#kamiorgkedah

MOST RECENT

Selamat pengantin baru jiha❤agus👰🤵 #toksinahfamily #jihaxagus #wedding #alorsetar #kamiorgkedah

It’s the day! Happy birthday my idol, my guardian, my everything, my superhero 💪🏻, En. Nazari Ahmad. Semoga panjang umur dan diberi kesihatan yang baik oleh Nya. Semoga sentiasa sihat dan kuat untuk kami anak anak, Amin. (Pakat- pakat amin kaihh) dan xlupa juga untuk adikku Nurilham Basyirah, semoga panjang umur, murah rezeki dan berjaya dlm hidup, ingat tahun ni spm, and do your best, ingat hg tu di over shadow oleh bangah dgn kak, so struggle lg bg legacy tu berterusan kat sekolah.. haha 😂 goodluck and jgn byk main fon sgt, (mentang2 da senior, hg bwk fon nohh.. ooopps) btw HAPPY BIRTHDAY TO BOTH OF you, with 💖 -Abelong-
#myfamily #myeverything #dontmesswithpakElegacy #anakmakpak #kamiorgkedah #anakjatikedah #anakkedah #iollanaksulung #kedahpadu #kedahpiaw #kedahan #kedahseratarata #permatahati

Kalah menang kan adat.. Apapon KEDAH tetap dihati... Lupa pasai bola jap.. Pikiq class n test pulak arini... Apa nk jadi ni ema.... #kamiorgkedah #alwayssupportkedah

Kenangan yang teramat pahit bg rakyat kedah... #kamiorgkedah

#onedayonepost #eyebag #hello *awat yang kami suka tekan #hashtag byk2 tak tau? #kamiorgKedah

Caption : Kami lapaq makanan utagha 😭🍛 Bila ko dpt makann style utara mmng satu bungkus tk pernah cukup..lps tu harga lebih kurang sana dlm rm1.50..sapa tk rindu weii.. 😍😍 Finally..my forever favourite nasi lemak..Kedah style ( part of state in Malaysia).. What the difference nasi lemak kedah n other states was the signature colour of rice. U can see the yellow colour bcoz they put a little bit tumeric powder..n the taste of Sambal(chilli paste) are sweet but spicy.. p/s: sorry for my bad grammar 🙏🏻 #food #foodie #foodlife #foodporn #fooddiary #foodblogger #foodinsta #foodiegram #foodstyle #foodstagram #foodlover #foodshare #foodphoto #igfood #ilovefood #kamiorgkedah #utaratetapdihati #nasilemak #malaysia #malaysianfood #malaysianherritage

Penutup bfr heading KL, pekena laksa telok kechai, borong skali pulut sambai.byebye Aloq Staq #hometown #kedahdarulaman #kamiorgkedah :credit to kak yan for laksa's pic muhehe

Pastu sebab driver behave harini. Muka manis ada. Senyum ja walaupon Boss kata dia nk p ukur kawasan 10 menit. Tapi end up sejam jugakla. Boss belanja makan Mee Ketam+Udang Sedap Gila. 😂

Nota Kaki : Boss kami tu kalau ada gelang getah kat tangan dia. Waspadalah. Dia tengah busy gila tu. Xtaw pasepa. Tapi be'at dia dah. So jangan nak bebankan dia dengan benda remeh-temeh. Dok report kat dia bawang abeh ka, susu anak abeh ka, ikan mati ka. Dia tak marah, tapi satgi dia jadi blur.haha
Eh sat! Nak review jugak kedai Mee Udang ni. Sedap sangat-sangat. Kira dah 29 tahun hidup ni, nilah Mee Udang paling sedap Mamy penah makan. Hampa semua memang patut trylah kalau mai Batu Pahat taw.
Tapi kalau Mee Goreng Udang still Pulau Sayak dihatiku.haha #kamiorgkedah #pialamalaysiakamipunya #meeudang #foodporn #asianfood #meekuah #makan #sedap

Kami raya sakan.. hahaha

#raya #kedah #kamiorgkedah #mamaadikwani #family

lwtan ke gua tmpurung smbil beramah mesra brsma ank jati kdah yg brda d upsi..shrian gelak brsma..penat yg brbaloi../::Z
#guatempurung
#kamiorgkedah
#upsi
#joTITAN
#himpunananakkedah
@hak_upsi

90 hari weii..makan kena jaga lgi..jgn duk lepa ibu oiii tunggu setahun jaga makan ... walau dah bes pantang 44 hari..org utagha pling kuat pantang sungguh.. #kamiorgkedah #adamhakim #mah

Mok cun teruih customer kami ni #alhijabilover. Dia ckp alhijabi punya tuudng terletal elok ja. Kan kami dah ckp. X tipu punye. #mokcun #kamiorgkedah

Most Popular Instagram Hashtags