#kacangpoolkl

90 posts

TOP POSTS

KACANG POOL!! KACANG POOL!!
.
Hari weekend ni... Rasa nak pekena Kacang Pool, jom datang Neighbours. .
See...bukan orang dewasa je reti makan. Kids pun suka tau...
.
Kacang Pool kita served dengan roti lembut yang kita toasted untuk cicah cicah.
.
Pastu atas Kacang Pool ada telur mata sebijik, dengan Asian salsa. .
Avalailable dari pagi. Malam tak janji ada lagi ke tak. Sebab cepat habisssss...
.
Boleh call 03-42856757 cakap dengan crew Neighbours kite ye kalau nak tau status Kacang Pool dan Arabic Rice kite. Menu menu ni WEEKEND SPECIALS kite. ;)
.
#kacangpoolKL
#neighboursampang

Sapa suka Kacang Pool? Mahamahu pun suka sebab tu bila turun Johor akan cari makanan ni.
.
Tapi skrg tak payah lagi hari2 leh makan Kacang Pool kat KL dekat jer senang nak dpt.
.
Rasa pun sedap harga menarik RM9.90 semangkuk. Tapi kat mana lokasi tu kena baca di blog makan Mahamahu.com mesti korang akan dtg hari2 sebab dekat sgt.
.
#Mahamahu
#BloggerKakiMakan
#TehTarikPlace
#KacangPool
#KacangPoolKL

Dah tamat! Eehh dah habis... tunggu untuk delivery je nanti. Sowwy sesapa nak slot ode wassap nanti k. πŸ˜‰. #kacangpoolkl #kacangpoolawehh #kacangpool #foodvendorkl #deliverykl #murahdansedap #sumpahsedap #foodthelokals #siscuba #selayang #kepong #gombak #rawang

Craving for kacang pool, and my wish come true πŸ™Œ Dinner time 🍴 Thank you @ladsandlassies.sa for the superb delicious food and calm cafe environment ✌

Dip dip roti dengan kacang pool pun sodappp.
#neighboursampang
#kacangpoolkl

MOST RECENT

Kacang Pool delivery for buka puasa 🍞🍳 Only @ RM6 per pack. For enquiries, Whatsapp 0173472448. Thank you 😊

#sayajualmakanan #fooddeliverykl #foodservicekl #fooddeliveryservice #lunchboxkl #lunchdelivery #johorcuisine #johorfood #kacangpool #kacangpooldelivery #kacangpoolkl

Kacang Pool delivery in Klang Valley! Only @ RM6 per pack 🍳🍞
For enquiries, WhatsApp 0173472448 πŸ“±

#sayajualmakanan #fooddeliverykl #foodservicekl #fooddeliveryservice #lunchboxkl #lunchdelivery #johorcuisine #johorfood #kacangpool #kacangpooldelivery #kacangpoolkl

Kacang Pool delivery in Klang Valley! Only @ RM6 per pack 🍳🍞
For enquiries, WhatsApp 0173472448 πŸ“±

#sayajualmakanan #fooddeliverykl #foodservicekl #fooddeliveryservice #lunchboxkl #lunchdelivery #johorcuisine #johorfood #kacangpool #kacangpooldelivery #kacangpoolkl

Today's Kacang Pool feedback!
Craving satisfied, a fast one indeed hehe 🐟🐟🐟 #sayajualmakanan #fooddeliverykl #foodservicekl #fooddeliveryservice #lunchboxkl #lunchdelivery #johorcuisine #johorfood #kacangpool #kacangpooldelivery #kacangpoolkl

Open orders for Kacang Pool. Only @ RM6 per pack!
For inquiries, Whatsapp 0173472448 πŸ“±

#sayajualmakanan #fooddeliverykl #foodservicekl #fooddeliveryservice #lunchboxkl #lunchdelivery #johorcuisine #johorfood #kacangpool #kacangpooldelivery #kacangpoolkl

Assalamualaikum dan salam sejahtera... segala puji bagi Allah.. malam tadi meriah betul Awesome Kacang pool ipd sentul... terima kasih yg tidak terhingga kepada pelanggan2 yang tidak pernah jemu dengan menu2 yang kami sajikan... dan Terima kasih juga yang duk intro pada kawan2 yang lain... ramai juga yang walk in malam tadi... syukurrrrr πŸ™‚πŸ™ƒπŸ™‚πŸ™ƒπŸ™‚...ok malam ni kami beroperasi seperti biasa dari jam 8malam sehingga jam 1pagi pada sesiapa yang mengidamkan keenakan luar biasa awesome kacang pool yang rare lagi diminati masa kini, jom serbu setiap outlet Awesome Kacang pool yang berhampiran anda semua... Kuala Lumpur
Sentul 8pm to 1am ( Ap Awesom)

Melaka
Batu berendam Masa berniaga pagi dari 11.00am hingga 6.00pm dan malam dari 8.30pm hingga 11.00pm (Aman Ali)

JB
Tampoi 6pm to 11pm (Iqbal Syafiq)

Haaa pada yang berhampiran dengan kwasan2 yang tertera di atas ni... haaa boleh la datang dan yang paling penting pastikan datang dengan perot yang kosong baru la makan dengan penuh nikmatttt πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹... ok guys jumpa malam ni!! #awesomekacangpool
#keenakanluarbiasa
#pelanggansukakamipuashati
#rare
#kacangpool
#kacangpoolkl
#like4like
#likeforfollow
#likeforlike
#like4follow
#likemyrecent
#vosco
#jjcm
#makansedap

Assalamualaikum dan salam sejahtera, haaa nampak tak.. Nampak tak?? Tu bukan cobaan tapi memang betul2 punya.. Customers yang datang dari penang semata2 nak try menu kami.. Katanya ''heboh dok viral jaa tu yang kami mai nak try'' ending dia.. Tu dia double set sorang.. Kalau yang dari Penang pon sanggup nak mai.. Ampa yang dekat ni bila lagi nak mai? πŸ€”πŸ€”πŸ€” ok kita jumpa malam ni naa πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€— macam biasa dari jam 8malam sehingga jam 1pagi... pastikan Awesome kacang pool bukan yang kaki kopipes huhuhu... πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
#kacangpoolkl
#kacangpool
#keenakanluarbiasa
#makankatmana
#awesomekacangpool
#awesomekacangpoolipdsentul
#like4like
#likeforlike
#like4follow
#likeforfollow
#vosco
#jommakan
#jjcm
#makansedap

Most Popular Instagram Hashtags