#jwanita

MOST RECENT

پـــــاشـــای دلــــــــــم💕🙊
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#jwanita
#slemanyakam

Selamat hari rayo blako...Alhamdulillah rayo d pehe dulu this year🌸🌸
#jakel #tudungpeople #jwanita

#Throwback 3 years ago.. If i’m not mistaken, it was somewhere in September 2015. Right after my solo & soul searching trip to Cambodia. Life has changed so much ever since. No regrets! Lovin’ all the memories, good or bad. Cause that’s how you’ll grow and mature. Through experiences in life. 🤗
.
.

#memories with @maya_karin #jwanita #moviepremiere .
.
#Repost @mayakarin_bb

We did pretty good gaissss 👩🏻‍🎓
I’m so proud of my babies 😘😘😘
Bachelor of Business Administration (Hons) Finance✔️
#jwanita #convocation

M A Y A K A R I N 🌹🌹❤❤
.
. "JIKA DAPATKU PETIK BINTANG AKAN KUHADIAHKAN PADAMU" 🌠🌠🌠
.
.
SONG-BINTANG
SINGER-MAYA KARIN
@maya_karin @mayakarin_bb
.
.
#idola #mayakarin #pontianakharumsundalmalam #seridewimalam #noproblem #cun #sejoli #jwanita #anakhalal #duyung #alwayssupport #lovee

Tahniah pelakon Cristina Suzanne Stocktills dilaporkan selamat bergelar isteri kepada seorang ahli perniagaan malam tadi. #kil #ceo #jwanita #surfthelove #congrat #kosmo

Regrann from @potts_blackswan - 1. Nama dia Billy.. die kata satu hari dia akan buat magic.. dan semua org akan gelor dia Billy The Magic.. mat jenin jugak dak ni.. kadang kalut.. kadang dtg mood putus wayar die.. pastu campur dgn bendoi dia tu.. alahai.. sian sgt ko ni Billy.. agak2 dia blh buat magic x? 🤔
.
2. Haa ni Mike The Champion sbb die mmg menang saja la.. over the world and the sea.. hebat la kan.. skali dia libas rambut basah.. (korg bygkan slow-mo tau) cayaq weh... 🙄🙄🙄 ego, womanizer, mulot mcm xxx haha semua hat jahat kat dia la.. tp papepun dia tetap Hudd #CintaJanganPergi di hati potts 😍
.
3. Mia Rosa sebok naw dgn kamera dan blog dia.. 📷🎧 potts pnh gak berangan nk jd mcm Mia.. buat kerja ikut my sweet time.. yg best boleh jln2 tgk tmpt org.. serius seronok.. xseronok nk kejor dateline aje la.. kan? (berangan!) Potts doakan smoga maju jaya.. suka #Zara #KIL #Julaika #Jwanita Kris Cempaka 🌼😘
.
4. Bobby the brother.. abg Billy kwn baik Jimmy.. salah sorg The Malaya Trio.. tp nape abg Billy nmpk muda kan.. hehe mls la nak cite.. 😄 kalau nak tau bila tak surf dia jd #KLspecialforces dan kdg dia kat Barber Shop 💇‍♂️💇‍♀️ tp nmpk gaya #TiadaJodohAntaraKita la Hazim.. 🤣🤣🤣😅😆😎
.
5. Kak Siti 🦐🦂 !!!! Meriah dan baik hati.. dia kakak Billy tau.. mmg cite ni psl adik beradik.. skali dia seligi Billy meraung sampai terasa kesakitan tu.. huhuhuhu tagline dia.. "You Happy, We HAPPY!!" .
6. Hehe ni plak bkn pelakon tp Admin KKA.. gambo ni fav pose dia 😱😱😱 ms ni dia br kuor dr gua 😅 @ezeyanasmadi smoga baik2 aja beb.. insyaALLAH kay.. chin up and lets walk like a model on stage! 💃💃💃😎
.
7. Ok ni adalah tee special edition @ripcurlmy khas utk @surfthislove 😘 nice kan? sbb apa potts selit gmbr ni dgn harapan ada org nk bg potts.. aci? 🙄🤣 #pottscuba
.
Review: Filem #SurfThisLove ni byk cabarannya tp tahniah kerana ini merupakan filem pertama pasal surfers di Malaysia.. mostly cerita ni psl persahabatan.. biasala ada kwn gelak.. kwn ketawa.. kwn sedih.. huu selit plak unsur2 lawak kan.. korang kena tgk dan feel sendiri.. rasa sendiri bagaimana mereka berbicara dengan alam.. bersatu dengan air untuk jd surfers terbaik.. 😅
#pottsreview

#JWANITA STYLE# پشتة چاوي ناوازة لة ماركةي بةناوبانگ بة نرخي زور هةرزان و كواليتي بةرز جوانيتا پيشةنگة لة خزمةتكردني ئيوةي ئافرةتان

walaupun dah tengok tak terkira,kita layan lagi fi Astro CITRA sekarang,peminat setia Maya karin uuu♡♡
#jwanita_official #jwanita #horrormovies #thrillermovies #mayakarin @maya_karin #mayakarinfc

Ini lah @yusyusop81 Penerbit filem #langsuir yg berpengalaman menghasilkan filem2 seperti #ombakrindu
#cun
#langitcinta
#sejoli
#jwanita
#pinjamkanhatiku

Dan kini sama sama kita nantikan naskah terbaru beliau #langsuir
Setiap filem yang dihasilkan oleh nya sentiasa menyajikan keindahan lokasi yang memukau.
Keep it up tuan producer👍😉

#JWANITA STYLE #. گولاوي نوي لة ماركةي بةناوبانگ بة كواليتي بةرز بونةكةي چةند روژيك دةمينيت. جوانيتا هةميشة پيشةنگة ::بلي شةقامي گشتي بةرامبةر بنكةي تةندروستي07508122500
07508122600

#JWANITA STYLE #.ملوانكةي ناوازة بة شةرتي ئةوةي رةنگةكةي نةگوريت جوانيتا بةردةوام دةبيت لة خزمةتكردني ئيوةي ئافرةتان

#JWANITA STYLE#. جوانترين سوراو بة رةنگة ناوازةكاني شوكت دةكات بةردةوامين لة خزمةت كردني ئيوة

#JWANITA STYLE# مسةبت ميكياج بو راگرتني ميكياجي ئافرةتان بة جوانترين شيوة.ناونيشان:بلي شةقامي گشتي بةرامبةر بنكةي تةندروستي

Mungkinkah menjadi kenyataan? Siapa kah yang layak bergandingan dengan Maya Karin untuk kali ini?
Rindu nak buat horror film lagi.😉 #jwanita
#jwanita2
#mayakarin

#JWANITA STYLE#. شوك شوك پروتينيكي ناوازة بو قژ كة بةكارديت بو بةهيزكردن و لابردني مووي سوتاو (دوودافكي) وةهةروةها بو شتكردن و سافكردني قژ وهيشتنةوةي قژ بة گةشي بةكارديت

What a great way to send off 2017 and welcome 2018. Congratulations to Renita and Jay! #allinforjwalin #renitapatel #jwanita #nye

Most Popular Instagram Hashtags