#kaipak

MOST RECENT

🦊 Fjällräven Abisko Friluft 45 🦊

Lightweight, stable trekking backpack with fantastic ventilation and excellent carrying comfort. Large main compartment plus many practical pockets, including on the hipbelt .

Hah Fjällräven Abisko Friluft 45 ni materialnya diperbuat daripada 500D 100% Polyamide, G-1000®️ Eco: 65% polyester, 35% cotton .

Fjällräven Abisko Friluft 45 ni memang paling meletup. Design beg ni memang terbaik, kualiti tiptop dan yang paling penting mestilah tahan lasak .
.
Beg ni paling famous sebab sangat berbaloi kalau beli. Tunggu apa lagi ! Dapatkan sekarang .

Price : RM 1019
Warranty : 1 Year

Nak tahu details tentang barang ni ?

📲DM/WA kami ke +60102443270

A NEW BREED OF TRAVELLER
😎A Style For Every Adventure .
.
#fjallraven #fjallravensea #fjallravenindonesia #fjallravenjourney #kaipak #fjallravenmalaysia #anewbreedoftraveller #fjallravenkanken #fjallravenclassic #kankenmy #fjallravenmurah #fjallraventhailand

🦊 Fjällräven Kånken 🦊

Classic Kånken backpack with zipper that opens the entire main compartment. Very hardwearing vinylon fabric. Inside pocket with seat pad. Simple shoulder straps and handles on top. Reflector in the logo .

Hah Fjällräven Kånken ni materialnya diperbuat daripada 100% Polypropylene.

Fjällräven Kånken ni memang paling meletup. Design beg ni memang terbaik, kualiti tiptop dan yang paling penting mestilah tahan lasak .

Beg ni paling famous sebab sangat berbaloi kalau beli. Confirm orang usha habis lah kalau korang beli beg ni. Yeahhhh !

Price : RM 389
Warranty : 1 Year

Nak tahu details tentang barang ni ?

📲DM/WA kami ke +60102443270

A NEW BREED OF TRAVELLER
😎A Style For Every Adventure .
.
#fjallraven #fjallravensea #fjallravenindonesia #fjallravenjourney #kaipak #fjallravenmalaysia #anewbreedoftraveller #fjallravenkanken #fjallravenclassic #kankenmy #fjallravenmurah #fjallraventhailand

🦊 Fjällräven High Coast 24 🦊

Hah beg ni materialnya dari G-1000. Sangat simple tapi siapa yang pakai memang bergaya habis lah !

🏷Material: G-1000® Original: 65% polyester, 35% cotton .

Lightweight daypack in G-1000 Lite and G-1000 HeavyDuty. Simple design with drawcord and steel hook to close the main compartment, zippered front pocket and open side pockets .

Harga : RM 359
Warranty : 1 year !

Nak tahu details tentang barang ni ?

📲DM/WA kami ke +60102443270

A NEW BREED OF TRAVELLER
😎A Style For Every Adventure .
.
#fjallraven #fjallravensea #fjallravenindonesia #fjallravenjourney #kaipak #fjallravenmalaysia #anewbreedoftraveller #fjallravenkanken #fjallravenclassic #kankenmy #fjallravenmurah #fjallraventhailand

🦊 Fjällräven Kaipak 38 🦊

Simple, robust trekking backpack in G-1000 HeavyDuty Eco. Supportive carrying system with fixed back length and robust hipbelt .

Hah Fjällräven Kaipak 38 ni materialnya diperbuat daripada 500D 100% Polyamide, G-1000®️ HeavyDuty Eco: 65% polyester, 35% cotton .

Beg Fjällräven Kaipak 38 ni memang padu. Design dah lah meletop lepastu pulak sangat senang nak susun barang-barang kita dalam tu. Korang sumbatlah banyak mana barang beg tetap nampak cun dan slim. Tunggu apa lagi stock terhad ni !

Price : RM 1019
Warranty : 1 Year .

Nak tahu details tentang barang ni ?

📲DM/WA kami ke +60102443270

A NEW BREED OF TRAVELLER
😎A Style For Every Adventure .
.
#fjallraven #fjallravensea #fjallravenindonesia #fjallravenjourney #kaipak #fjallravenmalaysia #anewbreedoftraveller #fjallravenkanken #fjallravenclassic #kankenmy #fjallravenmurah #fjallraventhailand

Balik Kampung Promotion 2018 .
.

Let’s go back to our family and loved ones with Fjallraven. Remark second item of lower value 😱 .
.
Tunggu apa lagi dapatkan sekarang beg Fjallraven anda. Pasti raya anda lebih meriah dengan beg-beg Fjallraven. Fuhhh .
.

#fjallraven #fjallravensea #fjallravenindonesia #fjallravenjourney #kaipak #fjallravenmalaysia #anewbreedoftraveller #fjallravenkanken #fjallravenclassic #kankenmy #fjallravenmurah #fjallraventhailand

🦊 Fjällräven Bergen 30 🦊

Waterproof daypack with roll-down opening and removable inner bag. Ventilating support system and external stretch pockets.

Hah Fjällräven Bergen 30 ni materialnya diperbuat 100D Ripstop 100% Polyamide, 500D 100% Polyamide .

Fjällräven Bergen 30 ni waterproof weh ! Lepas ni takda hal lah kalau nak redah hujan ke apa, tak perlu risau lagi dah. Tunggu apa lagi stock terhad ni .

Price : RM 659
Warranty : 1 Year

Nak tahu details tentang barang ni ?

📲DM/WA kami ke +60102443270

A NEW BREED OF TRAVELLER
😎A Style For Every Adventure .
.
#fjallraven #fjallravensea #fjallravenindonesia #fjallravenjourney #kaipak #fjallravenmalaysia #anewbreedoftraveller #fjallravenkanken #fjallravenclassic #kankenmy #fjallravenmurah #fjallraventhailand

🦊 Fjällräven Abisko 75 🦊

Simple, light, trekking backpack with comfortable, adjustable carrying system adapted for men. Slim silhouette, spacious main compartment and several pockets.

Hah Fjällräven Abisko 75 ni materialnya diperbuat daripada 210D Ripstop 100% Polyamide, 500D 100% Polyamide .

Beg Fjällräven Abisko 75 ni memang padu. Design dah lah meletop lepastu pulak sangat senang nak susun barang-barang kita dalam tu. Korang sumbatlah banyak mana barang beg tetap nampak cun dan slim .

Beg ni jugak sangat mudah di bawa dan lebih ringan, jadi takda hal lah kalau nak pergi hiking 3/4 hari sekalipun . Tunggu apa lagi stock terhad ni !

Nak tahu details tentang barang ni ?

📲DM/WA kami ke +60102443270

A NEW BREED OF TRAVELLER
😎A Style For Every Adventure .
.
#fjallraven #fjallravensea #fjallravenindonesia #fjallravenjourney #kaipak #fjallravenmalaysia #anewbreedoftraveller #fjallravenkanken #fjallravenclassic #kankenmy #fjallravenmurah #fjallraventhailand

🦊 Fjällräven Abisko Friluft 45 🦊

Lightweight, stable trekking backpack with fantastic ventilation and excellent carrying comfort. Large main compartment plus many practical pockets, including on the hipbelt .

Hah Fjällräven Abisko Friluft 45 ni materialnya diperbuat daripada 500D 100% Polyamide, G-1000®️ Eco: 65% polyester, 35% cotton .

Fjällräven Abisko Friluft 45 ni memang paling meletup. Design beg ni memang terbaik, kualiti tiptop dan yang paling penting mestilah tahan lasak .
.
Beg ni paling famous sebab sangat berbaloi kalau beli. Tunggu apa lagi ! Dapatkan sekarang .

Price : RM 1019
Warranty : 1 Year

Nak tahu details tentang barang ni ?

📲DM/WA kami ke +60102443270

A NEW BREED OF TRAVELLER
😎A Style For Every Adventure .
.
#fjallraven #fjallravensea #fjallravenindonesia #fjallravenjourney #kaipak #fjallravenmalaysia #anewbreedoftraveller #fjallravenkanken #fjallravenclassic #kankenmy #fjallravenmurah #fjallraventhailand

🦊 Fjällräven Kajka 55 W 🦊

Hah beg ni materialnya dari 600D, 100% Polyester, Vinylon F & 100% vinylal .

Beg ni sangat sesuai untuk gadis-gadis yang suka masuk hutan sana-sini. Admin yakin siapa pakai beg ni confirm berdesup sampai puncak sebabnya beg ni sangat selesa !

Advanced trekking backpack that is extremely comfortable to carry with smart functions and an innovative wooden frame. Perfect Fit adjustment and Wet/Dry compartments .

Nak tahu details tentang barang ni ?

📲DM/WA kami ke +60102443270

A NEW BREED OF TRAVELLER
😎A Style For Every Adventure .
.
#fjallraven #fjallravensea #fjallravenindonesia #fjallravenjourney #kaipak #fjallravenmalaysia #anewbreedoftraveller #fjallravenkanken #fjallravenclassic #kankenmy #fjallravenmurah #fjallraventhailand

Have you marked Friday, May 18th in your calendars yet? We are hosting a Summer Backpacking event here at the Broadway store from 6-8pm! We will be running clinics on the following: proper boot fitting & care, proper tech pack fitting & packing tips, waxing G-1000 and explaining preparation for some of our gorgeous local BC hikes. @nomadnutritionco will be here sampling their dehydrated meals on our Primus stoves. Meals also available for purchase to help get you ready for your next adventure! Bring your apparel and boots to get treated that evening, come learn something or simply come on in to check out the new SS18 collection! *Bag Giveaway for those who attend* 📸: @lbrand.photography .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#hikebc #exploreyvr #fjallravenusa #fjallravenvancouver #backpacking #trekking #fjallraven #pnw #ecoshell #abiskotrekkingtights #hanwag #kaipak #gearupandgetout #gearupforsummer #getoutside #adventure #explorebc #hikingpnw #seatosky #squamish #summerhikes

#fjallraven #balikkampung #promotion
Happening NOW in #malaysia until 14 #june 2018 • GET 2️⃣0️⃣ % OFF on 2nd item of LOWER VALUE in one transaction • Apply to all READY STOCK in #puchong. Kindly CLICK INFO at BIO
• WHILE STOCK LASTS •
It’s time 🦊 ❌ "BE BRAVE & DIFFERENT." #alt_shoppe #adventure #lifestyle #travel #raya #promo #sales #jualanmurah #viddapro #barentspro #kanken #kankenmini #teeshirt #pocket #kaipak #bagpack #fjallavensea #raya2018

🦊 Fjällräven Kaipak 28 🦊

Hah beg ni materialnya diperbuat daripada 500D 100% Polyamide, G-1000®️ HeavyDuty Eco: 65% polyester, 35% cotton .

Beg ni sangat sesuai untuk semua golongan dan peringkat usia. Bukan setakat boleh bawak pergi hiking je, nak bawah pergi kuliah ke class ke nak pergi jalan-jalan pun boleh sebab beg ni sangat bergaya dan semestinya ekslusif !

Simple, robust trekking backpack in G-1000 HeavyDuty Eco. Top-loaded main compartment, front pocket and detachable waist strap.

Price : RM 769
Warranty : 1 Year

Nak tahu details tentang barang ni ?

📲DM/WA kami ke +60102443270

A NEW BREED OF TRAVELLER
😎A Style For Every Adventure .
.
#fjallraven #fjallravensea #fjallravenindonesia #fjallravenjourney #kaipak #fjallravenmalaysia #anewbreedoftraveller #fjallravenkanken #fjallravenclassic #kankenmy #fjallravenmurah #fjallraventhailand

Paradising to the fullest.
First adventure with Häuptlingeline Schal.
.
.
.
#sächsischeschweiz #elbsandsteingebirge #forststeig #fjällräven #backpack #kajka #kaipak #outdoors #hiking

Most Popular Instagram Hashtags