[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kakza

MOST RECENT

🌷NSG FOUNDATION🌷

Dengan apply nsg foundation,terus nampak effect glowing2 tau.😍 ✔Make up tahan lama & tak bercapuk
✔Tak melekit dan tak berminyak
✔Tekstur yg sangat ringan & lembut

Boleh apply setiap hari, tak perlu risau sebab liang² pori pun tak tersumbat.. Sangat mudah untuk cuci.. So nak solat pun mudah, kira wudhuk friendly lah..👍
.
.
Nsg Foundation nie sangat ringan dan soft serta mampu cover parut² dan jerawat tu.. Bila pakai memang nampk effect glowing2 tu😍
.
.
Berminat?? Tekan klik link wasap 👇👇
http://www.wasap.my/60137107330

#nsgfondation
#kakza

dialog sesama jiran😉😉 mak dara:Wow senah cantiknya kau skrg ni..produk apa yg kau pakai skrg ni..??? Senah:alah mak dara skRg kan mcm2 produk ada dipasaran..google je nk pkai apa..semua bolh kuar kat google tu..mak dara nak tau tak skrg ni..tgh famous tau..produk fondation ni ha..NSG FONDATION Ni la yg
nah pkai😃😃. Mak dara:yeke senah kalau gtu kau tolg la beli dekat aku stu.. senah:boleh sagtla mak dara..hehe.kita sama2 cantik ye dok😉😉 haa ada tak sape2 nk cntik..muka nk nmpk glowoing mcm si senah ni..jom cpt whtsap kak za..tekn je link ni..www.wasap.my/60137107330

#NSGFONDATION
#KAKZA

ada tak sape kat sini sllu sakit pinggg..lenguh2 kaki..senggugut..dan pelbagai lagi sakit luaran...boleh whtsap kak za...
teksn jer link ni www.wasap.my/60137107330
kakza akan cuba blas secept mungkin.. #losynurutwaterbasedmmg
#mmgthebest
#kakza

SIS CONFIRM TERKEJUT BILA DH GUNA PUTERI LENTIK NI ‼

mana tidaknya, sedar2 je dh loss ber kq kg 😱
padahal duduk umah je. mengemas, sapu sampah, hantar ank pergi sekolah, pergi supermarket.
exercise? mmg tkde sgt. 🙅🏻‍♀ cuma guna 2 kali je sehari (Pagi dan petang) 😘
Mmg ada RESULT punya. Itu belum campur diet + bersenam lg .🤩 ✅ besar jd kecik, sendat jd longgar, buncet jd kempis! ✅

KATAKAN TIDAK PADA LELEMAQ LELEMAQ TERSEMBUNYI

nk thu lebih pasal Puteri Lentik boleh pm hakak okay sis
jika berminat tekn je link ni www.wasap.my/60137107330

#SAPUSAPUSETTLE
#TAKLENTIKPUNLENTIK
#AZNBODYCREAM
#KAKZA

Pm wsp terus #kakza
www.wasap.my/66815402224

Beg bundle untk berminat pm was #kakza
Click terus www.wasap.my/66815402224

Alhamdulillah hari ni genap 26thun.29.10.1991..firstly nak ckap terima ksih dkat 2 kesayangan hamba ni...yg dah melahirkan aku...mnjaga aku...mndidik aku...walaupun kdg² ada termelawan manja²...bg mkn yg scukupnye smpai jadi sihat dan besar mcm skrg ni...dan terima kasih semua rkan² dialam maya yg wish...terutama family..#along#angah#kakak#kakza#kakmaah#abgpejal#sertaanak²buahmakcu.tq semua..love ualll

santai petang bersahaja, Enemy has been slain🈂
.
.
#kakwok #kakcik #kakza

Ibu yang baik adalah dia yang selalu mendampingi anak2nya.
#sayangjoa#bimbim#Kakza#lalo#
Jadilah bintang yang paling terang diantara ribuan bintang dilangit.

#Versace #pm #kakza

Click she💄www.wasap.my/66815402224

#LV #Limitededition #pm #kakza

Click deh 🌹www.wasap.my/66815402224

#prada #pm #kakza

Click deh 🌹www.wasap.my/66815402224

Salam semua.hiii..lama xbersiaran..sorry u all...ig kak za terkeluar dari radar.maklumlah..old school nyer lady..hihihi..insyaallah #kakza come back jual emas online.
Actly on everytime selling emas via wasap #0197074431 n telegram.
#alhamdulillah #sayang #semua

Gucci sling beg

Click je #kakza www.wasap.my/66815402224

Lv speedy sz35 (limited edition)
Click je #kakza www.wasap.my/66815402224

Most Popular Instagram Hashtags