#kamisahabat

7256 posts

TOP POSTS

๐Ÿ“ขkami kuat karna kami punya sahabat,karna sahabat juga adalah keluarga kami.๐Ÿ˜
-
-
#masasma
#kamisahabat
#kamikeluarga

Ini lh yang dinamakan sahabat sebumbung๐Ÿ˜ช kiteorang dh mcm adik beradik yang mempunyai 5 ibu๐Ÿ˜ 2 bapak๐Ÿ˜‚ atau pun dikenali sebagai warden๐Ÿ˜… enjoy your life..๐Ÿ˜ฏ because you died anytime, anywhere๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‡ ak nk ckp yang ak syg korang๐Ÿ˜๐Ÿ’ž๐Ÿ’– sorry yang ak x tagโœŒ because ak lupe name korang๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘ˆ hehe
#kamisahabat #kamibuddyz #sahabatsebumbung#sayang

Sahabat forever..
#kamisahabat

Jarang bisa foto sama mereka๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #kamisahabat#followfollow#likeforlike

Biar putus cinta janji jangan hilang Sahabat ๐Ÿ‘Œ๐Ÿณ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
#kamiโŒramai #kamikawan #kamisahabat #kitaridetiadabeza #kitageng

kami anak malaysia...game friendly sebelum myambut puasa...
#kamisahabat#rehatsebulan#kakibolaa

Pelajaran yg terakhir dlm bulan ramadhan...so kita kena muhasabah diri dan happy sementara seblum ke medan perang...hahaha...
#Dakspm
#kamiSahabat
#moodraya

Selesai Projek 1. Congrat guys๐ŸŽ‰
#GroupMember
#kamisahabat
#finalprojek1

Member Nak Pakai Lama Nihh
#KamiSahabat#TGOD#SahabatSelamanya

MOST RECENT

Kawan menyakai kawan mengata kawan menyestory ๐Ÿ˜‚๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™Š๐Ÿ’–
.
.
.
ellysha : cantik nama ๐Ÿ˜ aina : kita tak sukalah ( nombo 2 ainaa ) ๐Ÿ˜‚ muna : HARAM ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜š hermm tak boley kalau sehari tak cakap perkataan macam nihh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜˜ thanks korang sebab selalu ada waktu susah senang aku ๐Ÿ’• thanks sebab sudi layan perangai aku ๐Ÿ˜™ thanks sebab selalu denga cerita ngarut aku ๐Ÿ˜ ..
love yall๐Ÿ™ˆ๐Ÿ’–๐Ÿ˜˜๐Ÿ’•๐ŸŒธ
.
.
.
.
: p/s : kawan senang nak cari tapi sahabat susah๐Ÿ˜Œ๐Ÿ’•
#sayangkorang #kamisahabat
#tilljannahinsyaallah
Bye yall๐Ÿ’•

Never underestimate the meaning of friendship, because in this life you will not be able to step by yourself without a friend.. #kamisahabat #kawanbukanlawan #buddyz #kamihalkami #gambar2016

๐Ÿ“ขkami kuat karna kami punya sahabat,karna sahabat juga adalah keluarga kami.๐Ÿ˜
-
-
#masasma
#kamisahabat
#kamikeluarga

sahabat yg sllu ada saat susah[senang] walau ad saat kmi membenci satu sm lain,tp di saat itu kmi mengerti bahwa persahabatan kmi di uji,untuk membuktikan bahwa kami memang dikirim Tuhan untuk saling melengkapi & tetap bersama[apapunyangterjadi]
#kamisahabat

#20172008๐Ÿ˜Ž
#kamisahabat ๐Ÿ˜™
Ronde Teluk Intan Kau...๐Ÿ™Œ

Bukan seberapa banyak orang yang pergi tapi seberapa banyak pengalaman yang dapat di bawa pulang yang menjadi cerita baru

#kamiindonesia #kamibikers #kamibikersindonesia #kamisahabat #kamibersaudara #saudarabikers #salamsatuaspal #salamsatupersaudaraan #bigbrother #family #bigbrotherfamily

kito manusia, pelakon cerita
Di pementasan, alam ciptaannya
Bukan sengaja, melanggar arahan
Kadang terlupa, watak dan peranan
kito smua. . .
#KamiSahabat

Hey kamu nduuttzzz @mutianuri7 Happy birthday yaaaaa.. Wish u all the best... ๐Ÿฐ๐ŸŽ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽˆ๐ŸŽ‚
Makin berjaya makin bersinar
Akhrnya kita bisa kumpul semua BSB....
Walau yg 1 nya d dalam ruang sendri tpi yakin dia ada sama kita.
#bestfrienforever๐Ÿ‘ญ
#bsb
#kamisahabat

Most Popular Instagram Hashtags