#kakza

MOST RECENT

Alhamdulillah.
Rezeki Allah tak pernah salah alamat.
Masuk order 1pack #Bioseleza PantyLiner & DaySafe.
Repeat order dari Baizura Shamsuddin❤️
Terbukti produk SHOM memang terbaik👍🏻 Ada sape2 yang nak selit order lagi @ nak jana income kedua bersama team #KakZa.
Jommmm cepat2 pm/wasapp Kak Za 📲👇🏻
http://www.wasap.my/601126366091

#projekRM1000seMinggu via Biz Online Modal RM47 gaya STG
#beU_agresifEM

Alhamdulillah...Setelah 21 tahun tidak bersua muka..akhirnya 3rd Syawal menemukan kami berdua... #itmmanjung #uitmsriiskandar #kakza

Alhamdulillah ramai dah mengakui keberkesanan produk suzyhoney ni. Betul dah cuba baru tau best ke best guna produk ni. Awak2 dah cuba belum? #produkviral #jamuviral #saleraya #suzyhoneyherbs #kakza #kakzajamu

Gambar #burger #foodillustration #yummy #culinary karya #KakZa pagi ini.
Laperrr.. Tahan sampe berbuka
#ramadhanke28

Laut mengajarkan kepadamu tentang Cinta-Nya yg tiada bertepi,
Laut mengajarkan kepadamu agar rasa syukur kepada Tuhan terus mengalun dalam setiap gerak dan nafas kehidupanmu.
Kejarlah mimpimu setinggi langit dan pabila jatuhpun, kau berada di antara bintang - bintang.
#KakZa

Morning #kakza

tomey tomey tomeyyyy 😄
moga urusan kita2 mendidik anak2 dipermudahkan 😊
#jaja #aisyah #azura #kakza(belakang) #puanramlah(bos) #diela #wanie #yana(paling depan) 💕

☕️Kopi Anggun PESONA JSD
ISTIMEWA NYA untuk membekalkan tenaga tambahan kepada :
✔Super-Wanita supaya tak cepat letih,
✔wajah tak nampak lesu,
✔badan jadi super cergas,
✔minda pantas berfikir,badan rasa ringan,
✔penghadaman menjadi lawas.
✔ Kopi Anggun Pesona ini juga membantu menurunkan berat badan yang berlebihan tanpa memudaratkan pengeluaran susu badan bagi ibu2 yang menyusukan bayi. 👉Rasa kopi ni ala2 latte.
Ada 10 sachet yang padat isinya.
Sedap di hidang/diminum panas😍

Tindakbalas lain ?
✔Seawal 3 hari pengambilan kopi herba secara berturut, boleh terasa kelainan pada fizikal 'aset' seperti berdenyut2 di kawasan2 sensitif payudara, punggung, dan miss v. ✔Tindakbalas ni disebabkan peredaran darah dan oksigen di dalam urat2 menjadi sangat lancar dan menganjalkan kulit payudara, punggung, dan di kawasan bahagian intim, sekaligus mencantikkan 'aset' kewanitaan.

Jom risik2
#kakza
Stokis jsd segamat : http://azzajsdsegamat.wasap.my

#kopianggunpesona
#jamususukdara
#teambarokahrich
#manismantappenuhrahsia

Izz hafizi.
Kecik2 dh x kasih syng ibu..😢😢😥
#alfatihah#kakza#

🤗Hai!!..'3 beradik bru keluar oven'♨#cookies almond #cookies coklat almond #cookies red velvet almond 😍Thanks pd adik Aishah repeat order dr OvenKakza
#Moga puashati adik Yus dari Merbok bru order kali 1
#KakZa jual..
#To order ✔0195245410

Jika lukisan ini adalah calon kaver bukumu, kira-kira mau kamu kasih judul apa?.. #KakZa #melukis 1 April 2018

MiniBoxCombo.Ada extra MiniBoxVombo Rm25.00 shj 16 pcs kek & brownies...4 pcs CongoBar-4 pcs fudge brownies-4 pcs SoftMarbleKek-4 pcs MarbleCheeseBrownies😊Bermina boleh WA/PM 0195245410..Halalkan kekurangan ya😊
#MiniBoxCombo
#OvenKakZa
#PadangSerai-SungaiPetani
#KakZa jual

Dua tiga hari ni Kak za tak sihat..sakit kepala..loya2..Satu badan sakit2 dan perut pun meragam sekali..Terus kak za teringtkan #LOSYENURUTWATERBASEDMMG terus kak za sapu..pd bahgian yg skit..alhmdullh lega sgla skit dgn izin Allah.. U all kalau ada yg tak sdp badan tu..boleh la simpan satu kat rumah untuk stanbay manala thukan satu masa kita memerlukannya.. Jika anda berminat boleh trus tekan link ini
www.wasap.my/60137107330

#Losyenurutwaterbasedmmg
#mmgthebest
#kakza

PROMOSI BULAN FEBRUARI!
PROMOSI BULAN FEBRUARI!
PROMOSI BULAN FEBRUARI!
Mari mari berita sensasi! *COMBO RM60*

1 AZN Body Cream + 1 AZN Puteri Lentik = RM60
2 AZN Body Cream = RM60

Normal price kalau beli
Azn body cream Rm45
Azn puteri lentik rm35 😨 Boleh JIMAT kalau beli harga combo

bukan tu je sis, kalau sis beli ikut harga combo tu, sis akan dapat nombor cabutan bertuah 😱 Boleh menang gelang emas 916 😍

Jom beli mana tahu ada rzeki menang emas 916.Nak oder bolh tekan link ini
www.wasap.my/60137107330

#sapusapusettle
#taklentikpunbolehlentik
#aznbodycream
#kakza

🌷NSG FOUNDATION🌷

Dengan apply nsg foundation,terus nampak effect glowing2 tau.😍 ✔Make up tahan lama & tak bercapuk
✔Tak melekit dan tak berminyak
✔Tekstur yg sangat ringan & lembut

Boleh apply setiap hari, tak perlu risau sebab liang² pori pun tak tersumbat.. Sangat mudah untuk cuci.. So nak solat pun mudah, kira wudhuk friendly lah..👍
.
.
Nsg Foundation nie sangat ringan dan soft serta mampu cover parut² dan jerawat tu.. Bila pakai memang nampk effect glowing2 tu😍
.
.
Berminat?? Tekan klik link wasap 👇👇
http://www.wasap.my/60137107330

#nsgfondation
#kakza

dialog sesama jiran😉😉 mak dara:Wow senah cantiknya kau skrg ni..produk apa yg kau pakai skrg ni..??? Senah:alah mak dara skRg kan mcm2 produk ada dipasaran..google je nk pkai apa..semua bolh kuar kat google tu..mak dara nak tau tak skrg ni..tgh famous tau..produk fondation ni ha..NSG FONDATION Ni la yg
nah pkai😃😃. Mak dara:yeke senah kalau gtu kau tolg la beli dekat aku stu.. senah:boleh sagtla mak dara..hehe.kita sama2 cantik ye dok😉😉 haa ada tak sape2 nk cntik..muka nk nmpk glowoing mcm si senah ni..jom cpt whtsap kak za..tekn je link ni..www.wasap.my/60137107330

#NSGFONDATION
#KAKZA

ada tak sape kat sini sllu sakit pinggg..lenguh2 kaki..senggugut..dan pelbagai lagi sakit luaran...boleh whtsap kak za...
teksn jer link ni www.wasap.my/60137107330
kakza akan cuba blas secept mungkin.. #losynurutwaterbasedmmg
#mmgthebest
#kakza

SIS CONFIRM TERKEJUT BILA DH GUNA PUTERI LENTIK NI ‼

mana tidaknya, sedar2 je dh loss ber kq kg 😱
padahal duduk umah je. mengemas, sapu sampah, hantar ank pergi sekolah, pergi supermarket.
exercise? mmg tkde sgt. 🙅🏻‍♀ cuma guna 2 kali je sehari (Pagi dan petang) 😘
Mmg ada RESULT punya. Itu belum campur diet + bersenam lg .🤩 ✅ besar jd kecik, sendat jd longgar, buncet jd kempis! ✅

KATAKAN TIDAK PADA LELEMAQ LELEMAQ TERSEMBUNYI

nk thu lebih pasal Puteri Lentik boleh pm hakak okay sis
jika berminat tekn je link ni www.wasap.my/60137107330

#SAPUSAPUSETTLE
#TAKLENTIKPUNLENTIK
#AZNBODYCREAM
#KAKZA

Pm wsp terus #kakza
www.wasap.my/66815402224

Most Popular Instagram Hashtags