[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kakigame

2450 posts

TOP POSTS

serang...... #coc
#war
#kakigame

Malam jumaat kanπŸ˜‚ meh la jemput tgk video ni. Mane tau boleh jadi mimpi masa tidur😴. .
.
P/s: sape yg ngantok mase study boleh lah main game ni. Hilang ngantok tu. Tp kalau ngantok jugak tidur je lps main game ni. Sbb game ni boleh masok dlm mimpi korang. Serious talkπŸ˜‚πŸ˜†πŸ˜Ž #kakigame #roadtofinalexam

stay tuned uolss 😍😍 Terima kasih sangattt! Untuk mereka yang AWESOME comment like share tag semua kat Kongsi Cherita hari ni!

So seperti biasa esok sabtu, min akan tunaikan request geng2 yang mintak tema "Haiwan Pelik" πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Esok min share semua cherita haiwan yang pelik pelik taw! Seluruh dunia plak tu!

Malam ni min tak tiddoqqqq nak pi mengembara ke seluruh dunia cari info untuk esok! hahaha πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Jangan lupa date esok! hehehe 😘😘 nitezzzzzzzz #kongsicherita #kakitravel #haiwan #kakigame

bpisah untuk 2minggu πŸ˜… #kakigame #mybabybump #bffπŸ‘­ #suamipemilikhati

Clearance stock for 3D VR Box, harga dijamin murah. Berminat blh pm/wassap laju2

#wassap0162027874
#vrboxmurah
#kakigame
#kakimovie

With bradah!! Berbuka sambil terima jemputan walimah
Tahniah boy&pasangan

#resistance #brada #sahabat #kakigame

MOST RECENT

Throwback raya pertama kot 😴 raya rumah kawan2.
#fakiuuna #pernipu
#badut #kepalalancau
#ingatpermainan #murah2je
#kakigame

serang...... #coc
#war
#kakigame

Kalau dya mok main game
Mna2x pun dya bleh main hahah
D tmpat kahwin dduk bgtu blehhh
#kakigame
#mna2xsandar

Hari raya pun gigih main game. Patut la takde org nak!πŸ˜“
#raya2017
#1syawal
#kakigame

Selamat Hari Jadi Bro πŸŽ‰πŸŽ‚πŸŽ‰ semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki . Terima Kasih kerana banyak mengajar saya ketika saya salah dan banyak menolong saya ketika saya susah . Berubah sikit perangai ok boss . Selamat Hari Jadi πŸŽ‰πŸŽ‰ #hatimaujaga #jngnkecamok #membergoyang #tadehalla #kakigame #takutperang

Tak jadi tengok wayang. #Kakigame #rm4

Fidget spinner EXCLUSIVE BESI punya.

Besi tapi ringan je!😎 Boleh spin lama. Warna pon menarik!
Harga kasih sayang:
RM27/pc.
Tapi kalau beli 3, kami kasi FREE POSTAGE!😘 -
Whatsapp kami untuk dapatkan fidget exclusive ini pada harga kasi sayang sekarangβ€Ό

01114239282 !!
01114239282 !!
01114239282 !! #FidgetSpinnerMalaysia #FidgetSpinner #fidgetspinnermurah #malaysia #metalspinner #metalspinnermurah #metalspinnermalaysia #kakigame

βœŠπŸΌπŸ’¨

Most Popular Instagram Hashtags