#kakzah

MOST RECENT

Pagi pagi customer tanya kak zah kat mana nak dapat #sospencicahzaharahsbrand ni...
.
Buat masa nih boleh whatsapp kak zah je..
.
In shaa Allah.. dalam masa terdekat kak zah akan info.. beberapa tempat yang anda boleh mendapatkannya..
.
Doakan yang baik baik untuk kak zah ya..
.
#zaharahsbrand
#kakzah
#sospencicahzaharahsbrand
#malaysianfood
#sifufbads
#neelofa
#tudung
#raya2018
#bajuraya

Selamat pagi sunshine
.
Pagi nih.. minum apa?
Kopi ka milo.. ke teh tarik??
.
Kak zah minum kopi pekat + biskut kering ping pong..
Biasa laa.. tekak orang muda..
.
Semoga ceria selalu semua..
#zaharahsbrand
#kakzah

tq for coming tengok hakim
#kakzah
#officepartner

#Feedback dr Customer kkak yg comel

Alhamdulillah.. kkak sgt terharu... tqvvvvm my dear and big TQ kak ina @aleeyaantasha_makeupartist bg kepercayaan pd #kakzah utk butik kkak 😘😘😘 wassap for booking [013-6192997]
•willing to travel•

#mua #muaportdickson #muaseremban #muasenawang #muanilai #muanegerisembilan #muanismilan #muanogori #muamalaysia #muatravel #mekapsanding #mekapnikah #mekappengapit #mekapbridesmaid #mekapdinner #mekapmalamberinai #mekapbertandang #kemanes #kakzahsitukangmekap

Selamat tengahari sahabat
.
Buat ape tuh.. kak zah tgh menggoreng maruku.. order untuk customer yang tersayang..
Nampak cool tapi hangat kat sini
Hehehe..
.
Nak goreng maruku nih kena api sederhana, kalau tidak cepat hangit..
.
#marukuranggup
#zaharahsbrand
#malaysianhair
#food
#snacks
#tradisionalfood
#maruku
#original
#kakzah
#panas

Done For Makeup Bride today @ UiTM Nilai

Bertandang | Ainur
Makeup | Kakzah Amoi
Bridal | @kerongsangemas_ked
Majlis | Dewan

wassap | 013-6192997

#kakzah #kakzahsitukangmekap #freelancemakeupartist #kemanes
#mua #muaportdickson #muaseremban #muanismilan #muanogori #mekapnude #mekapnikah #mekapsanding #mekapbertandang #mekaptunang

M E K A P D I N N E R

wassap segera utk booking service mekap Kakzahsitukangmekap
0136192997

#kakzah #kakzahsitukangmekap #mua #muanismilan #muanogori #muanegerisembilan #muaportdickson #muaseremban #mekapdinner #mekapsanding #mekapnikah #mekapmalamberinai

MAKEUP CLASS

SANDING

Touch by : Kakzah Amoi
Guide by : Ila Astana Cinta Andaman (my sifu)

Busana gojes dr Butik Astana Cinta Andaman @ila_astanacinta
baju dan pelamin meletop uolls
booking sekarang dan look date hari besejarah anda bersama kami
pasti puashati

#mua #muanismilan #muanogori #muaseremban #muaportdickson #muapd #muanegerisembilan #kakzahsitukangmekap #kakzah

#trobek
mekap sanding by me #kakzahsitukangmekap
masa ni bljr lagi.. so kakak masih student tau 😅... nak tempah kakak as ur MUA pun bolee xde masalah, yg jd masalah klu date tu da di booking yaaa 😬

013-6192997
wassap klu berminat dgn sentuhan kakzah yee

#kakzah #kakzahsitukangmekap #muaportdickson #muanogori #muanismilan #mekap #mekapmalamberinai #mekapdinner #mekapnikah #mekapsanding #mekapmalamberinai

Alhamdulillah... yang di impikan daa tiba. so searching for model yg free mggu ni yg sudi... esok ke... sb today nk gi jimba2 dgn my adik 😬

bole dtg sdri ke rmh
bole pakai lens
0136192997

#muanogori #muanismilan #kakzah #kakzahsitukangmekap #muaportdickson #mekap

ALHAMDULILLAH
.
Hanya ucapan syukur kerana dipanjangkan umur merasa 1 Jan 2018.
.
Semoga Allah memberkati usia panjang kita.
.
Cuma diingatkan, masuknya 2018, umur dunia semakin pendek, umur kita semakin bertambah, dunia akan berakhir tak lama lagi dan Fitnah Dajjal makin berleluasa.
.
Jangan lalai jangan leka.
"Moga Akhlak Makin Chomei." #KakZah
#2018
#HanaLegacyCollections
#HandsockBoleyLarazNo.1
#SerkopKepala
#InnerBerdagu

Kangen bareng kalian 😅😂😍😘😌
# dibah#qiyyah#shevi#finda#vira#khoir#kakzah#friends👭pok.Pokk

mata nak tutup tapi hidung menusuk nusuk..bau kuah kacang.. so.. wht to do do do.. kena makan..hahha..
.
#macamhariraya
#comingsoon
#inshaaAllah
#zaharahsbrand
#kakzah

Cekodok udang kering
.
Tepung, bawang merah, udang kering, garam dan air
Campur semua sebati.. lepastu masak.. .
Mudah kan! Sarapan pagi yang mudah dari kak zah.. nak lebih terangkat.. cicah dengan #sospencicahzaharahsbrand
.
Sekali makan pasti nak lagi..
.
#zaharahsbrand
#kakzah
#keropoklekor
#cekodok
#gorengpisang
#nasiayam
#najibrazak
#sifufbads
#food

Hampir 3 jam kak zah berkungfu di dapur bersama cik kicap..
.
Letih badan! .
Nak tahu apa kak zah buat dengan cik kicap?
Tunggu kemunculan produk terbaru kak zah naa..
.
Laa nih, kak zah tidoq lu.. Nanite sunshine
.
#zaharahsbrand
#sambalkicappedas
#kakzah
#food
#najibrazak
#keropoklekorsedap
#pisangkeju

Alhamdulillah.. stock botol kaca dah masuk kedai..
.
Berpeluh kakzah angkat stock.. hahha.. nasib baik ada 2 org angel nak tolong!
.
Ehh.. berat tau. Mandi peluh kami..heheh...
.
#sospencicahzaharahsbrand
#zaharahsbrand
#sospencicah
#kakzah
#keropoklekor
#kuihmuih
#variety
#najibrazak
#sifufbads
#food

Alhamdulillah.. .
dah siap.. menunggu untuk di labelkan sahaja.. kemudian simpan dalam kotak.
.
#sospencicahzaharahsbrand
#zaharahsbrand
#kakzah
#sospencicah
#najibrazak
#nasiayam
#keropoklekor
#pisanggoreng
#kuihmuih
#chips
#variety
#food

Most Popular Instagram Hashtags