[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kangcapruk

183 posts

TOP POSTS

Senin pagi ulah Males , Siga Si Teteh Ieu Tetep semangat nyakk :((( Peupeujeuh Ulah Di Modusan :((( #seninpagi
#pagisenin
#Momencapruk
#kangcapruk

Ulah sampe kotak ulah :(((( #momencapruk
#kangcapruk
#bumidatar
#flatearth

Hudang Sare Jol Hayang Ngadangukeun Lagu Si Teteh @raisa6690 :(( #raisa
#kalikedua
#momencapruk
#kangcapruk

Aya Jalma nu kieu ??? :(((( Credit to @perepath
#pathdaily
#kangcapruk
#momencapruk

Saha anjer baheula anu pernah siga kieu ??? Ek nonton teh kudu riweuh nyetel DVD heula , Can Meuli kasetna Kudu Nitah Heula tukang Beca Anjer !! Sok Sedih Aing mah Perjuangan Ek Nonton Wae ge anjay :(((( Teu Siga Ayeuna Tinggal Buka Google Beres , Miris Anyeng KA budak Ayeuna Mah Teu Apal Perjuangan Baheula :((( .
.
Pruk Ari Sia Caption Atawa cerpen // Lain Cerpen Anying Ieu mah Novelll , Puas Sia :((( .
.
#momencapruk
#kangcapruk
#novelanyinglaincerpen

#Repost @ridwankamil .
.
Aya Naon Pa @ridwankamil Meuni Olohok Kitu ?? Boa Boa Aya Nikita Mirzani :((((( #momencapruk
#kangcapruk
#HeureyKangemil
#bandung

Sadissss !!! Salut Lah Ka Si Emang Ieu , Aing Mah Boro Boro ngaVape, Udud Ge Masih Make Bako :((( #gojek
#momencapruk
#kangcapruk
#pialapresiden

MOST RECENT

Di Bukalapak Beakeun ? Cek Di Shoppe , Di Shoppe Kosong ? Cek Di Lazada , Lazada Masih Eweuh Keneh ? Dagoan Ke Ge Aya Nu Nawaran Di Komentar IG :(((
.
.
.
.
#hujan
#samadengan
#rain
#momencapruk
#kangcapruk
#monday
#tuesday
#wednesday
#thursday
#friday
#saturday
#sunday
#itulahnamanamahari

Entah Kenapa Anjir Akhir akhir ini aing jadi bijak ? Apakah Urang Kudu Nyalonkeun Jadi Gubernur ? Ataukah Hanya Sebatas Kegelisahan ? ENTAHLAH :(:(
.
.
#bingung
#samadengan
#confuse
#momencapruk
#kangcapruk
#monday
#tuesday
#wednesday
#thursday
#friday
#saturday
#sunday
#itulahnamanamahari

Emang Berkomitmen nu Hese mah , Da Nu Gampang Mah Niup Balon Nu Tina Lilin :((
.
.
#momencapruk
#kangcapruk
#monday
#tuesday
#wednesday
#thursday
#friday
#saturday
#sunday
#itulahnamanamahari

Dengan Pikiran Kita Bisa Maju , Mundur , beklip , debus ,Zumba dan Mikiran Naha si eta duaan wae :(((
.
.
#etaterangkanlah
#coulitbe
#momencapruk
#kangcapruk
#monday
#raisa
#tuesday
#wednesday
#thursday
#friday
#saturday
#sunday
#itulahnamanamahari

🎶Kulit bi leup kulit bi leup , kulit bi Samting dera neper hed kulit bi leup 🎶
.
.
#coulitbe
#momencapruk
#kangcapruk
#monday
#raisa
#tuesday
#wednesday
#thursday
#friday
#saturday
#sunday
#itulahnamanamahari

Atawa Jeung Amoeba Anjiss , Teu Kudu Ka Bidan Anteup We Engke ge Ngabelah :((
.
.
#desapcitokeunwe
#momencapruk
#kangcapruk
#monday
#tuesday
#wednesday
#thursday
#friday
#saturday
#sunday
#itulahnamanamahari

sEterah Maneh lah Rek Beklip rek joging rek salsa ge Bebaskeun we Lah :((
DESPACITO Keun .
.
#desapcitokeunwe
#momencapruk
#kangcapruk
#monday
#tuesday
#wednesday
#thursday
#friday
#saturday
#sunday
#itulahnamanamahari

Most Popular Instagram Hashtags