#kamisahabat

6804 posts

TOP POSTS

Bismillah alhamdulillah .. Done untuk sem 4 .. Sahabat yg gile sama sama.. Study sama. Bising sama. Makan sama. Buat keje dakwah sama.. Moga ukhwah persahabatan kita kekal hingga ke syurga .. Time kaseh Allah hadirkan sahabat yg sebegini simple .. Time kaseh wei sebab sudi jadi temanku .. Aishh taknak tulis byk nanti nangis.. Jaga diri weii nak pratikal dan ramadhan ni.. Teruskan perjuangan .. Andai nnti org takde harap hang ler yg tolong uruskan .. #kamisahabat
#simplegirl
#islahnafsimenujuredhailahi
#daiunisza

Dia lah sepupu, sahabat, jurulatih dan org yg ajak sy g masjid....tok iman madjid kg sy ni...tok bilal pun dia hahahaha...bersyukur sngt ade spupu gini... Ari ni ajak nyer nk g training tp kena g delivery ubat... #kamisahabat #kamigeng #kamiboleh #kamibudakbaik #perutmakinkedepan

"cinta ini mengelisahkan aku.. membuat aku gila.. andai kita terpisah mati rasa-rasaku"
"cinta ini membodohkan aku.. menutup akal sihatku.. andai engkau tak disisi.. risau isi jiwaku"
#dirlyidol #sampaikeujungdunia
#terasalesbojap #kamisahabat

Sahabat forever..
#kamisahabat

X dapat salfie ngn Pengantin Pompuan pun x apa..
#kamisahabat
#kamikawan
#kamiteman 👨👨👨👨👨

Bila Nak Konvoi Lagi Em..
#SahabatSelamanya#KamiSahabat

Karena ada ikatan yang tak mugkin putus "persahabatan"

#kamisahabat
#pantaikaluku

Jarang bisa foto sama mereka😂😂 #kamisahabat#followfollow#likeforlike

MOST RECENT

Merindukan saat saat bersama anak ini, dimana tiap hari selalu ada yang diributkan,dicandakan, diejekin,ditertawakan dan semuanya. Kita yang sabar menghadapi kawan lupa kawan.
Mungkin waktu kita untuk jumpa lagi masih lama buat lakuin kebiasaan kita lagi .
.
.
Miss you my best friend
#missyoumybestfriend #kamisahabat #kawankental #edisirindusahabat #padangsidimpuan #rantauprapat #panompuan #mahato #ninabobo #ekonomimanajemen🎓 #yulb

Bismillah alhamdulillah .. Done untuk sem 4 .. Sahabat yg gile sama sama.. Study sama. Bising sama. Makan sama. Buat keje dakwah sama.. Moga ukhwah persahabatan kita kekal hingga ke syurga .. Time kaseh Allah hadirkan sahabat yg sebegini simple .. Time kaseh wei sebab sudi jadi temanku .. Aishh taknak tulis byk nanti nangis.. Jaga diri weii nak pratikal dan ramadhan ni.. Teruskan perjuangan .. Andai nnti org takde harap hang ler yg tolong uruskan .. #kamisahabat
#simplegirl
#islahnafsimenujuredhailahi
#daiunisza

Bila Nak Konvoi Lagi Em..
#SahabatSelamanya#KamiSahabat

"cinta ini mengelisahkan aku.. membuat aku gila.. andai kita terpisah mati rasa-rasaku"
"cinta ini membodohkan aku.. menutup akal sihatku.. andai engkau tak disisi.. risau isi jiwaku"
#dirlyidol #sampaikeujungdunia
#terasalesbojap #kamisahabat

Karena ada ikatan yang tak mugkin putus "persahabatan"

#kamisahabat
#pantaikaluku

Tb... Huhu rindu time ni bila lgi mau buat
#kamisahabat #sahabat lc135 #pencintaduaroda

Kami berteman dari kami tidak pandai menulis n tidak pandai membaca..waktu kecl kami suka berantam n mengejek ejek satu sama lain...n gak trasa sekarang kami dh menjadi tumbuh dewasa ..tapi kami gk pernah melupakan satu sama lain..tidak ada kata yg bisa membuat kmi lebih indah melainkan kmi saling menghibur satu sama lain..
#kamisahabat
#sahabatdariSD
#sahabatsampaitua
#sahabatselamanya

Jarang bisa foto sama mereka😂😂 #kamisahabat#followfollow#likeforlike

Most Popular Instagram Hashtags