#kakza

438 posts

TOP POSTS

Cincin Patern Lintah
✨Lebar 1cm✨
s10 3.64g
s16 3.78g

#belionlinemurah #kakza #jualemasonline #alhamdulillah

Susah dimintai foto. Akhirnya mau juga. #kakZa : Pra pawai kemerdekaan. #drumband

Hai semua, hari ni kakza nak share tutorial "LAZY HIJAB". tak sampai 1 minute dah siap. So hope you guys enjoy the video 😊
#tutorial #hijabtutorial #kakza #malaysia

Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua kawan2 anak2 murid. Maaf zahir & Batin 💙.
#berhati2dijalanraya
#selamatbalikkg
#tqAllah💙
Cc: @aina_husain @sitihawaismail #kakza

Beraya rumah abg galah #bakalabgipar #kakza 😂😂

Apaan sih nda#kakza

Abg, kakak & adik...
#bang chik#kakza#adik u

Untung sungguh dapat menjadi ahli keluarga #PINfamily
Terima kasih kepada Dr Lynn Md Noh dan Dr Shuhaili Shukeri kerana memperkenalkan barangan keperluan terbaik untuk seisi keluarga.

#kakza sekarang agen sah Sahajidah Hai O Marketing SHOM.

#PINfamily

MOST RECENT

Susah dimintai foto. Akhirnya mau juga. #kakZa : Pra pawai kemerdekaan. #drumband

Sepiring kepiting.
Salam Pramuka! Met milad #kakZa. 14th usiamu. 14 Agustus 2003- 14 Agustus 2017

Rantai leher gila2 dewasa/kanak2
Rm300 seutas shj u all.
Best kan..dahblah murah!dapat pakai rantai😀😀. #emas916 #belionlinemurah #kakza #jualemasonline #best

Bunga "Aku jatuh cinta kepadanya karena bunga." Murid-murid saya ini hebat. Selesai dia bacain hasil tantangan yg saya berikan dengan satu suku kata 'bunga' itu, teman-temannya menyambut gemuruh. Yang nulis siswi kelas 3. Pemalu tapi berbakat dan selalu terbaik tulisannya.

Teringat sama #kakZa yg seusia mereka. Apakah dia pernah jatuh cinta? Kapan?
Perlu, nih Si Ayah bicara empat mata pada anak perempuannya.

Alhamdulillah..
.
Mabqueen grab 8btl #MAB
untuk hari ni.
.
Hakak jual ya.
TERIMA KASIH :)
.
#01128077805
#kakza
#mabconsultant

Nak clear fon; terjumpa gambar2 ini...
Terkenang zaman sekolah😂😂 Pic 1
- time rehlah bersama barisan kepimpinan sekolah; masa nie, aku dapat tugasan lain (manage the gift).. abis siap bahagian aku travelle cari hadiah apa yang sesuai untuk semua orang; adalah seorang mamat nie suh aku urus bahagian dya tugasan pulak (sport pulak tuh).... 😨😨 apatah lagi just tolong bagi idea jew.... main bola running man...🏃⚾⚽ main tepi pantai dkt tok bali... best3... banyak kenangan bersama derang...
#pengawasekolah

Pic 2
- dinner bersama barisan kepimpinan sekolah di resort tok bali kelantan; malam tuh... memori yang tak dilupakan adalah bila apa eh...😅😅
Bila kena jadi pelayan di restoran.. n masa tuh jugak baru kenal makanan thailand ciyookkk.... 😂😂😂 makanan pelik yang aku tak pernah makan susah laluh nak makan.. telan sikit jew..🙈🙈sorryy ciyookkk....
Best malam tuh.. semua cantik3 dan handsome3...😅😅😅
#pengawassekolah

Pic 3
-alhamdulillah terima anugerah graduan spm☺☺ masa nieh; tengok semua orang bergambar nge mak ayah.. kita👉👈👉👈
Mak ayah kita keje; x dapat hadirlah..
Mak cakap; yang nie mak x datang takpe..mak nak gi time graduan yang di universiti nanti... alhamdulillah sekarang saya jejak di universiti. ..
AKak akan cuba capai keinginan mak ayah..dan membalas jasa mak ayah kelak..😉😉😉
#student

Pic 4
- beraya sakan rumah nazirah,... J atau Yah... huhuhuhu... masa nie semua tak kumpul 10 orang sebab ada yang tk dpt dtg.... ini raya 2016...
Makan bukan main sakan lagi aku nie... thannks jemput open house... #frenz10s

Pic 5 - yang ini menjadi rahsia saya jelah...☺☺ terima kasih atas pemberiannya... Kata2 nya amat bermakna tapi buat masa sekarang bukan masanya lagi, jodoh tak ketemui lagi masih di luh mahfuz....😊😊😊 ....
#kakza.. Jangan buang gambar yang lama2 membuat kita terkenang kisah lama...😉😉😉
Biar memori saja berbual...
Sekian dari saya🌷🌷🌷🐦🐦🐦
Nak tau tak kenapa saya suka bunga tulip dan burung dan jam tangan...
Tunggu kisah akan datang...
#20072017
# cik tulip

PROMO HQ MAB .
RM20/btl @ 5btl FREE postage!!
sapa cepat dia dapat..
meh rapat². .ws untuk harga PROMO
.
01128077805 k.za
01128077805 k.za
01128077805 k.za
.
#mabviral #freepostage #kakza
#mabaderclass #PromoHQ
#TeRAnggun #perancangalternatif

Beraya rumah abg galah #bakalabgipar #kakza 😂😂

Most Popular Instagram Hashtags