[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kanggoriko

4206 posts

TOP POSTS

.
KANGEN DANGDUTAN
.
mugo mugo seng mari ndelok video iki posomu tambah semangat.
.
voc : 👇
@renaanggun .
.
.
.
.
.
tag : @dangdutkoplo @dangdut_plus @kampung_koplo @kumpulan_vidio_dangdut
#dangdut #dangdutkoplo #kanggoriko #renakdi #renakdimonata

Bukan karna apa² ku mencintaimu #kanggoriko 💙

Anak e dadi, bapak e wedi😂😂😂 #ilovebanyuwangi
#kanggoriko
#SEDULURANSELAWASE

Keberhasilan yang kita raih bukanlah akhir dari perjuangan kita selama ini, melainkan awal untuk menjadikan kita yang lebih baik😊. #kentongan #kentonganlarasmayasari #kentonganbanyumas #kanggoriko

TemonHolic💃💃
#KanggoRiko
#3in1
#gj

buat dia (Kanggo Riko) 😂

#demy
#kanggoriko

serasa terbayar lunas lelahku 😉

Loc : puncak Sindoro
#tresnoku #kangenku #kanggoriko

MOST RECENT

Barokalloh nikmat 😀 ala panturaan #kanggoriko #sayang

Koe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi ,cidro ati iki
Netes eluh ku Mili deres ning pipi

Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu..
Bayangan memang tak seindah kenyataan di hidup ku.. Yowes mungkin dalane wesngono kudu pisah
Walaupun ati iki gur isone pasrah
Tetep tak kenang jenengmu ning masa lalu ku..
Senajan koe wes gawe cidro ning atiku..
.
.
.
.
#cidro #loro #kelinganmantan #masalalu #ngapusi # #mergane #tresnoiki #takdirestuiibukmu #lilaknoaku #kantiikhlasati #pancene #koepabu #nurutiibukmu #menangrupo #kalahbondo #akurapopo #kanggoriko #anggalio #masihgolek #ibukeanakanak
#oaoe #haehae

Sing usah riko katek ngaling ngaling maning
Alesan ngalor ngidul mung digyawe gawe
Isun weruh dewe,riko suloyo
Isun weruh dewe,dung riko mageh demen larene ...
Diinggo paran riko nguber demene
Wong welas isun,ngelebihi welase .
.
.
Ojo nguber welase ... .
.
.
#ojonguberwelase
#demenlarene #weruhdewelho #alesan #digawegawe #udugalo #kanggoriko #anggalio #pencariibukeanakanak

#Repost @_muh_arief (@get_repost)
・・・
Gk perlu caption, perlunya kamu 😅. .
#kanggoriko

serasa terbayar lunas lelahku 😉

Loc : puncak Sindoro
#tresnoku #kangenku #kanggoriko

Most Popular Instagram Hashtags