[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kakzah

315 posts

TOP POSTS

Kini ku merasakan sebuah kekuatan. Menemukan seseorang yg bgitu mncintai. Mendorongku untuk menjadi lebih baik, lebih bahagia yg sesungguhnya. Namun ketahuilah, sebaik-baiknya aku, adalah lebih baik dirinya yang membuatku baik. Terimakasih, karena kau yang telah membuatku lbih baik. Bagiku itu adalah cinta yang sebenarnya. Semoga aku dan kamu selalu dalam keadaan baik. Teruntuk kamu perubah hidupku.
#kakzah

with my #lovely #mom #kakzah syurga ku dibawah telapak kaki mu mak..😬😬😬

Andaikata aku tiada lagi bersamamu...
Ingatlah akan ada yang lain bersamamu.. Andaikata dirimu jauh menuju ke puncak...
Ingatlah siapa dirimu sebelum ke pucak.. Andaikata semangatmu hilang dari dirimu..
Ingatlah kami semua ada untuk membakar semangatmu.. Andaikata satu hari nanti kau terluka..
Ingatlah kami semua ada merawat luka itu... Andaikata cinta hatimu datang menerjah..
Ingatlah kami semua mendoakan percintaan itu hingga ke jannah.. Andaikata itu adalah satu kemungkinan... tapi..
Ingatlah ingatlah ingatlah ....
ALLAH sentiasa berada bersamamu...
Maka mintalah dariNya dan ingatlahNya selalu... ALL THE BEST.. @nazeerasardi

Nukilan karat #KakZah untuk #MilahAdikComel

Clear Blue Sky #kakzah&;entarmizi @berncity

Kak Zah dah beli topeng. Hangpa dah beli? #kakzah #wanitaagam #haze

Al-fatihah untuk tok mek.. Yg baru saje pergi untuk selama lamanya.. Smoga kerwaga tabah..
#kakzah
#mamat..

yeayy... uolls.. vevious trial daa ade..packaging baru uolls.. kakzah pakai mmg best giler.. zasss!! terus lawaa..xcaya?? jom jmpe kakzah sblm dan selepas mekap...hahaha

#lemarimekapkakzah #kakzah #vevioustrial # #

Anak-anak dah tido, inilah keje KakZah.
Packing siap-siap #Handsock Boley Laraz & Serkop #InnerBerdagu untuk di pos ari Selasa nanti.
.
Siap kan awal senang 😊
Ada yang nak selit order?
.
Wasap #KakZah ye 😉
012-676.9367

20042017

Gadis biru....
#oren super store 2
#ierah
#syah
#tieya
#kakzah

MOST RECENT

Hampir 3 jam kak zah berkungfu di dapur bersama cik kicap..
.
Letih badan! .
Nak tahu apa kak zah buat dengan cik kicap?
Tunggu kemunculan produk terbaru kak zah naa..
.
Laa nih, kak zah tidoq lu.. Nanite sunshine
.
#zaharahsbrand
#sambalkicappedas
#kakzah
#food
#najibrazak
#keropoklekorsedap
#pisangkeju

Alhamdulillah.. stock botol kaca dah masuk kedai..
.
Berpeluh kakzah angkat stock.. hahha.. nasib baik ada 2 org angel nak tolong!
.
Ehh.. berat tau. Mandi peluh kami..heheh...
.
#sospencicahzaharahsbrand
#zaharahsbrand
#sospencicah
#kakzah
#keropoklekor
#kuihmuih
#variety
#najibrazak
#sifufbads
#food

Alhamdulillah.. .
dah siap.. menunggu untuk di labelkan sahaja.. kemudian simpan dalam kotak.
.
#sospencicahzaharahsbrand
#zaharahsbrand
#kakzah
#sospencicah
#najibrazak
#nasiayam
#keropoklekor
#pisanggoreng
#kuihmuih
#chips
#variety
#food

Dah nak tido ke?
Kak zah pun nak tido dah nih.. Mengantuk sangat.. 1 hari berjalan aje.. hahaha..
.
Tido nanti mimpi kak zah ke mimpi #sospencicahzaharahsbrand
.
Selamat malam sunshine..
Semoga mimpi indah indah
.
#sospencicahzaharahsbrand
#zaharahsbrand
#kakzah
#sospencicah
#najibrazak
#nasiayam #pisang #keropoklekor

Al-fatihah untuk tok mek.. Yg baru saje pergi untuk selama lamanya.. Smoga kerwaga tabah..
#kakzah
#mamat..

Anak-anak dah tido, inilah keje KakZah.
Packing siap-siap #Handsock Boley Laraz & Serkop #InnerBerdagu untuk di pos ari Selasa nanti.
.
Siap kan awal senang 😊
Ada yang nak selit order?
.
Wasap #KakZah ye 😉
012-676.9367

@Dreamworld #Goldcoast free trip with #projekstg. Enjoy dan masyukkk.
#mencaribizpartner
Call #KakZah 0178792433
#hanya #Rm50

_
Besttt kan bila bangun pagi esok kulit nampak fresh dan flawless. Walaupun tak mandi still nampak pinkish tu. Bila badan kita dah takde toksin, secara automatik badan kita jadi segar dan bertenaga.
_
Nak dapat kulit yang fresh tanpa kusam? Okeyh cuba tips ni tau.😉
.
🔸Malam sebelum tidur tu calit calit WD kat 3 point nadi. .
🔸Sapu nipis kat seluruh wajah sambil urut secara menaik dari dagu ke pipi. .
.
🔸Sapu pada tengkuk belakang juga utk tidur yg lebih lena. .
.
🔸Lebihan WD di jari tu sapulah pada kening (dua2 belah) sambil selawat ya (bagi muslim). .
.
🔸Yang terakhir sapu pada kedua dua tapak kaki dan buat urutan dari tumit ke atas. Lagi bagus pakai stokin supaya angin tak senang masuk. Byk kebaikan sapu kat kaki ni. Nt kakzah share kebaikan WD kat tapak kaki next posting ya. Sentiasa follow kakzah utk info lain juga.😘
.
Okeyh itu saja perkongsian malam ni. Semoga saiyang semua mendapat tidur yang lena dan berkualiti.
Bangun pagi esok mesti dapat rasa perubahan yang lain. .
.
Whatsapp kakzah 01135074808 jika perlukan bantuan.
.
P/s: Tips tadi tu hanya boleh apply utk u olsss yang ada WD jer tau. Yg belum ada meh beli dari kakzah. Free postage ja kakzah kasi 😘

#wdlover
#calitcalitcantik
#DealerWdKlang #TeamJutawanMokda
#kakzah | Dealer Adleesya Beauty | +601135074809

Most Popular Instagram Hashtags