[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kainsamping

4514 posts

TOP POSTS

Assalamualaikum & Morning!
Adoii 💆🏻💆🏻💆🏻 cemana kain samping daddy Ibrahim boleh masuk dlm mesen basuh ni 🤦🏻‍♀️
Barokadot dah jadi dia 😫😫😫
Ade tips x nak kasi betul balik 🙈
Mujur harga 400, kalau 4k? Mati aku 😫😫😫
Marilah bantu saya!
#kainsamping

Dapatkan koleksi istemewa dari @aliff_syukri
Baju Melayu - Kurta Syawalista
Bole digayakan mengikut kreativiti anda 👍
Fabrik : Italian Satin
Satu set :
Baju + Seluar + Free !!! Samping
Berminat bole watsapp kami stockist Singapore @ + 83335212

#kurta #bajukurung #bajukurta #kainsamping #bajuraya

Guys, it ain't easy wearing the kain samping. I had some help. 😅
#bajumelayu #kainsamping #samping #instadex

Last minute shopping... ☺️☺️☺️ Getting prepared for tonite's dinner... #bajumelayu #kainsamping ✌🏻️✌🏻✌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

Koleksi peribadi...
#songket #DINKLASIK #kainsamping

Men choosing samping is the same like women choosing tudung... 😂

And there are more... Haha

#whichtowear #kainsamping #eid

Mood board #2 - royal blue. Comment 😍 kalau anda semua suka!!

عيد مبارك ١٧ | Eid Mubarak '17

MOST RECENT

Assalamualaikum_______ saya ada menjual baju melayu sesuai untuk dipakai pada majlis keramaian dan hari bahagia anda! 😊 Baju Melayu Pearl Skin Murah !! Harga dari RMXX !! 😱(Exclude Postage)
✅Kain yang berkualiti dari campuran 50% cotton 50% satin ✅Size bermula dari peringkat baby 🚼 hingga Dewasa 4XL👨‍
✅Lebih dari 50 jenis warna yang menarik 👕
✅Kain licin dan mudah digosok 👍
✅Barang ready stock 📦

Sebarang pertanyaan sila DM/Whatsapp📲 013 598 6598. ✔InshaAllah rezeki datang dari Allah kalau kita usahakan 😇

#bajumelayu #bajumelayumurah #bajumelayumoden
#bajumelayubaby
#bajumelayukanakkanak
#bajumelayudewasa
#bajumelayufit
#bajumelayuselesa #sayajualbajumelayu #sayajual #sayajualbajumurah #bajuraya #samping #sampingmurah #kainsamping #sampingmelayu #kainsampingraya #sayajualbajumelayu #sayajual #readystock #sayajualbajumelayubudak #bajurayamurah #raya2017 #hariraya #hariraya2017 #bajumelayupearlskinmurah

Assalamualaikum_______ saya ada menjual baju melayu sesuai untuk dipakai pada majlis keramaian dan hari bahagia anda! 😊 Baju Melayu Pearl Skin Murah !! Harga dari RMXX !! 😱(Exclude Postage)
✅Kain yang berkualiti dari campuran 50% cotton 50% satin ✅Size bermula dari peringkat baby 🚼 hingga Dewasa 4XL👨‍
✅Lebih dari 50 jenis warna yang menarik 👕
✅Kain licin dan mudah digosok 👍
✅Barang ready stock 📦

Sebarang pertanyaan sila DM/Whatsapp📲 013 598 6598. ✔InshaAllah rezeki datang dari Allah kalau kita usahakan 😇

#bajumelayu #bajumelayumurah #bajumelayumoden
#bajumelayubaby
#bajumelayukanakkanak
#bajumelayudewasa
#bajumelayufit
#bajumelayuselesa #sayajualbajumelayu #sayajual #sayajualbajumurah #bajuraya #samping #sampingmurah #kainsamping #sampingmelayu #kainsampingraya #sayajualbajumelayu #sayajual #readystock #sayajualbajumelayubudak #bajurayamurah #raya2017 #hariraya #hariraya2017 #bajumelayupearlskinmurah

Assalamualaikum_______ saya ada menjual baju melayu sesuai untuk dipakai pada majlis keramaian dan hari bahagia anda! 😊 Baju Melayu Pearl Skin Murah !! Harga dari RMXX !! 😱(Exclude Postage)
✅Kain yang berkualiti dari campuran 50% cotton 50% satin ✅Size bermula dari peringkat baby 🚼 hingga Dewasa 4XL👨‍
✅Lebih dari 50 jenis warna yang menarik 👕
✅Kain licin dan mudah digosok 👍
✅Barang ready stock 📦

Sebarang pertanyaan sila DM/Whatsapp📲 013 598 6598. ✔InshaAllah rezeki datang dari Allah kalau kita usahakan 😇

#bajumelayu #bajumelayumurah #bajumelayumoden
#bajumelayubaby
#bajumelayukanakkanak
#bajumelayudewasa
#bajumelayufit
#bajumelayuselesa #sayajualbajumelayu #sayajual #sayajualbajumurah #bajuraya #samping #sampingmurah #kainsamping #sampingmelayu #kainsampingraya #sayajualbajumelayu #sayajual #readystock #sayajualbajumelayubudak #bajurayamurah #raya2017 #hariraya #hariraya2017 #bajumelayupearlskinmurah

Assalamualaikum_______ saya ada menjual baju melayu sesuai untuk dipakai pada majlis keramaian dan hari bahagia anda! 😊 Baju Melayu Pearl Skin Murah !! Harga dari RMXX !! 😱(Exclude Postage)
✅Kain yang berkualiti dari campuran 50% cotton 50% satin ✅Size bermula dari peringkat baby 🚼 hingga Dewasa 4XL👨‍
✅Lebih dari 50 jenis warna yang menarik 👕
✅Kain licin dan mudah digosok 👍
✅Barang ready stock 📦

Sebarang pertanyaan sila DM/Whatsapp📲 013 598 6598. ✔InshaAllah rezeki datang dari Allah kalau kita usahakan 😇

#bajumelayu #bajumelayumurah #bajumelayumoden
#bajumelayubaby
#bajumelayukanakkanak
#bajumelayudewasa
#bajumelayufit
#bajumelayuselesa #sayajualbajumelayu #sayajual #sayajualbajumurah #bajuraya #samping #sampingmurah #kainsamping #sampingmelayu #kainsampingraya #sayajualbajumelayu #sayajual #readystock #sayajualbajumelayubudak #bajurayamurah #raya2017 #hariraya #hariraya2017 #bajumelayupearlskinmurah

Assalamualaikum_______ saya ada menjual baju melayu sesuai untuk dipakai pada majlis keramaian dan hari bahagia anda! 😊 Baju Melayu Pearl Skin Murah !! Harga dari RMXX !! 😱(Exclude Postage)
✅Kain yang berkualiti dari campuran 50% cotton 50% satin ✅Size bermula dari peringkat baby 🚼 hingga Dewasa 4XL👨‍
✅Lebih dari 50 jenis warna yang menarik 👕
✅Kain licin dan mudah digosok 👍
✅Barang ready stock 📦

Sebarang pertanyaan sila DM/Whatsapp📲 013 598 6598. ✔InshaAllah rezeki datang dari Allah kalau kita usahakan 😇

#bajumelayu #bajumelayumurah #bajumelayumoden
#bajumelayubaby
#bajumelayukanakkanak
#bajumelayudewasa
#bajumelayufit
#bajumelayuselesa #sayajualbajumelayu #sayajual #sayajualbajumurah #bajuraya #samping #sampingmurah #kainsamping #sampingmelayu #kainsampingraya #sayajualbajumelayu #sayajual #readystock #sayajualbajumelayubudak #bajurayamurah #raya2017 #hariraya #hariraya2017 #bajumelayupearlskinmurah

Assalamualaikum_______ saya ada menjual baju melayu sesuai untuk dipakai pada majlis keramaian dan hari bahagia anda! 😊 Baju Melayu Pearl Skin Murah !! Harga dari RMXX !! 😱(Exclude Postage)
✅Kain yang berkualiti dari campuran 50% cotton 50% satin ✅Size bermula dari peringkat baby 🚼 hingga Dewasa 4XL👨‍
✅Lebih dari 50 jenis warna yang menarik 👕
✅Kain licin dan mudah digosok 👍
✅Barang ready stock 📦

Sebarang pertanyaan sila DM/Whatsapp📲 013 598 6598. ✔InshaAllah rezeki datang dari Allah kalau kita usahakan 😇

#bajumelayu #bajumelayumurah #bajumelayumoden
#bajumelayubaby
#bajumelayukanakkanak
#bajumelayudewasa
#bajumelayufit
#bajumelayuselesa #sayajualbajumelayu #sayajual #sayajualbajumurah #bajuraya #samping #sampingmurah #kainsamping #sampingmelayu #kainsampingraya #sayajualbajumelayu #sayajual #readystock #sayajualbajumelayubudak #bajurayamurah #raya2017 #hariraya #hariraya2017 #bajumelayupearlskinmurah

Assalamualaikum_______ saya ada menjual baju melayu sesuai untuk dipakai pada majlis keramaian dan hari bahagia anda! 😊 Baju Melayu Pearl Skin Murah !! Harga dari RMXX !! 😱(Exclude Postage)
✅Kain yang berkualiti dari campuran 50% cotton 50% satin ✅Size bermula dari peringkat baby 🚼 hingga Dewasa 4XL👨‍
✅Lebih dari 50 jenis warna yang menarik 👕
✅Kain licin dan mudah digosok 👍
✅Barang ready stock 📦

Sebarang pertanyaan sila DM/Whatsapp📲 013 598 6598. ✔InshaAllah rezeki datang dari Allah kalau kita usahakan 😇

#bajumelayu #bajumelayumurah #bajumelayumoden
#bajumelayubaby
#bajumelayukanakkanak
#bajumelayudewasa
#bajumelayufit
#bajumelayuselesa #sayajualbajumelayu #sayajual #sayajualbajumurah #bajuraya #samping #sampingmurah #kainsamping #sampingmelayu #kainsampingraya #sayajualbajumelayu #sayajual #readystock #sayajualbajumelayubudak #bajurayamurah #raya2017 #hariraya #hariraya2017 #bajumelayupearlskinmurah

N.E.W. A.R.R.I.V.A.L.
.
Stok baru #SampinSongket warna Hitam silver. .
.
RM50 include post Semenanjung. #Sabah #Sarawak add RM5. .
Berminat Whatsapp +60109365688 untuk pembelian.
.

.

#SongketSampin #Songket #KainSampin #SampinSongketMurah #Sampin #SampinTunang #SampinNikah #Samping #KainSamping #SampingSongket #KatalogSampin2017 #SampinHitamsilver #Sampinmurah #busanamelayu

N.E.W. A.R.R.I.V.A.L.
.
Stok baru #SampinSongket warna Hitam silver. .
.
RM50 include post Semenanjung. #Sabah #Sarawak add RM5. .
Berminat Whatsapp +60109365688 untuk pembelian.
.

.

#SongketSampin #Songket #KainSampin #SampinSongketMurah #Sampin #SampinTunang #SampinNikah #Samping #KainSamping #SampingSongket #KatalogSampin2017 #SampinHitamsilver #Sampinmurah #busanamelayu

🔥NEW ARRIVAL🔥
Stok baru #SampinSongket warna Hitam silver.
.
.
RM50 include post Semenanjung. #Sabah #Sarawak add RM5.
.
.
Tapi..tapi.. kalau beli 2 helai RM90 sahaja FREE POS seluruh #Malaysia. Boleh campur warna.
.
Berminat Whatsapp +60109365688 untuk maklumat lanjut. .
.
#SongketSampin #Songket #KainSampin #SampinSongketMurah #Sampin #SampinTunang #SampinNikah #Samping #KainSamping #SampingSongket #KatalogSampin2017 #SampinHitamsilver #busanamelayu

Its friday guys!
Hakak kita berjubah harini. abam kita pulak lengkap berbaju melayu biru harini.
Pstt, selawat extra sikit ye harini. Kepada yg balik kmpg harini, hati2 la memandu ye.
And for those yg nak attend wedding, kenduri this weekend blh la ber ootd mcm hakak & abam ye.
#butikmekraj #jubahperempuan #jubahplain #jubahbatik #batik #jubah #jubahbiru #bajumelayu #royalsatin #sampingnikah #sampingsongket #sampin #samping #kainsampin #kainsamping #jubahcantik #songkoklipat #songkokpengantin #bajunikah #bajupengantin

Buatku Kain Samping ini berharga...berharga sejarahnya...😊
.
Entry for ❤
@uploadkompakan
#uploadkompakan
#ukkainkekunoan_jkt
#kompakersbandung
#kainsamping

SAMPIN SONGKET AKAD NIKAH READYMADE.
Tunggu sarung je.

Raya haji tak lama dah. Yang nk mendirikan rumahtangga tu, sampin bakal suami dah beli ka?
Warna natural kan. Warna ni nampak Exclusive sgt. Harga pun taklah mahal. Standard je.
#sampin #kainsampin #kainsamping #sampinlelaki #sampinbajumelayu #sampinreadymade #sampinsongket

SAMPIN SONGKET AKAD NIKAH READYMADE.
Tunggu sarung je.

Raya haji tak lama dah. Yang nk mendirikan rumahtangga tu, sampin bakal suami dah beli ka?
Warna natural kan. Warna ni nampak Exclusive sgt. Harga pun taklah mahal. Standard je.
#sampin #kainsampin #kainsamping #sampinlelaki #sampinbajumelayu #sampinreadymade #sampinsongket

SAMPIN SONGKET AKAD NIKAH READYMADE.
Tunggu sarung je.

Raya haji tak lama dah. Yang nk mendirikan rumahtangga tu, sampin bakal suami dah beli ka?
Warna natural kan. Warna ni nampak Exclusive sgt. Harga pun taklah mahal. Standard je.
#sampin #kainsampin #kainsamping #sampinlelaki #sampinbajumelayu #sampinreadymade #sampinsongket

SAMPIN SONGKET AKAD NIKAH READYMADE.
Tunggu sarung je.

Raya haji tak lama dah. Yang nk mendirikan rumahtangga tu, sampin bakal suami dah beli ka?
Warna natural kan. Warna ni nampak Exclusive sgt. Harga pun taklah mahal. Standard je.
#sampin #kainsampin #kainsamping #sampinlelaki #sampinbajumelayu #sampinreadymade #sampinsongket

Most Popular Instagram Hashtags