#kacangbilisbaraqah

MOST RECENT

TERIMA KASIH JUGA MAMAK BUYUNG🤰🏻 #kacangbilisbaraqah #kacangberhantureview
#ibumengandung

MAKANAN OTAK

Kacang tanah dan selai kacang kaya akan vitamin E. Segenggam kacang tanah mampu memenuhisekitar 36 persen kebutuhan vitamin E si kecil. Vitamin E ini merupakan antioksidan yang dapat melindungi membran sel saraf. Kandungan thiamin dan vitamin E membantu otak dan sistem saraf dalam penggunaan glukosa untuk membentuk energi yang dibutuhkan tubuh

Sumber : google
Baraqah Snack

#kacangbilisbaraqah #kacangberhantu #kudapan #baraqahsnack #neelofa

Never give up today hard days tomorrow will be worse,
But the day after tomorrow will be the sunshine. .
.
.
#kacangberhantu #kacangbilisbaraqah #viralvideos #kacang #pedas #manis #crunchy #sudarasanaklagi #baraqahsnack #eusahawan #mdec #erezki

Alhamdulillah smpi jgk #kacangbilisbaraqah ke rumah Sis😍ternyata mmg sedap 👍🏻krekkruk sis kunyah..pedas pn tiptop menepati citarasa sis. Kredit buat #AMFadzrinaSamjuri😘#aqsuka#supportbizkekawan

Bila dah gila bayang dgn #kacangbilisbaraqah ni la jdnya,, nk mkn pa pun kna ada pendamping #kacangberhantu..mkn roti telur dgn kacang bilis..tq dear cust sbb suka sgt dgn kacang kmi 😂😅🤗😘❤ #kacangbilisbaraqah
#kacangberhantu
#kacangviral
#kacangpilihanramai ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Bila tiada slera mau mkn nasi,, sis cari ni 👉 #KACANGBILISBARAQAH penyelamat di saat2 tak trduga😂😅 anda pula bgaimana??

Alhamdulillah sambutan amat memberansangkan
Agent sis huru hara atur order dlm kelas .. melekat da nama dia sis kacang 🤣🤣🤣.. Apa pun tahniah my Awesome Agent kota kinabalu Puan @zillahon9shop berjaya gegar kan dewan program EFP SABAH baru2 ini .. 70 pack abis terjual .. Terima kasih atas sambutan sahabat2 jutawan semua .. maaf jika ada yg terkurang dari kami .. #teamkbbkk
#kbbgrowup
#kacangberhantu
#kacangviral
#kacangbilisbaraqah

Alhamdulillah sambutan amat memberansangkan
Agent sis huru hara atur order dlm kelas .. melekat da nama dia sis kacang 🤣🤣🤣.. Apa pun tahniah my Awesome Agent kota kinabalu Puan @zillahon9shop berjaya gegar kan dewan program EFP SABAH baru2 ini .. 70 pack abis terjual .. Terima kasih atas sambutan sahabat2 jutawan semua .. maaf jika ada yg terkurang dari kami .. #teamkbbkk
#kbbgrowup
#kacangberhantu
#kacangviral
#kacangbilisbaraqah

Alhamdulillah sambutan amat memberansangkan
Agent sis huru hara atur order dlm kelas .. melekat da nama dia sis kacang 🤣🤣🤣.. Apa pun tahniah my Awesome Agent kota kinabalu Puan @zillahon9shop berjaya gegar kan dewan program EFP SABAH baru2 ini .. 70 pack abis terjual .. Terima kasih atas sambutan sahabat2 jutawan semua .. maaf jika ada yg terkurang dari kami .. #teamkbbkk
#kbbgrowup
#kacangberhantu
#kacangviral
#kacangbilisbaraqah

Most Popular Instagram Hashtags