[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kakzah

303 posts

TOP POSTS

Kini ku merasakan sebuah kekuatan. Menemukan seseorang yg bgitu mncintai. Mendorongku untuk menjadi lebih baik, lebih bahagia yg sesungguhnya. Namun ketahuilah, sebaik-baiknya aku, adalah lebih baik dirinya yang membuatku baik. Terimakasih, karena kau yang telah membuatku lbih baik. Bagiku itu adalah cinta yang sebenarnya. Semoga aku dan kamu selalu dalam keadaan baik. Teruntuk kamu perubah hidupku.
#kakzahโ™ฅ

with my #lovely #mom #kakzah syurga ku dibawah telapak kaki mu mak..๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ

Clear Blue Sky #kakzah&;entarmizi @berncity

Anak-anak dah tido, inilah keje KakZah.
Packing siap-siap #Handsock Boley Laraz & Serkop #InnerBerdagu untuk di pos ari Selasa nanti.
.
Siap kan awal senang ๐Ÿ˜Š
Ada yang nak selit order?
.
Wasap #KakZah ye ๐Ÿ˜‰
012-676.9367

Andaikata aku tiada lagi bersamamu...
Ingatlah akan ada yang lain bersamamu.. Andaikata dirimu jauh menuju ke puncak...
Ingatlah siapa dirimu sebelum ke pucak.. Andaikata semangatmu hilang dari dirimu..
Ingatlah kami semua ada untuk membakar semangatmu.. Andaikata satu hari nanti kau terluka..
Ingatlah kami semua ada merawat luka itu... Andaikata cinta hatimu datang menerjah..
Ingatlah kami semua mendoakan percintaan itu hingga ke jannah.. Andaikata itu adalah satu kemungkinan... tapi..
Ingatlah ingatlah ingatlah ....
ALLAH sentiasa berada bersamamu...
Maka mintalah dariNya dan ingatlahNya selalu... ALL THE BEST.. @nazeerasardi

Nukilan karat #KakZah untuk #MilahAdikComel

Kak Zah dah beli topeng. Hangpa dah beli? #kakzah #wanitaagam #haze

yeayy... uolls.. vevious trial daa ade..packaging baru uolls.. kakzah pakai mmg best giler.. zasss!! terus lawaa..xcaya?? jom jmpe kakzah sblm dan selepas mekap...hahaha

#lemarimekapkakzah #kakzah #vevioustrial # #

20042017

Gadis biru....
#oren super store 2
#ierah
#syah
#tieya
#kakzah

With kak zah ๐Ÿ’ž
#kakzah #takecare #gdbye

MOST RECENT

Anak-anak dah tido, inilah keje KakZah.
Packing siap-siap #Handsock Boley Laraz & Serkop #InnerBerdagu untuk di pos ari Selasa nanti.
.
Siap kan awal senang ๐Ÿ˜Š
Ada yang nak selit order?
.
Wasap #KakZah ye ๐Ÿ˜‰
012-676.9367

With kak zah ๐Ÿ’ž
#kakzah #takecare #gdbye

@Dreamworld #Goldcoast free trip with #projekstg. Enjoy dan masyukkk.
#mencaribizpartner
Call #KakZah 0178792433
#hanya #Rm50

_
Besttt kan bila bangun pagi esok kulit nampak fresh dan flawless. Walaupun tak mandi still nampak pinkish tu. Bila badan kita dah takde toksin, secara automatik badan kita jadi segar dan bertenaga.
_
Nak dapat kulit yang fresh tanpa kusam? Okeyh cuba tips ni tau.๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ”ธMalam sebelum tidur tu calit calit WD kat 3 point nadi. .
๐Ÿ”ธSapu nipis kat seluruh wajah sambil urut secara menaik dari dagu ke pipi. .
.
๐Ÿ”ธSapu pada tengkuk belakang juga utk tidur yg lebih lena. .
.
๐Ÿ”ธLebihan WD di jari tu sapulah pada kening (dua2 belah) sambil selawat ya (bagi muslim). .
.
๐Ÿ”ธYang terakhir sapu pada kedua dua tapak kaki dan buat urutan dari tumit ke atas. Lagi bagus pakai stokin supaya angin tak senang masuk. Byk kebaikan sapu kat kaki ni. Nt kakzah share kebaikan WD kat tapak kaki next posting ya. Sentiasa follow kakzah utk info lain juga.๐Ÿ˜˜
.
Okeyh itu saja perkongsian malam ni. Semoga saiyang semua mendapat tidur yang lena dan berkualiti.
Bangun pagi esok mesti dapat rasa perubahan yang lain. .
.
Whatsapp kakzah 01135074808 jika perlukan bantuan.
.
P/s: Tips tadi tu hanya boleh apply utk u olsss yang ada WD jer tau. Yg belum ada meh beli dari kakzah. Free postage ja kakzah kasi ๐Ÿ˜˜

#wdlover
#calitcalitcantik
#DealerWdKlang #TeamJutawanMokda
#kakzah | Dealer Adleesya Beauty | +601135074809

Lbeh baik berdua dri bertiga... #Ptg td punya cerita.
#sptg dgn kwn2.. #team repair laundry.
#kakzah maggi telur sotong.
Hastag serbu kedai2 viral.
Hastag pantai minami.
Hastag teh o beng jeluwok.
Hastag maggi telor sotong special. ๐Ÿ˜Š

Andaikata aku tiada lagi bersamamu...
Ingatlah akan ada yang lain bersamamu.. Andaikata dirimu jauh menuju ke puncak...
Ingatlah siapa dirimu sebelum ke pucak.. Andaikata semangatmu hilang dari dirimu..
Ingatlah kami semua ada untuk membakar semangatmu.. Andaikata satu hari nanti kau terluka..
Ingatlah kami semua ada merawat luka itu... Andaikata cinta hatimu datang menerjah..
Ingatlah kami semua mendoakan percintaan itu hingga ke jannah.. Andaikata itu adalah satu kemungkinan... tapi..
Ingatlah ingatlah ingatlah ....
ALLAH sentiasa berada bersamamu...
Maka mintalah dariNya dan ingatlahNya selalu... ALL THE BEST.. @nazeerasardi

Nukilan karat #KakZah untuk #MilahAdikComel

Setakat cover double chin & cover pipi bambam InsyaAllah takder masalah ๐Ÿ˜Š
.
Yang pentingnya cover aurat dagu ๐Ÿ‘
.
Salam Maghrib โค
.

Berminat dengan #anaktudung by Bidadarie, boleh terus Wassap 012-676.9367 ya ๐Ÿ˜‰
.
#KakZah
#HanaLegacyCollections #Handsock Boley Laraz
#InnerBerdaguRuncing

ASSALAMUALAIKUM WBT โค
Salam 11 Syawal ๐Ÿ˜

Alhamdulillah...
Ya Allah jadikanlah hari ini kebaikan bg kami, hari kesinambungan utk kami mengejar & memperjuangkan cita2 murni kami. Aamiin

#KakZah
#HanaLegacyCollections
#handsockjejari #Handsockring #Anaktudung #innertudung #scarftudung #blouselabuhmurah

Jangan pandang lama-lama,
Tenung lama-lama,
Nanti terbawak-bawak dalam mimpi ๐Ÿ˜„. -
Jangan salahkan #KakZah pulak ye ๐Ÿ˜…

#MidBlue ni, salah satu warna yg menjadi pilihan customer KakZah tau... Belum ada #armsock bewarna biru menawan ni?

Meh wassap Kak zah untuk dapatkan #Handsock Boley Laraz #byBidadarie ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ“ฑ+6012-676 9367
๐Ÿ“ฑ+6012-676 9367
๐Ÿ“ฑ+6012-676 9367

#HanaLegacyCollections
#Handsocks
#Handsockraya

Assalamualaikum wbt โค

Oleh kerana puasa, pagi ni #KakZah nak velanja #feedbackHBL . ๐Ÿ˜„ -
Nak belanja teh tarik roti canai tak boleh... cia cia cia ๐Ÿ˜

#HanaLegacyCollections
#Handsock #Handsocks #Handsockraya #Handsockcantik

๐Ÿ’ฅHANDSOCKS BOLEY LARAZ (HBL)๐Ÿ’ฅ ๐ŸŒทKeistimewaan Handsocks Boley Laraz๐ŸŒท ๐Ÿ’œ Mempunyai Tali yang boleh disangkut pada jari ๐Ÿ’œ Mempunyai Aksesori yang cantik dan menawan
๐Ÿ’œ Aksesori boleh ditanggalkan untuk dibuat brooch atau dibuka jika handsox mahu dibasuh
๐Ÿ’œ Untuk pemakaian simple, penyangkut dijari boleh diselitkan ke dalam handsox sahaja
๐Ÿ’œ Mempunyai 2 saiz pendek dan panjang

Berminat?
Wasap #KakZah ye ๐Ÿ˜‰
๐Ÿ“ฑ+6012-676.9367

www.wasap.my/60126769367

#hanalegacycollections
#Handsocks #Handsockraya
#onlineshop

Most Popular Instagram Hashtags