#kadkahwinmurah

MOST RECENT

Dah lama x up gambar dentelle dress one set dengan veil 3D flower. Gandingan yang exclusive sangat utk korang tampil berseri seri di hari persandingan πŸ’ƒβœ¨
.
For fast respond whatsapp 01358095602

Done COD * Banner 10x3 kaki
* Bunting 2x5 kaki

Alhamdulillah, Terima kasih berurusan dengan kami.... Berminat???
Direct pm @ whatsapp
www.wasap.my/60192294753
www.wasap.my/60196335653

JANGAN DOK INGAT PLOK NAK FOLLOW & LIKE
FACEBOOK KAMI https://www.facebook.com/bulardnoor.enterprise
PAGE https://www.facebook.com/kadkahwinbulardnoor/

#promosikadkahwin #kadkahwinjimat #promosi2017 #kadkahwinonline #kadkahwinmurah #kadkahwinkemaman #kadkahwinbajet #kadkahwinjimat #kadkahwin #kerjakahwin #ijabqabul #akadnikah #barangperkahwinan
#stickerbesar #taghantaran #mockupcheque #tagterimakasih #banner #bunting #guestbook #minikalendar #kadkahwinbulardnoor #fotocanvas #sticker #buttonbadge #penunjukarah #pocketkalendar #kalendar2018

ade ni haa, hari minggu pn kje .. sibuk pack tempahan barang2 cust. thanks to @khaledazakaria coz tempah print kad kahwin, doorgift sticker, bunting penujuk arah, guestbook kat @printlicious01 πŸ˜€ sbg tanda hargai cust, saya kasi free 1 item Banner yg di design cantik oleh saya sendiri yg ensem ini πŸ˜‚ nnt boleh gantung banner ni kt ruangan photobooth anda. Untuk tempahan Design & Printing, Call / Whatsapp terus ke +601138030072 pakat2 follow ig @printlicious01 yer, thank you so much #SelamatPengantinBaru #KedaiPrinting #CetakMurah #KadKahwinCantik #KadKahwinMurah #StickerMurah #StickerDoorgift #bannerbunting #DesignPrintApaSaja #lokalah #tempatanfest #Penangites #Penang #ShahAlam #KualaLumpur #Subang #SubangJaya #tempatanfest #katasapot

Barang cust akan berlepas ke Penang this week, in shaa Allah. thanks to @khaledazakaria kerana buat tempahan dgn kami, Kad Kahwin, Guestbook, Doorgift Sticker, & Bunting penunjuk arah. Sebagai balasan, kami bagi free item Banner 6 X 3 kaki dgn Design yg menarik utk di gantung di ruangan photobooth anda nanti #SelamatPengantinBaru #DesignPrintApaSaja #lokalah #KedaiPrinting #CetakMurah #StickerMurah #KadKahwinCantik #KadKahwinMurah #ShahAlam #Penang #KualaLumpur #tempatanfest #katasapot

SUKA TENGOK GUBAHAN CUSTOMER YANG SANGAT KREATIF..
Dulang Exclusive, Cantek Dan harga yang sangat berbaloi
Mudah & cepat ..hanya letak barang hantaran sahaja..
Jom booking sebelum terlambat..yang duduk area Kajang/Semenyih/Mantin/Nilai/Bangi/Puchong/Senawang/Seremban
Berminat terus sahaja wassup www.wasap/60182221256
#majliskahwin
#sewadulang
#hantarankahwin
#dulanghantaran
#hantaranekslusif
#tunang
#malaywedding
#dulanghantarancantik
#hantaranbudget
#weddingflowers
#hantarannikah
#gubahanhantaranmurah
#hantarancantik
#kadkahwinmurah
#dulangwedding
#gubahanhantarankahwin
#dulanghantaranmurahkajang #Dulang Exclusive, Cantek Dan harga yang sangat berbaloi
Mudah & cepat ..hanya letak barang hantaran sahaja..
Jom booking sebelum terlambat..yang duduk area Kajang/Semenyih/Mantin/Nilai/Bangi/Puchong/Senawang/Seremban
Berminat terus sahaja wassup www.wasap/60182221256
#majliskahwin
#sewadulang
#hantarankahwin
#dulanghantaran
#hantaranekslusif
#tunang
#malaywedding
#dulanghantarancantik
#hantaranbudget
#weddingflowers
#hantarannikah
#gubahanhantaranmurah
#hantarancantik
#kadkahwinmurah
#dulangwedding
#gubahanhantarankahwin
#dulanghantaranmurahkajang #dulanghantaranmurahseremban
#pengantin
#alorgajahmelaka
#tampin
#kahwin
#pengantin
#alorgajahmelaka
#tampin
#kahwin
#kreatif

SUKA TENGOK GUBAHAN CUSTOMER YANG SANGAT KREATIF..
Dulang Exclusive, Cantek Dan harga yang sangat berbaloi
Mudah & cepat ..hanya letak barang hantaran sahaja..
Jom booking sebelum terlambat..yang duduk area Kajang/Semenyih/Mantin/Nilai/Bangi/Puchong/Senawang/Seremban
Berminat terus sahaja wassup www.wasap/60182221256
#majliskahwin
#sewadulang
#hantarankahwin
#dulanghantaran
#hantaranekslusif
#tunang
#malaywedding
#dulanghantarancantik
#hantaranbudget
#weddingflowers
#hantarannikah
#gubahanhantaranmurah
#hantarancantik
#kadkahwinmurah
#dulangwedding
#gubahanhantarankahwin
#dulanghantaranmurahkajang #Dulang Exclusive, Cantek Dan harga yang sangat berbaloi
Mudah & cepat ..hanya letak barang hantaran sahaja..
Jom booking sebelum terlambat..yang duduk area Kajang/Semenyih/Mantin/Nilai/Bangi/Puchong/Senawang/Seremban
Berminat terus sahaja wassup www.wasap/60182221256
#majliskahwin
#sewadulang
#hantarankahwin
#dulanghantaran
#hantaranekslusif
#tunang
#malaywedding
#dulanghantarancantik
#hantaranbudget
#weddingflowers
#hantarannikah
#gubahanhantaranmurah
#hantarancantik
#kadkahwinmurah
#dulangwedding
#gubahanhantarankahwin
#dulanghantaranmurahkajang #dulanghantaranmurahseremban
#pengantin
#alorgajahmelaka
#tampin
#kahwin
#pengantin
#alorgajahmelaka
#tampin
#kahwin
#kreatif

Terima kasih kerana memilih kami. Kad pun berkualiti. Macam kad retis lagi. Tunggu apa lagi tuuuu.
.
Kunjungi laman web kami untuk design yang lagiiii cantik.
www.ijabdanqabul.com
.
#kadkahwin
#kadkahwinmurah
#kadkahwinonline
#kadkahwinbajet
#kadkahwinjimat
#kadkahwincantik
#kadkahwinjohor
#kadkahwinmalaysia
#kadkahwinshahalam
#kadkahwinkelantan
#kadkahwinbrunei
#kadkahwinkedah
#kadkahwinbudget
#kadkahwinijabdanqabul
#kadkahwinmelaka
#kadkahwinmurahgila
#kadkahwinperak

Dulang Exclusive, Cantek Dan harga yang sangat berbaloi
Mudah & cepat ..hanya letak barang hantaran sahaja..
Jom booking sebelum terlambat..yang duduk area Kajang/Semenyih/Mantin/Nilai/Bangi/Puchong/Senawang/Seremban
Berminat terus sahaja wassup www.wasap/60182221256
#majliskahwin
#sewadulang
#hantarankahwin
#dulanghantaran
#hantaranekslusif
#tunang
#malaywedding
#dulanghantarancantik
#hantaranbudget
#weddingflowers
#hantarannikah
#gubahanhantaranmurah
#hantarancantik
#kadkahwinmurah
#dulangwedding
#gubahanhantarankahwin
#dulanghantaranmurahkajang #dulanghantaranmurahseremban
#pengantin
#alorgajahmelaka
#tampin
#kahwin

PROMO SEHINGGA 30.09.2018

Kad 4 Colour
Size : 4x6 inci
Harga RM 150 (300pcs) RM 260 (500pcs) RM 450 (1000pcs )

Free item : Sampul (mengikut jumlah kad) 1 streamer/bunting..3 petunjuk arah
Postage RM 20

Untuk order boleh klik link di bio πŸ˜™
wasap.my/601157659046
#printmurah #printkedah #printalorsetar #printaloqsetaq #kahwin #kadkahwinmurah #welcomeboardmurah #stickermurah #labelmurah #kadkahwinbajet #alorsetar #aloqsetaq #aor #changlon #kulim #penang #perlis #codalorsetar #bannermurah #kadkahwinonline #kadkahwinjimat #stickeronline #sticker #labelonline #stickertransparentmurah

Naaahhh.. lawa sticker abiskita atu.. tambahan tah lagi produk biskita nyaman.. lagi tia nyaman.. perghhh.. aga ke mall booth @pastel.16 dari @tashabakir β€’
β€’
β€’
Paning mikirkan design? nahhh.. kami sediakan template untuk kad jemputan biskita, biskita tau pilih saja lagi.. sanang dan mudah..!! Kami Amenyediakan design2 modern.. nda payah biskita mngorder jauh jauh dluar negri.. jommm order..!!
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
Kami ada menawarkan printing sticker untuk keperluan sticker biskita
🎁 Goodies Campor Kawin
πŸ› Produk Jualan Biskita
🍱 Makanan
πŸ₯€Minuman
🍯Dan apa sja sticker yang biskita mau
β€’
β€’
β€’
😍#brunei #wedding #invitations #invitationcard #cardbajet #murah #cardbajetbn #sticker #stickerbruneimurah #stickerbrunei #stickerglossy #glossy #stickertransparent #transparent #kadkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinbrunei #walimatulurus #songketwedding #songketweddingbrunei #jemputan
β€’
β€’
β€’
β€’
For more info:
+6737166165
+6737166165
+6737166165
#jombersyukur #alhamdulillah

STICKER MURAH, STICKER CANTIK 😍😍😍
Ada produk tapi xda sticker
Nak produk laris, sales tinggi dengan tampal sticker
Nak produk menarik dengan sticker.... πŸ“ž whapsapp
http://www.wasap.my/601110527002 πŸ‘‰ Design sendiri @ nak kami design
πŸ‘‰ Free postage semenanjung bagi yg oder banyak 😱😱😱
πŸ‘‰ Boleh walk in di kedai kami pun bleh cawangan baling @ sungai petani
πŸ‘‰ Meterial πŸ‘ qualiti πŸ‘‰ Boleh request saiz

#sticker
#stickermurah
#stickerproduk
#stickerkahwin
#stickermurahcantik
#stickerbajet
#sticker
#stickercantik
#bantingMurah
#streamers
#bantingBajet
#banner exclusive
#kadKahwin
#kadkahwinmurah
#kadkahwinbajet
#kadkahwinborong
#kadkahwinexclusive
#printdesign
#printingmurah
#printing
#printingbajumurah
#bisnesonline

STICKER MURAH, STICKER CANTIK 😍😍😍
Ada produk tapi xda sticker
Nak produk laris, sales tinggi dengan tampal sticker
Nak produk menarik dengan sticker.... πŸ“ž whapsapp
http://www.wasap.my/601110527002 πŸ‘‰ Design sendiri @ nak kami design
πŸ‘‰ Free postage semenanjung bagi yg oder banyak 😱😱😱
πŸ‘‰ Boleh walk in di kedai kami pun bleh cawangan baling @ sungai petani
πŸ‘‰ Meterial πŸ‘ qualiti πŸ‘‰ Boleh request saiz

#sticker
#stickermurah
#stickerproduk
#stickerkahwin
#stickermurahcantik
#stickerbajet
#sticker
#stickercantik
#bantingMurah
#streamers
#bantingBajet
#banner exclusive
#kadKahwin
#kadkahwinmurah
#kadkahwinbajet
#kadkahwinborong
#kadkahwinexclusive
#printdesign
#printingmurah
#printing
#printingbajumurah
#bisnesonline

STICKER MURAH, STICKER CANTIK 😍😍😍
Ada produk tapi xda sticker
Nak produk laris, sales tinggi dengan tampal sticker
Nak produk menarik dengan sticker.... πŸ“ž whapsapp
http://www.wasap.my/601110527002 πŸ‘‰ Design sendiri @ nak kami design
πŸ‘‰ Free postage semenanjung bagi yg oder banyak 😱😱😱
πŸ‘‰ Boleh walk in di kedai kami pun bleh cawangan baling @ sungai petani
πŸ‘‰ Meterial πŸ‘ qualiti πŸ‘‰ Boleh request saiz

#sticker
#stickermurah
#stickerproduk
#stickerkahwin
#stickermurahcantik
#stickerbajet
#sticker
#stickercantik
#bantingMurah
#streamers
#bantingBajet
#banner exclusive
#kadKahwin
#kadkahwinmurah
#kadkahwinbajet
#kadkahwinborong
#kadkahwinexclusive
#printdesign
#printingmurah
#printing
#printingbajumurah
#bisnesonline

Batman in da house..!! sampul for birthday.. β€’
β€’
β€’
Paning mikirkan design? nahhh.. kami sediakan template untuk kad jemputan biskita, biskita tau pilih saja lagi.. sanang dan mudah..!! Kami Amenyediakan design2 modern.. nda payah biskita mngorder jauh jauh dluar negri.. jommm order..!!
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
Kami ada menawarkan printing sticker untuk keperluan sticker biskita
🎁 Goodies Campor Kawin
πŸ› Produk Jualan Biskita
🍱 Makanan
πŸ₯€Minuman
🍯Dan apa sja sticker yang biskita mau
β€’
β€’
β€’
😍#brunei #wedding #invitations #invitationcard #cardbajet #murah #cardbajetbn #sticker #stickerbruneimurah #stickerbrunei #stickerglossy #glossy #stickertransparent #transparent #kadkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwinbrunei #walimatulurus #songketwedding #songketweddingbrunei #jemputan
β€’
β€’
β€’
β€’
For more info:
+6737166165
+6737166165
+6737166165
#jombersyukur #alhamdulillah

Banting 2x5ft
Cetakkan yg cantik !! Warna printing pun terbaikk

RM28 sahaja untuk saiz 2x5ft
Harga tak termasuk postage
Nak tempah saiz lain pun blh πŸ€—
. .
Whatsapp 013 7967082
Or Direct Message πŸ’• . .
#kadkahwin #kadkahwinmurah #kadkahwincantik #kadkahwinbajet
#kadkahwinmurahgila
#kadkahwinmalaysia
#kahwin
#tunang
#kadkahwinberbaloi
#kadkahwinberkualiti
#stikermurah
#stiker
#cetakstiker
#cetakkadkahwin
#cetakkadkahwinmurah
#jomkahwin
#bantingmurah #buntingkahwinmurah
#bantingkahwinjimat

Most Popular Instagram Hashtags