#kalsium

MOST RECENT

ㅤㅤ
ㅤㅤ
ㅤㅤ
ㅤㅤ
ㅤㅤ
ㅤㅤ
Sudah cb byk produk pnggemuk tapi kurus lagi?? Berarti produk yang kamu konsumsi hanya menambah nafsu makan saja.. ngga memperbaiki hormon dan metabolisme tubuh kamu tuh..
ㅤㅤ
ㅤㅤ
Apapun alasanmu ingin menaikkan berat badan.. pastikan kamu konsumsi produk yang tepat yah ^^ ㅤㅤ
ㅤㅤ
Semua produk kami di jamin Terbukti dan Aman tanpa Efeksamping serta tidak menimbulkan ketergantungan. Sudah teruji dan bersertifikat lengkap. Produk herbal berstandar Internasional. Terdaftar di BPOM Indonesia, FDA Amerika, TGA australia, Halal MUI dan masih banyak lagi.

ㅤㅤ
ㅤㅤ
Konsultasikan kepada kami rencana kenaikan berat badan kamu yah.. insyaallah kami berikan solusi terbaik ^^ ㅤㅤ
ㅤㅤ
Sila hub langsung:

wa: 0896-7928-0548
line: @savaherbal (ketik juga ya @ nya)
ㅤㅤ
ㅤㅤ
#zinc #vitaline #spirulina #muncord #renuves #muncord #kalsium #kalsiumtiens #maskerspirulina #maskerwajah #maskerwajahspirulina #tiens #jualproduktiens #jualherbal #jualherbaltiens #maskerwajahherbal #maskerherbal #obatjerawat #obatjerawatampuh #pemutihwajah #penghilangjerawat #penggemuk #jerawat #penggemukalami #maskerjerawat #jualpenggemuk #mhca #jualmhca #jualpenggemukbadan #jualspirulina.

Vitamin K A L S I U M Shaklee.. ⠀

Hanya telan 4 biji sebelum tidur. Anda akan dapat:⠀

✔️ Tidur lebih lena.⠀
✔️ Tiada masalah lenguh badan.⠀
✔️ Tiada masalah sembelit.⠀
✔️ Tiada kejang otot. ⠀
✔️ Tiada masalah sakit pinggang.⠀
✔️ Tulang lebih kuat.⠀
✔️ Atasi masalah stress & migrain.⠀
✔️ Senggugut berkurangan.⠀

Sebab tu, Vitamin Kalsium Shaklee sangat digemari ibu hamil, ibu berpantang & menyusukan anak.⠀

Mereka yang tak suka minum susu pon perlu ambil sumber kalsium ni untuk topup kalsium yang semakin berkurangan dalam tubuh bila usia semakin meningkat.⠀

Nak dapatkan Vitamin Kalsium anda..?
.
Wassap Murnie 0192282190
⠀⠀

#shaklee #ostematrix #ostematrixshaklee
#vitaminkalsium #vitaminkalsiumshaklee
#kalsiumshaklee #kejangotot #kalsium

Pengen Jadi Model Tapi Kurang Tinggi???
.
.
Dapatkan tinggi badan IDEAL secara ALAMI dalam 30 HARI
.
.
Order / Konsultasi:
WA 085779751248
atau klik link yang ada di bio :)
.
#Peninggi #Growing #PeninggiBadan #Tiens #Syariah #Internasional #Halal #Tinggi #Ideal #Peninggi #peninggibadan #kalsiumpeninggi #peninggitiens #kalsium #kalsiumherbal #peninggibadanalami #peninggibadanbestseller #cantik #ganteng #cantikalami #gantengalami #solusibadanpendek #zinc #hormon

Umur 20 Tahun Ke Atas Masi Bisa Tambah Tinggi Gak Ya??? .
.
BISA!! Dapatkan tinggi badan IDEAL secara ALAMI dalam 30 HARI 😊 .
.
Order / Konsultasi:
WA 085779751248
atau klik link yang ada di bio :)
.
#Peninggi #Growing #PeninggiBadan #Tiens #Syariah #Internasional #Halal #Tinggi #Ideal #Peninggi #peninggibadan #kalsiumpeninggi #peninggitiens #kalsium #kalsiumherbal #peninggibadanalami #peninggibadanbestseller #cantik #ganteng #cantikalami #gantengalami

Tinggi Badan Kurang Buat Jadi PRAMUGARI??
.
.
Dapatkan tinggi badan IDEAL secara ALAMI dalam 30 HARI 😊
.
.
.
Order / Konsultasi:
WA 085779751248
atau klik link yang ada di bio :)
.
#Peninggi #Growing #PeninggiBadan #Tiens #Syariah #Internasional #Halal #Tinggi #Ideal #Peninggi #peninggibadan #kalsiumpeninggi #peninggitiens #kalsium #kalsiumherbal #peninggibadanalami #peninggibadanbestseller #cantik #ganteng #cantikalami #gantengalami

SUPER SPECIAL DEAL !!! Pengambilan nutrisi yg lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan penting untuk:
.
.
➡Perkembangan otak & minda bayi yg sempurna
➡Perkembangan bayi yg sihat
➡Pencegahan bayi dari mendapat jaundice (demam kuning)
.
.
Jadi, Shaklee ada menawarkan supplement yg elok dimakan semasa hamil.
.
Antara supplement dalam Set Kehamilan:
.
1. VITA-LEA IRON FORMULA
▶ multivitamin yang membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi.
.
▶Kurang zat besi boleh membuatkan si ibu mudah lesu, pitam, kurang daya ingatan & kurang fokus
.
.
2. SUSTAINED RELEASE VITA-C
▶Sebagai anti-oksidan yg membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu & bayi serta menjadikan kulit lebih cantik
▶Membantu penyerapan iron. Kalau tak cukup Vit C, makan iron banyak pun takkan diserap oleh badan
.
.
3. B-COMPLEX
▶Lengkap dengan 8 kumpulan Vita B yg diperlukan oleh tubuh badan
▶ Membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil & wajah berser
.
.
4. OSTEMATRIX
▶Baby serap almost 90% kalsium ibu
▶Jika si ibu tak menggantikan semula kalsium maka si ibu akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki, sakit tulang belakang & sakit pinggang, simpul biawak, mudah letih & lesu serta muka nampak garisan tua
.
.
5. ESP (ENERGISING SOY PROTEIN)
▶Memberi tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam
▶Membantu ibu memperolehi kesan yg optimum untuk pengambilan vitamin2 lain
▶Kulit menjadi lebih licin, gebu, anjal
.
.
6. OMEGA GUARD ▶ omega 3 penting untuk balancekan blood pressure, blood clotting, nerve transmission dan keradangan. Mana yang selalu kena gegata, boleh makan omega guard juga.
▶ Meningkatkan perkembangan penglihatan & kognitif baby
▶ Cegah baby pramatang
▶ Kawal kadar kolesterol
▶ Membantu kawal berat badan ibu semasa mengandung
.
.
Order/pertanyaan
📲 Whatsapp 013-4520240

#setmengandung #sethamil #pregnantset #kalsium #ostematrix #esp #vitaminc #bcomplex #vitaminb #vitalea #morningsickness #shakleesgpetani #shakleesungaipetani #vitamincshaklee #shakleekedah #setmengandungshaklee #sethamilshaklee #shakleesethamil

SUPER SPECIAL DEAL !!! Pengambilan nutrisi yg lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan penting untuk:
.
.
➡Perkembangan otak & minda bayi yg sempurna
➡Perkembangan bayi yg sihat
➡Pencegahan bayi dari mendapat jaundice (demam kuning)
.
.
Jadi, Shaklee ada menawarkan supplement yg elok dimakan semasa hamil.
.
Antara supplement dalam Set Kehamilan:
.
1. VITA-LEA IRON FORMULA
▶ multivitamin yang membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi.
.
▶Kurang zat besi boleh membuatkan si ibu mudah lesu, pitam, kurang daya ingatan & kurang fokus
.
.
2. SUSTAINED RELEASE VITA-C
▶Sebagai anti-oksidan yg membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu & bayi serta menjadikan kulit lebih cantik
▶Membantu penyerapan iron. Kalau tak cukup Vit C, makan iron banyak pun takkan diserap oleh badan
.
.
3. B-COMPLEX
▶Lengkap dengan 8 kumpulan Vita B yg diperlukan oleh tubuh badan
▶ Membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil & wajah berser
.
.
4. OSTEMATRIX
▶Baby serap almost 90% kalsium ibu
▶Jika si ibu tak menggantikan semula kalsium maka si ibu akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki, sakit tulang belakang & sakit pinggang, simpul biawak, mudah letih & lesu serta muka nampak garisan tua
.
.
5. ESP (ENERGISING SOY PROTEIN)
▶Memberi tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam
▶Membantu ibu memperolehi kesan yg optimum untuk pengambilan vitamin2 lain
▶Kulit menjadi lebih licin, gebu, anjal
.
.
6. OMEGA GUARD ▶ omega 3 penting untuk balancekan blood pressure, blood clotting, nerve transmission dan keradangan. Mana yang selalu kena gegata, boleh makan omega guard juga.
▶ Meningkatkan perkembangan penglihatan & kognitif baby
▶ Cegah baby pramatang
▶ Kawal kadar kolesterol
▶ Membantu kawal berat badan ibu semasa mengandung
.
.
Order/pertanyaan
📲 Whatsapp 013-4520240

#setmengandung #sethamil #pregnantset #kalsium #ostematrix #esp #vitaminc #bcomplex #vitaminb #vitalea #morningsickness #shakleesgpetani #shakleesungaipetani #vitamincshaklee #shakleekedah #setmengandungshaklee #sethamilshaklee #shakleesethamil

SUPER SPECIAL DEAL !!! Pengambilan nutrisi yg lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan penting untuk:
.
.
➡Perkembangan otak & minda bayi yg sempurna
➡Perkembangan bayi yg sihat
➡Pencegahan bayi dari mendapat jaundice (demam kuning)
.
.
Jadi, Shaklee ada menawarkan supplement yg elok dimakan semasa hamil.
.
Antara supplement dalam Set Kehamilan:
.
1. VITA-LEA IRON FORMULA
▶ multivitamin yang membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi.
.
▶Kurang zat besi boleh membuatkan si ibu mudah lesu, pitam, kurang daya ingatan & kurang fokus
.
.
2. SUSTAINED RELEASE VITA-C
▶Sebagai anti-oksidan yg membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu & bayi serta menjadikan kulit lebih cantik
▶Membantu penyerapan iron. Kalau tak cukup Vit C, makan iron banyak pun takkan diserap oleh badan
.
.
3. B-COMPLEX
▶Lengkap dengan 8 kumpulan Vita B yg diperlukan oleh tubuh badan
▶ Membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil & wajah berser
.
.
4. OSTEMATRIX
▶Baby serap almost 90% kalsium ibu
▶Jika si ibu tak menggantikan semula kalsium maka si ibu akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki, sakit tulang belakang & sakit pinggang, simpul biawak, mudah letih & lesu serta muka nampak garisan tua
.
.
5. ESP (ENERGISING SOY PROTEIN)
▶Memberi tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam
▶Membantu ibu memperolehi kesan yg optimum untuk pengambilan vitamin2 lain
▶Kulit menjadi lebih licin, gebu, anjal
.
.
6. OMEGA GUARD ▶ omega 3 penting untuk balancekan blood pressure, blood clotting, nerve transmission dan keradangan. Mana yang selalu kena gegata, boleh makan omega guard juga.
▶ Meningkatkan perkembangan penglihatan & kognitif baby
▶ Cegah baby pramatang
▶ Kawal kadar kolesterol
▶ Membantu kawal berat badan ibu semasa mengandung
.
.
Order/pertanyaan
📲 Whatsapp 013-4520240

#setmengandung #sethamil #pregnantset #kalsium #ostematrix #esp #vitaminc #bcomplex #vitaminb #vitalea #morningsickness #shakleesgpetani #shakleesungaipetani #vitamincshaklee #shakleekedah #setmengandungshaklee #sethamilshaklee #shakleesethamil

SUPER SPECIAL DEAL !!! Pengambilan nutrisi yg lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan penting untuk:
.
.
➡Perkembangan otak & minda bayi yg sempurna
➡Perkembangan bayi yg sihat
➡Pencegahan bayi dari mendapat jaundice (demam kuning)
.
.
Jadi, Shaklee ada menawarkan supplement yg elok dimakan semasa hamil.
.
Antara supplement dalam Set Kehamilan:
.
1. VITA-LEA IRON FORMULA
▶ multivitamin yang membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi.
.
▶Kurang zat besi boleh membuatkan si ibu mudah lesu, pitam, kurang daya ingatan & kurang fokus
.
.
2. SUSTAINED RELEASE VITA-C
▶Sebagai anti-oksidan yg membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu & bayi serta menjadikan kulit lebih cantik
▶Membantu penyerapan iron. Kalau tak cukup Vit C, makan iron banyak pun takkan diserap oleh badan
.
.
3. B-COMPLEX
▶Lengkap dengan 8 kumpulan Vita B yg diperlukan oleh tubuh badan
▶ Membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil & wajah berser
.
.
4. OSTEMATRIX
▶Baby serap almost 90% kalsium ibu
▶Jika si ibu tak menggantikan semula kalsium maka si ibu akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki, sakit tulang belakang & sakit pinggang, simpul biawak, mudah letih & lesu serta muka nampak garisan tua
.
.
5. ESP (ENERGISING SOY PROTEIN)
▶Memberi tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam
▶Membantu ibu memperolehi kesan yg optimum untuk pengambilan vitamin2 lain
▶Kulit menjadi lebih licin, gebu, anjal
.
.
6. OMEGA GUARD ▶ omega 3 penting untuk balancekan blood pressure, blood clotting, nerve transmission dan keradangan. Mana yang selalu kena gegata, boleh makan omega guard juga.
▶ Meningkatkan perkembangan penglihatan & kognitif baby
▶ Cegah baby pramatang
▶ Kawal kadar kolesterol
▶ Membantu kawal berat badan ibu semasa mengandung
.
.
Order/pertanyaan
📲 Whatsapp 013-4520240

#setmengandung #sethamil #pregnantset #kalsium #ostematrix #esp #vitaminc #bcomplex #vitaminb #vitalea #morningsickness #shakleesgpetani #shakleesungaipetani #vitamincshaklee #shakleekedah #setmengandungshaklee #sethamilshaklee #shakleesethamil

ESP Sesuai untuk semua lapisan:
.
🍏🍀Ibu-ibu yang sibuk: ESP membantu memberi tenaga berpanjangan, badan lebih sihat dan kekal cergas.
.
🍀🍏Wanita yang ingin menguruskan badan: Hanya bancuhan ESP dengan minuman kegemaran pada setiap pagi, memberikan rasa kenyang yang lebih lama. Tiada lagi sarapan yang berat-berat!
.
🍀🍏Ibu-ibu yang menyusu anak: Membantu memperbanyakkan dan mengekalkan permintaan (supply) susu di samping digabungkan dengan pengambilan air yang secukupnya serta proses pengepaman susu yang konsisten.
.
🍀🍏Pesakit kencing manis: Mempunyai indeks glisemik yang rendah, melambatkan penyerapan glukosa dalam darah dan mengawal paras glukosa.
.
🍀🍏Wanita yang mementingkan penjagaan kulit muka: Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu dan berseri untuk tatapan si dia yang tersayang. WOW…!!!
.
🍀🍏DAN lelaki, wanita, tua, muda, ibu mengandung, ibu menyusu, pesakit diabetes, selepas pembedahan, kesuburan, kecantikan, ibu berpantang, yang berdiet, ingin tambah tenaga. Pendek kata, anda, saya, kamu dan dia yang sihat dan ingin kekal sihat. Insha-Allah!.
.
Berminat untuk order ESP boleh whatsapp saya ❤️ .
www.wasap.my/60192347071
.
www.wasap.my/60192347071
.
Your Trusted SID Shaklee
Kalsom Razak
ID No :1296158
.
#shakleeterlajakmurah
#kosmetik_murahshop
#shakleelover
#shakleemurah
#sayajualshaklee
#dietsihat#kurus
#esp #espshaklee
#sayajualespshaklee
#vitamincshaklee
#vitac
#igshomalaysia
#dietsihat#kurus
#esp
#espshaklee
#ostematrix
#ostematrixshaklee
#ubattulangrapuh
#sakiturat
#sakitotot
#kalsium
#uiamgombak
#uitm

SUPER SPECIAL DEAL !!! Pengambilan nutrisi yg lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan penting untuk:
.
.
➡Perkembangan otak & minda bayi yg sempurna
➡Perkembangan bayi yg sihat
➡Pencegahan bayi dari mendapat jaundice (demam kuning)
.
.
Jadi, Shaklee ada menawarkan supplement yg elok dimakan semasa hamil.
.
Antara supplement dalam Set Kehamilan:
.
1. VITA-LEA IRON FORMULA
▶ multivitamin yang membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi.
.
▶Kurang zat besi boleh membuatkan si ibu mudah lesu, pitam, kurang daya ingatan & kurang fokus
.
.
2. SUSTAINED RELEASE VITA-C
▶Sebagai anti-oksidan yg membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu & bayi serta menjadikan kulit lebih cantik
▶Membantu penyerapan iron. Kalau tak cukup Vit C, makan iron banyak pun takkan diserap oleh badan
.
.
3. B-COMPLEX
▶Lengkap dengan 8 kumpulan Vita B yg diperlukan oleh tubuh badan
▶ Membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil & wajah berser
.
.
4. OSTEMATRIX
▶Baby serap almost 90% kalsium ibu
▶Jika si ibu tak menggantikan semula kalsium maka si ibu akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki, sakit tulang belakang & sakit pinggang, simpul biawak, mudah letih & lesu serta muka nampak garisan tua
.
.
5. ESP (ENERGISING SOY PROTEIN)
▶Memberi tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam
▶Membantu ibu memperolehi kesan yg optimum untuk pengambilan vitamin2 lain
▶Kulit menjadi lebih licin, gebu, anjal
.
.
6. OMEGA GUARD ▶ omega 3 penting untuk balancekan blood pressure, blood clotting, nerve transmission dan keradangan. Mana yang selalu kena gegata, boleh makan omega guard juga.
▶ Meningkatkan perkembangan penglihatan & kognitif baby
▶ Cegah baby pramatang
▶ Kawal kadar kolesterol
▶ Membantu kawal berat badan ibu semasa mengandung
.
.
Order/pertanyaan
📲 Whatsapp 013-4520240

#setmengandung #sethamil #pregnantset #kalsium #ostematrix #esp #vitaminc #bcomplex #vitaminb #vitalea #morningsickness #shakleesgpetani #shakleesungaipetani #vitamincshaklee #shakleekedah #setmengandungshaklee #sethamilshaklee #shakleesethamil

ESP Sesuai untuk semua lapisan:
.
🍏🍀Ibu-ibu yang sibuk: ESP membantu memberi tenaga berpanjangan, badan lebih sihat dan kekal cergas.
.
🍀🍏Wanita yang ingin menguruskan badan: Hanya bancuhan ESP dengan minuman kegemaran pada setiap pagi, memberikan rasa kenyang yang lebih lama. Tiada lagi sarapan yang berat-berat!
.
🍀🍏Ibu-ibu yang menyusu anak: Membantu memperbanyakkan dan mengekalkan permintaan (supply) susu di samping digabungkan dengan pengambilan air yang secukupnya serta proses pengepaman susu yang konsisten.
.
🍀🍏Pesakit kencing manis: Mempunyai indeks glisemik yang rendah, melambatkan penyerapan glukosa dalam darah dan mengawal paras glukosa.
.
🍀🍏Wanita yang mementingkan penjagaan kulit muka: Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu dan berseri untuk tatapan si dia yang tersayang. WOW…!!!
.
🍀🍏DAN lelaki, wanita, tua, muda, ibu mengandung, ibu menyusu, pesakit diabetes, selepas pembedahan, kesuburan, kecantikan, ibu berpantang, yang berdiet, ingin tambah tenaga. Pendek kata, anda, saya, kamu dan dia yang sihat dan ingin kekal sihat. Insha-Allah!.
.
Harga RM155 sahaja.Boleh order direct melalui saya ❤️ .
www.wasap.my/60192347071
.
www.wasap.my/60192347071
.
www.wasap.my/60192347071
.
Your Trusted SID Shaklee
Kalsom Razak
ID No :1296158
Shakleepenang
.
#kosmetik_murahshop
#dietsihat#kurus
#vitamincshaklee
#vitac
#igshomalaysia
#dietsihat#kurus
#esp
#espshaklee
#ostematrix
#ostematrixshaklee
#ubattulangrapuh
#sakiturat
#sakitotot
#kalsium
#uiamgombak
#uitm

ESP Sesuai untuk semua lapisan:
.
🍏🍀Ibu-ibu yang sibuk: ESP membantu memberi tenaga berpanjangan, badan lebih sihat dan kekal cergas.
.
🍀🍏Wanita yang ingin menguruskan badan: Hanya bancuhan ESP dengan minuman kegemaran pada setiap pagi, memberikan rasa kenyang yang lebih lama. Tiada lagi sarapan yang berat-berat!
.
🍀🍏Ibu-ibu yang menyusu anak: Membantu memperbanyakkan dan mengekalkan permintaan (supply) susu di samping digabungkan dengan pengambilan air yang secukupnya serta proses pengepaman susu yang konsisten.
.
🍀🍏Pesakit kencing manis: Mempunyai indeks glisemik yang rendah, melambatkan penyerapan glukosa dalam darah dan mengawal paras glukosa.
.
🍀🍏Wanita yang mementingkan penjagaan kulit muka: Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu dan berseri untuk tatapan si dia yang tersayang. WOW…!!!
.
🍀🍏DAN lelaki, wanita, tua, muda, ibu mengandung, ibu menyusu, pesakit diabetes, selepas pembedahan, kesuburan, kecantikan, ibu berpantang, yang berdiet, ingin tambah tenaga. Pendek kata, anda, saya, kamu dan dia yang sihat dan ingin kekal sihat. Insha-Allah!.
.
Harga RM155 sahaja.Boleh order direct melalui saya ❤️ .
www.wasap.my/60192347071
.
www.wasap.my/60192347071
.
www.wasap.my/60192347071
.
Your Trusted SID Shaklee
Kalsom Razak
ID No :1296158
Shakleepenang
.
#kosmetik_murahshop
#dietsihat#kurus
#vitamincshaklee
#vitac
#igshomalaysia
#dietsihat#kurus
#esp
#espshaklee
#ostematrix
#ostematrixshaklee
#ubattulangrapuh
#sakiturat
#sakitotot
#kalsium
#uiamgombak
#uitm

FRUTABLEND POWERFULL ANTIOXIDANT

The next generation health beauty young
Yg diformulasikan dgn 22sayur dan buah, diekstrasi dgn teknologi modern tanpa bahan kimia

Khasiat&manfaat frutablend
• mencerahkan kulit scra alami • menghilangkan kantung mata n flek2
• kandungan antosianin yg tggi mendorong pembentukan collagen alami ddlm tubuh.
Collagen sgt penting utk kcantikan (menghaluskan) n keawetmudaan(kelenturan, kelembaban) kulit sekaligus menutrisi persendian(joint) antar tulang
•menormalkan kadar kokestrol dalam secara alami •menormalkan tensi darah
•melancarkan peredaran darah jantung n mncegah stroke n serangan jantung
• menutrisi mata supaya selalu sehat n jernih terutama yg hobi baca atau kerja dgn hp n komputer
• meningkatkan imunitas tubuh supaya tidak mudah sakit
•memenuhi kebutuhan vitamin dan nutrisi tubuh terutama bgi yg tidak suka makan sayur dan buah
• membantu melawan kerusakan sel&penuaan dini akibat radikal bebas(antiaging)
•membantu fungsi saluran pencernaan •membantu memelihara daya tahan tubuh
•mengobati jerawat/komedo
•memudarkan flek2 dikulit

Isi:30kapsul •

👇👇 Info Partner Bisnis & Produk 👇👇
📲DM or Klik link on bio 🙏😊




🌸"let's succeed together"💝 .
📦Melayani pengiriman dalam & luar negeri
📦Produk dijamin ORI 100%
📦 Reseller Welcome
📦 Pelayanan yang Memuaskan
📦 Dicari Calon Agen Resmi HWI yang mau penghasilan tambahan 50rb-200rb/hari, minat chat me ya.. #sariawan #papua #maag #amandel #osteoporosis #kanker #tumor #wasir #ambeien #gendut #gemuk #rapet #langsing #turunbb #tonsilis #tambahtinggi #kalsium #madu #manjakani #kuncipepet #kayurapet #rumputfatimah #klorofil #keputihan #kista #miom #papsmear #singset #baubadan

Kalian tau ga spirulina?
Spirulina adalah ganggang biru langka yg telah hidup 3,6 juta tahun lalu. Kandungan nutrisinya tertinggi didunia (1kg spirulina sama dengan 1000kg sayuran segar)

1kali masker dengan spirulina sama efektifnya dengan memberikan 0,5kg nutrisi sayuran dan buah"an segar kedalam kulit

bermanfaat:
1. Mencerahkan Wajah
2. Memperhalus Tekstur Kulit
3. Mencegah dan Mengatasi Jerawat / Bekas Jerawat / Flek Hitam / Komedo
4. Mengencangkan Kulit Wajah
5. Mengatasi Kulit Kering

Boleh kamu bandingkan di KLINIK kecantikan dengan harga 100-250rb hanya sekali masker, dengan bahn dan kualitas yg sama..disini bisa kamu dapatkan dengan harga yg terjangkau da bisa berkali" masker :) NB: Spirulina sudah terdaftar di BPOM, Depkes, Halal MUI, FDA (BPOM USA), TGA (BPOM Australia)..Nomor Lisensi BPOM: LPPOM 00130064540313..TOP 500 Asia Brand dan banyak lagi lainnya. Atau klik http://m.youtube.com/watch?v=i_pZaJhBQ6Y (Artikel MetroTV ttg Sertifikat Syariah & Halal Produk kami)
Bahan 100ALAMI tanpa bahan kimia dan tanpa efek samping!
Pakai MASKER SPIRULINA!!
Pengen tau lebih banyak?? Dengan 3-4 kali pemakaian, udah ada perubahan looh!

Bisa beli ecer kok / beli per botol juga boleh.
•Line: @iwr5724i
•WhatsApp: 088219681497
#maskercerah.id #peninggibadan #tinggi #kalsium #herbal #halal #terbukti #promosi #onlineshop #pelangsing #penggemuk #gemuk #olshopindo #promosionlineshop #maskerspirulina #pemutih

Kalian tau ga spirulina?
Spirulina adalah ganggang biru langka yg telah hidup 3,6 juta tahun lalu. Kandungan nutrisinya tertinggi didunia (1kg spirulina sama dengan 1000kg sayuran segar)

1kali masker dengan spirulina sama efektifnya dengan memberikan 0,5kg nutrisi sayuran dan buah"an segar kedalam kulit

bermanfaat:
1. Mencerahkan Wajah
2. Memperhalus Tekstur Kulit
3. Mencegah dan Mengatasi Jerawat / Bekas Jerawat / Flek Hitam / Komedo
4. Mengencangkan Kulit Wajah
5. Mengatasi Kulit Kering

Boleh kamu bandingkan di KLINIK kecantikan dengan harga 100-250rb hanya sekali masker, dengan bahn dan kualitas yg sama..disini bisa kamu dapatkan dengan harga yg terjangkau da bisa berkali" masker :) NB: Spirulina sudah terdaftar di BPOM, Depkes, Halal MUI, FDA (BPOM USA), TGA (BPOM Australia)..Nomor Lisensi BPOM: LPPOM 00130064540313..TOP 500 Asia Brand dan banyak lagi lainnya. Atau klik http://m.youtube.com/watch?v=i_pZaJhBQ6Y (Artikel MetroTV ttg Sertifikat Syariah & Halal Produk kami)
Bahan 100ALAMI tanpa bahan kimia dan tanpa efek samping!
Pakai MASKER SPIRULINA!!
Pengen tau lebih banyak?? Dengan 3-4 kali pemakaian, udah ada perubahan looh!

Bisa beli ecer kok / beli per botol juga boleh.
•Line: @iwr5724i
•WhatsApp: 088219681497
#maskercerah.id #peninggibadan #tinggi #kalsium #herbal #halal #terbukti #promosi #onlineshop #pelangsing #penggemuk #gemuk #olshopindo #promosionlineshop #maskerspirulina #pemutih

SOYESS ( susu kedelai serbuk dalam kemasan sachet) .
.
recommend bgt buat ibu hamil
.
.
Bantu menjaga kesehatan janin n ibu hamil
.
.
Bantu tumbuh kembang janin
.
.
Sebagai sumber energi krna dlm soya itu mngandung karbohidrat namun rendah lemak jg
Menjaga kecerdasan janin krn ada Leutin DHA
.
.
Menambah kadar kalsium dlm tubuh bumil, krna pada saat hamil kebanyakan bumil byk kehilangan zat besi
.
.
sangat baik untuk anak yg alergi protein susu sapi
.
.
Juga melancarkan peredaran darah lho... .
.
.
bnyk plus2nya dech susu kedelai soyess.
.
.
@10k/sc
@135k/box/15sc
.
.
Fast respon
Fenny
WA 087852494987
.
.
#soyeshwi #sususoya #kehamilan
#dokterkandungan
#soyess #susukedelai #susudha
#susuanak #kalsium #soyesshwi
#alergisususapi #bajuanakbranded
#bebasalergi #bayisehat #balitasehat
#duniaanak #selebgramanak #anaksehat #susukedelaiserbuk #susupraktis #sahabatbumil #susuibuhamil #susukalsium#soyessbekasi

Most Popular Instagram Hashtags