#kakibengkak

2457 posts

TOP POSTS

2 weeks to the "pop up" day ๐Ÿค—๐Ÿ‘ถ๐Ÿผ
#babybump #sakitpunggung #sakitpinggang #kakibengkak

Minda yg cergas bermula drp badan yg sihat...
#kakibengkak
#hantamsejalah

66kg(dulu) - 57kg (sekarang) masih pengen kurus lagi... ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ #trhowbacklook #todayslook
#kakibengkak #emaklahiran #masihpengenkuruslagi

Kerjaannya tiap hari ya cuma bawa tripod doang ๐Ÿ™‡ #tb #kakibengkak #kepanasan #lelah
๐Ÿ“ท : @raffaeldrew

2.30 a.m smpai sp from kl..#kakibatu #kakibengkak #footpaddle

Ketika ga kuat nahan,,, trus harus gmn? Keluarkan d tempat aja kali yaa,,, ini gaya apa ya namanya?!!! A. Mau makan
B. Mau mandi
C. Mau tidur
...............
Monggo d isi sendiri titik2nya??!!! Dapat hadiah tar,,, hahaha #suaraabis #capek #kakibengkak

Jika anda tidak bisa bermain lebih bagus daripada mereka, bekerjalah lebih keras dari mereka.

#lelah #lelahmenunggu #kakibengkak

Taraaaa,,,uda ky kaki gajah aja ni kaki ๐Ÿ˜‚ akhirnya dtg juga ni si kaki gajah,,kmrn2 msh ngerasa aman,,bebas dr kaki bengkak,,eeehhh ternyata ngalamin juga kaki gajah ky gini ๐Ÿ˜ฐ malah geli sndri liat kaki sndri segini gedenya ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜… #kakibengkak #bumilbengkak #35weekspregnant

MOST RECENT

TESTIMONI: IVMIST SURUTKAN BENGKAK LUTUT DAN GOUT
.
Gout merupakan satu penyakit yang disebabkan kadar asid urik yang tinggi dalam badan yang kebiasaannya mengakibatkan keradangan pada sendi (artritis) terutamanya di bahagian tulang kecil jari kaki. Lebihan asid urik tadi menjadi seperti 'batuan kecil' yang menyakitkan pada pesakit gout.
.
Pesakit gout sememangnya perlu berpantang dari makanan laut dan kekacang. Malahan saya pernah dengar sahabat saya yang menghidapi gout perlu pantang sayuran hijau.
.
Macam ayah Humaira ni, menggunakan #ivmist untuk masalah gout.
.
Selain tu, lutut yang mula membengkak juga disembur ivmist sebelum tidur. Syukur,selang berapa jam bengkak lutut dah surut.
.
Ivmist sangat tepat jadi kit kecemasan semua orang. .
Jika ada serangan sakit-sakit biasa secara tiba-tiba, terus sembur ivmist. Sakit perut ke, sakit kepala ke, asalkan sakit mata je jangan sembur dalam mata ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Haaa... Jom Dapatkan #IVMIST dari saya. .
.
Terbukti memang berkesan. Tengok testimoni yang saya kongsikan di sini..
.
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 019.294.0978
.
#gout #kakibengkak #bengkak #sakitlutut #sakitsendi #ivmist #ivmistmurah #sayajualivmist #bazaarpaknil #ejendiperlukan #resdung

Lenaa sangat lepas kne inject petg td...terubat ckit rse gundah gulana kt hati ni tgok si bulus ni tdow nyenyak..syukur alhamdulillah..at least dh boley jln slow2 drp pg td..lgsung xnk gerak..bt kje kt ofis...otak asyik pkirkn dye je..lpas jumpa Dr..lega skit la lpas Dr.explain tu..tp kata Dr xleh mkn lg..kne puasa dlu 10jam.awk pon kne puasa biey oi..hahahaha..xpe..nnt kita sahur sama2 ya ๐Ÿ˜ธ๐Ÿ’‹..syg sgt kt dye ni..daddy tkde teman mama..awk jela jd penemannya...cepat sembuh ya syg..nk tgok awk lompat tggi2...
#bobiey1years4months #kakibengkak
#missyoudaddyโค๏ธ #tiramialover๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

TESTIMONI: IVMIST SURUTKAN BENGKAK LUTUT DAN GOUT
.
Gout merupakan satu penyakit yang disebabkan kadar asid urik yang tinggi dalam badan yang kebiasaannya mengakibatkan keradangan pada sendi (artritis) terutamanya di bahagian tulang kecil jari kaki. Lebihan asid urik tadi menjadi seperti 'batuan kecil' yang menyakitkan pada pesakit gout.
.
Pesakit gout sememangnya perlu berpantang dari makanan laut dan kekacang. Malahan saya pernah dengar sahabat saya yang menghidapi gout perlu pantang sayuran hijau.
.
Macam ayah Humaira ni, menggunakan #ivmist untuk masalah gout.
.
Selain tu, lutut yang mula membengkak juga disembur ivmist sebelum tidur. Syukur,selang berapa jam bengkak lutut dah surut.
.
Ivmist sangat tepat jadi kit kecemasan semua orang. .
Jika ada serangan sakit-sakit biasa secara tiba-tiba, terus sembur ivmist. Sakit perut ke, sakit kepala ke, asalkan sakit mata je jangan sembur dalam mata ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Haaa... Jom Dapatkan #IVMIST dari saya. .
.
Terbukti memang berkesan. Tengok testimoni yang saya kongsikan di sini..
.
WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 0163213014
.
#gout #kakibengkak #bengkak #sakitlutut #sakitsendi #ivmist #ivmistmurah #sayajualivmist #bazaarpaknil #ejendiperlukan #resdung #codsrirampai #codsetiawangsa

2.30 a.m smpai sp from kl..#kakibatu #kakibengkak #footpaddle

TESTIMONIAL PENYAKIT GINJAL sembuh dgn S.LUTENA

Video bisa dilihat youtube :
https://youtu.be/Pm-GR2tNEhk

Berikut adalah Kesaksian Bpk. Fatur pada Acara Road Show Naturally Plus di Tambun โ€“ Bekasi, tgl. 5 Januari 2013. Kakak Beliau yg di Lampung, akibat Diabetes, diharuskan menjalani operasi mata oleh dokter. Namun matanya normal kembali setelah konsumsi S LUTENA (SUPER LUTEIN) selama 2 minggu. Sedangkan ibu mertua Beliau juga mengalami sakit ginjal yg menyebabkan kakinya bengkak-bengkak. Tetapi setelah konsumsi S LUTENA (SUPER LUTEIN) selama 1 minggu, kesehatannya sudah pulih kembali.
Info S.LUTENA:
Bbm 76188CA9
Whatsapp 082221047499
https://api.whatsapp.com/send?phone=6282221047499&text=

#diabetes #ginjal #kakibengkak #mata

Sharing pengalaman pribadi

Semalem kaki kiri suami bengkak akibat kepleset hari kamis malam.
Untung punya alat-alat kesehatan dari MCI yaitu Bioglass dan Magic stick.. Lansung kaki yg bengkak diterapi hanya 30 menit lalu lanjut rolling magic stick dg lembut (tidak ditekan). Dan sebelum tidur minum sulingan air bioglass.

Pagi ini bengkaknya sdh hilang tinggal jarem nya saja istilah orang jawa.

Demikian sharing saya pagi ini. Silahkan di share jika bermanfaat buat orang lain.

#kakibengkak
#terapi Bioglass
#Bengkak hilang
#indahnya berbagi
#BetterlifewithMCI

#kakibengkak
#tyroid
Testimoni bila guna #stokin vken
Alhamdulillah

Whatsapp 012 642 0424

#vken #vkenstokinajaib #vkenenergysocks #agentvken #pm0126420424 #vkenshahalam

Urg sakit bha...ciaann tido dah.
#kakiBengkak
#panasBadanBatuk2

Kemenangan yg tertunda ๐Ÿ˜‚ tak apa yg penting sudah berusaha dan bekerja keras #nyumbang3gol #kakibengkak #pemulihan2minggu.

Most Popular Instagram Hashtags