[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kakikipasartis

8665 posts

TOP POSTS

i hope tis episode will never end..
Hilman love towards Intan surely till Jannah.. πŸ€—
.
and my love support towards u @alvinchong123 will never end.. seluas langit ciptaan ALLAH.. sedalam lautan..setinggi gunung ganang.. nothing can express my thoughts each time seeing u in action as #Hilmanku #Damienku .. πŸ˜—
Semoga terus sukses yah! .
And for all those laughter..
cry out loud.. tersengih2 depan tv.. tumbok bantal segala... how i felt each time nak repost vid promo.. pictures..waiting ig live.. igstory.. macam org gilaaa.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.

All those feelings.. thank you team #AwakSukaSayaTak πŸ’ͺπŸ»πŸ‘πŸ‘tak tau bila boleh rasa lagi... 😒😒😒😒😭😭😭😭
.
.
#itsaWRAP 😒😒😒😒
#AwakSukaSayaTak2 please?
.
.
@alvinchong123
@emma_maembongofficial
@astrogempak
@globalstationsb
@aliaramly
.
#hilmanyong
#intanzulaikha
#hilmanXintan
#melurjelita
#dramaadaptasi
#karyaseni
#yasin
#amanaziz
#sulitamanaziz
#sindromsulit
#sulit
#KKAxASST
#BeeArmy
#KakiKipasArtis
.
.

from @alvinchong123 -
Mlm pertama #HilmanIntan happens on mlm terakhir for #awaksukasayatak ❀️

Jeritan Intan.. sampai pecah telinga Damien ke? Hahahaha 🀣🀣🀣
Pokok pangkal kesimpulan.. kelam kabut sir nak explain tu.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Yasin, Lily & Fara ni plan apa culik anak teruna orang ni.. jangan main2 sebab Sir Damien ni ada kungfu-aikido-judo-taekwando tau.. silap2 silat pun keluar nnt.. sekali hempuk.. boleh senak perut tu.. .
.
#EpisodAkhir 😒😒😒
#MingguAkhir
#AwakSukaSayaTak

Gandingan hebat
@alvinchong123
@emma_maembongofficial
@sabhisaddi
@rebeccanuralislamahmad
@mustapha_kamal
@susanmanen
@rafyaakob
@theninasmith
@eleena.sui
@uqashasenrose2
@kaelofficial
@amanazizofficial
@fiezajolie
@syakirahnurizzati
.
Adaptasi dari karya
@melurjelitaofficial
.
Team Produksi
@globalstationsb
@rajaahmad
@eez77
.
#awaksukasayatak
#hilmanyong
#intanzulaikha
#hilmanXintan
#melurjelita
#dramaadaptasi
#karyaseni
#yasin
#amanaziz
#sulitamanaziz
#sindromsulit
#sulit
#KKAxASST
#BeeArmy
#KakiKipasArtis
.
.
#AwakSukaSayaTak2
#AwakSukaSayaTak2
#AwakSukaSayaTak2
#AwakSukaSayaTak2
#AwakSukaSayaTak2
#AwakSukaSayaTak2
#AwakSukaSayaTak2
#AwakSukaSayaTak2
#AwakSukaSayaTak2
#AwakSukaSayaTak2
.
.
.

from @alvinchong123 -
Elehhhh dia yg nk culik kita pastu nk tuduh kita buat apa2 kt dia lak. Jerit kuat sgt sampai rs telinga nk pecah, dia pulak over terbeliak mata cm ayam kena cekik leher πŸ™„πŸ™„πŸ™„ Intan si drama queen #awaksukasayatak

Ohmaiii.... so sweet #Hilmanku #Alvinku πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜πŸ˜˜
.
#pottsteruja
#pottsmeroyandah
#pottsmemintasgt
#jangankecampotts
#kenapa3xsebabAFDAL
#EpisodAkhir 😒😒😒😒
#AwakSukaSayaTak
.
.

@alvinchong123
@emma_maembongofficial
@astrogempak
@globalstationsb
@aliaramly
.
#AwakSukaSayaTak2
#hilmanyong
#intanzulaikha
#hilmanXintan
#melurjelita
#dramaadaptasi
#karyaseni
#yasin
#amanaziz
#sulitamanaziz
#sindromsulit
#sulit
#KKAxASST
#BeeArmy
#KakiKipasArtis
.
.

from @emma_maembongofficial - Ok sy xpandai nk buat ayat panjang2 mcm @alvinchong123 but sy cuba k mula2 sy nk say thank you. Pihak Astro Raqim, Kak Pah, Kak Liza, Fammy, Pihak Global Kak Alia, Novelist Kak Melur for her masterpiece. Tuan pengarah Abg Raja, team production #ASST and the the rest of the casts. πŸ‘ˆπŸ» ayat ni sy copy je πŸ€£πŸ˜… so to @alvinchong123 ingat lagi mula2 kita nk shoot drama ni nervous sgt takut org tak suka kita. But alhamdullilah kita berjaya buat yg terbaik. And u paling nervous sekali. But seriously i takkan dpt hero yg caring mcm u lagi 😒 bila i ckp i demam mesti u kasi i ubat, bila i mengadu muka naik pimple u beli kan i face mask , bila i ckp sakit tulang belakang pon ada je ubat u beli. U la my docter kecantikan πŸ˜…πŸ€£Senang ckp u really take a good care of me sepanjang shooting. Thank you hilmanku / @alvinchong123 hope to work with you again. And thank you semua yg support #awaksukasayatak ! So tgok episode akhir mlm ini ye pukul 10malam di astro ria dan ria hd #emmamaembong #emavengers @emma_maembongofficial

Girlfriend aku dari neraka the series akn dtg! Admin nk tgk lydia yg bimbo dgn boyfriend dia ni. πŸ˜‚ Eh eh tpi pki baju kahwin tu dah kahwin ke? Ha nntkan u olls .
.
#girlfriendakudarineraka
#kakikipasartis
#BeeArmy .
.
Credit igs @sharifah_sakinah πŸ‘ΈπŸ»

#Hilmanku #Damienku
#Alvinku
#EpisodAkhir
#AwakSukaSayaTak
.
#awaksukasayatak
#hilmanyong
#intanzulaikha
#hilmanXintan
#melurjelita
#dramaadaptasi
#karyaseni
#yasin
#amanaziz
#sulitamanaziz
#sindromsulit
#sulit
#KKAxASST
#BeeArmy
#KakiKipasArtis
.

#AwakSukaSayaTak2
#AwakSukaSayaTak2
#AwakSukaSayaTak2
#AwakSukaSayaTak2
#AwakSukaSayaTak2
#AwakSukaSayaTak2
#AwakSukaSayaTak2
#AwakSukaSayaTak2
#AwakSukaSayaTak2
#AwakSukaSayaTak2
.
.
from @alvinchong123 - Dear #AwakSukaSayaTak , you are my favourite hello and my hardest goodbye. Sblm ambik job ni mmg Alvin berfikir panjang and risau sbb takut masyarakat tk dpt terima Alvin mainkan watak Hilman. I’m glad most of you love it. Thank you everyone for this wonderful journey! Terima kasih kepada semua yg suka #ASST, yg adore #HilmanIntan . Byk pihak yg saya nk say thank you. Pihak Astro Raqim, Kak Pah, Kak Liza, Fammy, Pihak Global Kak Alia, Novelist Kak Melur for her masterpiece. Tuan pengarah Abg Raja, team production #ASST and the the rest of the casts. And to be honest saya bersyukur sgt dpt berganding ngan pelakon friendly, humble, baik hati, perangai giler yg cm @emma_maembongofficial .Sesiapa yg buat dia sedih patut kena disumbat kasut. Haha I just wanna say thank you to Emma sbb byk mengajar dan membantu saya kt set. Last but not least, a big fat THANK YOU to all the peminat of this drama. I hope ASST will always stay somewhere at the corner of your heart. Tk perlu ingat selalu tp klau kadang2 teringat akan senyum sengih2 kejap. Rasa rindu from time to time. Nampak apek kt tepi jalan akan teringat Hilman ataupun Damien. Hehe. I will definitely miss you guys....A LOT .. This is my first baby and I hope I will have more to come. Klau nk ada ASST tele raya or season 2, korg kena request byk2 kt @AstroGempak hehe. Tonight is the episode Finale. Let’s make it a phenomena on #Instagram , #Facebook and #Twitter for everyone! SAYA SUKA SANGAT KAT KORG SEMUAAAA... ❀️

Wah bestnya @yayazahir dpt selfie dgn thor tu. 😘 Lucky girl. Hehe.
p/s : Bila tyngan interview Hlive dgn thor tu yaya? πŸ˜†
.
.
#kakikipasartis
#thorragnarok
#BeeArmy .
.
@Regrann from @yayazahir - Oh hey guysssss nothing much just chilling with Thor on a sunday πŸ˜πŸ˜πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ˜πŸ™πŸ»πŸ˜ #thorragnarok #thor #nofilterneeded dia siap terpegang tangan i masa selfie ni ok nanti tengok Thor Ragnarok Hlive Special for our interview!!

πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™ #Hilmanku #Damienku
#Alvinku
.

from @kakikipasartis - .
#EpisodAkhir 😒😒😒😒
#AwakSukaSayaTak

#AwakSukaSayaTak2
#hilmanyong
#intanzulaikha
#hilmanXintan
#melurjelita
#dramaadaptasi
#karyaseni
#yasin
#amanaziz
#sulitamanaziz
#sindromsulit
#sulit
#KKAxASST
#BeeArmy
#KakiKipasArtis
.
.
from @alvinchong123 - Dear #AwakSukaSayaTak , you are my favourite hello and my hardest goodbye. Sblm ambik job ni mmg Alvin berfikir panjang and risau sbb takut masyarakat tk dpt terima Alvin mainkan watak Hilman. I’m glad most of you love it. Thank you everyone for this wonderful journey! Terima kasih kepada semua yg suka #ASST, yg adore #HilmanIntan . Byk pihak yg saya nk say thank you. Pihak Astro Raqim, Kak Pah, Kak Liza, Fammy, Pihak Global Kak Alia, Novelist Kak Melur for her masterpiece. Tuan pengarah Abg Raja, team production #ASST and the the rest of the casts. And to be honest saya bersyukur sgt dpt berganding ngan pelakon friendly, humble, baik hati, perangai giler yg cm @emma_maembongofficial .Sesiapa yg buat dia sedih patut kena disumbat kasut. Haha I just wanna say thank you to Emma sbb byk mengajar dan membantu saya kt set. Last but not least, a big fat THANK YOU to all the peminat of this drama. I hope ASST will always stay somewhere at the corner of your heart. Tk perlu ingat selalu tp klau kadang2 teringat akan senyum sengih2 kejap. Rasa rindu from time to time. Nampak apek kt tepi jalan akan teringat Hilman ataupun Damien. Hehe. I will definitely miss you guys....A LOT .. This is my first baby and I hope I will have more to come. Klau nk ada ASST tele raya or season 2, korg kena request byk2 kt @AstroGempak hehe. Tonight is the episode Finale. Let’s make it a phenomena on #Instagram , #Facebook and #Twitter for everyone! SAYA SUKA SANGAT KAT KORG SEMUAAAA... ❀️

Gaya dia.. 😎
Rambut dia...πŸ™Žβ€β™‚οΈ
Dressup tuck-in..πŸ™†β€β™‚οΈ
sah.. Sah.. SAH!!!
.
HILMAN IN ACTION! .
.
#EpisodAkhir 😒😒😒😒
#AwakSukaSayaTak
#AwakSukaSayaTak2
#KKAxASST
#BeeArmy
#KakiKipasArtis
.
credit πŸ“½ #fammythawkhairi πŸ€—

MOST RECENT

i hope tis episode will never end..
Hilman love towards Intan surely till Jannah.. πŸ€—
.
and my love support towards u @alvinchong123 will never end.. seluas langit ciptaan ALLAH.. sedalam lautan..setinggi gunung ganang.. nothing can express my thoughts each time seeing u in action as #Hilmanku #Damienku .. πŸ˜—
Semoga terus sukses yah! .
And for all those laughter..
cry out loud.. tersengih2 depan tv.. tumbok bantal segala... how i felt each time nak repost vid promo.. pictures..waiting ig live.. igstory.. macam org gilaaa.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.

All those feelings.. thank you team #AwakSukaSayaTak πŸ’ͺπŸ»πŸ‘πŸ‘tak tau bila boleh rasa lagi... 😒😒😒😒😭😭😭😭
.
.
#itsaWRAP 😒😒😒😒
#AwakSukaSayaTak2 please?
.
.
@alvinchong123
@emma_maembongofficial
@astrogempak
@globalstationsb
@aliaramly
.
#hilmanyong
#intanzulaikha
#hilmanXintan
#melurjelita
#dramaadaptasi
#karyaseni
#yasin
#amanaziz
#sulitamanaziz
#sindromsulit
#sulit
#KKAxASST
#BeeArmy
#KakiKipasArtis
.
.

from @alvinchong123 -
Mlm pertama #HilmanIntan happens on mlm terakhir for #awaksukasayatak ❀️

i hope tis episode will never end..
Hilman love towards Intan surely till Jannah.. πŸ€—
.
and my love support towards u @alvinchong123 will never end.. seluas langit ciptaan ALLAH.. sedalam lautan..setinggi gunung ganang.. nothing can express my thoughts each time seeing u in action as #Hilmanku #Damienku .. πŸ˜—
Semoga terus sukses yah! .
And for all those laughter..
cry out loud.. tersengih2 depan tv.. tumbok bantal segala... how i felt each time nak repost vid promo.. pictures..waiting ig live.. igstory.. macam org gilaaa.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.

All those feelings.. thank you team #AwakSukaSayaTak πŸ’ͺπŸ»πŸ‘πŸ‘tak tau bila boleh rasa lagi... 😒😒😒😒😭😭😭😭
.
.
#itsaWRAP 😒😒😒😒
#AwakSukaSayaTak2 please?
.
.
@alvinchong123
@emma_maembongofficial
@astrogempak
@globalstationsb
@aliaramly
.
#hilmanyong
#intanzulaikha
#hilmanXintan
#melurjelita
#dramaadaptasi
#karyaseni
#yasin
#amanaziz
#sulitamanaziz
#sindromsulit
#sulit
#KKAxASST
#BeeArmy
#KakiKipasArtis
.
.

from @alvinchong123 -
Mlm pertama #HilmanIntan happens on mlm terakhir for #awaksukasayatak ❀️

i hope tis episode will never end..
Hilman love towards Intan surely till Jannah.. πŸ€—
.
and my love support towards u @alvinchong123 will never end.. seluas langit ciptaan ALLAH.. sedalam lautan..setinggi gunung ganang.. nothing can express my thoughts each time seeing u in action as #Hilmanku #Damienku .. πŸ˜—
Semoga terus sukses yah! .
And for all those laughter..
cry out loud.. tersengih2 depan tv.. tumbok bantal segala... how i felt each time nak repost vid promo.. pictures..waiting ig live.. igstory.. macam org gilaaa.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.

All those feelings.. thank you team #AwakSukaSayaTak πŸ’ͺπŸ»πŸ‘πŸ‘tak tau bila boleh rasa lagi... 😒😒😒😒😭😭😭😭
.
.
#itsaWRAP 😒😒😒😒
#AwakSukaSayaTak2 please?
.
.
@alvinchong123
@emma_maembongofficial
@astrogempak
@globalstationsb
@aliaramly
.
#hilmanyong
#intanzulaikha
#hilmanXintan
#melurjelita
#dramaadaptasi
#karyaseni
#yasin
#amanaziz
#sulitamanaziz
#sindromsulit
#sulit
#KKAxASST
#BeeArmy
#KakiKipasArtis
.
.

from @alvinchong123 -
Mlm pertama #HilmanIntan happens on mlm terakhir for #awaksukasayatak ❀️

Don't start.. tak boleh move on ni 😒😒😒😒😒😒😒
.
.
#Hilmanku
#Damienku
#Alvinku

#EpisodAkhir 😒😒😒😒
#AwakSukaSayaTak
.
.

@alvinchong123
@emma_maembongofficial
@astrogempak
@globalstationsb
@aliaramly
.
#AwakSukaSayaTak2
#hilmanyong
#intanzulaikha
#hilmanXintan
#melurjelita
#dramaadaptasi
#karyaseni
#yasin
#amanaziz
#sulitamanaziz
#sindromsulit
#sulit
#KKAxASST
#BeeArmy
#KakiKipasArtis
.
.

from @alvinchong123 -
Intan: Betul ke mlm ni mlm terakhir?
Hilman: Ye syg, lepas ni dh tadakk #HilmanIntan dh.. Intan: whaaaattttt?!!! Tk aciii ahh
Hilman: ok syg, jgn jerit dh ~ nnt semua org jd pekak. Diam2 tgk episode finale sama2 k? I’m sure everyone will miss #AwakSukaSayaTak
Tag kawan2 yg suka #ASST kt comment ❀️

Don't start.. tak boleh move on ni 😒😒😒😒😒😒😒
.
.
#Hilmanku
#Damienku
#Alvinku

#EpisodAkhir 😒😒😒😒
#AwakSukaSayaTak
.
.

@alvinchong123
@emma_maembongofficial
@astrogempak
@globalstationsb
@aliaramly
.
#AwakSukaSayaTak2
#hilmanyong
#intanzulaikha
#hilmanXintan
#melurjelita
#dramaadaptasi
#karyaseni
#yasin
#amanaziz
#sulitamanaziz
#sindromsulit
#sulit
#KKAxASST
#BeeArmy
#KakiKipasArtis
.
.

from @alvinchong123 -
Intan: Betul ke mlm ni mlm terakhir?
Hilman: Ye syg, lepas ni dh tadakk #HilmanIntan dh.. Intan: whaaaattttt?!!! Tk aciii ahh
Hilman: ok syg, jgn jerit dh ~ nnt semua org jd pekak. Diam2 tgk episode finale sama2 k? I’m sure everyone will miss #AwakSukaSayaTak
Tag kawan2 yg suka #ASST kt comment ❀️

Don't start.. tak boleh move on ni 😒😒😒😒😒😒😒
.
.
#Hilmanku
#Damienku
#Alvinku

#EpisodAkhir 😒😒😒😒
#AwakSukaSayaTak
.
.

@alvinchong123
@emma_maembongofficial
@astrogempak
@globalstationsb
@aliaramly
.
#AwakSukaSayaTak2
#hilmanyong
#intanzulaikha
#hilmanXintan
#melurjelita
#dramaadaptasi
#karyaseni
#yasin
#amanaziz
#sulitamanaziz
#sindromsulit
#sulit
#KKAxASST
#BeeArmy
#KakiKipasArtis
.
.

from @alvinchong123 -
Intan: Betul ke mlm ni mlm terakhir?
Hilman: Ye syg, lepas ni dh tadakk #HilmanIntan dh.. Intan: whaaaattttt?!!! Tk aciii ahh
Hilman: ok syg, jgn jerit dh ~ nnt semua org jd pekak. Diam2 tgk episode finale sama2 k? I’m sure everyone will miss #AwakSukaSayaTak
Tag kawan2 yg suka #ASST kt comment ❀️

Ohmaiii.... so sweet #Hilmanku #Alvinku πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜πŸ˜˜
.
#pottsteruja
#pottsmeroyandah
#pottsmemintasgt
#jangankecampotts
#kenapa3xsebabAFDAL
#EpisodAkhir 😒😒😒😒
#AwakSukaSayaTak
.
.

@alvinchong123
@emma_maembongofficial
@astrogempak
@globalstationsb
@aliaramly
.
#AwakSukaSayaTak2
#hilmanyong
#intanzulaikha
#hilmanXintan
#melurjelita
#dramaadaptasi
#karyaseni
#yasin
#amanaziz
#sulitamanaziz
#sindromsulit
#sulit
#KKAxASST
#BeeArmy
#KakiKipasArtis
.
.

from @emma_maembongofficial - Ok sy xpandai nk buat ayat panjang2 mcm @alvinchong123 but sy cuba k mula2 sy nk say thank you. Pihak Astro Raqim, Kak Pah, Kak Liza, Fammy, Pihak Global Kak Alia, Novelist Kak Melur for her masterpiece. Tuan pengarah Abg Raja, team production #ASST and the the rest of the casts. πŸ‘ˆπŸ» ayat ni sy copy je πŸ€£πŸ˜… so to @alvinchong123 ingat lagi mula2 kita nk shoot drama ni nervous sgt takut org tak suka kita. But alhamdullilah kita berjaya buat yg terbaik. And u paling nervous sekali. But seriously i takkan dpt hero yg caring mcm u lagi 😒 bila i ckp i demam mesti u kasi i ubat, bila i mengadu muka naik pimple u beli kan i face mask , bila i ckp sakit tulang belakang pon ada je ubat u beli. U la my docter kecantikan πŸ˜…πŸ€£Senang ckp u really take a good care of me sepanjang shooting. Thank you hilmanku / @alvinchong123 hope to work with you again. And thank you semua yg support #awaksukasayatak ! So tgok episode akhir mlm ini ye pukul 10malam di astro ria dan ria hd #emmamaembong #emavengers @emma_maembongofficial

Ohmaiii.... so sweet #Hilmanku #Alvinku πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜πŸ˜˜
.
#pottsteruja
#pottsmeroyandah
#pottsmemintasgt
#jangankecampotts
#kenapa3xsebabAFDAL
#EpisodAkhir 😒😒😒😒
#AwakSukaSayaTak
.
.

@alvinchong123
@emma_maembongofficial
@astrogempak
@globalstationsb
@aliaramly
.
#AwakSukaSayaTak2
#hilmanyong
#intanzulaikha
#hilmanXintan
#melurjelita
#dramaadaptasi
#karyaseni
#yasin
#amanaziz
#sulitamanaziz
#sindromsulit
#sulit
#KKAxASST
#BeeArmy
#KakiKipasArtis
.
.

from @emma_maembongofficial - Ok sy xpandai nk buat ayat panjang2 mcm @alvinchong123 but sy cuba k mula2 sy nk say thank you. Pihak Astro Raqim, Kak Pah, Kak Liza, Fammy, Pihak Global Kak Alia, Novelist Kak Melur for her masterpiece. Tuan pengarah Abg Raja, team production #ASST and the the rest of the casts. πŸ‘ˆπŸ» ayat ni sy copy je πŸ€£πŸ˜… so to @alvinchong123 ingat lagi mula2 kita nk shoot drama ni nervous sgt takut org tak suka kita. But alhamdullilah kita berjaya buat yg terbaik. And u paling nervous sekali. But seriously i takkan dpt hero yg caring mcm u lagi 😒 bila i ckp i demam mesti u kasi i ubat, bila i mengadu muka naik pimple u beli kan i face mask , bila i ckp sakit tulang belakang pon ada je ubat u beli. U la my docter kecantikan πŸ˜…πŸ€£Senang ckp u really take a good care of me sepanjang shooting. Thank you hilmanku / @alvinchong123 hope to work with you again. And thank you semua yg support #awaksukasayatak ! So tgok episode akhir mlm ini ye pukul 10malam di astro ria dan ria hd #emmamaembong #emavengers @emma_maembongofficial

#Hilmanku kerut dahi tu.. nampak sgt risau... nak ikut g Hong Kong!! Kita gi disneyland.. the peak.. madame tussauds.. stars of fame.. ladies market..macau blh naik gondola... JOM!!! #Intan dah g hari tu dgn #DudaPujaanDara dia... πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
#pottsteruja
#pottsmeroyandah
#pottsmemintasgt
#jangankecampotts
#kenapa3xsebabAFDAL
.

#EpisodAkhir 😒😒😒😒
#AwakSukaSayaTak
.
.

@alvinchong123
@emma_maembongofficial
@astrogempak
@globalstationsb
@aliaramly
.
#AwakSukaSayaTak2
#hilmanyong
#intanzulaikha
#hilmanXintan
#melurjelita
#dramaadaptasi
#karyaseni
#yasin
#amanaziz
#sulitamanaziz
#sindromsulit
#sulit
#KKAxASST
#BeeArmy
#KakiKipasArtis
.
.

from @alvinchong123 - Itu tk suka, ini tk suka. Susah nk teka apa my princess nak.. Nasib baik comel 😚 #awaksukasayatak

#Hilmanku kerut dahi tu.. nampak sgt risau... nak ikut g Hong Kong!! Kita gi disneyland.. the peak.. madame tussauds.. stars of fame.. ladies market..macau blh naik gondola... JOM!!! #Intan dah g hari tu dgn #DudaPujaanDara dia... πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
#pottsteruja
#pottsmeroyandah
#pottsmemintasgt
#jangankecampotts
#kenapa3xsebabAFDAL
.

#EpisodAkhir 😒😒😒😒
#AwakSukaSayaTak
.
.

@alvinchong123
@emma_maembongofficial
@astrogempak
@globalstationsb
@aliaramly
.
#AwakSukaSayaTak2
#hilmanyong
#intanzulaikha
#hilmanXintan
#melurjelita
#dramaadaptasi
#karyaseni
#yasin
#amanaziz
#sulitamanaziz
#sindromsulit
#sulit
#KKAxASST
#BeeArmy
#KakiKipasArtis
.
.

from @alvinchong123 - Itu tk suka, ini tk suka. Susah nk teka apa my princess nak.. Nasib baik comel 😚 #awaksukasayatak

#Hilmanku kerut dahi tu.. nampak sgt risau... nak ikut g Hong Kong!! Kita gi disneyland.. the peak.. madame tussauds.. stars of fame.. ladies market..macau blh naik gondola... JOM!!! #Intan dah g hari tu dgn #DudaPujaanDara dia... πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
#pottsteruja
#pottsmeroyandah
#pottsmemintasgt
#jangankecampotts
#kenapa3xsebabAFDAL
.

#EpisodAkhir 😒😒😒😒
#AwakSukaSayaTak
.
.

@alvinchong123
@emma_maembongofficial
@astrogempak
@globalstationsb
@aliaramly
.
#AwakSukaSayaTak2
#hilmanyong
#intanzulaikha
#hilmanXintan
#melurjelita
#dramaadaptasi
#karyaseni
#yasin
#amanaziz
#sulitamanaziz
#sindromsulit
#sulit
#KKAxASST
#BeeArmy
#KakiKipasArtis
.
.

from @alvinchong123 - Itu tk suka, ini tk suka. Susah nk teka apa my princess nak.. Nasib baik comel 😚 #awaksukasayatak

Most Popular Instagram Hashtags