#kambingberapi

MOST RECENT

Assalamualaikum... Selamat pagi hampa.. ✌️...
.
Xmo ckp byk.. nindiaa lamb berapi πŸ”₯πŸ”₯.. ada jugak hamba Allah nk mkn pepagi πŸ˜….. jgn dok berapi smpi tghari rembang dah la.. πŸ˜‚πŸ˜‚
.
#lambberapi #kambingberapi #sosperap #sayajual #homemade #seberangjaya #pulaupinang

Kalu kakak nk open order utk isnin nie 16 July..ada yg nak dakk...πŸ€” kalu nakk... wasap ye πŸ“² 0195172264
.
RM16.90/set ( Large)
.
Delivery area πŸ‘‡ caj dikenakan mengikut kawasan πŸ˜‰ min delivery 2 set 😊
🚦#seberangjaya
🚦#seberangperai
🚦#permatangpauh
🚦#bukitmertajam
🚦#bertam
🚦#kepalabatas
🚦#sgdua #sungaidua
🚦#butterworth
.
#lambberapi #kambingberapi #sayajual #homemade #sosperap #kambingberapifrozen

Repost from @the_mosar @TopRankRepost #TopRankRepost Salam Ramadhan.. Open order untuk esok!!!! ( SELASA )

Tempahan akan di tutup pada pukul 5.00pm ini!!! Tempah segera!!!! πŸ˜†

Salam Ramadhan.. KAMBING BAKAR BERAPI THE MOSAR!!!!!
* SET ( nasi+sup+kambing bakar+ ulam ) RM12.00 * ALACART ( kambing bakar+ulam ) RM11.00
* Open order untuk esok!!!
* Min order 2bungkus
* Area bukit kapar-Meru-setia alam (free delivery)
*charge RM0.80/km untuk luar kawasan delivery.
*Free Delivery jika belian 10pax keatas utk luar kawasan yg terpilih.
* Untuk pertanyaan dan tempahan,
WhatsApp: http://www.wasap.my/601115507010 TQ 😊 KAMBING BAKAR BERAPI THE MOSAR!!!!! #kambingbakarberapi #kambingberapi #kambingbakarberapithemosar #themosar #seafood #western #seafoodandwestern #themosarseafoodandwestern #shellout #chickenchop #lambchop #nasilemak #bigplate #kambingbakarberapi #kambingberapi #kambingberapimosar
#mosarbigplate #kambingberapi #kambingbakarmurah #meruklang #selangor #kl

Salam Ramadhan.. Open order untuk esok!!!! ( SELASA )

Tempahan akan di tutup pada pukul 5.00pm ini!!! Tempah segera!!!! πŸ˜†

Salam Ramadhan.. KAMBING BAKAR BERAPI THE MOSAR!!!!!
* SET ( nasi+sup+kambing bakar+ ulam ) RM12.00 * ALACART ( kambing bakar+ulam ) RM11.00
* Open order untuk esok!!!
* Min order 2bungkus
* Area bukit kapar-Meru-setia alam (free delivery)
*charge RM0.80/km untuk luar kawasan delivery.
*Free Delivery jika belian 10pax keatas utk luar kawasan yg terpilih.
* Untuk pertanyaan dan tempahan,
WhatsApp: http://www.wasap.my/601115507010 TQ 😊 KAMBING BAKAR BERAPI THE MOSAR!!!!! #kambingbakarberapi #kambingberapi #kambingbakarberapithemosar

Salam Ramadhan.. Open order untuk esok!!!! ( SELASA )

Tempahan akan di tutup pada pukul 5.00pm ini!!! Tempah segera!!!! πŸ˜†

Salam Ramadhan.. KAMBING BAKAR BERAPI THE MOSAR!!!!!
* SET ( nasi+sup+kambing bakar+ ulam ) RM12.00 * ALACART ( kambing bakar+ulam ) RM11.00
* Open order untuk esok!!!
* Min order 2bungkus
* Area bukit kapar-Meru-setia alam (free delivery)
*charge RM0.80/km untuk luar kawasan delivery.
*Free Delivery jika belian 10pax keatas utk luar kawasan yg terpilih.
* Untuk pertanyaan dan tempahan,
WhatsApp: http://www.wasap.my/601115507010 TQ 😊 KAMBING BAKAR BERAPI THE MOSAR!!!!! #kambingbakarberapi #kambingberapi #kambingbakarberapithemosar

Orang cakap tak kenal maka tak cinta!! Meh sini kita kenal2 dengan menu2 yang ada di The Mosar!!! Kot2 boleh jatuh cinta 😜😘 Antara menu terbaik adalah SET KAMBING BERAPI THE MOSAR!!!! Jom datang dan cuba kambing bakar berapi kami.. Di hidangkan dengan sos istimewa hanya di @the_mosar

Waktu operasi:

6.00pm-11.00pm (Isnin-Rabu, Ahad)

Cuti (Khamis)

6.00pm-12.00am (Jumaat-Sabtu)

#themosar #seafood #western #seafoodandwestern #themosarseafoodandwestern #shellout #chickenchop #lambchop #nasilemak #bigplate #kambingbakarberapi #kambingberapi #kambingberapimosar
#mosarbigplate #kambingberapi #kambingbakarmurah #meruklang #selangor #kl

OPEN ORDER 10 APRIL ( 5ptg - 10mlm )
Sapa nak kaih wasap nija πŸ“² www.wasap.my/60195172264 >> close order 5 April ye πŸ˜‰
.
#lambberapi #kambingberapi #seberangjaya #seberangperai #permatangpauh #bukitmertajam #butterworth #bertam #kepalabatas

Kakak demam seminggu ok. Masuk dapur buat order orang je sebab dah terjanji komitmen

Semalam baru mula masak, tapi hari ni baru ada mood ambil gambar lauk #kaktonmasakapa hihi

Pakchoy ( sawi ) tu Kakak masak dengan kambing perap #DengkilGrill . Memang feel macam makan lauk di restoran Cina Muslim gitu

Kakak lama tak perap kambing ni. Kawan-kawan suka nak beli kambing siap perap atau nak beli sos perap saja? Nak survey permintaan pelangan hihi

#kambingberapi #kambingperapdengkil #kambingperapfrozen #sosperapkambing #perapayambolehjuga

بِسْمِ اللهِ Ψ§Ω„Ψ±Ω‘ΩŽΨ­Ω’Ω…Ω†Ω Ψ§Ω„Ψ±Ω‘ΩŽΨ­ΩΩŠΩ…Ω. .
Hi everyone we are opening soon.. @the_mosar ✌🏼 #themosar #seafood #western #shellout
#mosarbigplate #kambingberapi #meruklang #selangor #kl

Tempahan kawan dari jiran Emerson, Lembaga Koko Malaysia. Terima Kasih Dila
#chickenmango
#kambingberapi

Thank you amir BSN ss15. Sapa-sapa yang nak simpan Sijil Simpanan Premium boleh la pi jumpa amir ni. .
@amrshfqqq .
Terasa nak makan kambing? Dah siap perap. Tinggal nak masak je. Mudahh sangat zaman sekarang. Betol tak @amrshfqqq.
.
Untuk order boleh wasap saya +601110314551
.
#stokistsabrinabakery #agentsabrinabakeryselangor #agentwanted #agentsabrinabakery #kambingberapi #sedap #craving #sayajualkambing

Perkara paling mudah apabila ada kambing perap berapi #Dengkilgrill ;

Keluarkan paket dari dalam freezer, nyahbeku dalam 15min dan masak atas kuali grill panas

Lagi best kambing yang lembut, berjus dan perapan itu terus jadi sos yang menyelerakan

Om nom nom nom

#kambingperapfrozen #kambingberapi #dengkil #putrajaya #cyberjaya

πŸ“£πŸ“£ Berpuluh puluh kilo team restock #kambingberapi ni gaiss.. Memang segar daging ni dan sgt berkualiti tinggi. Daging diperap sebanyak 19 bahan supaya anda dpt kenikmatan merasai kesegaran daging kambing yg sebenar.. Fuhh merecikkk habakhang taw πŸ’‹πŸ’‹
.
. πŸš” Delivery sekitar :
πŸ“ŒGombak
πŸ“ŒSentul
πŸ“ŒBatu Muda
πŸ“ŒGiant Batu Caves
πŸ“ŒGiant Setapak
πŸ“ŒStadium Selayang
πŸ“ŒM3 Mall Taman Melati
πŸ“ŒAeonBig Wangsa Maju
πŸ“ŒAeonJusco Au2 Keramat
.
.
.
πŸ“² 0172082811 intan (whatsapp only)
.
.
πŸ’  Sila buat pembayaran penuh sebelum tempahan produk anda diterima pihak kami !
πŸ’  Kos penghantaran dikenakan mengikut lokasi !
πŸ’  Setiap tempahan harus dimaklumkan awal 2-3 hari mengikut jenis produk !

Seperiuk bawang merah, bawang putih dan serai selesai diproses

Ditambah dengan 8 lagi bahan rempah dan herba untuk melengkapkan perapan Kambing Perap Dengkilgrill

#kambingberapi #kambingperap #lambchop #dengkilgrill #sometimessweet #sometimesmakcikbawang #dengkil #putrajaya #cyberjaya

Most Popular Instagram Hashtags