#kamiluarbiasa

8514 posts

TOP POSTS

Sayalah POCKET SPROCKET MAN!!! ๐Ÿšดโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ…๐Ÿ˜„ EMAS UNTUK MALAYSIA!! @azizulawangofficial @fatehahmustapa #seagames2017 #paraasean2017 #kamiluarbiasa #MISIM

Welcome home World Champs #teamMAS #kamiluarbiasa ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #raya2017

Ready petang ni 4x100m x 4x400m hope team malaysia boleh masuk final dan target medal ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿƒ๐Ÿป
#deaflympics2017 #atletmalaysia #kamiluarbiasa #teammas #kitajuara #4x100 #4x400

Good job @ridzuan.___ ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Lets focus your favourite event 100m. You can do it!!!๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช #TeamMAS
#KitaJuara
#KamiLuarBiasa

small ritual ceremony before the real things begin.... #kitajuara #kamiluarbiasa @mohamadyusofhafizi @muhammad_afiq_afify @rozybike @syazwanroshdi

@fahrinahmad_fa, atlet pelapis yang bakal menggegar arena sukan berbasikal negara. Nantikan kemunculan luar biasanya! #KamiLuarBiasa
@juniorcyclingmalaysia @kbsmalaysia @azizulawangofficial

This is my journey 2016 saya akan buat yang lebih baik lepas ini terima kasih kepada rakyat Malaysia dan kawan kawan
Thank bro Zul sebab edit
Credit to @zulkiflyyyy
#faizaltahirnegaraku #malaysiaku #kamiluarbiasa

Selesai shooting semalam!
.
Kali ni first time buat cerita genre horror sikit.
.
Acah-acah James Wan sikit buat cerita Conjuring.
.
#KamiLuarBiasa
#BukanBiasaBiasa

Doakn sy dpat buat PB 800m mlm ni
Tagit time 1:58 atau 1:59 Amin
#kamiluarbiasa
#kitajuara2017

MOST RECENT

Thank you beli produk dyxy dengan kami ๐Ÿ’–

Cara pakai:
1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu.
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. .
jom whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ utk dapatkan set anda SEKARANG!!!!!!!!
.
๐Ÿ“ฒ 0145170210
๐Ÿ“ฒ0145170210
๐Ÿ“ฒ 0145170210
atau tekan link di bio ๐Ÿ’•
.
#dyxyteamfl #dyxycosmetic #dyxybccream #dyxyfoundation #dyxyfacemist #dyxybydyana #mawaraf #lofattah #fattzura #selamathariraya #darihati #kosmetikmurah #makeup #muashahalam #muabangi #muacheras #muaselangor #muakualalumpur #muajohor #muamalaysia #hijabster #terbanglatifterbang #kamiluarbiasa #bazarpaknil #bazartokguru #mencintaimumrphotographer #janganmengata #terlajaklaris #heroseorangcinderella #Alofa

KRIM XTAHAN LAMA, SAMPAI PETANG DAH BERMINYAK, TESTUR XMENARIK ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
BACA INI ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
_____________________________
KELEBIHAN DYXY BC CREAM ๐Ÿ’•
โœจ BC CREAM mempunyai tekstur unik mousse cream formulasi baru dari KOREA โœจ Menjadikan kulit rasa ringan seakan2 tidak memakai bedak โœจ Meresap terus ke dalam kulit โŒTIDAK BERAT โŒTIDAK MELEKIT โœจ Tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh muka โœจ Membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut dan jeragat di muka โœจ Tahan lama lebih dari 8jam โœจ Mesra Solat dan senang cuci โœจ EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup )
.
whtsapp ๐Ÿ“ฒ 0145170210 ๐Ÿ˜
๐Ÿ“ฒ 0145170210 ๐Ÿ˜
๐Ÿ“ฒ 0145170210 ๐Ÿ˜
atau tekan sahaja link di bio ๐Ÿ’•
.
#dyxyteamfl #dyxycosmetic #dyxybccream #dyxyfoundation #dyxyfacemist #dyxybydyana #mawaraf #lofattah #fattzura #selamathariraya #darihati #kosmetikmurah #makeup #muashahalam #muabangi #muacheras #muaselangor #muakualalumpur #muajohor #muamalaysia #hijabster #terbanglatifterbang #kamiluarbiasa #bazarpaknil #setiabersama #mencintaimumrphotographer #janganmengata #terlajaklaris #heroseorangcinderella #Alofa

Ready petang ni 4x100m x 4x400m hope team malaysia boleh masuk final dan target medal ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿƒ๐Ÿป
#deaflympics2017 #atletmalaysia #kamiluarbiasa #teammas #kitajuara #4x100 #4x400

BIAR BETUL TAHAN SHNGGA 8 JAM? BOLEH PAKAI SHNGGA 5BULAN??
.
BACA NI ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
____________________________________

KELEBIHAN DYXY BC CREAM ๐Ÿ’•
1. BC CREAM mempunyai tekstur unik mousse cream formulasi baru dari KOREA 2. Menjadikan kulit rasa ringan seakan2 tidak memakai bedak
3. Meresap terus ke dalam kulit โŒTIDAK BERAT โŒTIDAK MELEKIT
4. Tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh muka
5. Membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut dan jeragat di muka
6. Tahan lama lebih dari 8jam
7. Mesra Solat dan senang cuci
8. EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup )
.
xpercaya???? jom whtsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ utk alami keajaiban anda sdri โค
.
๐Ÿ“ฒ 0145170210
๐Ÿ“ฒ 0145170210 ๐Ÿ“ฒ 0145170210
.
#dyxyteamfl #dyxycosmetic #dyxybccream #dyxyfoundation #dyxyfacemist #dyxybydyana #mawaraf #lofattah #fattzura #selamathariraya #darihati #kosmetikmurah #makeup #muashahalam #muabangi #muacheras #muaselangor #muakualalumpur #muajohor #muamalaysia #hijabster #modelmuslimah #kamiluarbiasa #bazarpaknil #bazartokguru #mencintaimumrphotographer #janganmengata #terlajaklaris #heroseorangcinderella #Alofa

National Heroes in the making. #KamiLuarBiasa
#MISIM2

Thank you beli produk dyxy dengan kami ๐Ÿ’–

Cara pakai:
1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu.
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. .
jom whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ utk dapatkan set anda SEKARANG!!!!!!!!
.
๐Ÿ“ฒ 0145170210
๐Ÿ“ฒ0145170210
๐Ÿ“ฒ 0145170210
atau tekan link di bio ๐Ÿ’•
.
#dyxyteamfl #dyxycosmetic #dyxybccream #dyxyfoundation #dyxyfacemist #dyxybydyana #mawaraf #lofattah #fattzura #selamathariraya #darihati #kosmetikmurah #makeup #muashahalam #muabangi #muacheras #muaselangor #muakualalumpur #muajohor #muamalaysia #hijabster #terbanglatifterbang #kamiluarbiasa #bazarpaknil #bazartokguru #mencintaimumrphotographer #janganmengata #terlajaklaris #heroseorangcinderella #Alofa

๐Ÿ˜ฑ MAGIC TOUCH BC CREAM ๐Ÿ˜ฑ
.
BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm โค๏ธโค๏ธโค๏ธ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja .
.
๐Ÿ’‹ Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
๐Ÿ’‹ Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni .

Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural lookโ—๏ธโ—๏ธPakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan โŒmenutupi pori2. SERIOUS TAK TIPUโ—๏ธ
.
โœ”๏ธMenutup cela
โœ”๏ธMengandungi spf50
โœ”๏ธVitamin E
โœ”๏ธSesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
โœ”๏ธEkstrak arbutin (berries) untuk mencerah
โœ”๏ธOil control
โœ”๏ธMudah dicuci/wuduk friendly
โœ”๏ธTahan lebih 8 jam
.
whtsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ“ฒ 0145170210
๐Ÿ“ฒ 0145170210
๐Ÿ“ฒ 0145170210
.
#dyxyteamfl #dyxycosmetic #dyxybccream #dyxyfoundation #dyxyfacemist #dyxybydyana #mawaraf #lofattah #fattzura #selamathariraya #darihati #kosmetikmurah #makeup #muashahalam #muabangi #muacheras #muaselangor #muakualalumpur #muajohor #muamalaysia #hijabster #terbanglatifterbang #kamiluarbiasa #bazarpaknil #bazartokguru #mencintaimumrphotographer #janganmengata #terlajaklaris #heroseorangcinderella #Alofa

๐Ÿ’–KELEBIHAN BRUSH DYXY๐Ÿ’– โœ”Bulunya sintetik โœ”xsama mcm brush lain
โœ”bulu2 dia x mudah tercabut
โœ”bulu lembut
โœ”cara nak guna hanya perlu dap dap je
โœ”bccream lebih jimat bila guna dyxy brush
โœ”lebih kurang mcm beauty blender tp versi brush
.
whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0145170210
๐Ÿ“ฒ 0145170210
๐Ÿ“ฒ0145170210
atau tekan link di bio ๐Ÿ’•
SEKARANG!!!!
.
#dyxyteamfl #dyxycosmetic #dyxybccream #dyxyfoundation #dyxyfacemist #dyxybydyana #mawaraf #lofattah #fattzura #selamathariraya #darihati #kosmetikmurah #makeup #muashahalam #muabangi #muacheras #muaselangor #muakualalumpur #muajohor #muamalaysia #hijabster #terbanglatifterbang #kamiluarbiasa #bazarpaknil #bazartokguru #mencintaimumrphotographer #janganmengata #terlajaklaris #heroseorangcinderella #Alofa

KEM LATIHAN LUAR WC FENCING 2017 (24-30 Julai 2017)
Venue :
Naam Boutique Lodge, P. Dickson

Rangkuman aktiviti hari keempat (27/07/2017) :
- Sesi latihan kardio jam 7.00-8.00pg
- Sesi latihan pg jam 9.00pg-12.00tgh - Sesi latihan ptg (speed game - 4 x 100m) jam 3-6ptg
- Aktiviti riadah jam 6-7ptg

Hari ini latihan kardio & pedang diadakn pd sebelah pagi shj. Pd sebelah ptg aktiviti mini games di pantai akan diadakn.

#StrikeForExcellence
#KamiLuarBiasa
#Goldhunter

Thank you beli produk dyxy dengan kami ๐Ÿ’–

Cara pakai:
1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu.
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. .
whatsapp
๐Ÿ“ฒ 0145170210
๐Ÿ“ฒ0145170210
๐Ÿ“ฒ 0145170210
atau tekan link di bio ๐Ÿ’•
.
#dyxyteamfl #dyxycosmetic #dyxybccream #dyxyfoundation #dyxyfacemist #dyxybydyana #mawaraf #lofattah #fattzura #selamathariraya #darihati #kosmetikmurah #makeup #muashahalam #muabangi #muacheras #muaselangor #muakualalumpur #muajohor #muamalaysia #hijabster #terbanglatifterbang #kamiluarbiasa #bazarpaknil #bazartokguru #mencintaimumrphotographer #janganmengata #terlajaklaris #heroseorangcinderella #Alofa

Assalamualaikum hi semua..โ˜บโœŒ
#payungsikit #brocuba #selfie #qiemusnan #instafamous #kamiluarbiasa

Fight for your future to be championsโ—๐Ÿ’ช..jangan jadikan kekalahan sebagai pematah semangat kita๐Ÿ˜”. Tapi jadikanlah ia sebagai pembakar semangat semula๐Ÿ”ฅ!Supaya dapat membuka langkah๐Ÿ‘untuk tidak berputus asa๐Ÿ’ช&berusaha sehingga impianโœจitu menjadi realitiโœ”โ—
๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ‘๐Ÿ‘
#kamiluarbiasa #teamparalimpik #olahraga

๐Ÿ’„DYXY LIPSTICK๐Ÿ’„

SEXY NUDE โ€ข FLIRTY ME โ€ข CHERRY RED ๐Ÿ’„Moistkan bibir walaupun matte
๐Ÿ’„Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
๐Ÿ’„Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
๐Ÿ’„ Bau fruity yang wangi ๐Ÿ’„ Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
mcm mane nk order??? whtsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ 0145170210 ๐Ÿ“ฒ 0145170210
๐Ÿ“ฒ 0145170210
.
#dyxyteamfl #dyxycosmetic #dyxybccream #dyxyfoundation #dyxyfacemist #dyxybydyana #mawaraf #lofattah #fattzura #selamathariraya #darihati #kosmetikmurah #makeup #muashahalam #muabangi #muacheras #muaselangor #muakualalumpur #muajohor #muamalaysia #hijabster #terbanglatifterbang #kamiluarbiasa #bazarpaknil #bazartokguru #mencintaimumrphotographer #janganmengata #terlajaklaris #heroseorangcinderella #Alofa

DULU MUKA KUSAM SAMPAI MALASNYAA NAK KELUAR RUMAH?
Haaaa, tapi sekarang dengan ada nya Bccream ni terus muka berseri-seri. Glowinggg giteww! Meh tengok feedback customer kita ni โœจ๐Ÿ˜Œโœจ "Saya dah try, sangat berpuas hati, tak sampai 5 minit dah siap. Muka glowing je. Fresh sangat. TAKNAK CARI LAIN DAH!" Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni ๐Ÿ™ˆ

Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. ๐Ÿ˜Žโœจ Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy โœจ. Nak order pun boleh tau ๐Ÿ’—

Whatsapp, ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ“ฒ 0145170210 ๐Ÿ“ฒ 0145170210
๐Ÿ“ฒ 0145170210
SEKARANG!!!!
.
#dyxyteamfl #dyxycosmetic #dyxybccream #dyxyfoundation #dyxyfacemist #dyxybydyana #mawaraf #lofattah #fattzura #selamathariraya #darihati #kosmetikmurah #makeup #muashahalam #muabangi #muacheras #muaselangor #muakualalumpur #muajohor #muamalaysia #hijabster #terbanglatifterbang #kamiluarbiasa #bazarpaknil #bazartokguru #mencintaimumrphotographer #janganmengata #terlajaklaris #heroseorangcinderella #Alofa

Most Popular Instagram Hashtags