#kamiluarbiasa

11 posts

TOP POSTS

Happy birthday to you @syahida2917 . Semoga berjaya dunia akhirat . Best of luck to us for ASEAN PARA GAMES this year ! Habis training kita open table ! #itaintme if my hair doesnt look like this after training. #kamiluarbiasa #paracycling

Misi mencari mereka yang Luar Biasa.. MALAYSIAN INVASION SPIRIT IN MOTION 2 #kamiluarbiasa ..

This is my journey 2016 saya akan buat yang lebih baik lepas ini terima kasih kepada rakyat Malaysia dan kawan kawan
Thank bro Zul sebab edit
Credit to @zulkiflyyyy
#faizaltahirnegaraku #malaysiaku #kamiluarbiasa

Pagi ini, wira-wirawati negara terlibat dalam program penanaman pokok "Hutan Kita Bersama Paralimpik"! Saksikan episod #MISIM Liputan KHAS Rio dan saksikan sendiri detik-detik bersejarah kontinjen Malaysia di sana pada jam 9 malam di TV1.
#KamiLuarBiasa

Baru sat ni late dinner terjumpa dgn abg emas @ridzuan.___ kagum dgn semangat abg. nanti tengok vdeo iqi konsert #ceriaistar separuh akhir #kamiluarbiasa

Persiapan untuk pi dubai hari jumaat ni, doa kn kami slmat smpai di sna
#kamiluarbiasa
#kitajuara2017
#Untukkelayakankejohanandunia

jujur saya terujaaaaaaaa !!! wuhooo TERIMA KASIH x 25000 hehehe.
.
#farafauzana
#kamiluarbiasa
#bilafafaupenyokongmalaysia

MOST RECENT

Happy birthday to you @syahida2917 . Semoga berjaya dunia akhirat . Best of luck to us for ASEAN PARA GAMES this year ! Habis training kita open table ! #itaintme if my hair doesnt look like this after training. #kamiluarbiasa #paracycling

Kejayaan Tak Pernah Datang Dengan Bergolek💪😉
#kamiluarbiasa
#kami❌ramai

For the first time in history, a para-athlete has been awarded Malaysia's Sportsman of the Year award! Gold medalist paralympian at Rio 2016 and world record holder in long jump. We are truly honoured to have had this hero's support for our Rock Walk and are very excited about his achievement.
Tahniah Latif! Teruskan menjadi juara bangsa dan kami tetap mendoakan kejayaan Latif.
#latifromly #athleteoftheyear #malaysia #autismrockwalk #werockthespectrum #wrtsmalaysia #wrtsworldwide
#kamiluarbiasa #terbanglatifterbang

Esok bermula untuk beraksi❗💪😉.Category Compaund Men&Women Open🎯.Doakan kejayaan😊
#kamiluarbiasa
#kami❌ramai
#archerygames 🎯

Pencarian Atlet Renang Paralimpik SABAH & MALAYSIA😘😘😘
Cikgu pun tumpang tuah😎✌😎
Coach Eva : You Cikgu pun ada harapan jadi jurulatih renang paralimpik kebangsaan! You senang ajar budak sekolah sendiri next time tanpa bergantung sepenuhnya dengan kami.
Me : SAYA???
Coach Eva : Yalooo, You lah.
Me : Saya tidak pandai 🏊! Pandai menyelam dan tenggelam saja.
Coach Eva : Senang saja! Senang sahaja belajar berenang. Sila bersedia selepas ini kalau ada apa-apa program renang. Saya mau kamu salah satu ikut sama dalam program renang paralimpik.
Me : 🏊🤔🏊🤔🏊🤔🏊🤔🏊
🤔
Macam mana saya boleh terjebak sukan Renang😂😂😂 (Geng MU1 sahaja tau sejauh mana kemahiran renang yang dimiliki insan yang bernama Stefanus Lucas)
.
.
.
#paralimpik
#kamiluarbiasa
#wearesuperstar
#kamiluarbiasa🇲🇾💕
#awesomebahKAMI!

"Kami geng Samseng" #kamiluarbiasa

Congratulations.... Tahniah Abdul Latif Romly for becoming Malaysia Best Sportsman of the Year 2016 (Olahragawan Kebangsaan 2016)
#athletics #jumper #longjump
#trackandfield #proud

#throwback

@Regrann from @mikeazrail - T20 Long Jump Paralympic Games Gold Medalist, World Champion & World Record Holder :

Abdul Latif Romly
Tahniah @latifromly

PS:- his 7.60mtr jump not only broke the T20 Long Jump World Record, but also broke the Malaysia's Junior record (for able athlete).. simply world class .. Only 19 years old!

#latifromly #terbanglatifterbang #t20 #longjump #goldmedal #paralympicgames #worldrecord #only19 #kamiluarbiasa #malaysia #negaraku #jalurgemilang #sokongdemiolahraga
mikeazrail - #regrann

Kejayaan yg biasa dengan usaha yg luar biasa. - anynomous
Anugerah Sukan Negara ✌🏼
#diamdiam #peghati #trust #trainerlife #kamiluarbiasa #kitajuara

Tahniah Latif Romly 👏 atlet paralimpik pertama negara dinobatkan sebagai Olahragawan Kebangsaan #ASN2016 #KamiLuarBiasa #TeamMAS 🏅👌

Fitness test in day 2
#kamiluarbiasa

My MISIM 2 TEAM - SABAH.. Malaysian Invasion Spirit In Motion #MISIM #kamiluarbiasa ....

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags