#kakileper

942 posts

TOP POSTS

"jiwa dua roda masih berbunga2 di dalam hati"
#rider #kakileper #kakipepah #caferacer #cb400

Cuti dua hri x merasa dah nk kena kerja πŸ˜– bulan depan kita kanjo lain πŸ“

#kami❌pressπŸ˜‚ #alone #sejukleklok #kakileper

"perkara yang lepas membuatkan kita lebih matang." selamat malam pecinta dua roda sekalian..😊
#rxzstilltheboss #kakicorner #kakileper #track

cer teka mane satu abg,name satu adik hehehehe dimane ada corner disitu diorg ada hahahaaha#kakileper#sapeZ

Asah tayar done ..next week kite layan dekat batang kali ..selamat menonton.. epic fight Honda rs vs 135lc cornering challenge..‼️yang ade sakit jantung jngn tengok hahaha. #kapcailover#kapcaisado#kapcai#kingmoped#kapcaimalaya#kapcaiidola#kakileper#kakicorner#cornerking#matmoto#matmotor#hondars150r#135lc#135lcunited#135lcgombak#135lcsempoiridecrew#spec54#kamixramai#ngamxngam#onxon#budaknakal#pelesitrayaumalaysia#yamaha135lc#135lcgpedition

Setle ride kanjo cameron hari ni.tp syg.x ckop turun lagi.πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š.nak mintak tukor tayar lew toπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ
#KANJORANJO RACING TEAM
#PELESITBIKERZ
#KAKILEPER

Lintang pukang semalam....lentang tutup,kita ke janda baik..jumpa awex naik rr set ijau indon,terbaikk payong kt petronas gnting sempah..klau jumpa lgi,boleh lepak minom sekali😊...ahahahha,naik superbike boleh la duduk depan...naik nie telan asap orang jeπŸ˜‚...tapi xkisah pon depan belakang,yang pasti dapat join.. #melankoli #janjimelankoli #cintabuatsendiri #kakileper

MOST RECENT

Asah tayar done ..next week kite layan dekat batang kali ..selamat menonton.. epic fight Honda rs vs 135lc cornering challenge..‼️yang ade sakit jantung jngn tengok hahaha. #kapcailover#kapcaisado#kapcai#kingmoped#kapcaimalaya#kapcaiidola#kakileper#kakicorner#cornerking#matmoto#matmotor#hondars150r#135lc#135lcunited#135lcgombak#135lcsempoiridecrew#spec54#kamixramai#ngamxngam#onxon#budaknakal#pelesitrayaumalaysia#yamaha135lc#135lcgpedition

cer teka mane satu abg,name satu adik hehehehe dimane ada corner disitu diorg ada hahahaaha#kakileper#sapeZ

Hati2 geng‼️
Kalau rase tak confident atau pun tak tahu selok belok, lebih elok kita santai2 je. Takut kita jadi punca orang lain yang menanggung deritaπŸ‘ŒπŸ»πŸ˜˜
#kualaklawanginternationalcircuit #kakicorner #cornerking #kakileper

Setelah dua bulan berehat harini kita kasi training blik
#kakileper
#y15
#125z
#jlnlamapahang
#genting

Rami gang2 dua roda isi time hujung minggu degan pelbagi aktivit antarnya layan corner. Jadi ini cerita hari ni
2 kecundang. Apa2 pn semoga oner selamat hendaknya. Biasa lah main moto x jatuh 2 bukan main moto namanya. #kakicorner #kakileper #kakicornerofficial
#cemeronhighland #y15 #y15zr #rs150r

Bila kau tak sabar esok ade convoi be likeπŸ‘†πŸ»πŸ˜‚
#kualaklawanginternationalcircuit #kakicorner #cornerking #kakileper

Ahad lepas punya cita.. hahaha layan corner kapcai sorang2 jumpa abg2 SBK yg sportingπŸ˜ƒ kami layan sama2πŸ˜πŸ‘ memang syok.. @kakicorner_official @corner_king @team_y15zr_malaya @team_y15_malaya @y15zrrs15hubby2 @motogp @familiaridergroup @sbk_malaysia #kakileper #kakicorner #kakicornerofficial #sbk #KKIC #kualaklawanginternationalcircuit

Most Popular Instagram Hashtags