#kamiredha

MOST RECENT

16/06/2018- LIGA RAYA TELUK TEDURI
Baling- Kampung Masjid Ft telah membuat kejutan apabila berjaya mara ke final buat julung kalinya. Oleh kerana terlampau mencari keredhaan Allah dan tidak mencari kemenangan, team kampung masjid dengan renda dirinya memberi kemenangan bergaya kepada team Perantau Ft.
#Kamiredha.
#no.2pownok

1 Syawal... walaupun tgk kami berdua ni cam happy jer tp sbnrnya x la happy sgt sb kesayanganku @paparizq x blk beraya bersama😒😒...slmt hr raya semuaπŸ˜†πŸ˜†
#paparizqwork
#kamiredha
#salamaidilfitri
#rizqedida😘😘 #asaldrkg

Selamat hari hujan..
#selamathariraya #kamiredha #rayabarai

Setiap saat itu pasti berlalu, berlalu pergi meninggalkan kita. Apakah amalan yang kita buat cukup untuk bekal kita? πŸ˜”πŸ˜”Hanya tinggal beberapa hari saja lagi kita berada di bulan yang penuh keberkatan, penuh dengan kemulian, bulan tazkirah untuk kita bulan yang mendidik hati kita bulan yang baik dari seribu bulan. Bila kita mengetahui kebaikkan yang ada pada bulan Ramadhan nescaya kita menginginkan sepanjang tahun bulan ramadhan. Hari ini masuk 27 ramadhan, ALLAHUMA YA ALLAH, semoga Ramadhan kali ini bukan yang terakhir untuk kami, semoga bertemu ramadhan ya akan datang, dengan izinMu jua Ya ALLAH.
.
.
Ya ALLAH, Kau maha pengampun lagi maha menyayangi, maka Ampunilah aku. Lindungilah aku dengan kerahmatan Mu. .
.
Ya ALLAH Kau maha mendengar lagi maha mengasihi, kami berserah kami memohon dan kami meminta kesembuhan untuk anak kami AULA HUMAIRA IBRAHIMI @aulahumairaibrahimi anugerah yang Kau berikan kepada kami.
.
.
Jadikanlah anak-anak kami anak-anak yang soleh dan solehah yang Taat Kepada Mu ya ALLAH taat kepada ibubapa sentiasa memelihara agamanya. Sentiasalah ketuk pintu hati kami dekat dengan Mu ya ALLAH. Aamiin ya ALLAH. #ramadhankareem #tazkirahhati #tahunujian #kamiredha #kamiikhlas #sabar #keranayangterbaikitu #dariMu #yaALLAH ❀️❀️❀️ #smilewithlove ❀️❀️😍😍😘😘

Kasih sayang kami takkan pernah hilang untuk abah , Al fatihah sang raja ku 😞

#KehilanganItuSakit
#KamiRedha

Sempena HARI LAHIR saya yg jatuh pada hari ini (JUMAAT yg barakah), saya memohon sahabat2 sekalian utk meng-Aamiin kan doa ini. Adik saya kemalangan (kecederaan otak) dan dia sedang bertarung utk memulihkan ingatannya semula.. Ya Allah, hanya padaMu aku bermohon. Sembuhkanlah adikku Muhammad Fadzlie Bin Abd Rahman. Berikan kekuatan kepadanya. Aku ingin melihatnya kembali ceria, sihat dan tersenyum. Kau kurangkanlah kesakitan yang ditanggungnya, berikan petunjuk supaya dipermudahkan segala urusan kami sekeluarga. Sesungguhnya Engkaulah tuhan yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang -
Aamiin Ya Robbal Aalamiin... (Adik kena kuat utk jaga Mama & Ayah)
#UjianAllah
#KamiRedha

Lama Kan Debot Tak Kluar.. Debot Pun Dah X Debot Cam Dulu.. Segala Isi2 Dah Banyak Lari.. Semua Sebab Tonsil Tu.. Dah Nak Masuk Sebulan Xnak Minum Susu.. Ummi Doa Adik Cepat2 Sihat Ye.. Minggu Dopan Kita Pi Lawat Spital Lagi.. 😊😊😊😊 #DurraZayyanaMilliyya
#IzzZayyaniMedina
#Causin
#SakitItuPenghapusDosa2Kecil
#TerimaKasihAllahAtasSegalaUjianYgKauBeri
#KamiRedha

Thank u #sweetypiecupcake sebab sudi dicurik n dicolek oleh sis lepas tamat membuang undi ke dalam kotak.. Love both of u to the moooooonnn and baaaack and infinity la senang cerita, malas nk sweetΒ² sgt.. πŸ˜‹

Ouh ouh, out of semua offer buy 1 free 1 la, itu ini, akhirnya kami berjaya redeem brownies dkt Dave Delli, tp mgkin sbb dia nk cpt, presentation ice cream dia mcm...πŸ˜‘ #kamiredha
Ouh yeah, before lupa, swipe left utk tgk "boyfriend" kitaπŸ˜‰πŸ˜‰ #trio #sweetypiecupcake #soulsisters #gengmembawang #10years #tillnextsleepover or #coffeetalk or #phoneandvideocall
I love u girlss

Hi geng , aku nak ucapkan terima kasih pada geng star yg acah ii . Penat lelah kita bersama , pahit manis sama ii rasa . Pokjat terima kasih urut kaki aku yg seliuh sehingga sembuh . Terima kasih senior ii yg sanggup korban masa untuk kami . Hidup kata sama ii naik sama ii turun .
#kamitakhebat#kamitakdeorang#gengkamiramaistar#kamiredha#hidupdikakilima#orangbuangmasaturun#orangkutipmasanaik#kureladihina#toktahugaposatu #jogpagipagi#🀟🏼

barisan tenaga2 pasukan ISLAMIC GENERATION 2018 #followme #doakankami #kamiredha #berikansemangat #kamibudakkeciklagi

Hahahahaha nice la gaisπŸ€™πŸ‘πŸ’ #kamiredha

Biar pun seribu yang datangπŸ‘Œ hanya satu yang akan ku pilihhπŸ‘πŸ‘... #kamitakramai
#kamiokayje
#kamiredha
Ituuu jekkkkπŸ˜‚πŸ˜‚ kkk

New friends, new memories created!

Thanks guys for everything! 😘😍 #jenteralebah #kamiredha

Akhirnya akak pergi jua...
Dalam x sampai setahun kami kehilangan 3orang tersayang...
#terobekkkk
#hanyasatunyakakakyangada 😒
#kawangosipkawangaduh
#diaselalumengalah
#seorangygsabar #diatelahpergitinggalkankami
#berkurangsudahahlikeluarga
#kamiredha
#tenanglahdisana
#hanyadoaygmampukukirimkan πŸ’ž
#kamisayangmakabahkakak πŸ’–
πŸ‘­πŸ’ŸπŸ˜’
15/5/2017-abah πŸ’•
24/7/2017-mak πŸ’“
12/4/2018-kakak πŸ’—πŸ‘­

Yesterday Dahlia went for her Occupational Therapy (OT) at RIPAS.The therapist said that Dahlia shows many signs of autism..but to be fair we just have wait for the MDT assessments in August.Starting this 7th of May, Dahlia have to attend for her OT once in a week. #dahliaAR ❀️ #kamiredha #patienceisthekey
.
.
.
.
.
.
#daughter #girl #princess #motherdaughter #sweet #childrenphoto #life #kids #love #photooftheday #cuddly #child #InstaTags4likes @appslejandro #adorable #pretty #happy #igbabies #lovely #toddler #instakids #young #kid #cute #children #instagood #prilaga #beautiful

Family photo yg obviously diambil sendiri sebab angle senget dan tak leh nak crop menatang yg belah kanan tu πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #kamiredha #tunamaya #tiomanisland

Most Popular Instagram Hashtags