[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kapcaije

340 posts

TOP POSTS

Final exam is just around the corner. Jadi, kita layan la corner tu ⛽
#rider #kapcaije #taklaju

Bersukan kita hari ni? Jomm ronda ronda 😎😎😎 #HariSukanNegara #RS150R #HondaRacing #oneheart #kapcaije

Selfie brader2 bikers. Hahaha.. #kapcaije

Bukan susah untuk susah dan bukan senang untuk senang.. #kapcaije

Minyok parok ler nie....kite layan kapcai je ulang alik keje😅⛽🆙
#KapcaiJe
#C70
#EjekLaEjek😆😆

Honda yang dulunya dikutuk dan sekarang dicari-cari . Itu lah honda C70💯💨
#kapcaije #c70 #hondacup

Kobet alik blakang plok,.. #misi2
#kapcaiJe #vixion #Klon #misikelajuan

MOST RECENT

Alkisahnya semalm..tq org melaka melayan kami yg 100 bijik lebih,kami ❌maki org susah,pasal kami org susah.kami ❌g pavilion,pasal kami org susah,kami ride hilangkan hati yg susah..susah susah la kami..balik ikut lekas kami sesah huhuhu #datoredhensem #asalsusahsekarangponsusah #kapcaije #kamitakmakikontraktorbumi #kementerianlumbaharam

Choice of words is everything.. #repost #kapcaije

Setiap hari terkenang...manusia tak lari dari kesilapan
#jiwakacau
#kapcaije
#oranglama
#ex5malayacrewkedahpenang
#janjirock
#xhensempon
#hahadanha

sumber pendapatan.. betul2 kerja keras 2 minggu nie.. seminggu sekali basuh.. #reward #bikewash #kapcaije

_🌸 Kisah Budak Moto Ex5

Di tingkatan 4 aku dah mula menaiki motor sendiri ke

sekolah.'Giler xbest?'...perasaan aku time tu terasa

aku ni dh besar sgt.Aku bebas ke mana saja tanpe

mengira masa dan tempat.Walaupun aku tinggal di

Kuala Kubu Baru aku sampai juga ke Genting

Highland,Fraser Hill dan Kuala Lumpur.

Satu hari masa aku tgh seronok menunggang motor

menuju ke Pertak tetiba ade mat rempit cucuk baik

punye belakang aku.Pakai motor ex5 gak tp die

punye dh buat.Dia ajak aku race.(Giler ape nk race

ngan motor aku yg standart,kompem2 die

menang).Aku pun tolak cara baik dan die pun belah

tp jiwa remaja aku time ni dh xbetul dh..hati

panas,terbakar dan trcabar bile tekenangkan mat

rempit tu cabar td.Arghhhh!  Member sekolah aku suruh modified motor

kasi laju skit.Br sedap katenye.Ape yg sedap aku pun

xtau..haha."Esok kite ponteng sekolah pergi Sentul

operate ekzos kau"..perghh tu ayat yg kuar dr

die.Siutt je!Setelah aku hitung,congak dan membuat

kira2 so aku pun setuju setelah berfikir agak

lama.Bukan ape motor baru kot sayang tu nk operate.

Motor pun pantang xabes lg..Lg satu aku ni student

mana nak ada duit.Malam tu aku curi duit mak

RM50..xcukup ngan tu duit abah pun aku rembat

RM50.Aduh keje giler betul la!huhu sory mak abah.. Esoknya aku ponteng sekolah buat pertama kalinye

tanpa pengetauan mak abah.Aku pun pergi la

operate ekzos kat Sentul.Pastu pomen tu tukar pulak

kaberator pakai kaburator TS.Kotak angin buang

pastu

set sproket mmg terbaik dr ladang!Bila aku test

motor aku 120 senang2 je.Laju xhingat!Ringan giler

mcm nk terbang je rase..Aku xhingat bape aku bayar

tp mmg berbaloi baloi.Lepas ni kalo ade mat

rempit nk ajak race bak dtg la!haha mentang2 motor

dh power.. #ex5members #jenterabukanukurantapipersahabatandiutamakan #tukmu
#jenterarepost
#kapcaimalaya #kapcaitimur #kapcaije #kapcaijahatkakitapau #duniakapcai_ #duniapermotoran #kakymotorofficial

Mlm tdi ride kita kner wat aksi aerodinamik untuk melancarkan pergeseran angin kerana angin 30knots kaki kner kembang huhuhuhu #datoredhensem #donttryathome #dredmotor #durexxxmachine #kapcaije #orangtakpahamhobi #mrr2bikerscommunity #y15zrmalaysia

selamat tengah hariii ✌ lambat nya naa pkol 5 😭 na balek perakkkk 😥
#kroniduaroda_ #kronirobot #peminat125zr #jenteraperjuang #peminataraishoei #yamaha #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaije #kacokita

Pelan2 kayuhh..💪
#brocuba #kapcaije

Minyok parok ler nie....kite layan kapcai je ulang alik keje😅⛽🆙
#KapcaiJe
#C70
#EjekLaEjek😆😆

Not bad..full trottel dah..dapat buat 25minit dari ampang ke kemensah..biasa abam buat 6 min je..😅😅
#funride #kapcaije

Honda yang dulunya dikutuk dan sekarang dicari-cari . Itu lah honda C70💯💨
#kapcaije #c70 #hondacup

Bukan susah untuk susah dan bukan senang untuk senang.. #kapcaije

#Repost @__.amhzn (@get_repost)
・・・
" ish ajad ni sibuk la nak naik moto "
#kapcaije #c70 #pergixpergi #kapcai #kapcaimalaya

" ish ajad ni sibuk la nak naik moto "
#kapcaije #c70 #pergixpergi #kapcai #kapcaimalaya

Lemang to'ki cuti 2 mngu.... Ok kita hold dulu corner #karak ... Kita kene #nasibuluh plk...Lyn hiway utaraq... Lawan angin di jln yg lurus.... 😀😀 ...on❌on #jiwarxz #rxz❌bosan #rxz❌kejam #SBKxMampu #kapcaije #syukurselalu

#Repost @sahabatpejuang_ (@get_repost)
・・・
Abam Cepai Memang Tiptop 😋💯
#kapcai #kapcaije #kapcaimalaya

#Repost @fauziramdhn (@get_repost)
・・・
Kalau datang hanya untuk pergi. Lalu untuk apa hadir?
#kapcai #kapcaije

#Repost @adekutara (@get_repost)
・・・
Selesai bro🙌🏻dapat jugak gambar ramai ramai macam ni🙈
Tahniah kepade semua yang bertuah tuu termasuk ibu @ayangzam dapat helmet❤️hehe
Insyallah jumpe next event SK Sepang💓
#kapcaije

#Repost @wierawk (@get_repost)
・・・
selamat malam geng ekor tajam ❤️ @afiqnazirul_ @mdhaziqs9
#kapcaije

#Repost @unamoss_ (@get_repost)
・・・
cantiknya 😍💕 em minat tengok akak akak ni @eikin_ibrahim @puteri_ibrahimm @sukanpermotoran__
#kapcaije

Otw mancing kat bidorr.. #kapcaije

#Repost @cikmomoy_sayanggg (@get_repost)
・・・
Macam Kau Cakap Kita Tak Famouse Sebab Tu Orang Tak Kenal Kita 😘 😊#kapcaije #kapcai

#Repost @puteri_ibrahimm (@get_repost)
・・・
Sorry @amboi_fizee ternakal sikit🙄 petang follower🌸💕 #kapcaije #kapcai

Terindu pulak.
#KapcaiJe

si jantung hati...😘💃😘💃
#cepelepew
#kapcaije
#EX_5

#Repost @_hakimsaad (@get_repost)
・・・
" satu masa nanti , Semuanya bakal aku tinggalkan , Cukup sekadar gambar menjadi kenangan" 😌 #jiwapermotoran #kapcaikampung #ridewithstyle #kronikampung #anakkampung #kapcaije #kakirempitofficial_ #kakikanjo #kapcaijahat #sahabatpejuang_

Bismillahnirohmannirohim , Heading to behrang 🏍 #y15zrmalaysia #kapcaije #syukurselalu

#Repost @_hakimsaad (@get_repost)
・・・
" satu masa nanti , Semuanya bakal aku tinggalkan , Cukup sekadar gambar menjadi kenangan" 😌 #jiwapermotoran #kapcaikampung #ridewithstyle #kronikampung #anakkampung #kapcaije #kakirempitofficial_ #kakikanjo #kapcaijahat #sahabatpejuang

" satu masa nanti , Semuanya bakal aku tinggalkan , Cukup sekadar gambar menjadi kenangan" 😌 #jiwapermotoran #kapcaikampung #ridewithstyle #kronikampung #anakkampung #kapcaije #kakirempitofficial_ #kakikanjo #kapcaijahat #sahabatpejuang

Tak mampu yang berasap cukup lah yang ni je .
#kapcaije #modenas #kriss110 #kronikepalabenjol

Most Popular Instagram Hashtags