[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#kaincotton

530491 posts

TOP POSTS

Anggun dengan rosegold #juwitasequinbyjizanlykl ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
TO ORDER: ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450
📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450
📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450

Semua Readystock. Yeay. ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀
Contest komen kreatif, like gamba dan tag kekawan di ig @jizanlykl masih berlangsung. Anda bakal menang lace percuma tau yuhuuu bestnya. Jomla join 😻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀

Si cantik manis dgn #sherrybyjizanlykl kualiti kami lain dr yg lain tau. Sbb tu bila siap baju nampak cantik + exclusive 💋 tq share gamba syg! ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
TO ORDER: ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450
📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450
📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450

Semua Readystock. Yeay. ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀
Contest komen kreatif, like gamba dan tag kekawan di ig @jizanlykl masih berlangsung. Anda bakal menang lace percuma tau yuhuuu bestnya. Jomla join 😻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀

Hehe ade yg x tdo lagi tak? Belanja gamba laaa kalau nak watsapp admin tau click sini #rerantingbyjizanlykl ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
TO ORDER: ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450
📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450
📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450

Semua Readystock. Yeay. ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀
Contest komen kreatif, like gamba dan tag kekawan di ig @jizanlykl masih berlangsung. Anda bakal menang lace percuma tau yuhuuu bestnya. Jomla join 😻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀

Sale for #arjunabyjizanlykl available in silver color only ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
TO ORDER: ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450
📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450
📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450

Semua Readystock. Yeay. ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀
Contest komen kreatif, like gamba dan tag kekawan di ig @jizanlykl masih berlangsung. Anda bakal menang lace percuma tau yuhuuu bestnya. Jomla join 😻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀

⚪ Cotton Miracle ⚪

Kain Cotton Miracle ini super nyaman untuk dijadikan kerudung segi empat maupun pashmina, nurut, dan mudah diatur. Dan pastinya bahannya adem juga. Biasanya cotton miracle ini dipake rashawl ataupun cottonshawl ❤

TERSEDIA 24 WARNA

Ask for details, contact us on
WhatsApp: 082126033797
Line: salmatex

#rashawl #cottonshawl #cotton #kaincotton

foundation + concealer + silicon sponge. RM50.

10 color readystock utk #rerantingbyjizanlykl haih jgn korang pening, admin pun pening. Hehe takpe slow2 pilih ikut tema color masing2 ok. Tapi jgn lama sgt fikir tu takut bila nakkkk aje stock pun habiss 😥 🤣😘 ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
TO ORDER: ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450
📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450
📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450

Semua Readystock. Yeay. ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀
Contest komen kreatif, like gamba dan tag kekawan di ig @jizanlykl masih berlangsung. Anda bakal menang lace percuma tau yuhuuu bestnya. Jomla join 😻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀

NEW #YurinaByJizanlyKL exclusive
_

Yurina sparkle glitters lace, hanya didatangkan dlm satu warna sahaja iaitu whitee putih bersih. Design modern classic berkaki atas dan bawah pasti memberikan impak yg berbeza pada fabrik ini. Readystock dengan kuantiti yg sgt limited. Tampil berbeza dan lebihh exclusive. Dapatkan harga promosi pengenalan dr kami bermula hari ini. ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
TO ORDER: ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450
📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450
📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450

Semua Readystock. Yeay. ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀
Contest komen kreatif, like gamba dan tag kekawan di ig @jizanlykl masih berlangsung. Anda bakal menang lace percuma tau yuhuuu bestnya. Jomla join 😻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀

NEW #YurinaByJizanlyKL exclusive
_

Yurina sparkle glitters lace, hanya didatangkan dlm satu warna sahaja iaitu whitee putih bersih. Design modern classic berkaki atas dan bawah pasti memberikan impak yg berbeza pada fabrik ini. Readystock dengan kuantiti yg sgt limited. Tampil berbeza dan lebihh exclusive. Dapatkan harga promosi pengenalan dr kami bermula hari ini. ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
TO ORDER: ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450
📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450
📸 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450

Semua Readystock. Yeay. ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀
Contest komen kreatif, like gamba dan tag kekawan di ig @jizanlykl masih berlangsung. Anda bakal menang lace percuma tau yuhuuu bestnya. Jomla join 😻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀

MOST RECENT

JUALAN PUNGGAH STOR 2 (20/10 - 31/10)
.
#chcjualanpunggahstor2
.
Yeayyy jualan punggah stor datang lagi .
Kali ni kite nak habiskan stok yang masih ada ☺️
.
Sila baca details di bawah ini dengan teliti sebelum order 😊
.
SERIUS BUYER SAHAJA .
*HARGA KAIN :- ✔️KAIN LIPAT 4m = RM50 (TIDAK BOLEH POTONG)
✔️KAIN LIPAT 2m = RM25
✔️KAIN ROLL SEMETER = RM15/m (min 1m)
🔷SEMUA HARGA TIDAK TERMASUK POS .
🔷Kain kain akan mengambil masa untuk pos ( 1 minggu ) jadi diharapkan yang nak order boleh tunggu dan sabar .
❌URGENT ORDER
.
.
Jika berminat dan serius untuk beli boleh whatsApp +6018-2126264
.
#cottonhousecantik
#chcjualanpunggahstor2
#kaincotton#cottonmurah#cottonpasang#highqualitycotton#borongkaincotton#kaincottonmurah

JUALAN PUNGGAH STOR 2 (20/10 - 31/10)
.
#chcjualanpunggahstor2
.
Yeayyy jualan punggah stor datang lagi .
Kali ni kite nak habiskan stok yang masih ada ☺️
.
Sila baca details di bawah ini dengan teliti sebelum order 😊
.
SERIUS BUYER SAHAJA .
*HARGA KAIN :- ✔️KAIN LIPAT 4m = RM50 (TIDAK BOLEH POTONG)
✔️KAIN LIPAT 2m = RM25
✔️KAIN ROLL SEMETER = RM15/m (min 1m)
🔷SEMUA HARGA TIDAK TERMASUK POS .
🔷Kain kain akan mengambil masa untuk pos ( 1 minggu ) jadi diharapkan yang nak order boleh tunggu dan sabar .
❌URGENT ORDER
.
.
Jika berminat dan serius untuk beli boleh whatsApp +6018-2126264
.
#cottonhousecantik
#chcjualanpunggahstor2
#kaincotton#cottonmurah#cottonpasang#highqualitycotton#borongkaincotton#kaincottonmurah

🌼Baju kurung moden🌼 ✨✨HARGA PROMOSI BULAN 10✨✨ RM66 SEM
RM69 SS/including postage

WHATSSAP 👇👇👇👇👇
0133108068
0133108068
0133108068

#bajukurungmoden #englishcotton #dhiacottonmurah #bajukebaya #kainpasangcotton #kaincotton #borongcotton #bajukurungcotton #cottonlover #bajucottonmura

🌼Baju kurung moden🌼 ✨✨HARGA PROMOSI BULAN 10✨✨ RM66 SEM
RM69 SS/including postage

WHATSSAP 👇👇👇👇👇
0133108068
0133108068
0133108068

#bajukurungmoden #englishcotton #dhiacottonmurah #bajukebaya #kainpasangcotton #kaincotton #borongcotton #bajukurungcotton #cottonlover #bajucottonmura

ENGLISH COTTON 💥STOK TERHAD💥

Ukuran : 3.5 meter bidang 60 (muat sampai saiz XXL) .

Harga
1 - 3 psg - RM55
4 - 9 psg - RM50
10 psg ke atas - RM45 .
Cara membuat pesanan:

Screencap dan Whatsapp ke +60176832987 . .

Pengeposan:
Semenanjung Malaysia
1 pasang - RM10
2 pasang - RM14
3 - 5 pasang - RM21.20
6 - 10 pasang - RM31.80 .

Sabah dan Sarawak
1 pasang - RM17
2 pasang - RM25
3 pasang - RM30
4 - 6 pasang - RM58
7 - 10 pasang - RM100 .
.
Penerangan kain
-Kain yang tidak begitu keras. Serius kain ini best
-Kain tidak jarang
-Corak dan warna yang menarik
-Perlu dibilas atau dibesarkan ukuran seinci sebelum dijahit
-Sesuai untuk semua jenis fesyen
-Kualiti terjamin .
.
Makluman : Warna fabrik mungkin berbeza 80% dari yang sebenar kerana pencahayaan, telefon dan kamera yang berbeza
.

#kaincotton #sayajualkaincotton #sayajual #sayajualkainpasang #sayajualkain #kainela #kainpasang #moodrepublik #sayajualmurah #kainpasangmurah #cottonlover #sayajualcotton #cottonmurah #sayajualkain #kaincottoncantik #englishcotton

ENGLISH COTTON 💥STOK TERHAD💥

Ukuran : 3.5 meter bidang 60 (muat sampai saiz XXL) .

Harga
1 - 3 psg - RM55
4 - 9 psg - RM50
10 psg ke atas - RM45 .
Cara membuat pesanan:

Screencap dan Whatsapp ke +60176832987 . .

Pengeposan:
Semenanjung Malaysia
1 pasang - RM10
2 pasang - RM14
3 - 5 pasang - RM21.20
6 - 10 pasang - RM31.80 .

Sabah dan Sarawak
1 pasang - RM17
2 pasang - RM25
3 pasang - RM30
4 - 6 pasang - RM58
7 - 10 pasang - RM100 .
.
Penerangan kain
-Kain yang tidak begitu keras. Serius kain ini best
-Kain tidak jarang
-Corak dan warna yang menarik
-Perlu dibilas atau dibesarkan ukuran seinci sebelum dijahit
-Sesuai untuk semua jenis fesyen
-Kualiti terjamin .
.
Makluman : Warna fabrik mungkin berbeza 80% dari yang sebenar kerana pencahayaan, telefon dan kamera yang berbeza
.

#kaincotton #sayajualkaincotton #sayajual #sayajualkainpasang #sayajualkain #kainela #kainpasang #moodrepublik #sayajualmurah #kainpasangmurah #cottonlover #sayajualcotton #cottonmurah #sayajualkain #kaincottoncantik #englishcotton

ENGLISH COTTON 💥STOK TERHAD💥

Ukuran : 3.5 meter bidang 60 (muat sampai saiz XXL) .

Harga
1 - 3 psg - RM55
4 - 9 psg - RM50
10 psg ke atas - RM45 .
Cara membuat pesanan:

Screencap dan Whatsapp ke +60176832987 . .

Pengeposan:
Semenanjung Malaysia
1 pasang - RM10
2 pasang - RM14
3 - 5 pasang - RM21.20
6 - 10 pasang - RM31.80 .

Sabah dan Sarawak
1 pasang - RM17
2 pasang - RM25
3 pasang - RM30
4 - 6 pasang - RM58
7 - 10 pasang - RM100 .
.
Penerangan kain
-Kain yang tidak begitu keras. Serius kain ini best
-Kain tidak jarang
-Corak dan warna yang menarik
-Perlu dibilas atau dibesarkan ukuran seinci sebelum dijahit
-Sesuai untuk semua jenis fesyen
-Kualiti terjamin
.
Makluman : Warna fabrik mungkin berbeza 80% dari yang sebenar kerana pencahayaan, telefon dan kamera yang berbeza
.

#kaincotton #sayajualkaincotton #sayajual #sayajualkainpasang #sayajualkain #kainela #kainpasang #moodrepublik #sayajualmurah #kainpasangmurah #cottonlover #sayajualcotton #cottonmurah #sayajualkain #kaincottoncantik #englishcotton

❗❗Rm50 ❗❗ RM50 ❗❗RM50 ❗❗ .
Sale kain Cotton sampai 30 OKTOBER. Siapa berkenan PM je.. nanti saya bagi nombor. Murah ni... kain cantik2 dah confirm. !!💋💋💋
.
#pmtoorder #kaincotton #kain #cotton #japanesecotton #kaincottonmurah #sayajualkain #sayajualkainpasang #kainbunga #bazaarpaknilmurah #cari #onlineshopping #kualalumpur #petalingjaya

❗❗Rm50 ❗❗ RM50 ❗❗RM50 ❗❗ .
Sale kain Cotton sampai 30 OKTOBER. Siapa berkenan PM je.. nanti saya bagi nombor. Murah ni... kain cantik2 dah confirm. !!💋💋💋
.
#pmtoorder #kaincotton #kain #cotton #japanesecotton #kaincottonmurah #sayajualkain #sayajualkainpasang #kainbunga #bazaarpaknilmurah #cari #onlineshopping #kualalumpur #petalingjaya #stuffzbyratuwanee

❗❗Rm50 ❗❗ RM50 ❗❗RM50 ❗❗ .
Sale kain Cotton sampai 30 OKTOBER. Siapa berkenan PM je.. nanti saya bagi nombor. Murah ni... kain cantik2 dah confirm. !!💋💋💋
.
#pmtoorder #kaincotton #kain #cotton #japanesecotton #kaincottonmurah #sayajualkain #sayajualkainpasang #kainbunga #bazaarpaknilmurah #cari #onlineshopping #kualalumpur #petalingjaya

❗❗Rm50 ❗❗ RM50 ❗❗RM50 ❗❗ .
Jangan lupa sale kain Cotton sampai 30 OKTOBER. Siapa berkenan PM je.. nanti saya bagi nombor. Murah ni... kain cantik2 dah confirm. !!💋💋💋
.
#pmtoorder #kaincotton #kain #cotton #japanesecotton #kaincottonmurah #sayajualkain #sayajualkainpasang #kainbunga #bazaarpaknilmurah #cari #onlineshopping #kualalumpur #petalingjaya

❗❗Rm50 ❗❗ RM50 ❗❗RM50 ❗❗ .
Jangan lupa sale kain Cotton sampai 30 Oktober ok. Siapa berkenan PM je.. nanti saya bagi nombor. Murah ni... kain cantik2 dah confirm. !!💋💋💋
.
#pmtoorder #kaincotton #kain #cotton #japanesecotton #kaincottonmurah #sayajualkain #sayajualkainpasang #kainbunga #bazaarpaknilmurah #cari #onlineshopping #kualalumpur #petalingjaya

Most Popular Instagram Hashtags