#kapakan

13 posts

TOP POSTS

Malming basamo darsoo azaaa a
#ngoleang #kapakan

Msh edisi langlayangan
Jadi indung itu kudu bisa bikin gogolong👏👏
#langlayangan #talitimba #kapakan #cacapkeun #lapuran #kenur #gelasan #rorod #nyangsang #moromapaygaleung

..gagal terbang mengarungi langit senja..
.
.
#kite #blue #sky #nyangsang #nyangkut #kapakan #layangan #langit #sore #persibday
.

Langlayangan kumalayang
Ngalayang di awang-awang
Paheula-heula jeung heulang
Sukan-sukan sukahayang

Mipir langit nyorang mega
Nyawang anggang di buana
Dipirig ku angin leutik
Barudak saruka bungah
______
#medar #langlayangan
#kapakan #godos #ditataran #gélényé #gédég #mayung #mumbul #nyéréng #nutug #cacap #ngarucu #rérénténg
#ngabandang #ngarebol #gelasan #kenur
_______
#outdoors #thegreatoutdoors #amateurphotography #naturephoto #loveoutdoors #neverstopexploring

Jadi indung itu harus sagala bisa termasuk nyieun tali timba langlayangan
#usumlanglayangan #pakujutkenur #gelasan #kapakan #cacapkeun #moromapaygaleung

MOST RECENT

Msh edisi langlayangan
Jadi indung itu kudu bisa bikin gogolong👏👏
#langlayangan #talitimba #kapakan #cacapkeun #lapuran #kenur #gelasan #rorod #nyangsang #moromapaygaleung

Jadi indung itu harus sagala bisa termasuk nyieun tali timba langlayangan
#usumlanglayangan #pakujutkenur #gelasan #kapakan #cacapkeun #moromapaygaleung

..gagal terbang mengarungi langit senja..
.
.
#kite #blue #sky #nyangsang #nyangkut #kapakan #layangan #langit #sore #persibday
.

Asih na bet sirna dedeh na duka kamana. Kapakan duka teuing kamana.!!!!%%%%
#berharap
#ikhtiar
#kapakan
#melendoy

Langlayangan kumalayang
Ngalayang di awang-awang
Paheula-heula jeung heulang
Sukan-sukan sukahayang

Mipir langit nyorang mega
Nyawang anggang di buana
Dipirig ku angin leutik
Barudak saruka bungah
______
#medar #langlayangan
#kapakan #godos #ditataran #gélényé #gédég #mayung #mumbul #nyéréng #nutug #cacap #ngarucu #rérénténg
#ngabandang #ngarebol #gelasan #kenur
_______
#outdoors #thegreatoutdoors #amateurphotography #naturephoto #loveoutdoors #neverstopexploring

Malming basamo darsoo azaaa a
#ngoleang #kapakan

My Neighbor Totoro ! #kapakan

Ja mikä parasta, teletappinuket myös puhuvat! #keletapit#kele#tana#..ttu#svittu-nääs#kaukana#jossain#on#kapakan#mäki#siellä#rähjää#keletappi#väki

Most Popular Instagram Hashtags