[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kakilukiskening

336 posts

TOP POSTS

Rocking the brown color babe 😍
.
Alhamdulillah..another happy customer ❀
.
Thank you for the feedback dear
.
Tgk ni pki hibrow je taw..dah x susah2 nk lukis kening..cantik je selama 7-14 hari
.
Kita bawakan kepada anda product kening yang
.
βœ… semi-permanent(kekal sementara- 14hari)
βœ… halal
βœ… mesra wudhu
βœ… selamat
.
PERTAMA di Malaysia!! #YouAreBrowsome #agentpetalingjaya #agentshahalam #hibrowmy #muakl #muashahalam #keningcantiktanpalukis #kakilukiskening#organikproduk #mesrawudhuk #petalingjaya #shahalam #eyebrowonfleek #keningletops #subangjaya #kotadamansara #murah #bazarpaknil #dropshipwanted #stockiswanted #agenthibrowmalaysia #hibrowterbaik #hibrowshahalam #hibrowpetalingjaya #codpj #codshahalam #dnbeautyshop8

Assalamu alaikum semua!
HiBrows.my MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!
Kita bawakan kepada anda product kening yang βœ… semi-permanent(kekal sementara- 14hari)
βœ… halal βœ… mesra wudhu βœ… selamat
yang PERTAMA di Malaysia!! HiBrows.My adalah product bumiputra PERTAMA yang bakal dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!πŸ˜– Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows.my😱
Sebab hasil HiBrows.my akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍 Don't forget girls, you are awesome! #YouAreBrowsome πŸ’—
#KeningCantikTanpaSusah #keningcantiktanpalukis #YouAreBrowsome #agentpetalingjaya #agentshahalam #hibrowmy #muakl #muashahalam #keningcantiktanpalukis #kakilukiskening#organikproduk #mesrawudhuk #petalingjaya #shahalam #eyebrowonfleek #keningletops #subangjaya #kotadamansara #murah #bazarpaknil #dropshipwanted #stockiswanted #agenthibrowmalaysia #hibrowterbaik #hibrowshahalam #hibrowpetalingjaya #codpj #codshahalam #dnbeautyshop8

Good Morning & Assalamualaikum pretty!! .
#Hibrows😊.
HiBrows.My adalah product bumiputra PERTAMA yang bakal dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!πŸ˜–
.
WhatsApp: 019 988 6004
#YouAreBrowsome #agentpetalingjaya #agentshahalam #hibrowmy #muakl #muashahalam #keningcantiktanpalukis #kakilukiskening#organikproduk #mesrawudhuk #petalingjaya #shahalam #eyebrowonfleek #keningletops #subangjaya #kotadamansara #murah #bazarpaknil #dropshipwanted #stockiswanted #agenthibrowmalaysia #hibrowterbaik #hibrowshahalam #hibrowpetalingjaya #codpj #codshahalam #dnbeautyshop8

HiBrows.My adalah product bumiputra PERTAMA yang bakal dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!πŸ˜– Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows.my😱
Sebab hasil HiBrows.my akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍 Harga 1pcs: RM 22 SM (Exclude Pos) -PosRM8 RM 24 SS (Exclude Pos) -Pos RM12
*Free eyebrows brush

Set Combo: RM 50 (Free Pos to SM) -Brown&Grey
SS add RM7 for pos
*Free Eyebrows brush
Info tambahan:
Kandungan 10g Hi Brows boleh tahan sehingga 12bln selepas penutup dibuka dan untuk kegunaan bukan hanya 1x..2x.. tapi lebih dari 15-30x kali.. best dan jimat kan?
So, dah decide nak amik brown ke grey?😍
#YouAreBrowsome #agentpetalingjaya #agentshahalam #hibrowmy #muakl #muashahalam #keningcantiktanpalukis #kakilukiskening#organikproduk #mesrawudhuk #petalingjaya #shahalam #eyebrowonfleek #keningletops #subangjaya #kotadamansara #murah #bazarpaknil #dropshipwanted #stockiswanted #agenthibrowmalaysia #hibrowterbaik #hibrowshahalam #hibrowpetalingjaya #codpj #codshahalam #dnbeautyshop8

Rocking the brown color babe 😍
.
Alhamdulillah..another happy customer ❀
.
Thank you for the feedback dear
.
Tgk ni pki hibrow je taw..dah x susah2 nk lukis kening..cantik je selama 7-14 hari
.
Kita bawakan kepada anda product kening yang
.
βœ… semi-permanent(kekal sementara- 14hari)
βœ… halal
βœ… mesra wudhu
βœ… selamat
.
PERTAMA di Malaysia!! #YouAreBrowsome #agentpetalingjaya #agentshahalam #hibrowmy #muakl #muashahalam #keningcantiktanpalukis #kakilukiskening#organikproduk #mesrawudhuk #petalingjaya #shahalam #eyebrowonfleek #keningletops #subangjaya #kotadamansara #murah #bazarpaknil #dropshipwanted #stockiswanted #agenthibrowmalaysia #hibrowterbaik #hibrowshahalam #hibrowpetalingjaya #codpj #codshahalam #dnbeautyshop8

Another tutorial for you 😍
.
1. Lukis bingkai kening
2. Celup inai pakai brush kening/berus yg sesuai
3. Sapukan inai ikut bingkai yang dilukis
4. Biar selama 5 minit, lagi lama lagi hitam
5. Selepas itu, ambil kapas basah bersihkan sisa inai
.
And you are done! Kening cantik selama 7-14 hari bergantung kepada cara penjagaan anda 😊
.
.
Whatsapp : 0199886004

# #agentpetalingjaya #agentshahalam #hibrowmy #muakl #muashahalam #keningcantiktanpalukis #kakilukiskening#organikproduk #mesrawudhuk #petalingjaya #shahalam #eyebrowonfleek #keningletops #subangjaya #kotadamansara #murah #bazarpaknil #dropshipwanted #stockiswanted #agenthibrowmalaysia #hibrowterbaik #hibrowshahalam #hibrowpetalingjaya #codpj #codshahalam #dnbeautyshop8

Q&A for #Hibrows customers...❀️ Q:
Kenapa sy pakai tahan sehari je lepas tu pudar?
A:
Tdapat banyak faktor HibrowsMy cpt pudar:
πŸ’ Tidak membasuh muka sebelum pakai HibrowsMy. πŸ’ Kulit jenis Oily / berminyak
πŸ’ HibrowsMy dipakai secara nipis/light untuk kesan natural. Pakai tebal untuk kesan lebih gelap & HibrowsMy akan tahan lebih lama
πŸ’ Semasa apply HibrowMy tidak kena pada kulit / kena sedikit shj
πŸ’ Kerap basuh muka / basuh muka dgn pencuci muka
πŸ’ Suka tidur tutup muka dgn bantal πŸ˜…

#YouAreBrowsome #agentpetalingjaya #agentshahalam #hibrowmy #muakl #muashahalam #keningcantiktanpalukis #kakilukiskening#organikproduk #mesrawudhuk #petalingjaya #shahalam #eyebrowonfleek #keningletops #subangjaya #kotadamansara #murah #bazarpaknil #dropshipwanted #stockiswanted #agenthibrowmalaysia #hibrowterbaik #hibrowshahalam #hibrowpetalingjaya #codpj #codshahalam #dnbeautyshop8

MOST RECENT

KELEBIHAN / FUNGSI HI BROWS HENNA :
Semi-Permanent (Kekal sehingga 14 hari)
Mesra wuduk maksudnya eyebrows tint ni tidak menghalang air dari terkena kulit
Halal dan selamat
Dua warna pilihan: GREY dan BROWN
Warna stain yang membuatkan kening nampak natural dan tidak fake
Stain akan tahan paling lama 14 hari kalau jaga dengan baik.
Tak perlu nk lukis kening hari hari. Jimat masa dan tenaga. Membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening Whatsapp: http://www.wasap.my/60199886004
#YouAreBrowsome #agentpetalingjaya #agentshahalam #hibrowmy #muakl #muashahalam #keningcantiktanpalukis #kakilukiskening#organikproduk #mesrawudhuk #petalingjaya #shahalam #eyebrowonfleek #keningletops #subangjaya #kotadamansara #murah #bazarpaknil #dropshipwanted #stockiswanted #agenthibrowmalaysia #hibrowterbaik #hibrowshahalam #hibrowpetalingjaya #codpj #codshahalam

#Hibrows 😊.
HiBrows.My adalah product bumiputra PERTAMA yang bakal dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!πŸ˜–
.
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows.my😱
Sebab hasil HiBrows.my akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! .
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍 .
WHATSAPP:
http://www.wasap.my/60199886004
.
#YouAreBrowsome #agentpetalingjaya #agentshahalam #hibrowmy #muakl #muashahalam #keningcantiktanpalukis #kakilukiskening#organikproduk #mesrawudhuk #petalingjaya #shahalam #eyebrowonfleek #keningletops #subangjaya #kotadamansara #murah #bazarpaknil #dropshipwanted #stockiswanted #agenthibrowmalaysia #hibrowterbaik #hibrowshahalam #hibrowpetalingjaya #codpj #codshahalam #dnbeautyshop8

Selamat pagi ❀️ Another tutorial for you 😍
.
1. Lukis bingkai kening
2. Celup inai pakai brush kening/berus yg sesuai
3. Sapukan inai ikut bingkai yang dilukis
4. Biar selama 5 minit, lagi lama lagi hitam
5. Selepas itu, ambil kapas basah bersihkan sisa inai
.
And you are done! Kening cantik selama 7-14 hari bergantung kepada cara penjagaan anda 😊
.
.
Whatsapp : 0199886004

# #agentpetalingjaya #agentshahalam #hibrowmy #muakl #muashahalam #keningcantiktanpalukis #kakilukiskening#organikproduk #mesrawudhuk #petalingjaya #shahalam #eyebrowonfleek #keningletops #subangjaya #kotadamansara #murah #bazarpaknil #dropshipwanted #stockiswanted #agenthibrowmalaysia #hibrowterbaik #hibrowshahalam #hibrowpetalingjaya #codpj #codshahalam #dnbeautyshop8

Rocking the brown color babe 😍
.
Alhamdulillah..another happy customer ❀
.
Thank you for the feedback dear
.
Tgk ni pki hibrow je taw..dah x susah2 nk lukis kening..cantik je selama 7-14 hari
.
Kita bawakan kepada anda product kening yang
.
βœ… semi-permanent(kekal sementara- 14hari)
βœ… halal
βœ… mesra wudhu
βœ… selamat
.
PERTAMA di Malaysia!! Pm/Whatsapp: 0199886004
#YouAreBrowsome #agentpetalingjaya #agentshahalam #hibrowmy #muakl #muashahalam #keningcantiktanpalukis #kakilukiskening#organikproduk #mesrawudhuk #petalingjaya #shahalam #eyebrowonfleek #keningletops #subangjaya #kotadamansara #murah #bazarpaknil #dropshipwanted #stockiswanted #agenthibrowmalaysia #hibrowterbaik #hibrowshahalam #hibrowpetalingjaya #codpj #codshahalam #dnbeautyshop8

Rocking the brown color babe 😍
.
Alhamdulillah..another happy customer ❀
.
Thank you for the feedback dear
.
Tgk ni pki hibrow je taw..dah x susah2 nk lukis kening..cantik je selama 7-14 hari
.
Kita bawakan kepada anda product kening yang
.
βœ… semi-permanent(kekal sementara- 14hari)
βœ… halal
βœ… mesra wudhu
βœ… selamat
.
PERTAMA di Malaysia!!
#YouAreBrowsome #agentpetalingjaya #agentshahalam #hibrowmy #muakl #muashahalam #keningcantiktanpalukis #kakilukiskening#organikproduk #mesrawudhuk #petalingjaya #shahalam #eyebrowonfleek #keningletops #subangjaya #kotadamansara #murah #bazarpaknil #dropshipwanted #stockiswanted #agenthibrowmalaysia #hibrowterbaik #hibrowshahalam #hibrowpetalingjaya #codpj #codshahalam #dnbeautyshop8

Good Morning #hibrowslover ❀️..nak belanja tutorial seminit pakai hibrows... .
1. Lukis bingkai kening
2. Celup inai pakai brush kening/berus yg sesuai
3. Sapukan inai ikut bingkai yang dilukis
4. Biar selama 5 minit, lagi lama lagi hitam
5. Selepas itu, ambil kapas basah bersihkan sisa inai
.
And you are done! Kening cantik selama 7-14 hari bergantung kepada cara penjagaan anda 😊
.
.
Whatsapp : 0199886004

# #agentpetalingjaya #agentshahalam #hibrowmy #muakl #muashahalam #keningcantiktanpalukis #kakilukiskening#organikproduk #mesrawudhuk #petalingjaya #shahalam #eyebrowonfleek #keningletops #subangjaya #kotadamansara #murah #bazarpaknil #dropshipwanted #stockiswanted #agenthibrowmalaysia #hibrowterbaik #hibrowshahalam #hibrowpetalingjaya #codpj #codshahalam #dnbeautyshop8

Most Popular Instagram Hashtags