#kamimatmotobukanmatrempit

MOST RECENT

Our lovely customer that from Phillipines previously that bought 5 visor while his holiday in Malaysia. Shop located in Marikina Phillipines. Looking forward to see you guys again! 😘

For those who wish for cash on delivey also can, and we also do delivery for you guys out there. Just contact me at +60193690647 or use the link in the bio above to get in touch with me asap πŸ˜„πŸ‡²πŸ‡Ύ #kyt #kamimatmotobukanmatrempit #helmetmurahmalaysia #y15 #r25 #r25malaysia #kapcaimalaysia #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaijahat #hobikamimahal #helmetrare #kaulainbangkaurare #kedaihelmet #kedaihelmetonline #onlineshop #kedaihelmetmurah #nvx #nvxmalaysia #nvx155 #nvx155malaysia #y15zr #y15malaysia

HARGA X MASUK AKAL!!!
πŸ“Œ
Shoei Jf2 Honda Goldwing
πŸ“Œ
Rm400
πŸ“Œ
visor cj1 colour +Rm150
πŸ“Œ
Complete set with manual book + box + bag + cap adapter + liquid cleaner
------
😍 berminat boleh ws 01135349194

#peminataraishoei#shoeihelmets#shoeihonda#helmetmurah#shoeijf2#goldwing #araihelmet#sgvhelmet#bellhelmet #magltd #kyt #sgvspecial#125zr#rxzlover#rr150 #nsr150#helmet #kakilari#sbkmalaysia #matrempit#kamimatmotobukanmatrempit #kapcaimalaya #highwaymenjadipenentuan#familiaridegroup#helmetmalaysia

HARGA X MASUK AKAL!!!
πŸ“Œ
Shoei Jf2 Honda Goldwing
πŸ“Œ
Rm400
πŸ“Œ
visor cj1 colour +Rm150
πŸ“Œ
Complete set with manual book + box + bag + cap adapter + liquid cleaner
------
😍 berminat boleh ws 01135349194

#peminataraishoei#shoeihelmets#shoeihonda#helmetmurah#shoeijf2#goldwing #araihelmet#sgvhelmet#bellhelmet #magltd #kyt #sgvspecial#125zr#rxzlover#rr150 #nsr150#helmet #kakilari#sbkmalaysia #matrempit#kamimatmotobukanmatrempit #kapcaimalaya #highwaymenjadipenentuan#familiaridegroup#helmetmalaysia

Visor merciks untuk helmet kyt kesayangan anda semua. Berminat? Anda boleh hubungi saya sementara stock masih ada. πŸ˜„πŸ‡²πŸ‡Ύ Helmet : RM320
Spoiler Clear / Smoke : RM70 sahaja!
Sticker spoiler : RM15 sahaja!
Visor Smoke : RM70
Visor Rainbow : RM120

Cod di Cheras. Bagi yang jauh nak pos pun boleh 😊 Contact saya di 0193690647 atau tekan di link atas untuk keterangan lanjut πŸ‡²πŸ‡Ύ #kyt #kamimatmotobukanmatrempit #helmetmurahmalaysia #y15 #r25 #r25malaysia #kapcaimalaysia #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaijahat #hobikamimahal #helmetrare #kaulainbangkaurare #kedaihelmet #kedaihelmetonline #onlineshop #kedaihelmetmurah #nvx #nvxmalaysia #nvx155 #nvx155malaysia #y15zr #y15malaysia

Ini lah krja yg mmpu aku buat untk bntu family aku. Aku snggup dihina oleh masyarakat. Tpi org yg mnghina aku x kan faham ape yg aku buat untk family aku slama ni. Aku x kisah org nk hina aku. Tpi aku plg pantang org hina family aku. Memang aku main motor. Tpi itu x bermakna aku ni mat rempit. Aku cuma setting motor org yg hntr kat aku. Jnji duit yg aku dpt duit halal. Daripada korang yg menghina aku yg korang belagak diri korang baik tpi mkn duit haram. Aku x mntk diri aku jdi mcm ni. Tpi setiap perkara yg tuhan bagi tu msti ade hikmahnya. Aku guna sepenuhnya kepakaran yg aku ade.
#kamimatmotobukanmatrempit
#125zrmalaysia
#jenterapejuang
#jenteraduaroda
#kapcaijahatkakitapau
#kapcaimalaysia

.
Ramai yg tnya kenapa kami jual murah?πŸ€” bukan apa, yes kalau jual mahal untung tu besar but tak guna if kita jual mahal cust akan beli sekali jer sbb mahal ha but if kita jual murah cust akan always repeat order, hari hari ada sale kan? Tak gitu?😘 quality and quantities are our main priorities πŸ™ŒπŸ»
.
Nak order number plate? Sticker? Keychain? Baju? Ha mcm mcm lagi kami boleh buat, Whatsapp | 016 506 3247‬ or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin. Nak lagi senang korang tekan je link dekat bio kamiπŸ‘†πŸ»
.
#inikalah #mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #ridemerdeka #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #onxon #bossku #rempit #matrempit #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha

Boek bossku...
.
.
.
#kamimatmotobukanmatrempit..

.
AYAT TGH TREND SEKARANG NI HA BOSSKU BOSSKU BOSSKUπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
Keychain bossku RM10/pcs, free postage satu malaysiaπŸ€™πŸ»
.
Whatsapp | 016 506 3247‬ or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin. Nak lagi senang korang tekan je link dekat bio kamiπŸ‘†πŸ»
.
#inikalah #mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #ridemerdeka #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #onxon #bossku #rempit #matrempit #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha

Ini dia Kyt venom Axel Basani 2017 double visor. Smart kan? Dengan design decal harimau memang cantik dan #lovely 😘 stock terhad. Mari dapatkan dari kami sekarang πŸ˜ŠπŸ‡²πŸ‡Ύ RM320 sahaja!
RM320 sahaja!
RM320 sahaja!

Cod di Cheras. Bagi yang jauh nak pos pun boleh 😊 Contact saya di 0193690647 atau tekan di link atas untuk keterangan lanjut πŸ‡²πŸ‡Ύ #kyt #kamimatmotobukanmatrempit #helmetmurahmalaysia #y15 #r25 #r25malaysia #kapcaimalaysia #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaijahat #hobikamimahal #helmetrare #kaulainbangkaurare #kedaihelmet #kedaihelmetonline #onlineshop #kedaihelmetmurah #nvx #nvxmalaysia #nvx155 #nvx155malaysia #y15zr #y15malaysia

Most Popular Instagram Hashtags