kapteninsta

MOST RECENT

Sharing ilmu dengan tim stokis @slimmewhite_hq Semoga pasni berdesup jualan Slimmewhite di Instagram. .
.
#slimmewhite #terapiinstagram #kapteninsta #onlinemarketing #belajarinstagram #kelasinstagram #coachinstagram #nakkurusjugak

#panamachallenge .
.
Penari terbaik takda la pulak tlg ajar step panama ni. @surayahadi berpeluh dah ni.
.
.
.
#workout #akusuka #dahgemuk #bakarkalori #jomzumba #kapteninsta #ipoh #sihatmenawan

Nak je bawa balik semua botol ni display kat rumah. Dulu hobi kumpul botol perfume. Skang tengok je la haha. .
.
#kilangbotol #macammacamada #caribotol #akusuka #cikguapamacamni #siscuba #kapteninsta #murahje #kaurasa

Be yourself because everyone else is taken🤣🤣🤣.
.
.
#jjcm #kapteninsta

Chief Everything Officer. Haha.🤣🤣🤣 .
.
2018 no more. All item will post from head office Anjung Unimap PWTC. .
.
#akubahagia #akusuka #CEO #onlinebusiness #workfromhome #blackexpress #poslajuipoh #ipoh #ipohcityawesome #kapteninsta

Siapa baru nak terjun dalam bisnes, BMC perkara pertama yang perlu anda belajar dan buat.
.
.
Kenal dan ketahui dalam bisnes anda apakah dan siapakah
.
.
+ Key Partners
+ Key Activities
+ Value Proposition
+ Customer Relationships
+ Customer Segments
+ Key Resources
+ Channels
+ Cost Structur
+ Reveneu Streams
.
.
Belajar dari profesional business Coach Din Deraman tak mengenakan sebarang bayaran kelas ni. Belajar asas dahulu. .
.
Hubungi nombor yang tertera.
.
.
#akademimindausahawan #bangigateway #kapteninsta #terapiinstagram #siscuba #bmc #belajarbisnes #coachdinderaman

Siap planner for my student. 😂😂😂
.
.
#planner2018 #bangkit2018 #kapteninsta #terapiinstagram

Buat buku planner sendiri
.
.
Masa jual kereta dulu, syarikat insurans bersepah berikan planner atau diari setiap tahun pada jurujual. .
.
Bila jadi usahawan, kau pandai pandailah cari sendiri. Nak puas hati lagi, buat sendiri senang. Boleh buat mengikut kreativiti dan kesesuaian yang kita mahu. Susah nak cari buku yang dalamnya kertas kosong. .
.
Macam tahun tahun yang lalu, saya beli dan recycle buku yang tak diguna dan setiap buku tu saya buat 1 buku syukur, 1 buku things to do, 1 buku impian, 1 buku action plan, 1 buku belanja harian dan sebagainya. Banyak pulak buku haha.
.
.
Untuk 2018, saya buatkan satu buku je dan dalamnya saya sortkan kepada 7 bahagian/topik utama dan setiap bahagian di dalamnya saya tandakan dengan kertas warna yang keras. Saya pilih warna oren. .
.
7 bahagian itu saya bahagikan kepada
.
.
1. Impian
Di bahagian ini saya akan senaraikan 10 impian besar pada 2018 dan tulis impian tersebut dan ulang baca setiap hari. .
.
2. Things To Do
Di bahagian ini senaraikan perkara perkara yang perlu dibuat pada hari tersebut. Listkan setiap hari juga. .
.
3. Action Plan dsb
Di bahagian ini, senaraikan tindakan tindakan penting yang mesti dibuat pada hari tersebut. Listkan juga setiap hari. .
.
4. Idea
Jika tiba tiba spontan mendapat idea, saya akan tulis di bahagian ini. .
.
5. Nota kelas / seminar
Di bahagian ini saya akan catitkan nota nota penting setiap kali kelas, bengkel atau seminar yang akan dihadiri pada 2018. .
.
6. Syukur
Sebelum tidur, nyatakan apa perkara yang disyukuri pada hari tersebut. Nyatakan di bahagian ini.
.
.
7. Perbelanjaan harian
Setiap kali berbelanja, dapat duit dari langit ke catitkan di bahagian ini. .
.
Buku planner ini ada 130 helai kertas kosong. Guna kertas A4 je. Dan cover depan, saya guna kertas keras warna putih. .
.
Saya nak lukis lukis, conteng guna pen berwarna atau lekatkan kalendar 2018 yang kecil ke. Bagi nampak cantik dan ceria. Takdalah kosong je cover. Hehe.
.
.
#planner2018 #impian2018 #syukurlah #kapteninsta

Cari buyer
.
.
Saya mencari buyer akaun Instagram 22k followers. Audien insight boleh rujuk gambar di bawah. .
.
Harga RM2000. Akaun ni pernah hasilkan jualan. Harga ni bayar masa dan tenaga menaikkan followers sebanyak ini. .
.
Serius buyer ya plz dm me directly. .
.
Tq.
.
.
#seriusbuyer #iguntukdijual #realfollowers #akauninstagram #jualbeliakaun #kapteninsta #bantulah #sebarkan #siscuba

Greatest man ever after. Allahumma solli alla muhammad.
. .
#syukurlah #maulidurrasul #hijrahku #ummah #ukhuwahfillah #friday #kapteninsta

Sangat terkesima tengok video ni. Kita tak nampak Allah. #syukurlah #alhamdulillah #kapteninsta

Gud luck semua. U ollzz semua lagi hebat dari ticer. Banyak ilmu saya belajar juga dari anda semua. Saya doakan anda semua kaya berjaya dunia akhirat dan success dalam bidang masing-masing. .
.
#selfie #belajarinstagram #coachinstagram #cikguapamacamni #tipsinstagram #kapteninsta #basicinstakapten #siscuba #brocuba #nakberjayajanganmalas #pwtc #anjungunimap #infinits #teamwork #sharingiscaring #ukhuwah #syukurlah

Selesai sesi perkongsian ilmu asas pemasaran Instagram. Peserta paling muda umur 15 tahun. .
.
#belajarinstagram #coachinstagram #tipsinstagram #kapteninsta #pwtc #kualalumpur #anjungunimap

Most Popular Instagram Hashtags