#kalauadajodohtakkemana

MOST RECENT

_ Tidak terlintas untuk membenci walau hati ini sering dilukai, Mungkin kau fikir aku tidak sayang tapi tuhan maha mengetahui. Aku masih peduli.
#SakitRinduDekatOrangYangDahTakSukaKita
#MasihMenunguOrangYangSama
#KalauAdaJodohTakKemana

#mydaughter #anakberanak #selfie
Dah besar anak mama..
Hurm nk memanja pun dah xmcm dulu..
Ya lah.. time2 #remaja ni mna lah bebudak remaja ni nk sgt dengan #family sangat.
Lagi2 dengan xda #baba nya. Her #hariraya surely rasa so #boring
I know my daughter
She want a #family
Sabar ya syg..
#kalauadajodohtakkemana . Doa tau.. ada #rezeki , mama #nikah ya.

Move on dari cerita yang lama 😊
#KalauAdaJodohTakKemana

Single nang best...Bebas nk ngaco pmpuan lain..Hahaha...
#singleituindah
#enjoymylife
#kalauadajodohtakkemana

Soal jodoh semua di tangan Tuhan❤

#kalauadajodohtakkemana

Abam rasa, abam dapat rasakan apa yang brother ni rasa, mengamok betul ni, ada sapa2 yang macam brother ni x, agak2???
#musimkahwin #memberramaidahkahwin #merisik #cincintunang #cincinkahwin #masihbujang #relaxsudah
#kalauadajodohtakkemana #tukalauadalah

🙇🏼‍♀️
.
Lamanya nak tunggu hari isnin
.
#teamhazran
#kalauadajodohtakkemana

Sesuatu kejayaan adalah lebih bermakna apabila ia disertai usaha yang bersungguh-sungguh...orang yang mudah berputus asa tidak mungkin beroleh kejayaan yang cemerlang. Biarlah bersusah dahulu, asalkan senang kemudian😘
#sexpistolsgarage🔫
#mengejarimpian M... Biru
#kalauadajodohtakkemana

Trip cari jodoh...🙈🙊🙈
.
.
.
Ehhhhhhhh 😂.
.
.
.
P/s kasi can la...adik2 sado ikut trip Krabi kita kali ni 😂 semua satu kepala 😆 layannnnn
.
.
#Kakitravelsupersaver #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #jomtravel #travelmurah #jomcuti #thailand #krabikekita

Nk cari teman hidup yg sebegini memang susah..Kalu ade jodoh tu haruslah bersyukur dn jagalah ia seperti kita jaga dosA dan pahala kita... #kalauadajodohtakkemana

Tantek sangat2...kecantikanmu teserlah..,Selamat pengantin baru dear.., bahagia till Jannah ya.., tertariklah ngok baju awk tu.., like it.. #sisdoakansayapulak
#kalauadajodohtakkemana
#takadajodohmakannasiminyakoranglaapulak
#jodohiturahsiaAllahjikaadapastitakkemana

Kalau tak di dunia, kita jumpa di syurga ya.. 😊 #jodoh #Allahdahtentukan #itsallabouttime

Good night my sweetheart
Aku memrindui mu di sana
Jaga diri jaga hati untuk sy tau
#kalauadajodohtakkemana#
#adakahakuharapandialagi
#untukinsanygkusayangi

Sunday, 28 Jan 2018 - 3:00am

Congratulations on your Engagement and Happy Birthday @sabirajebat 😍 .

Ermmm.. Nak tanya jugak, si kakak @aydajebat bila lagi? 😘 .

Credit: @sabirajebat @aydajebat 🌹 .

#AydaJebat
#KalauAdaJodohTakKeMana
#DoaYangBaikBaik

Most Popular Instagram Hashtags