[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kakikipasartis

6941 posts

TOP POSTS

πŸ˜“πŸ˜“ susah mmg susaah nk bawak lagu @sitinordiana ni tau πŸ˜‚ tgklah mcmane @wanyhasrita bawak lagu ni .. fuuh! Admin pernah try bawak .. adoiyai .. tegang2 urat tekak oit hahaha ..
.
#KakiKipasArtis
#BeeArmy .
@Regrann from @syeeda.rasyed - ssh gak nk bawak lagu @sitinordiana ni #terusmencintai @wanyhasrita bawak pon abis goyang tangan ngn muke kerot2 huhuhu πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ tp best n sedap πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ“ΉπŸ˜Š klu aku bawak lagu ni jgnkn ank tekak air mate drh kuo skli hahaha pepun percubaan y baik @wanyhasrita tahniah brni mcuba 😬😬 .. @sitinordiana mmg power la suara tggi gile ❀️❀️❀️ #sitinordiana #wanyhasrita #terusmencintai - #regrann

#Repost @kakikipasartis: Cerita tadi jumpa @fattahaminz kat Altelia Amani Shah Alam. So kpd sesiapa yg belum ada baju raya boleh la serbu Atelia Amani skrg sbb tgh sale kaw2 punya. Nak kasi licin abis sblm raya . πŸ˜† .
.
#alteliaamani
#kkaxfattahamin
#KakiKipasArtis
#BeeArmy

Ape khabar la pengihcess titew kat seberang tu kan.. dah bgn sahur ke belum.. sape tukang buat hotchoc dier. Hurmm.. abam ian takley titow laaa πŸ™
.
#tb
Tayangan Eksklusif
#HeroSeorangCinderella
by @astrogempak
.
πŸ“Έ @iqstudio.my
& @kakikipasartis
.
@fattahaminz
@missfazura
cc πŸ˜—
@thefa_team
@fazbulouswarriors
.
#FattZura
#TheFaTeamXFazbulouswarriors
#HSCmendoniaaaaa
#HeroSeorangCinderella
#QuillCityMall
#GSC
#KKAxHSC
#BeeArmy
#KakiKipasArtis
#iqstudio
#iqstudiomy
#iqstudiomalaysia

MOST RECENT

Selamat Hari Raya Aidilfitri @fattahaminz ! Salam kosong kosong . πŸ˜† Tahun ni fattah #teamrayaperak . Hihi. Korg #teamraya mana plak ? πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
.
p/s: Admin team raya KL, team raya kampung pun ada. Hihi. Selamat Hari Raya korgggg. 😘😘😘 .
#selamatharirayaaidilfitri
#salamlebaran2017
#teamrayaKL
#teamrayakampung
#kakikipasartis
#BeeArmy

Esok beraya ke Taman Maluri,
Pakai cantik macam Mak Datin,
Selamat Hari Raya Aidilfitri,
Maaf Zahir dan Batin. .
.
Salam Aidilfitri 1438H
.
Ikhlas dari kami,
#GengKKA
#KakiKipasArtis
#BeeArmy

from @kakikipasartis - Esok beraya ke Taman Maluri,
Pakai cantik macam Mak Datin,
Selamat Hari Raya Aidilfitri,
Maaf Zahir dan Batin. .
.
Salam Aidilfitri 1438H
.
Ikhlas dari kami,
#GengKKA
#KakiKipasArtis
#BeeArmy

Esok beraya ke Taman Maluri,
Pakai cantik macam Mak Datin,
Selamat Hari Raya Aidilfitri,
Maaf Zahir dan Batin. .
.
Salam Aidilfitri 1438H
.
Ikhlas dari kami,
#GengKKA
#KakiKipasArtis
#BeeArmy

Alolo kami pun suka la dgn couple #PuJam ni . Pujaan hati kami . Lots of love. ❀️ .
.
#heroseorangcinderella
#HSCmendoniaaaaa
#kakikipasartis
#BeeArmy .
#Repost @bambam_studios
・・・
5 Days to finale HERO SEORANG CINDERELLA.

Kita recap scene #PuJam k πŸ™ˆ. Alaaa cikBam suka PuJam. Manje je sebut. Gonna miss both of them. How love can change Puteri.
MINGGU AKHIR

#CikBamBelanja
#HeroSeorangCinderella
#10malam setiap #Isnin-Khamis
#24Episode
#TengkuIanUzzam
#NuraMedina
#AstroRia104
#AstroRiaHD123
#Megadrama
@fattahaminz
@missfazura
@fikryibrahim
@uqashasenrose2
@azhar_amir @aedyxashraf @zizieizette @iswanismail88 @jasmine_suraya @michaelang38
@hadithomar @thefa_team @fazbulouswarriors

#throwbaekdrama #5daystofinaleheroseorangcinderella

Kami sume rindu #ejazwarda . Siapa yg busy nak beraya tu siap2 rekod #surihatimrpilotraya k.
#kakikipasartis
#BeeArmy .
.
#Repost @bambam_studios
・・・
Missing #EjazWarda a lot. Antara yg cikBam tak sabar nk tgk. Siapa nak mai rumah beraya silalah ya. CikBam Tunggu tapi sama2 layan Shmpr lah ye. Pandai2 lah tambah air dan bukak balang kueh sendiri. πŸ™ˆπŸΌ SURI HATI MR PILOT RAYA

1 Syawal
9 MALAM
#astroriahd123 #AstroRia104
#TelemovieRayaAstro
#surihatimrpilotraya

#cikBamRayareview 🐼❀ @fattahaminz
@neelofa

@thefa_team
@neelofateamfc

Fuhhh. Lagu fav. Mmg susah. Kak nana selamber je weyy 😁😁😁
.
.
.
.

@Regrann from @kakikipasartis - πŸ˜“πŸ˜“ susah mmg susaah nk bawak lagu @sitinordiana ni tau πŸ˜‚ tgklah mcmane @wanyhasrita bawak lagu ni .. fuuh! Admin pernah try bawak .. adoiyai .. tegang2 urat tekak oit hahaha ..
.
#KakiKipasArtis
#BeeArmy .
@Regrann from @syeeda.rasyed - ssh gak nk bawak lagu @sitinordiana ni #terusmencintai @wanyhasrita bawak pon abis goyang tangan ngn muke kerot2 huhuhu πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ tp best n sedap πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ“ΉπŸ˜Š klu aku bawak lagu ni jgnkn ank tekak air mate drh kuo skli hahaha pepun percubaan y baik @wanyhasrita tahniah brni mcuba 😬😬 .. @sitinordiana mmg power la suara tggi gile ❀️❀️❀️ #sitinordiana #wanyhasrita #terusmencintai - #regrann - #regrann

Dah nak rayaaa .
#KakiKipasArtis
#BeeArmy
#KKAsupportsFattahAmin .
@Regrann from @itsallaboutfa_ - Yeayyyyy... Jangan lupe guys malam ni 'Dah Nak Raya! - Fattah Amin' 11.32 p.m. at Astro Ria 104 & Astro Ria HD 123
#FattahAmin
#Fattahrians
#Fattastic
#TengkuIanUzzam
#Fazura
#NuraMedina
#Fattzura
#TeamFattahAmin
#TeamPikatLineFattah
#HeroSeorangCinderella
@fattahaminz - #regrann

😍😍 #Throwback event di @quillcitymallkl .
#KakiKipasArtis
#BeeArmy
#KKAxHSC
#HeroSeorangCinderella .
@Regrann from @quillcitymallkl - Presenting to you the video of Quill City Mall KL's Raya Kasih & Cinta Corporate Social Responsibility initiative with Fattah Amin and Nur Fazura - Official on 11 June 2017. Enjoy watching!
#QuillCityMallKL #KualaLumpur #KasihdanCinta #raya #HeroSeorangCinderella #fattahamin #fattzura #QuillLoveLocks #corporatesocialresponsibility - #regrann

Tak cukup tgn kanan .. tgn kiri pun bg pelempang! πŸ‘‹πŸ‘‹πŸ‘‹πŸ‘‹
.
#KakiKipasArtis
#BeeArmy
#KKAxHSC
#Fattzura
#HeroSeorangCinderella .
@Regrann from @ohcindalala - "Korang ni eh anak dgn mak mmg samaa prangai!"
"Ee ko ni kan ha *pang sedas*
ko dah hina aku, aku blh sabar,
aku tak blh terima kalau ko hina
anak2 aku *pang dua das*" 🀣🀣
"Ini aku bagi balik eh"
Mohon pn ayana bagi berdas2 lagi. She deserved it! Padan muka cik mawar berduri πŸ˜™πŸ˜™
.
Seronoknya tgk cik mawar kena tampaq. Ikutkan hati kaka pon nak join sekali. Gerammm! Bravo @lisdawati15 and @zizieizette πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» lovelovelove it! πŸ’— #heroseorangcinderella - #regrann

πŸ˜“πŸ˜“ susah mmg susaah nk bawak lagu @sitinordiana ni tau πŸ˜‚ tgklah mcmane @wanyhasrita bawak lagu ni .. fuuh! Admin pernah try bawak .. adoiyai .. tegang2 urat tekak oit hahaha ..
.
#KakiKipasArtis
#BeeArmy .
@Regrann from @syeeda.rasyed - ssh gak nk bawak lagu @sitinordiana ni #terusmencintai @wanyhasrita bawak pon abis goyang tangan ngn muke kerot2 huhuhu πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ tp best n sedap πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ“ΉπŸ˜Š klu aku bawak lagu ni jgnkn ank tekak air mate drh kuo skli hahaha pepun percubaan y baik @wanyhasrita tahniah brni mcuba 😬😬 .. @sitinordiana mmg power la suara tggi gile ❀️❀️❀️ #sitinordiana #wanyhasrita #terusmencintai - #regrann

Kami nak shoot jadi Cinderella bole tk abam photographer. Ada castle, gaun putih sume la. Hahaha meminta sgt kan. Gurau2 ya abam photographer @iqstudio.my . πŸ˜‚ Btw sesiapa nak gmbr yg cun meletops bole la haa amik dgn @iqstudio.my ni. Sure gmbr korg yg 1st class la. Eh tk pcaya ke? Tak caya pegi usha ig @iqstudio.my skrg. Haa cun ke idok. hehe. ☺️ Selamat Hari Raya Aidilfitri , Maaf jika selama kita bekerjasama ni ada slh dan silap ye. πŸ€— Hati2 pulang ke kampung halaman tu. .
.
#iqstudio
#kakikipasartis
#BeeArmy .

#Repost @iqstudio.my
・・・
2 slot lagi untuk esok
yang tinggal :) Lepas tu abam balik kampung

Nak shoot jdi #HeroSeorangCinderella Pun boleh πŸ™ˆ

Studio raya photoshoot.
Pm untuk details. Nak call terus pun boleh :) #raya2017 #photoshootraya #studioraya #hululangat #hululangatstudio #iqstudio #iqstudiomy #iqstudiomalaysia #gambarraya #gambarstudioraya #pakejgambar #raya2017

❀❀❀❀❀❀
#MencintaimuMrPhotographer
#3rdJuly2017
#10pmAstroRia
.
@Regrann from @kakikipasartis - Mohon lps ni abam photographer amik kan gmbr kami admin #kakikipasartis sbb kami pun nak berangan jadi model jgk ni. Hihi. 😍😍😍 Lps ni kita usha abam jemy eh.
#mencintaimumrphotographer
#jemyaira
#slotmegadrama
#kakikipasartis
#BeeArmy .
.
#Repost @emma_mariam
・・・
MENCINTAIMU MR.PHOTOGRAPHER. *10 Hari lagi*

3.july.17
10 malam
isnin-khamis
Astro ria dan Ria HD

#MencintaimuMrPhotographer
#JemyAira
#EmmaMariam
#PenerbitanFajarPakeer
#astro
#megadrama
#SyafiqKyle
#hannahdelisha - #regrann

Mohon lps ni abam photographer amik kan gmbr kami admin #kakikipasartis sbb kami pun nak berangan jadi model jgk ni. Hihi. 😍😍😍 Lps ni kita usha abam jemy eh.
#mencintaimumrphotographer
#jemyaira
#slotmegadrama
#kakikipasartis
#BeeArmy .
.
#Repost @emma_mariam
・・・
MENCINTAIMU MR.PHOTOGRAPHER. *10 Hari lagi*

3.july.17
10 malam
isnin-khamis
Astro ria dan Ria HD

#MencintaimuMrPhotographer
#JemyAira
#EmmaMariam
#PenerbitanFajarPakeer
#astro
#megadrama
#SyafiqKyle
#hannahdelisha

Hahaha mmg pelik @embunreal .. benda yg helok2 pun da jadi bahan sindiran .. 😴😴 apatah lg benda yg x helok .. kot2 la kan #Colgate pun nk amik @fattahaminz jd duta mcm @missfazura 😍😍😍 sbb mmg helok susunan gigi beliau hahaha .. aduh2
.
#KakiKipasArtis
#BeeArmy
#KKAxHSC
#kkasupportsfattahamin .
@Regrann from @embunreal - Hurmm..kulit putih pun ada yang mengata..bibir dia pinkish pun ada yang mengutuk. Tak nampak itu lah..tak nampak ini lah. Pelik dengan perangai manusia sekarang ni..yang tak suka tengok benda yang helok. Bersedia lah wahai @fattahaminz..tak mustahil gigi putih bersih tersusun cantik awak ni pun akan dikecam jugak nanti..hahahaπŸ˜‚. -

#Repost @far8byalteliaamani: Meet and Greet of @far8byalteliaamani by @fattahaminz & @altelia_amani by @sarahhildebrand
Atelia Amani, Shah Alam | 22 Jun 2017
.
#liveupdate powered by
Official FA @fattahaminz
MSGREEN ART GALLERY @_msg.co
.
#fattahamin #qalifmoden #cakapyangbaikbaik #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #alteliaamani #sarahhildebrand #far8byalteliaamani #ladiesphotographer #eventphotographer msgreenartgallery - #regrann

Handsome kan Hero kami 😘😘😘😍😍 #FattahAmin #TheFATeam
#Fattahrians #TeamProFattah
#TeamPikatLineFattah🌹🌸🌹🌸 .
Credit γŠ™ @iqstudio.my - Ape khabar la pengihcess titew kat seberang tu kan.. dah bgn sahur ke belum.. sape tukang buat hotchoc dier. Hurmm.. abam ian takley titow laaa πŸ™
.
#tb
Tayangan Eksklusif
#HeroSeorangCinderella
by @astrogempak
.
πŸ“Έ @iqstudio.my
& @kakikipasartis
.
@fattahaminz
@missfazura
cc πŸ˜—
@thefa_team
@fazbulouswarriors
.
#FattZura
#TheFaTeamXFazbulouswarriors
#HSCmendoniaaaaa
#HeroSeorangCinderella
#QuillCityMall
#GSC
#KKAxHSC
#BeeArmy
#KakiKipasArtis
#iqstudio
#iqstudiomy
#iqstudiomalaysia -

Most Popular Instagram Hashtags