#kaaupm

30 posts

TOP POSTS

Good news πŸ“’πŸ“’
We sell reloads now !!!
Visit us at Lot 5 , Komplek Akademik A to top-up or to purchase any of our products!!!
#kaaupm #topupupm #exprimoupm #exprimofus

#Repost @kursiah_cheezyyummy with @repostapp.
・・・
Tersedak ceq.. Orang brunei mai pm tanya psal Wonder Cheese. Hangpa rasa?? Wonder Cheese memang terbaikkkk!!! Teruskan pm sya utk mndapatkan Wonder Cheese. Saya buat Cod Seluruh UPM & Seri Serdang.
Wondercheese Upm
0135839272
0135839272
0135839272

@wondercheese88
#wondercheese #wondercheeseupm #agentwondercheeseupm #wondercheese88 #cheezyyummy #gilercheese #kerepekcheese #upm #upmserdang #uniputra #universitiputramalaysia #kolejupm #kolejserumpunupm #kolej12 #kolej13 #kolej14 #kolej15 #kolej16 #kmr #kpz #k11 #kc #ktdi #kaaupm #fbmkupm #pusatzakatupm #serdang #seriserdang #wondercheeseserdang

#Repost @kursiah_cheezyyummy with @repostapp
・・・
Syoknyaaaa makan wonder cheese time hujan macam ni. Nikmat sungguhhhh!!! Nak rasa? Nak rasa? Jom pm saya 0135839272.
#wondercheeseupm #wondercheese
#wondercheese88
##universitiputramalaysia #uniputra #upm #kolej12 #kolej14 #kolej15 #kolej16 #kolejupm #kaaupm #fbmkupm #0135839272 #0135839272 #0135839272
#cheezyyummy
#kursiah_cheezyyummy

Alhamdulillah. Ada sahabat2 Wonder Cheese dah order awal2 utk bwak Wonder Cheese ke kmpung masing2 smpena cuti midsem ni. Terbaikkk!!! Sahabat2 lain yg nak boleh wassap saya di 0125839272. Order dulu pon boleh. Beli trus pon boleh. Sebab Wonder Cheese ready stok.
*ni gambar malam smalam. Customer nak 3 balang..
@wondercheese88

0135839272
0135839272
0135839272
#wondercheeseupm #wondeecheeseserdang #wondercheese #wondercheese88 #agentwondercheese #cheezyyummy #upm #upmserdang #universitiputramalaysia #kolejupm #kolejserumpun #fbmkupm #kaaupm #pusatzakatupm #kerepekcheese #gilercheese

#Repost @kursiah_cheezyyummy with @repostapp
・・・
Selamat Tahun Baru 2016.
Alhamdulillah tahun 2015 sya dapat ramai sangat customer sama ada dri dalam dan luar Upm termasuklah student, mtm kolej, felo kolej smpai la staf upm sendiri. Sya pon bnyak kali restok sbb nak pnuhi permintaan customer. Terima kasih sahabat2 wonder cheese semua. Hebat kan penangan wonder cheese??? Tahniah pulak kat sahabat2 wonder cheese terawal sya tahun ni. Huhu. Diorang siap bukak balang masing2 sbb takut tmakan banyak dari balang yg lain. Hahah. Pulak tu study smbil makan wonder cheese. Mmang masyukkkk!!!! Anda pula macam mana? Takkkan nak tgok saje???? Meh2 pm saya 0135839272.
#wondercheeseupm #wondercheesse #wondercheese88 #upmserdang #upm #universitiputramalaysia #uniputra #kolejupm #kolejserumpunupm #kolej13 #kolejkmr #kolej12 #kolej14 #kolej15 #kolej16 #0135839272 #kaaupm #wondercheeseupm

Hey its FRI-YAY again !!!! FREE GIFTS everywhere 😁😁
DONT MISS IT !!!
#gadgetdeals #gadgetdealsupm #upm #kaaupm #pinengpowerbank #powerbankpineng #powerbankmurah #pinengori

@kursiah_cheezyyummy
Maria dalam Ayat-Ayat Cinta
"Mesir dan Sungai Nil itu jodoh"

Saya dalam UPM
"Wondercheese dan UPM itu jodoh"

Silakan chia chia.. Wondercheese Upm, Seri Serdang
0135839272
0135839272
0135839272
@wondercheese88

#wondercheeseupm #wondercheeseserdang #agenwondercheese #kerepekcheese #gilercheese #upm #upmserdang #uniputra #universitiputramalaysia #fbmkupm #kaaupm #pusatzakatupm #kolejupm #kolejserumpunupm #k12 #k13 #k14 #k15 #k16

Ok hari ni nak bukak gosip retis sikit. "Nana mahazan dah try Wonder Cheese".
Yeayhhhh. Awak2 semua, tak terliur sama ke???? Meh2 pm saya 0135839272 kalau nak cuba Wonder Cheese ni. Saya buat Cod UPM, SERI SERDANG.

#wondercheese #wondercheese88 #agentwondercheese #wondercheeseupm #wondercheeseserdang #wondercheeseseriserdang #kerepekcheese #upm #uniputra #upmserdang #universitiputramalaysia #kolejupm #kolejserumpun #kolej12 #kolej13 #kolej14 #kolej15 #kolej16 #fbmkupm #kaaupm #pusatzakatupm #serdang #seriserdang

Its FRI-YAY again !!! Dont forget to visit us at Kompleks Akademik A UPM tomorrow πŸ™ˆπŸ™ˆ !!!
Great deals awaits you exclusive for our member :)
#gadgetdeals #gadgetdealsupm #powerbankpineng #powerbankmurah #sayajual #upmserdang #powerbankupm #upmstudent #studentsbusiness #KAAupm #friyay

MOST RECENT

Good news πŸ“’πŸ“’
We sell reloads now !!!
Visit us at Lot 5 , Komplek Akademik A to top-up or to purchase any of our products!!!
#kaaupm #topupupm #exprimoupm #exprimofus

#Repost @kursiah_cheezyyummy with @repostapp
・・・
Maria dalam Ayat-Ayat Cinta
"Mesir dan Sungai Nil itu jodoh"

Saya dalam UPM
"Wondercheese dan UPM itu jodoh"

Silakan chia chia.. Wondercheese Upm, Seri Serdang
0135839272
0135839272
0135839272
@wondercheese88

#wondercheeseupm #wondercheeseserdang #agenwondercheese #kerepekcheese #gilercheese #upm #upmserdang #uniputra #universitiputramalaysia #fbmkupm #kaaupm #pusatzakatupm #kolejupm #kolejserumpunupm #k12 #k13 #k14 #k15 #k16

@kursiah_cheezyyummy
Maria dalam Ayat-Ayat Cinta
"Mesir dan Sungai Nil itu jodoh"

Saya dalam UPM
"Wondercheese dan UPM itu jodoh"

Silakan chia chia.. Wondercheese Upm, Seri Serdang
0135839272
0135839272
0135839272
@wondercheese88

#wondercheeseupm #wondercheeseserdang #agenwondercheese #kerepekcheese #gilercheese #upm #upmserdang #uniputra #universitiputramalaysia #fbmkupm #kaaupm #pusatzakatupm #kolejupm #kolejserumpunupm #k12 #k13 #k14 #k15 #k16

@kursiah_cheezyyummy
Alhamdulillah. Ada sahabat2 Wonder Cheese dah order awal2 utk bwak Wonder Cheese ke kmpung masing2 smpena cuti midsem ni. Terbaikkk!!! Sahabat2 lain yg nak boleh wassap saya di 0125839272. Order dulu pon boleh. Beli trus pon boleh. Sebab Wonder Cheese ready stok.
*ni gambar malam smalam. Customer nak 3 balang..
@wondercheese88

0135839272
0135839272
0135839272
#wondercheeseupm #wondeecheeseserdang #wondercheese #wondercheese88 #agentwondercheese #cheezyyummy #upm #upmserdang #universitiputramalaysia #kolejupm #kolejserumpun #fbmkupm #kaaupm #pusatzakatupm #kerepekcheese #gilercheese

Reposted from @wondercheese88

Whatsapp 013-3091564 SEKARANG!!
Whatsapp 013-3091564 SEKARANG!!
Whatsapp 013-3091564 SEKARANG!! @kursiah_cheezyyummy
Alhamdulillah. My beloved customer dari Ktdi ni beli 2 balang Δ°snin lepas. Tak sampai seminggu, repeat order sampai 3 balang.. Cayalahhhhhh!! Macam ni yg saya nakk. Thorrbaekk @wondercheese88

Meh2 serang wassap saya utk order Wonder Cheese. Rugi tak rasa!! Whatsapp 0135839272

#wondercheese88
#wondercheese #agentwondercheese #wondercheeseupm #upm #uniputra #universitiputramalaysia #upmserdang #cheezyyummy #kerepekcheese #gilercheese #sayajual #sayajualmurah #kolejupm #kolejserumpun #kolej12 #kolej13 #kolej14 #kolej15 #kolej16 #kaaupm #fbmkupm #pusatzakatupm #CheezyChips

#Repost @kursiah_cheezyyummy with @repostapp
・・・
Selamat Tahun Baru 2016.
Alhamdulillah tahun 2015 sya dapat ramai sangat customer sama ada dri dalam dan luar Upm termasuklah student, mtm kolej, felo kolej smpai la staf upm sendiri. Sya pon bnyak kali restok sbb nak pnuhi permintaan customer. Terima kasih sahabat2 wonder cheese semua. Hebat kan penangan wonder cheese??? Tahniah pulak kat sahabat2 wonder cheese terawal sya tahun ni. Huhu. Diorang siap bukak balang masing2 sbb takut tmakan banyak dari balang yg lain. Hahah. Pulak tu study smbil makan wonder cheese. Mmang masyukkkk!!!! Anda pula macam mana? Takkkan nak tgok saje???? Meh2 pm saya 0135839272.
#wondercheeseupm #wondercheesse #wondercheese88 #upmserdang #upm #universitiputramalaysia #uniputra #kolejupm #kolejserumpunupm #kolej13 #kolejkmr #kolej12 #kolej14 #kolej15 #kolej16 #0135839272 #kaaupm #wondercheeseupm

#Repost @kursiah_cheezyyummy with @repostapp
・・・
Syoknyaaaa makan wonder cheese time hujan macam ni. Nikmat sungguhhhh!!! Nak rasa? Nak rasa? Jom pm saya 0135839272.
#wondercheeseupm #wondercheese
#wondercheese88
##universitiputramalaysia #uniputra #upm #kolej12 #kolej14 #kolej15 #kolej16 #kolejupm #kaaupm #fbmkupm #0135839272 #0135839272 #0135839272
#cheezyyummy
#kursiah_cheezyyummy

#Repost @kursiah_cheezyyummy with @repostapp
・・・
Sebelum pergi kuliah, mesti kunyah wondercheese dlu. Risau nanti dalam kuliah asyik tringat aje.. Huhu. Awak semua macam mana? Jom rasa wondercheese dan hubungi 0135839372 agent Upm

AVAILABLE HERE πŸ‘‰UPM 🌸🌸🌸
So sis2 & sesape yg berdekatan kat sane boleh la cari sis @kursiah_cheezyyummy
_0135839272
_0135839272
_0135839272 πŸ“²πŸ“²πŸ“² Feel free to contact our agent @kursiah_cheezyyummy sekarang! Jangan tggu sampai besokkk...! RM25 sebalang..pasti nk lagiii! πŸŒΈπŸŽ‰πŸ˜
Yg berminat nk jadi #agentwondercheese pn sgt dialu2kn...Hubungi terus ke 0196586469 utk menjadi agent sah kami.

#wondercheeseupm
#wondercheese
#agentwondercheeseupm
#upmserdang
#upm
#universitiputramalaysia
#uniputra
#fbmkupm
#kaaupm
#kolejserumpunupm
#kolej12
#kolej14
#kolej15
#kolej16
#sayajual
#sayajualmurah
#0135839272
#pusatzakatupm

Hey its FRI-YAY again !!!! FREE GIFTS everywhere 😁😁
DONT MISS IT !!!
#gadgetdeals #gadgetdealsupm #upm #kaaupm #pinengpowerbank #powerbankpineng #powerbankmurah #pinengori

Its FRI-YAY again !!! Dont forget to visit us at Kompleks Akademik A UPM tomorrow πŸ™ˆπŸ™ˆ !!!
Great deals awaits you exclusive for our member :)
#gadgetdeals #gadgetdealsupm #powerbankpineng #powerbankmurah #sayajual #upmserdang #powerbankupm #upmstudent #studentsbusiness #KAAupm #friyay

Xplore team..fuhh..pnat gle..byak sgt cabaran yg berasaskn KI..enjoy even team yg just setup n xknal satu sma len..
#baksisUPM #KAAUPM #xtremerace #axtivityoftheday

Menurut N. Iman Faisal et, al. (2014), "...berdiri di hadapan tidaklah terlalu sukar, yang paling sukar apabila perlu menukar tanggapan otak daripada gementar kepada tenang dan berkeyakinan."
#kaaupm
#aturanallahtersangatunik

Testing baju kelas bacelor of arabic Language...Orang dah pakai banyak kali dah ak baru nk try..haah..#Wajibpakaisetiapharirabu#kenangandiupm#kenanganbersamakawan2#budakbudakarab#tekoispink#shwalglamhaira#kelassemantik#Kaaupm#rabu18.2.2014

Most Popular Instagram Hashtags