#kangcapruk

139 posts

TOP POSTS

Senin pagi ulah Males , Siga Si Teteh Ieu Tetep semangat nyakk :((( Peupeujeuh Ulah Di Modusan :((( #seninpagi
#pagisenin
#Momencapruk
#kangcapruk

Sadissss !!! Salut Lah Ka Si Emang Ieu , Aing Mah Boro Boro ngaVape, Udud Ge Masih Make Bako :((( #gojek
#momencapruk
#kangcapruk
#pialapresiden

Awas kamu iwan bopeng... :(( .
Tag Sohibna @aldiauliya .
.
#iwanbopeng
#Momencapruk
#kangcapruk

Good Morning. , Tong Poho Bersyukur 😇
.
.
Kasep Atawa Geulis Sih Ieu Teh ? :((( .
.
#Momencapruk
#kangcapruk
#morning
#sma

Sok Resep Da Si Aing Mah Nempo Kabogoh Jeung Mantan Alakur Teh :((
.
.
Ngajieun Lagu Bareng Judulna Mantanmu Mantanku eh Lain Ketang Tanganku Tanganmu Eh Naon Sih Poho Deui Anjir Lah , Pokona mah Aya Ku jeung Mu an :(( Mun Ceuk Urang Mah Judulna " MANTAN TERINDAH TETAP DALAM JIWA " We Atuh nya :((
.
#Momencapruk
#kangcapruk
#sicaprukteamraisa
#siateamsaha

Siap Kumaha Maneh We Lah palentino " cipok " Rosi , Rek Fotona Keur Ciuman , Rek Keur Siuman , Rek keur Siluman Karep We lah Asal Ulah Poho Lorenjo Geus Di Tukangeun, Buru Gas :((
.
.
#Momencapruk
#Kangcapruk
#valentinorosi
#komiksunda
#persibday

Saha anjer baheula anu pernah siga kieu ??? Ek nonton teh kudu riweuh nyetel DVD heula , Can Meuli kasetna Kudu Nitah Heula tukang Beca Anjer !! Sok Sedih Aing mah Perjuangan Ek Nonton Wae ge anjay :(((( Teu Siga Ayeuna Tinggal Buka Google Beres , Miris Anyeng KA budak Ayeuna Mah Teu Apal Perjuangan Baheula :((( .
.
Pruk Ari Sia Caption Atawa cerpen // Lain Cerpen Anying Ieu mah Novelll , Puas Sia :((( .
.
#momencapruk
#kangcapruk
#novelanyinglaincerpen

Pagawean Si Trevor Yeuh Salah Nge Cheat :((((( Cheat mobil di mana wae tuda :(((((
.
.
.
.
BETEWE , Ieu Kajadian na Di Tasikmalaya geus Ulah Loba Tatanya deui ,mun masih Aya Nu nanya eta Di mana eta di mana Di Lodong Ku aing :((((((((
.
.
.
#tasikmalaya
#caraccident
#car
#momencapruk
#kangcapruk

MOST RECENT

#Repost @momencapruk (@get_repost)
・・・
Oke Siap , *Sabari Ninyuh Kopi Abc make sianida :((((
.
.
#coulitbe
#momencapruk
#kangcapruk

🎶Kulit bi leup kulit bi leup , kulit bi Samting dera neper hed kulit bi leup 🎶
.
.
#coulitbe
#momencapruk
#kangcapruk
#monday
#raisa
#tuesday
#wednesday
#thursday
#friday
#saturday
#sunday
#itulahnamanamahari

Atawa Jeung Amoeba Anjiss , Teu Kudu Ka Bidan Anteup We Engke ge Ngabelah :((
.
.
#desapcitokeunwe
#momencapruk
#kangcapruk
#monday
#tuesday
#wednesday
#thursday
#friday
#saturday
#sunday
#itulahnamanamahari

sEterah Maneh lah Rek Beklip rek joging rek salsa ge Bebaskeun we Lah :((
DESPACITO Keun .
.
#desapcitokeunwe
#momencapruk
#kangcapruk
#monday
#tuesday
#wednesday
#thursday
#friday
#saturday
#sunday
#itulahnamanamahari

Mungkin Si Eta Weureu Kembang Api :(( .
.
Nu Mudik Hati - Hati Di Jalan , Nu Di Hati Ulah Sina Jalan - Jalan :(( Minal Aidin Walfaidzin Mohon Maaf Lahir Batin 😇😇
.
.
#puasa
#ramadhan
#puasa
#momencapruk
#kangcapruk
#monday
#tuesday
#wednesday
#thursday
#friday
#saturday
#sunday
#itulahnamanamahari
#sahurontheroad
#sahur
#raisa
#takbir
#takbiran
#idulfitri

Most Popular Instagram Hashtags