#kakibengkak

2745 posts

TOP POSTS

Kerjaannya tiap hari ya cuma bawa tripod doang πŸ™‡ #tb #kakibengkak #kepanasan #lelah
πŸ“· : @raffaeldrew

66kg(dulu) - 57kg (sekarang) masih pengen kurus lagi... 😰😰😰 #trhowbacklook #todayslook
#kakibengkak #emaklahiran #masihpengenkuruslagi

Saya janji saya tak hisap gam.

Kemenangan yg tertunda πŸ˜‚ tak apa yg penting sudah berusaha dan bekerja keras #nyumbang3gol #kakibengkak #pemulihan2minggu.

🐒

Get well soon... 😒 tabahkan hati... πŸ˜” kuatkan semangat... Thanks semua yang ambil berat pasal reena... Thanks yang datang tengok... πŸ˜ƒ #kakibengkak #susahnakjalan #redo #sakit #4.5.2017

MOST RECENT

Therapeutic. Reminded me of treehaus days. #kakibengkak #isittaitaiyet #agedfingers #oldsoul #ihateyoukids #bikinapahayo

Ibu yang hamil mempunyai cabaran-cabaran yang membuatkan mereka rasa cepat letih.

Kaki kejang, kaki bengkak, morning sickness, hb rendah adalah sebahagian daripada masalah yang kerap dihadapi oleh ibu hamil. πŸ˜–

Shaklee memperkenalkan Set Hamil Shaklee untuk membantu ibu hamil mendapatkan nutrisi secukupnya untuk diri sendiri dan baby.

Vitalea akan membantu mengatasi masalah HB Low.

ESP akan membekalkan tenaga seharian kepada ibu dan menjadi protein building block untuk darah dan baby.

Ostematrix akan membantu mengurangkan masalah sembelit, kekurangan calcium dan kaki kejang.

B-Complex akan membantu mengurangkan rasa stress ibu hamil.

Omega Guard akan membantu perkembangan mata, otak dan saraf baby. Omega Guard Shaklee adalah minyak ikan terbaik kerana melalui proses penyulingan 3 berperingkat untuk mengasingkan logam berat dari ikan. Omega Guard juga kurang rasa hanyir.

Vitamin C pula akan menjadi immune booster. Menguatkan sistem keimunan ibu hamil. Vitamin C juga menjadi bahan untuk pertumbuhan kolagen dalam kulit.

Ibu yang ingin mengamalkan suplemen terbaik semasa hamil, boleh wasap saya pada nombor dibawah. 😊

Saya akan berikan konsultasi ekslusif pada clients saya.

SID Sah Shaklee
Linda Kamal
013-4141176

#sethamil #setmengandung #sethamilshaklee #setmengandungshaklee #hamil #mengandung #suplemenshaklee #hbrendah #hblow #kakikejang #kakibengkak #penang #shakleepenang #shakleekl #shakleemalaysia #terlajaklaris #bazaarpaknil

BAHAYA PESAKIT KENCING MANIS JIKA BERLAKU PERKARA YANG TIDAK DIINGINI
.
Alkisah Makcik k.maz ni.
Orang kata aral tidak berbau
Terjatuh termos atas kaki
Subhanallah. Meraung sakit tok sah ceritalah
Sakitnya bukan kepalang
.
AnakΒ² semua panik
Takut sampai melarat kaki mak
Dek kerana penyakit lain yang ditanggung
Akak cuma pesan suh lumurΒ² SC
Manalah tahu asbab dengan izin Allah boleh baik
.
Ya Allah
Syukur sangat lepas 2 minggu
Kaki makcik bertambah baik
Dapat call makcik nak 2 tiub lagi SC
Tak nak putus stok katanya
.
Allah maha besar
Syukur dapat sebarkan manfaat SC
.
#jemaahlove #bukanuntukkurusje
#batukselesemabolehsapu #syukurselalu
#losyenkurussejuk #secretcorrea
#terapiinstagram #tijmkb
#sapusapukurus #ajimaura
#nakkurus #secretcorreakelantan
#kencingmanis #gout #airpanas
#kakibengkak #losyenserbaguna
#scteammaniza #bukanjanjitapipasti

Ini betis atau pentungan?ΒΏ?? 😧πŸ˜₯😭😣 #kakibengkak #gendut #sedih #capek #pentungankasti #33weekspregnant

Mommy Relief memang di formulakan untuk merawat masalah #sakitpinggang #crampkaki #lenguhkaki #sakitbelakang #kakibengkak #sembabkaki #utckuantan

Juga selamat digunakan oleh Ibu Hamil. Sebab tu la dinamakan Mommy Relief.

Untuk tempahan terus whatsapp 0175003239 Wahee 😚

MAK MENGADU SAKIT "Dah bawa ke Hospital, dan tak ada masalah Gout, tapi, kaki my Mom bengkak. Sakit. So saya terfikir try produk #SUTRA. Dan my Mom kata dapat hilangkan sakit. Habis nanti saya #repeatorder ya sis"
.
.
Alhamdulillah
.
.
Rasanya kena standby stok #goutawaymassageoil balik kampung nanti. Manatau ada sedara mara sakit kaki. Bengkak. Yalah macam-macam juadah ada raya haji nanti #rayasetahunsekali kann πŸ˜„

Order Sekarang untuk Mak!
Boleh walkin ke Emart Riam, Amazing Box

#testimoniSUTRA
#testimonigoutawaymassageoil
#ubatgout #kakibengkak #sakitkaki #raya2017 #balikkampung #hannizzdotcom #sutrastokismiri #terapiinstagram

Most Popular Instagram Hashtags