[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kainpasangsongket

10149 posts

TOP POSTS

Songket bunga tabur jangan dilupakan 😢😂😍 Nanti kak nuno share gamba customer bergaya songket bunga tabur..sangat santek tau!

Material songket ni kain kualiti cotton silk songket🖒🖒 So sangat selesa dan gojes letops😍😍 Ini color baby pink dan grey❤ 📲📲screenshort & klik kink wassap di bio IG😉😉 #songket#songketbungatabur #songkettraditional #songkettenun#cottonsilk #sejuk#songketkualiti #songketmoden#kainpasangsongket#kainmeter#kedaikainonline#bazarpaknil #saujanautama #pastelcolor#nunoteam

SAKURA COTTON PLAIN --------------------------
🎀Cotton silk berkualiti tggi ( mcm kain canggih baju sekolah) 🎀Kain bidang 45' 🎀Lembut, material tak tebal n tak nipis yg best tak jarang
🎀Tidak renyuk best kan 😊
🎀 Mudah ion 🎀Sesuai utk semua peringkat umur, baju kurung, baju melayu, palazo, blouse dan lain2 👏 Ada 50 pilihan warna utk dipilih, jgan rambang mata ok 😀

Berminat ?

Whattsapp

018 3668093
018 3668093

#kainpasangsongket
#kaincantik
#heavydullsatin
#euromodasilk
#japanesecotton

Salam semua sekarang kami buka oder untuk yang nak beli kain pasang corak songket. 🍓4 meter (sepasang)
🍓material Sakura's bidang 45
🍓kain x melekat di badan 🍓kain Sejukk 🍓serap peluh
🍓paling best tak payah gosok😱😱 📍september 2017
Pm0179618039
#kainpasangcantik
#kainpasangsongket
#kainpasangcorak
#kainprintedsongket

NEW ARRIVAL LAGI!
Atas permintaan ramai, design BARU sampai lagi!! SONGKET PRINTED yang jadi rebutan ramai. Yang jadi VIRAL hebat dalam dunia cotton!
Tak jemu mata memandang!
Design evergreen klasik warisan melayu!
---------------------------------------------------
SONGKET PRINTED- Bunga Tabur Version 2 ❤❤
--------------------------------------------------- Rugi kalau tk grab SONGKET PRINTED BUNGA Tabur Version 2 - Printing yang sangat-sangat sharp
- Kain cotton gred AAA 100% cotton- GARENTI
- Mudah digosok. Tahan Lasak
- Evergreen quality
- Kain tak luntur warna. Tidak kecut
- Paling best sngt serap peluh

Kami di famiha collection hanya jual yg berkualiti tinggi.
Dah lama terbukti dalam pasaran cotton design exclusive PRINTED SONGKET mendapat sambutan sangat hebat dlm dunia pencinta cotton.
Cepat! sementara stok masih ada.
12 WARNA YG MENAWAN! Kombinasi warna yg menakjubkan.

READY STOK NOW
LIMITED STOK. (TIDAK TERMASUK POS➡️KOS POS Rm8/15ss
HARGA RM88

Wasap for order
0137672494

#sayajualmurah
#kainpasangsongket
#songketgojess
#suregojess
#songketmurah

SONGKET TENUN BUNGA TABUR
🌸songket TENUN mesin (❎❎PRINTED❎)
🌸material cotton 100%
🌸siap potong 4m
🌸kain selesa

GRAB OFFER "HARI MALAYSIA" sehingga 17September 12mlm esok ....
🎉🎉🎊🎊🎉🎉🎊🎊HANYA RM140 SEPASANG TERMASUK 📮

Terus sj 📲 0176647011 utk tempahan

#songketbungatenun
#songketjualmurah
#jualanmurah
#harimalaysia
#songket
#songketbungatabur
#kainpasangsongketmurah
#kainpasangsongket
#kainpasangsongkettenun
#bazaarpaknil
#bazarkain
#borongmurah
#borongkainmurah

🌹SELAMAT PETANG🌹
HARINI sis nak review sikit kain SONGKET BUNGA TONA. . 🌹SONGKET TENUN
🌷Bidang 45
🌷4.25 Meter
🌷Cotton Gred AAA
🌷Dari pakistan
🌷Tak keras, Tak gatal, Tak kejung, Tak Panas, Senang iron dan Tidak berbulu

Memang puas hati!! Sekali pakai nak repeat lagi 😘💘 Kenapa sis pilih lagu getaran jiwa. .heheh
sebab sis tahu u'alls tengok video ni memang bergetar jiwa u'alls🙈🌹😘
.
.
#SONGKET #SONGKETEXCLUSIVE #SONGKETBANGI
#SONGKETMURAH #songketbungatabur #songketbungatanjung #songketbungapenuh #songketfulltenun #songketraya #songketbungatona #songketcantik #songketkawen #songkettenun #bangisentral #ukm #upm #songketputrajaya #songketbangi #kainsongketmurah #kainpasangsongket #kainsongketbangi #kainsongketputrajaya
#songket #songketmurah #songketmalaysia #songketmurahmalaysia #songketkahwin #songketcotton #songketasli #songkettenun #tenunpenuh

"SONGKET PRINTED-Anggrek V2"
Kali ni dengan koleksi WARNA TERANG MENYERLAH!
NOW ready stok! BUT still LIMITED ok.
SPECIAL EDITION&EXCLUSIVE QUALITY GARENTI!

Tak rugi beli cotton kami sebab:
-100% cotton gred AAA
-Tidak melekat peluh
-Tahan Lasak
-Warna tidak luntur
-Very High Quality -Mudah digosok

Yang paling best sekali
" cotton kami corak sangat rare dipasaran. EXCLUSIVE printed yg mana tiada di tempat lain sebab cotton kami IN-HOUSE DESIGN"

Nampak sngt2 mewah.
High Quality Printed 100% Cotton.

JANGAN TERLEPAS ok!

EXCLUSIVE DESIGN
〰〰〰〰〰〰〰
📌Material Japanese Cotton Best Quality
📌Bidang 45
✂️4 meter/spsg
✂️Boleh potong lebih meter
✂️min potong 2 meter
____________________________
✅Spsg. -->Rm88/SM, Rm93/SS*

Beli banyak, lagi murah.😊 *Semua harga termasuk pos.
____________________________
.
Utk order, Sila whatsapp👇👇👇
0172455334
.
#songketdcomel #songketprinted #songketseragam #cottonsongket #bajusongket #kainpasangsongket #kainsongket

Alhamdulillah... order borong dh masuk ni tanda nya makin dekat musim kenduri kendara ni kan... jom2 kami bantu anda pilih corak2 cantik2 mengikut kaler tema anda.. EXCLUSIVE DESIGN
〰〰〰〰〰〰〰
📌Material Japanese Cotton Best Quality
📌Bidang 45
✂️4 meter/spsg
✂️Boleh potong lebih meter
✂️min potong 2 meter
___________________________________________
✅Spsg. -->Rm88/SM, Rm93/SS*
✅Min. 5 psg -->Rm78/SM, Rm83/SS spsg*
✅Min. 10 psg -->Rm68/SM, Rm73/SS spsg * *Semua harga termasuk pos.
_________________________________________

Utk order, Sila whattsapp

018 3668093
018 3668093

#kainpasangsongket
#kaincantik

MOST RECENT

🔵SONGKET BUNGA RAYA🔵
.
💎Material Cotton gred AAA.
💎Kain Cotton diimport dari Thailand.
💎Kain Cotton bidang 45"
💎Kain Cotton ni lembut, sejuk dan selesa dipakai oleh semua peringkat umur.
💎Cotton ni sederhana tebal. Tidak jarang dan tidak perlu lining
.
💰HARGA (4meter) : RM88 SM | RM93 SS
📮FREE POSTAGE
.
WHATSAPP +60182604137
WHATSAPP +60182604137
WHATSAPP +60182604137

#kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangsongket #kainpasangcotton #giveawaymalaysia #kainpasangdullsatin #kainpasangborong #kainpasangonline #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #selangor #shoppingonline #bajuraya #onlineshop #igshopmalaysia #muslimahclothing #blousemurah #rayacollection #dudapujaandara #titiancinta

🔵SONGKET BUNGA RAYA🔵
.
💎Material Cotton gred AAA.
💎Kain Cotton diimport dari Thailand.
💎Kain Cotton bidang 45"
💎Kain Cotton ni lembut, sejuk dan selesa dipakai oleh semua peringkat umur.
💎Cotton ni sederhana tebal. Tidak jarang dan tidak perlu lining
.
💰HARGA (4meter) : RM88 SM | RM93 SS
📮FREE POSTAGE
.
WHATSAPP +60182604137
WHATSAPP +60182604137
WHATSAPP +60182604137

#kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangsongket #kainpasangcotton #giveawaymalaysia #kainpasangdullsatin #kainpasangborong #kainpasangonline #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #selangor #shoppingonline #bajuraya #onlineshop #igshopmalaysia #muslimahclothing #blousemurah #rayacollection #dudapujaandara #titiancinta

🔵SONGKET BUNGA RAYA🔵
.
💎Material Cotton gred AAA.
💎Kain Cotton diimport dari Thailand.
💎Kain Cotton bidang 45"
💎Kain Cotton ni lembut, sejuk dan selesa dipakai oleh semua peringkat umur.
💎Cotton ni sederhana tebal. Tidak jarang dan tidak perlu lining
.
💰HARGA (4meter) : RM88 SM | RM93 SS
📮FREE POSTAGE
.
WHATSAPP +60182604137
WHATSAPP +60182604137
WHATSAPP +60182604137

#kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangsongket #kainpasangcotton #giveawaymalaysia #kainpasangdullsatin #kainpasangborong #kainpasangonline #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #selangor #shoppingonline #bajuraya #onlineshop #igshopmalaysia #muslimahclothing #blousemurah #rayacollection #dudapujaandara #titiancinta

🔵SONGKET BUNGA RAYA🔵
.
💎Material Cotton gred AAA.
💎Kain Cotton diimport dari Thailand.
💎Kain Cotton bidang 45"
💎Kain Cotton ni lembut, sejuk dan selesa dipakai oleh semua peringkat umur.
💎Cotton ni sederhana tebal. Tidak jarang dan tidak perlu lining
.
💰HARGA (4meter) : RM88 SM | RM93 SS
📮FREE POSTAGE
.
WHATSAPP +60182604137
WHATSAPP +60182604137
WHATSAPP +60182604137

#kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangsongket #kainpasangcotton #giveawaymalaysia #kainpasangdullsatin #kainpasangborong #kainpasangonline #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #selangor #shoppingonline #bajuraya #onlineshop #igshopmalaysia #muslimahclothing #blousemurah #rayacollection #dudapujaandara #titiancinta

🔵SONGKET BUNGA RAYA🔵
.
💎Material Cotton gred AAA.
💎Kain Cotton diimport dari Thailand.
💎Kain Cotton bidang 45"
💎Kain Cotton ni lembut, sejuk dan selesa dipakai oleh semua peringkat umur.
💎Cotton ni sederhana tebal. Tidak jarang dan tidak perlu lining
.
💰HARGA (4meter) : RM88 SM | RM93 SS
📮FREE POSTAGE
.
WHATSAPP +60182604137
WHATSAPP +60182604137
WHATSAPP +60182604137

#kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangsongket #kainpasangcotton #giveawaymalaysia #kainpasangdullsatin #kainpasangborong #kainpasangonline #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #selangor #shoppingonline #bajuraya #onlineshop #igshopmalaysia #muslimahclothing #blousemurah #rayacollection #dudapujaandara #titiancinta

🔵SONGKET BUNGA RAYA🔵
.
💎Material Cotton gred AAA.
💎Kain Cotton diimport dari Thailand.
💎Kain Cotton bidang 45"
💎Kain Cotton ni lembut, sejuk dan selesa dipakai oleh semua peringkat umur.
💎Cotton ni sederhana tebal. Tidak jarang dan tidak perlu lining
.
💰HARGA (4meter) : RM88 SM | RM93 SS
📮FREE POSTAGE
.
WHATSAPP +60182604137
WHATSAPP +60182604137
WHATSAPP +60182604137

#kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangsongket #kainpasangcotton #giveawaymalaysia #kainpasangdullsatin #kainpasangborong #kainpasangonline #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #selangor #shoppingonline #bajuraya #onlineshop #igshopmalaysia #muslimahclothing #blousemurah #rayacollection #dudapujaandara #titiancinta

🔵SONGKET BUNGA RAYA🔵
.
💎Material Cotton gred AAA.
💎Kain Cotton diimport dari Thailand.
💎Kain Cotton bidang 45"
💎Kain Cotton ni lembut, sejuk dan selesa dipakai oleh semua peringkat umur.
💎Cotton ni sederhana tebal. Tidak jarang dan tidak perlu lining
.
💰HARGA (4meter) : RM88 SM | RM93 SS
📮FREE POSTAGE
.
WHATSAPP +60182604137
WHATSAPP +60182604137
WHATSAPP +60182604137

#kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangsongket #kainpasangcotton #giveawaymalaysia #kainpasangdullsatin #kainpasangborong #kainpasangonline #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #selangor #shoppingonline #bajuraya #onlineshop #igshopmalaysia #muslimahclothing #blousemurah #rayacollection #dudapujaandara #titiancinta

🔵SONGKET BUNGA RAYA🔵
.
💎Material Cotton gred AAA.
💎Kain Cotton diimport dari Thailand.
💎Kain Cotton bidang 45"
💎Kain Cotton ni lembut, sejuk dan selesa dipakai oleh semua peringkat umur.
💎Cotton ni sederhana tebal. Tidak jarang dan tidak perlu lining
.
💰HARGA (4meter) : RM88 SM | RM93 SS
📮FREE POSTAGE
.
WHATSAPP +60182604137
WHATSAPP +60182604137
WHATSAPP +60182604137

#kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangsongket #kainpasangcotton #giveawaymalaysia #kainpasangdullsatin #kainpasangborong #kainpasangonline #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #selangor #shoppingonline #bajuraya #onlineshop #igshopmalaysia #muslimahclothing #blousemurah #rayacollection #dudapujaandara #titiancinta

🔵SONGKET BUNGA RAYA🔵
.
💎Material Cotton gred AAA.
💎Kain Cotton diimport dari Thailand.
💎Kain Cotton bidang 45"
💎Kain Cotton ni lembut, sejuk dan selesa dipakai oleh semua peringkat umur.
💎Cotton ni sederhana tebal. Tidak jarang dan tidak perlu lining
.
💰HARGA (4meter) : RM88 SM | RM93 SS
📮FREE POSTAGE
.
WHATSAPP +60182604137
WHATSAPP +60182604137
WHATSAPP +60182604137

#kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangsongket #kainpasangcotton #giveawaymalaysia #kainpasangdullsatin #kainpasangborong #kainpasangonline #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #selangor #shoppingonline #bajuraya #onlineshop #igshopmalaysia #muslimahclothing #blousemurah #rayacollection #dudapujaandara #titiancinta

🔵SONGKET BUNGA RAYA🔵
.
💎Material Cotton gred AAA.
💎Kain Cotton diimport dari Thailand.
💎Kain Cotton bidang 45"
💎Kain Cotton ni lembut, sejuk dan selesa dipakai oleh semua peringkat umur.
💎Cotton ni sederhana tebal. Tidak jarang dan tidak perlu lining
.
💰HARGA (4meter) : RM88 SM | RM93 SS
📮FREE POSTAGE
.
WHATSAPP +60182604137
WHATSAPP +60182604137
WHATSAPP +60182604137

#kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangsongket #kainpasangcotton #giveawaymalaysia #kainpasangdullsatin #kainpasangborong #kainpasangonline #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #selangor #shoppingonline #bajuraya #onlineshop #igshopmalaysia #muslimahclothing #blousemurah #rayacollection #dudapujaandara #titiancinta

🔵SONGKET BUNGA RAYA🔵
.
💎Material Cotton gred AAA.
💎Kain Cotton diimport dari Thailand.
💎Kain Cotton bidang 45"
💎Kain Cotton ni lembut, sejuk dan selesa dipakai oleh semua peringkat umur.
💎Cotton ni sederhana tebal. Tidak jarang dan tidak perlu lining
.
💰HARGA (4meter) : RM88 SM | RM93 SS
📮FREE POSTAGE
.
WHATSAPP +60182604137
WHATSAPP +60182604137
WHATSAPP +60182604137

#kainpasangmurah #kainpasangcantik #kainpasangsongket #kainpasangcotton #giveawaymalaysia #kainpasangdullsatin #kainpasangborong #kainpasangonline #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #selangor #shoppingonline #bajuraya #onlineshop #igshopmalaysia #muslimahclothing #blousemurah #rayacollection #dudapujaandara #titiancinta

(KN) 📸 Starina Classique Songket-SCS 📸 SONGKET :-
☆ menggunakan benang yang berkualiti tinggi serta tenunan benang yang sangat halus dan kemas
☆Material yang lembut dan tak panas.
☆Sangat cantik dan eksklusif
☆Senang diurus dan digosok.
☆ sangat sempurna ,tidak akan menyebabkan anda berasa gatal
Original mesin ye 💰 HARGA TERMASUK POS : RM 60 Semeter (OpenMeter) + FREE POSTAGE semenanjung & sabah sarawak

Sesuai utk buat sampin, baju songket

#kainpasangsongket #kainpasangsongketoriginal #kainpasang #kainpasangcantik #fiqtiewardrobe #trustedseller #bazar #bazarpaknil #bazarkarat #bazaronline #onlinestore #onlines #onlineshopping #online #onlineboutique
Order di 👇👇
1) dm di ig
2) www.wasap.my/60105426983
3) fb.me/fiqtiewardrobe

(KN) 📸 Starina Classique Songket-SCS 📸 SONGKET :-
☆ menggunakan benang yang berkualiti tinggi serta tenunan benang yang sangat halus dan kemas
☆Material yang lembut dan tak panas.
☆Sangat cantik dan eksklusif
☆Senang diurus dan digosok.
☆ sangat sempurna ,tidak akan menyebabkan anda berasa gatal
Original mesin ye 💰 HARGA TERMASUK POS : RM 60 Semeter (OpenMeter) + FREE POSTAGE semenanjung & sabah sarawak

Sesuai utk buat sampin, baju songket

#kainpasangsongket #kainpasangsongketoriginal #kainpasang #kainpasangcantik #fiqtiewardrobe #trustedseller #bazar #bazarpaknil #bazarkarat #bazaronline #onlinestore #onlines #onlineshopping #online #onlineboutique
Order di 👇👇
1) dm di ig
2) www.wasap.my/60105426983
3) fb.me/fiqtiewardrobe

Most Popular Instagram Hashtags