[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kamiredha

706 posts

TOP POSTS

First day puasa kami keje ptg...
Chaiyookk.. keep fighting saving life... Ni la muka2 yg kna kje di hari raya😭
#misijate #misitino #kamiredha

Kalah mati pon boley 🙌
#adanur
#kamiredha

Last kelas tambahan untuk tahun ni.
#dakdakpt32k17 #bangqashapenyibuk #kamiredha

perempuan kekuatan dia : MENJERIT ! #bodohtak? #ngamtak? #kamiperempuan #kamiredha #hahaahahahahah 😂😂😂😂😂😂😂😂

JLFC Reunion (Jiwa Lara Forever Club) .. in summary, relationship never workout club 🤣🤣🤣 @faisalnasimuddin @iamkumbre @shahrin_zahari #tetapikamibahagia #bahagiacarakami #ketentuanilahi #kamiredha

Sedihnya😭
Bang Donut hilang,
balik laa bang Donut😢 Umie nangis rindu bang Donut😭
...
Juna pulak mati😭
xpelah sesungguhnya setiap pinjaman yg Allah pinjamkan tu,Dia berhak untuk mengambil balik pinjaman tu bila2 masa sahaja😢
...
#catslover
#pulanglahbangDonut
#kamiRedha

hey pandai pulak @irfannharis bersweet-sweet 😱, igtkan nak beri saya teddy bear kat belakang tu 😄😜 #irfanharis
#sweetselalu
#pesan
#redha
#kamiredha

Mana satu team yg kena belasah?
#teambjuhitam
#kamiredha
🤣🤣🤣

MOST RECENT

Teringatkan seseorang bila makan buah nie...
Rindu sgt2 kt dia.

#SrikandiCintaKami
#DoaUtkMak
#KamiRedha

Sannah Helwah abang yang ke 39 tahun.. Semoga Allah menempatkanmu di jannah bersama2 para syuhada.. Al-fatihah S.sjn Hj Mohd Amin bin Hj Mahmud.. #missyou #brother #bel212 #love #inmemories #loveyoudeep #wemissyou #kamiredha #allahsayangkita #Al-fatihah #family #ourhero #hero #helicrush #jumpadisyurgananti

#throwback
Mummy & Iman on the way home
.
Lepas dari appointment Pakar kat HTAR
.
Doctor masukkan camera melalui hidung (entah apo lah nama pemeriksaan ehh) terus ke tekak. .
Found out tekak dia nampak macam radang, tapi tak ada sebarang kelainan yang menunjukkan tanda-tanda 'tumor' Alhamdulillah syukur..
.
Doktor bagi antibiotics & ubat radang untuk sebulan. Disember nanti we need to come back again & see if there's any changes.. and the doctor will decide the next step, then
.
Mudah-mudahan segalanya berjalan lancar.. dan baik-baik sahaja
.
Sementara ini kami tetap akan tersenyum & enjoy every moment😍😍 If there's relief, it's the fact that Iman did not lose weight nor her appetite😍 She's still as active and as happy as she is❤ Nothing change! Except that the 'limp node'(bengkak) tu kalau ditekan sakit.. sedikit..katanya
.
PS. Syokk juga naik bas Free berdua Kih Kih Kih😂
#mummydaughter #bonding #imanstory #checkup #happygirl #thoughgirl #imankuat #ujianallah #kamiredha

Hadap lagi kursus... #kamiredha

Most Popular Instagram Hashtags