[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kakilukiskening

324 posts

TOP POSTS

HiBROWS !! HIBROWS !! HiBROWS!! (HENNA KENING PERTAMA DIMALAYSIA !!!) LUKIS KENING HARI NI, TAHAN SAMPAI MINGGU DEPAN
========================
.
Berita baik untuk mereka yang tak boleh keluar rumah tanpa kening yang cantik!

Memperkenalkan produk inai kening (brow henna) PERTAMA DI MALAYSIA yang
(+)semi-permanent (kekal sementara hingga 14 hari)
(+)halal, mesra wudu’ dan selamat
(+)dua warna pilihan: GREY dan BROWN
(+)warna stain yang membuatkan kening nampak natural dan tak fake
(+)membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening
.
“HiBrows” adalah product bumiputra PERTAMA yang di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening. Lepas ni, sis hanya perlu lukis kening seminggu atau DUA MINGGU SEKALI sahaja menggunakan “HiBrows”!
WHATSAPP:
http://www.wasap.my/60199886004
.
#YouAreBrowsome #agentpetalingjaya #agentshahalam #hibrowmy #muakl #muashahalam #keningcantiktanpalukis #kakilukiskening#organikproduk #mesrawudhuk #petalingjaya #shahalam #eyebrowonfleek #keningletops #subangjaya #kotadamansara #murah #bazarpaknil #dropshipwanted #stockiswanted #agenthibrowmalaysia #hibrowterbaik #hibrowshahalam #hibrowpetalingjaya #codpj #codshahalam #dnbeautyshop8

Selamat pagi ❤️ Another tutorial for you 😍
.
1. Lukis bingkai kening
2. Celup inai pakai brush kening/berus yg sesuai
3. Sapukan inai ikut bingkai yang dilukis
4. Biar selama 5 minit, lagi lama lagi hitam
5. Selepas itu, ambil kapas basah bersihkan sisa inai
.
And you are done! Kening cantik selama 7-14 hari bergantung kepada cara penjagaan anda 😊
.
.
Whatsapp : 0199886004

# #agentpetalingjaya #agentshahalam #hibrowmy #muakl #muashahalam #keningcantiktanpalukis #kakilukiskening#organikproduk #mesrawudhuk #petalingjaya #shahalam #eyebrowonfleek #keningletops #subangjaya #kotadamansara #murah #bazarpaknil #dropshipwanted #stockiswanted #agenthibrowmalaysia #hibrowterbaik #hibrowshahalam #hibrowpetalingjaya #codpj #codshahalam #dnbeautyshop8

HiBrows.My adalah product bumiputra PERTAMA yang bakal dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖 Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows.my😱
Sebab hasil HiBrows.my akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍 Harga 1pcs: RM 22 SM (Exclude Pos) -PosRM8 RM 24 SS (Exclude Pos) -Pos RM12
*Free eyebrows brush

Set Combo: RM 50 (Free Pos to SM) -Brown&Grey
SS add RM7 for pos
*Free Eyebrows brush
Info tambahan:
Kandungan 10g Hi Brows boleh tahan sehingga 12bln selepas penutup dibuka dan untuk kegunaan bukan hanya 1x..2x.. tapi lebih dari 15-30x kali.. best dan jimat kan?
So, dah decide nak amik brown ke grey?😍 #YouAreBrowsome #agentpetalingjaya #agentshahalam #hibrowmy #muakl #muashahalam #keningcantiktanpalukis #kakilukiskening#organikproduk #mesrawudhuk #petalingjaya #shahalam #eyebrowonfleek #keningletops #subangjaya #kotadamansara #murah #bazarpaknil #dropshipwanted #stockiswanted #agenthibrowmalaysia #hibrowterbaik #hibrowshahalam #hibrowpetalingjaya #codpj #codshahalam #dnbeautyshop8

Good morning dearies! It's #HiBrowsInformation time! .
Ramaaai yang confused bila nampak "Indigo Hair Dye" dalam ingredients list HiBrows kan? Mesti korang ingat Indigo Hair Dye ni tak sah bawa solat kan? Let me explain to you guys 💗
.
Indigo hair dye - It is made from the Leaves of Indigo Plant. Sama mcm henna, diperbuat dari POKOK. so korang tak perlu risau ya, ia TAKKAN menghalang air ke bulu/kulit! .

Our HiBrows is totally safe and pure to use! EXCEPT for those who has allergies for these ingredients, hence why we advise you to do a patch test before applying on your eyebrows 👍🏻 .
.
Swipe Left➡️
.
Whatsapp: 0199886004
#YouAreBrowsome#YouAreBrowsome #agentpetalingjaya #agentshahalam #hibrowmy #muakl #muashahalam #keningcantiktanpalukis #kakilukiskening#organikproduk #mesrawudhuk #petalingjaya #shahalam #eyebrowonfleek #keningletops #subangjaya #kotadamansara #murah #bazarpaknil #dropshipwanted #stockiswanted #agenthibrowmalaysia #hibrowterbaik #hibrowshahalam #hibrowpetalingjaya #codpj #codshahalam #dnbeautyshop8

Hallo pretty !!! Another tutorial for you 😍
.
1. Lukis bingkai kening
2. Celup inai pakai brush kening/berus yg sesuai
3. Sapukan inai ikut bingkai yang dilukis
4. Biar selama 5 minit, lagi lama lagi hitam
5. Selepas itu, ambil kapas basah bersihkan sisa inai
.
And you are done! Kening cantik selama 7-14 hari bergantung kepada cara penjagaan anda 😊
.
.
Whatsapp : 0199886004

# #agentpetalingjaya #agentshahalam #hibrowmy #muakl #muashahalam #keningcantiktanpalukis #kakilukiskening#organikproduk #mesrawudhuk #petalingjaya #shahalam #eyebrowonfleek #keningletops #subangjaya #kotadamansara #murah #bazarpaknil #dropshipwanted #stockiswanted #agenthibrowmalaysia #hibrowterbaik #hibrowshahalam #hibrowpetalingjaya #codpj #codshahalam #dnbeautyshop8

Haa.... combination of grey and brown...cantik x?? Cantik kan... cepat dapatkan sementara masih ada stock ni... berapa hari je lagi nak raya dah... so xpayah la ber jam2 makeup depan cermin pagi2 raya.. jimat masa uolls... Harga 1pcs: RM 22 SM (Exclude Pos) -PosRM8 RM 24 SS (Exclude Pos) -Pos RM12
*Free eyebrows brush

Set Combo: RM 50 (Free Pos to SM) -Brown&Grey
SS add RM7 for pos
*Free Eyebrows brush
Info tambahan:
Kandungan 10g Hi Brows boleh tahan sehingga 12bln selepas penutup dibuka dan untuk kegunaan bukan hanya 1x..2x.. tapi lebih dari 15-30x kali.. best dan jimat kan?
So, dah decide nak amik brown ke grey?😍 #YouAreBrowsome #agentpetalingjaya #agentshahalam #hibrowmy #muakl #muashahalam #keningcantiktanpalukis #kakilukiskening#organikproduk #mesrawudhuk #petalingjaya #shahalam #eyebrowonfleek #keningletops #subangjaya #kotadamansara #murah #bazarpaknil #dropshipwanted #stockiswanted #agenthibrowmalaysia #hibrowterbaik #hibrowshahalam #hibrowpetalingjaya #codpj #codshahalam #dnbeautyshop8

Good Morning & Assalamualaikum pretty!! .
#Hibrows😊.
HiBrows.My adalah product bumiputra PERTAMA yang bakal dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖
.
WhatsApp: 019 988 6004
#YouAreBrowsome #agentpetalingjaya #agentshahalam #hibrowmy #muakl #muashahalam #keningcantiktanpalukis #kakilukiskening#organikproduk #mesrawudhuk #petalingjaya #shahalam #eyebrowonfleek #keningletops #subangjaya #kotadamansara #murah #bazarpaknil #dropshipwanted #stockiswanted #agenthibrowmalaysia #hibrowterbaik #hibrowshahalam #hibrowpetalingjaya #codpj #codshahalam #dnbeautyshop8

HiBrows.My adalah product bumiputra PERTAMA yang bakal dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖 Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows.my😱
Sebab hasil HiBrows.my akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!
Best kan!😍 Harga 1pcs: RM 22 SM (Exclude Pos) -PosRM8 RM 24 SS (Exclude Pos) -Pos RM12
*Free eyebrows brush

Set Combo: RM 50 (Free Pos to SM) -Brown&Grey
SS add RM7 for pos
*Free Eyebrows brush
Info tambahan:
Kandungan 10g Hi Brows boleh tahan sehingga 12bln selepas penutup dibuka dan untuk kegunaan bukan hanya 1x..2x.. tapi lebih dari 15-30x kali.. best dan jimat kan?
So, dah decide nak amik brown ke grey?😍
#YouAreBrowsome #agentpetalingjaya #agentshahalam #hibrowmy #muakl #muashahalam #keningcantiktanpalukis #kakilukiskening#organikproduk #mesrawudhuk #petalingjaya #shahalam #eyebrowonfleek #keningletops #subangjaya #kotadamansara #murah #bazarpaknil #dropshipwanted #stockiswanted #agenthibrowmalaysia #hibrowterbaik #hibrowshahalam #hibrowpetalingjaya #codpj #codshahalam #dnbeautyshop8

MOST RECENT

KELEBIHAN / FUNGSI HI BROWS HENNA :
Semi-Permanent (Kekal sehingga 14 hari)
Mesra wuduk maksudnya eyebrows tint ni tidak menghalang air dari terkena kulit
Halal dan selamat
Dua warna pilihan: GREY dan BROWN
Warna stain yang membuatkan kening nampak natural dan tidak fake
Stain akan tahan paling lama 14 hari kalau jaga dengan baik.
Tak perlu nk lukis kening hari hari. Jimat masa dan tenaga. Membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening Whatsapp: http://www.wasap.my/60199886004
#YouAreBrowsome #agentpetalingjaya #agentshahalam #hibrowmy #muakl #muashahalam #keningcantiktanpalukis #kakilukiskening#organikproduk #mesrawudhuk #petalingjaya #shahalam #eyebrowonfleek #keningletops #subangjaya #kotadamansara #murah #bazarpaknil #dropshipwanted #stockiswanted #agenthibrowmalaysia #hibrowterbaik #hibrowshahalam #hibrowpetalingjaya #codpj #codshahalam

HiBROWS !! HIBROWS !! HiBROWS!! (HENNA KENING PERTAMA DIMALAYSIA !!!) LUKIS KENING HARI NI, TAHAN SAMPAI MINGGU DEPAN
========================
.
Berita baik untuk mereka yang tak boleh keluar rumah tanpa kening yang cantik!

Memperkenalkan produk inai kening (brow henna) PERTAMA DI MALAYSIA yang
(+)semi-permanent (kekal sementara hingga 14 hari)
(+)halal, mesra wudu’ dan selamat
(+)dua warna pilihan: GREY dan BROWN
(+)warna stain yang membuatkan kening nampak natural dan tak fake
(+)membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening
.
“HiBrows” adalah product bumiputra PERTAMA yang di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening. Lepas ni, sis hanya perlu lukis kening seminggu atau DUA MINGGU SEKALI sahaja menggunakan “HiBrows”!
WHATSAPP:
http://www.wasap.my/60199886004
.
#YouAreBrowsome #agentpetalingjaya #agentshahalam #hibrowmy #muakl #muashahalam #keningcantiktanpalukis #kakilukiskening#organikproduk #mesrawudhuk #petalingjaya #shahalam #eyebrowonfleek #keningletops #subangjaya #kotadamansara #murah #bazarpaknil #dropshipwanted #stockiswanted #agenthibrowmalaysia #hibrowterbaik #hibrowshahalam #hibrowpetalingjaya #codpj #codshahalam #dnbeautyshop8

Most Popular Instagram Hashtags