[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kakakkimchi

143 posts

TOP POSTS

Syahirah pun dah Go Korea okay sekarang...pandai Syahirah cari #DutaKorea nak share pasal koleksi "Syahirah Korean Secrets"..
.
Nanti pi baca kat www.sallysamsaiman.com lepas #KakakKimchi review keyh!
.
#SyahirahKoreanSecrets

Kalau ckp dgn budak pertanian sblh ni..katanya ni jagung pulut...kat putik jagung tuu korang boleh rasa isi dia mcm pulut..seriously.. Kalau nak mkn jagung ni make sure korang tgh lapar..kalau tak parah nak hbskan setongkol haa..
.
#KakakKimchi #travelingdoraemon

Harini masak ni jela..pantas sikit siap..hahaha..korang makan apa oii tadi?
.
#kakakkimchi still in Seoul

Adik zaman kolej dtg, sekali dia dtg bawak kad kawen haaa..hahaha...
.
Kakak dia rasa mcm di dimensi yg lain bila adik² nak kawen..kekeke..thanks Hazeed & Aliff yg dtg beraya...May Allah bless you guys always 😘
.
#KakakKimchi dapat adik ipar!

Sis masak harini sbb ibu tgh busy dgn Facebook nyaa..hahaha..eh, terfitnah pulak..
.
Tak laa...harini saje bg ibu rehat..ptg td pun lama dia tidur..penat melangok kat hospital ambik ubat smlm..
.
So, #KakakKimchi takde la masak korean food harini..kang elok nak makan terus tak makan kang..jd selongkar apa yg ade..goreng angel hair aglio olio, nasi goreng kampung kangkung seikat, onde², goreng ayam, goreng nugget & panaskan nasi biryani smlm.
.
Korang makan apa?
.
#Iftar #Ramadhan2017 #SallyMasak

Ok x spek mata baru akak? 👉👈 😬
.
#SeketulSally #kakakkimchi
#sallysamsaimandotcom
#SallyDutaKorea haha! #DutaStreetChurros jugak!

Your beloved #KakakKimchi and not forgotten kak @eyzamiel making our own, unique Kit Kat!
.
KITKAT “CHOCOLATORY” INTIMATE SESSION WITH ANIS NABILAH
.
#sallysamsaimandotcom
#KitKat
#KitKatChocolatory

Izinkan akak pulang ke kampung halaman bertemu cinta hati akak.
.
#travelingdoraemon
#kakitravel #kakakkimchi
#SallySamsaimanDotCom
#kekoreakesally

MOST RECENT

Dr mata turun kehati..gittew~
.
Guna lens Lacelle Diamond pulak..rasa excited pulak guna lens warna Pink Rose ni...nampak je macam warna pelik tapi bila dah pakai kat mata elok je pun..
.
Dalam range Lacelle Diamond ada 3 warna lens; Pink Rose, Champagne Brown & Aqua Glacier.
.
Lacelle Diamond ni merupakan daily lens...sesuai untuk mereka yang jarang guna lens, atau yang guna lens bila ada event yang tertentu...dan semestinya sesuai untuk mereka yang selalu travel sebab senang nak guna..tak payah nak fikir macam mana nak simpan..Sebabkan lens ni berwarna, so..kita boleh la nak OOTD gunakan lens ni masa travel...apa...ingat baju je boleh OOTD?
.
#BauschandLombMY #LacelleMY #LacelleDiamond #PinkRose #sallysamsaimandotcom #blogger #malaysianblogger #kakakkimchi #bloggermalaysia #lifestyle #lifestyleblogger #photography #SonyA5100 #review

Kalau ckp dgn budak pertanian sblh ni..katanya ni jagung pulut...kat putik jagung tuu korang boleh rasa isi dia mcm pulut..seriously.. Kalau nak mkn jagung ni make sure korang tgh lapar..kalau tak parah nak hbskan setongkol haa..
.
#KakakKimchi #travelingdoraemon

Harini masak ni jela..pantas sikit siap..hahaha..korang makan apa oii tadi?
.
#kakakkimchi still in Seoul

I'm in heaven of fruits! I've never seen this much fruits in my life! Hahaha...I'm strawberry excited!
.
Guys...Juiceco Malaysia is open now at Jalan Telawi, Bangsar! Juice lover, please head over there because they have over 200 choices of juice…choose one that just right for you!
.
Follow @juiceco.malaysia #iheartjuicecomy #sp

Tetamu yg selalu ada...tapi upload jugak ni..hehehe...thanks datang Najmul! Good luck intern nnt!
.
#KakakKimchi masak Nasi Dagang!

Adik zaman kolej dtg, sekali dia dtg bawak kad kawen haaa..hahaha...
.
Kakak dia rasa mcm di dimensi yg lain bila adik² nak kawen..kekeke..thanks Hazeed & Aliff yg dtg beraya...May Allah bless you guys always 😘
.
#KakakKimchi dapat adik ipar!

Guys! @dairytooth.malaysia are now open in #SunwayPyramid!
.
#KlangValley peeps, have a taste of #HongKong in your most favourite #lepak spot now!!
.
#DairyToothMY

Bila sejenis #RawlinsGLAM mudah terpengaruh dengan #KakakKimChi @sallysamsaiman !
#byrawlins
#byrawlinsdotcom

Nak diet! Hahaha..tak laa..tipu je...kelaparan tapi malas nak masak, so tgk menu yg sedap kat Pickle & Fig ni..Ebikko & Nuts Fresh Salads with Grilled Chicken Breast as the topping.. Fuhh~ mengancam!
.
#pickleandfig #foodie #food #Kiple

Last stop for PizzArt Trail today; MOVIDA at Sunway Giza..Gonna taste "Salted Egg Pizza Bombs" here!
.
#PizzArt #Anchor #Fonterra
#fonterrabrandsmalaysia
#sallysamsaimandotcom

Second PizzArt Trail stops at U Pizzeria, Subang Jaya 🍕 Jom rasa U Formaggio (Say Cheese in English translation) 👍👍
.
p/s : kat sini ada U Durian Delight (Pizza Durian)
.
#Fonterra
#fonterrabrandsmalaysia
#foodreview
#PizzArt #Anchor

First PizzArt stop; Trio Pizza Muffins..
.
Consists of:
1. Smoked Duck & Peach
2. Chicken Pepperoni & Jalapeño
3. Turkey Ham & Chives
.
#Fonterra #fonterrabrandsmalaysia #Anchor #foodreview #PizzArt

Menanti sis kesayangan @rafzantomomi sampai, nasib la bawak buku #RahsiaHajiBakhil..nak belajar mcm mana Haji Bakhil menjadi seorang hartawan walaupun watak dia dalam drama P.Ramlee mcm kedekut yang amat kan..tapi disebalik tuu banyak rahsia dia..
.
#Hartawan #NakKayaKenaBelajar
#readingnow

Nak makan apa eh pagi ni...rasa teringin nak makan "Croque Madame" dari Pickle & Fig ni..fuhhh...terasa turkey ham & cheese dalam mulut ni..lapar!

#Pickleandfig #sallysamsaimandotcom #breakfast #Kiple #foodie

Starting up with Reversed White Mocha ☕
.
#pickleandfig
#cafehoppingmy
#Kiple

If I were a cup of strawberries, then my friend @syifaazhar_ must be a cup of cherries because we make a great combination.
.
The yummy taste of strawberries are combined with the antioxidant benefits of cherries and boom!! We complete each other 😚
.
I wish to go with her to the @juiceco.malaysia's grand opening on July 7 at Jalan Telawi, Bangsar!
.
#iheartjuiceco

Most Popular Instagram Hashtags