[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kakyan

807 posts

TOP POSTS

Sy just nk bagitau.. Miss Zue comel๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ˜
Walau tegas..Tapi sporting..gonna miss you.. #texasfriends #misszue #kakyan

Safely landed from Kalibo Philippines #SisterOnboard #Kakyan #Poci #TerimakAsih #Salamat

Sis rindu nakp jalan2 lagi ๐Ÿ˜–๐Ÿ˜”
#kakyan #kakzue #imishuu๐Ÿ˜˜
Bila nk p jalan2 lagi, p.pangkor jum ๐Ÿ˜‹ hehehe ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’–

This is my lovely #Kakyan a.k.a Mommy . . ermmm miss her so much . . Good Nite gais
#TeamHitam
#Kurta #KiahPakaiKurta #Kiahsonen hahaha

Kebersamaan Dan Kekeluargaan dimulai dari kesederhanaan #kakYan

Lama tak update kat ig .. ๐Ÿ˜… #kakyan ada je .. nanti kak yan update lagi .. #meeracleserum_melaka cod

Sedap sgt cheesee berry2...
#kakyan tq

chocolate dari jepun๐Ÿ˜
#tqole2nya
#kakyan

MOST RECENT

Sy just nk bagitau.. Miss Zue comel๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ˜
Walau tegas..Tapi sporting..gonna miss you.. #texasfriends #misszue #kakyan

Keliatan gemuk di foto...#kakyan

Safely landed from Kalibo Philippines #SisterOnboard #Kakyan #Poci #TerimakAsih #Salamat

Lama tak update kat ig .. ๐Ÿ˜… #kakyan ada je .. nanti kak yan update lagi .. #meeracleserum_melaka cod

Sis rindu nakp jalan2 lagi ๐Ÿ˜–๐Ÿ˜”
#kakyan #kakzue #imishuu๐Ÿ˜˜
Bila nk p jalan2 lagi, p.pangkor jum ๐Ÿ˜‹ hehehe ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’–

Jare bley gmbr nga idola ambo nim..hahahaha
#ore #kuat #muaythai #KL
#with #kakyan

Krim WD ni kecik je. Kecik2 pun sebulan lebih jugak la tahan.
Manfaat yang diperoleh pulak memang tak masuk akal kalau nak dibandingkan dengan saiz botol WD yang chumel lotey ni kan kan๐Ÿ˜‚

Nak tahu tak manfaat yang si WD ni hadiahkan kalau KONSISTEN guna WD ni? ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ 1.Menaikkan seri wajah
2.Mencerahkan kulit(Glowing)
3.Menegang dan memantapkan tisu kendur
4.Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat
5.Masalah eyebag
6.Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata.
7.Mengurangkan kesan Parut
8.Megurangkan Blackhead
9.Mengurangkan kulit berminyak
10.Menjaga kelembapan kulit
11.Antipenuaan(awet muda)

Best tak?

Penggunaannya sangat mudah cuma sapuan di tiga point nadi 2 kali sehari jur.

Macam tak caya kan sapu2 kat nadi boleh dapat manfaat baik ni, bukan 1, bukan 2, tapi BANYAKKK manfaat bakal diperolehi.
Promosi diskaun Doploh Hengget masih menyengat berbisa2 sampai gegadis ni rembat bukan 1, bukan 2 tapi rembat 3 unit terusss.

Harga RM75/seunit.
Free postage.

Whatsapp 017-7359248

#KakYan #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimWD #WD #krimbioteknologinano #Jerawat #masalahmuka #masalahwanita #kulitlicin #kulitkusam #Jerawat #awetmuda #toksin #tonakulittaksekata #nakcantik

BILA TENGOK MUKA KAT CERMIN, INI SEMUA SALAH WD!

Apa sudah jadi kat customer ni? Dah kali ke berapa ratus agaknya ni tengok muka customer sebelum dan selepas. Eh, Macam tak percaya lah tapi memang orang yang sama. Yang gambar selepas tu bukan gambar throwback tau tapi gambar terkini๐Ÿ˜‚

Korang tengok percaya tak orang yang sama?

Yan sampai sekarang still tak boleh move on lagi ni tengok perubahan ketara sangat customer ni. Betul ke tenyeh2 je krim WD kat nadi boleh effect jadi macam tu sekali? Woww.

Tapi memang kena percaya sebab WD ni memang best untuk merawat masalah muka korang dari dalam, senang cerita dari akar umbi. Haa WD ni membuang toksin dalam badan. Dan membuang serta menukar sel2 kulit lama ke sel2 baru.

Beruntungnya customer ni uollss makin cantik.๐Ÿ˜
- Jerawat hilang
-Bekas jerawat pun hilang
-Kulit muka makin cerah
-Muka nampak Vshape
-Nampak lebih muda
-Kulit makin berseri tak nampak kusam

Kalau cenggini lah penangan si WD ni memang tak curang cari lain. Promosi salam kasih bertaut WD masih berlegar legar lagi tau. Tak salah serahkan diri, biar WD berkerja dalam badan tu. Masalah muka tu, nak simpan buat pekasam ke, sanggup lagi nak diejek dihina orang sekeliling?

Kalau tak sanggup ajomms lah torai WD sekarang. Harga kasih sayang nak bagi ni RM75 jur seunit.

Whatsapp 017-7359248

#KakYan #womendesiree #womendesireeessentialcream #WD #krimbioteknologinano #Jerawat #kulitlicin #kulitkusam #tonakulittaksekata #masalahmuka #masalahwanita #nakkahwin #mukaberminyak #promosijimatrm20

MANFAAT-MANFAAT KRIM WD

1.Menaikkan seri wajah
2.Mencerahkan kulit(Glowing)
3.Menegang dan memantapkan tisu kendur
4.Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat
5.Masalah eyebag
6.Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata.
7.Mengurangkan kesan Parut
8.Megurangkan Blackhead
9.Mengurangkan kulit berminyak
10.Menjaga kelembapan kulit
11.Antipenuaan(awet muda)

Harga Promosi RM75sm/RM80ss
(Harga Asal RM95sm/RM100ss)

Free postage, freegift

Whatsapp 017-7359248
#KakYan #womendesiree #womendesireeessentialcream #WD #krimbioteknologinano #krimWD #Jerawat #kulitkusam #masalahmuka #masalahwanita #tonakulittaksekata #toksin #nakcantik #mukaberminyak #nakkahwin

Most Popular Instagram Hashtags