#kakipanjat

MOST RECENT

Full episodes can be read at @zetmb25 ❤️❤️❤️ . Thank you for sharing Zet!

#Repost from @zetmb25 @TopRankRepost #TopRankRepost Braka to Manang
The walk between Braka and Manang is easy along the road. The only thing is we have to dodge the occasional vehicle coming towards us...err not only vehicle but yak jugak!! Byk okay 😂😂 jalan dia besar n Nepali Flat katanya... mmg sungguh flat jer but open space!! Panas lit lit but windy...best ni kalo dapat run hahaha..tapi lung x kuat at this point my oksigen level dah below 80% so i have to be extra careful jgn sampai AMS.. as usual sis akan pastikan sentiasa minum n refuel sekerap mungkin! Kali ni layan @marathonbaker25 BICEPS bar sbb jauh betul nak ke manang.. biceps bar ni is a protein bar half serving pun sangat filling n untuk cepat recovery jugak! Because next day onward dah start trails yg critical ... D day to submit very very soon from this point onward!

Sangat2x enjoy the scenery around us in the valley. Steep mountains on each side, snow capped peaks and nearby paddocks fill of dressed up yaks. This is certainly one of the more livelier destinations on the Annapurna Circuit and is fill of memorable sights. Walking through a welcome sign we know we have finally made it to Manang. The crowds here are abundant with a town fill of both tourists and locals alike. Walking through the village around us is huge hotels and guesthouses. Some even three stories high okay! Ehhhh ada free wi fi yeayyy!!! #marathonbaker #homemade #naturalingredients #rawfood #energybars #energyboosters #trailtraining #trail #hiking #adventure #jomfollowsaya #kakipanjat #kakigunung #hill #mountain #trails #trailrunner #fitnessjourney

#Repost @zetmb25 with @get_repost
・・・
Humde to Braga
Walking towards Braka we can see helipad on the trail. It is just a taste of what is to come and a warning of what is ahead. It lands some distance ahead in the town of Manang, our destination of today.

Back off the high route and connected up with the main road it is a lot easier on the legs. No more undulating ups and downs, now we just have potholes to avoid. It is obvious we are heading in the direction of civilization due to the numerous motorbikes which pass us.

It takes me quite a while to walk a short distance. A mixture of high altitude trekking with kepanasan does not make for a good combination I can feel my blood sugar decreasing and need something to help me up the final distance..nasib baik ada @marathonbaker25 Gummy ultra mmg penyelamat time ni! Biceps bar juga membantu..otai trail amir @qaiserharraz pun together gether layan biseps bar 😊💪🏻 Arriving in Braka the town agak sunyi mungkin sebab off season x ramai hikers. Only few of us ahead of others so kita stop kat kedai beli coke n layan!!!! Sambil sambil touch up sun block untuk minimise kan kegaringan sun burn! Trek to Braka ni mcm never ending! Terus dan terus!!!! Jarang jarang jumpa org kat sini! Tak jauh dah Manang from here tapi sbb panas dah rasa mcm lari ultra pulak sekali package heat training gitew!!! #marathonbaker #homemade #naturalingredients #rawfood #energybars #energyboosters #trailtraining #trail #hiking #adventure #jomfollowsaya #kakipanjat #kakigunung #hill #mountain #trails #trailrunner #fitnessjourney
#zetlifeadventure #annapurnacircuit

chillex 🤪
#kakipanjat

ri ni aSah kaKi 👣👣deKat2 je. ByK kaLi dtG cn x prNah g gua ni.
#kaKiPaNjat#gengPewaiJanjiSamPai#

11/9/2018 12.00pm Tinggal Kenangan
.
Ak sejenis yg at least sekali seumo hidup jejakkan kaki in one place bcoz 2nd experience x akan best mcm 1st time ko dtg but sini lain, if every year nak datang pon ak sanggup 😍 failing in love already
.
p/s: ko nmpk x bag tu jln sendri if ko tgk dr belakang 🤪 hahaha
.
#kakijalan #kakimakan #hudajourney #kakitravel #backpakers #camping #dekatje #malaysiatrulyasia #akumalaysiaku #sayangimalaysiaku #healthylifestyle #fantasticjourney #kakipanjat

10/9/2018 7.02am Good Morning 😍
.
#camping #backpakers #dekatje #kakijalan #hudajourney #kakipanjat

5/9/2018 5.30pm Kuala Terengganu
.
Genap 1 tahun kita jalan #terengganu lagi..last year bawa my mom holiday, this year ank sedara bawa, my mom nak I join sekali 😅 if not dia x nak pergi🤦‍♀️ the best part tuesday pg terengganu & kelantan then friday balik KL, saturday pg balik terengganu which is Perhentian Island 💸💸💸
.
Ayoooooyoyou
.
#kakitido #kakijalan #kakipanjat #hudajourney #travel #dekatje #makanangin

Ni lah kerja kami apabila kami bosan di wk tu ml
#kakipanjat

Hehehe Siapa lagi kalau bukan Wan Nurul Huda 🤪 jangan tanya kenapa..!!
.
#kakijalan #kakimakan #kakizumba #ituaku #kakipanjat #kakitido #aloneranger #healthylifestyle #akumalaysiaku #merdeka61 #kitapunya

SimPan meMory yg teRindah dcn. 1/9/18.😘👣💪❤
#kaKiPanjaT#semueSporting#
-geNgpeWaijaNjiSaMpai-

Most Popular Instagram Hashtags