[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jwanita

4147 posts

TOP POSTS

#Repost via @officialhlive HLive kini berada di tayangan perdana filem #jwanita, filem berunsur seram psiko arahan @osmanali_jwanita lakonan mantap @bront_palarae, @maya_karin, @cristinastockstill, @marshamilan dan @umieaida818. Filem ini menjanjikan kelainan kepada penonton semua. Berbeza dengan filem cinta arahan Osman Ali, filem ini berupakan filem seram kedua arahannya selepas 7 tahun. Hos lokasi ; @myazulkifli #hlive

Repost from @osmanali_nuansa
Now showing #jwanita on Astro Citra TV. Happy watching to all and those who missed it at the cinema last year😊

Memperkenalkan salah seorang pelakon utama filem #langsuir
FIRDAUS NADXAMAN sebagai #zaman ;pernah membintangi filem #jwanita, #jiwataiko dan #langitcinta

Tu tuu @bront_palarae ada pesanan sikit untuk anda.. #jwanita

Yaaas. Cardio loves me πŸ˜„

@cristinastockstill sebagai Julaika dalam #jwanita. Utk menonton trailer sila ke laman youtube: jwanita film

Kenyataan boleh dicipta.
#jwanita

MOST RECENT

Kenyataan boleh dicipta.
#jwanita

Jaga jaga malam ni banggg .. Nanti kena kokak dek hantuuu gigi πŸ˜‚πŸ˜‚ Penangan org rumah makan #JamuWanita abes semua tumbuh gigi .. Jadi vampire la malam nihh .. hahaha
Mencengkam , abang out awal .. Fuhhhh !! Korang nak tawan suami korang dgn JW jugak ?? .. Silakannn .. Mmg tak menahann , tu belum kena dgn #SQ lagi tuu .. Kalo bergabung mmg tumpaslah abg berjuangg . Berjurai la feluh2 πŸ™ˆπŸ™ˆ Mmg hot .. mmg meletopsss !! Roger awal utk stok korang tauu !! -- Anda dinasihatkan makan bersama MAAJUN AUM utk tenaga tambahan dan suami digalakkan mengurut "adik" dgn MKL sebelum berjuang -- πŸ’₯πŸ’₯ 01139368236 πŸ’₯πŸ’₯
πŸ’₯πŸ’₯ 01139368236 πŸ’₯πŸ’₯ #JWanita
#ModenTradisional
#MencengkamBakDara

Jaga jaga malam ni banggg .. Nanti kena kokak dek hantuuu gigi πŸ˜‚πŸ˜‚ Penangan org rumah makan #JamuWanita abes semua tumbuh gigi .. Jadi vampire la malam nihh .. hahaha
Mencengkam , abang out awal .. Fuhhhh !! Korang nak tawan suami korang dgn JW jugak ?? .. Silakannn .. Mmg tak menahann , tu belum kena dgn #SQ lagi tuu .. Kalo bergabung mmg tumpaslah abg berjuangg . Berjurai la feluh2 πŸ™ˆπŸ™ˆ Mmg hot .. mmg meletopsss !! Roger awal utk stok korang tauu !! -- Anda dinasihatkan makan bersama MAAJUN AUM utk tenaga tambahan dan suami digalakkan mengurut "adik" dgn MKL sebelum berjuang -- πŸ’₯πŸ’₯ 0194813524 πŸ’₯πŸ’₯
πŸ’₯πŸ’₯ 0194813524 πŸ’₯πŸ’₯ #JWanita
#ModenTradisional
#MencengkamBakDara
#MalamJumaat

www.wasap.my/60194813524

Jaga jaga malam ni banggg .. Nanti kena kokak dek hantuuu gigi πŸ˜‚πŸ˜‚ Penangan org rumah makan #JamuWanita abes semua tumbuh gigi .. Jadi vampire la malam nihh .. hahaha
Mencengkam , abang out awal .. Fuhhhh !! Korang nak tawan suami korang dgn JW jugak ?? .. Silakannn .. Mmg tak menahann , tu belum kena dgn #SQ lagi tuu .. Kalo bergabung mmg tumpaslah abg berjuangg . Berjurai la feluh2 πŸ™ˆπŸ™ˆ Mmg hot .. mmg meletopsss !! Roger awal utk stok korang tauu !! -- Anda dinasihatkan makan bersama MAAJUN AUM utk tenaga tambahan dan suami digalakkan mengurut "adik" dgn MKL sebelum berjuang -- πŸ’₯πŸ’₯ 0136732146 πŸ’₯πŸ’₯
πŸ’₯πŸ’₯ 0136732146 πŸ’₯πŸ’₯ #JWanita
#ModenTradisional
#MencengkamBakDara
#MalamJumaat

Hai #zaman πŸ˜‰ @firdausnadxaman
#GPRepost #reposter #regram_app @filem_langsuir via @GPRepostApp for Android
------------------
Memperkenalkan salah seorang pelakon utama filem #langsuir
FIRDAUS NADXAMAN sebagai #zaman ;pernah membintangi filem #jwanita, #jiwataiko dan #langitcinta

I know him from #jwanita
Meet #zaman

RepostBy @filem_langsuir: "Memperkenalkan salah seorang pelakon utama filem #langsuir
FIRDAUS NADXAMAN sebagai #zaman ;pernah membintangi filem #jwanita, #jiwataiko dan #langitcinta" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Hellooo Zaman πŸ’ͺ.
.
@Regrann from @filem_langsuir - Memperkenalkan salah seorang pelakon utama filem #langsuir
FIRDAUS NADXAMAN sebagai #zaman ;pernah membintangi filem #jwanita, #jiwataiko dan #langitcinta

Memperkenalkan salah seorang pelakon utama filem #langsuir
FIRDAUS NADXAMAN sebagai #zaman ;pernah membintangi filem #jwanita, #jiwataiko dan #langitcinta

Sumpah ini film horor dan serem parah, seremnya melebihi annabell_2
Jadi kebayang" terus, kaya'y g bisa tidur nihh...πŸ‘Ή #jwanitamovie #jwanita #horormovie #ghost #serem

Bismillah.

Now Playing.
#Jwanita at Astro Citra. "Mati itu satu anugerah. Anugerah yang indah. Aku bebaskan kau". - Jwanita.

#tepanjatKader tau @firdausnadxaman hahahaha.
Antara karya terbaik Abg @osmanali_nuansa yg amat saya minati.
#nakdvd
#nakDvd
#nakDVD hahah.
Pleaseeeeee.
#memartabatkanfilemmalaysia #osmanali #Nuansa #adasetandikepalanya #firdausnadxaman #soowinccifansclub
#HeloVetDisini #klinikhaiwandansurgeripuncakjalil #KlinikVeterinarZafyrra #KlinikHaiwan #veterinaryclinic #catsclinic

Khamis, 27 Julai 2017 adalah hari yang lancar buat bebudak 6A1 sebab cikgu tak masuk kelas langsong :b Alhamdulillah lah bawak external hari tu, jadi boleh la marathon movie.
Start dengan Jwanita, pastu sambung dengan The Autopsy of Jane Doe. Say thanks to @fatinaliafazil sebab bagi semua orang tengok movie kot laptop ayah beliau.. .
Yang mana yang ada mai tengok sikit2 tu, maaflah, tak celuih nak lukis semua
.
And thanks kepada classmate2 n kengkawan yang wish birthday.. taun ni qamai pulak yang wish, terharu saya :)
.
#artoday #27julai2017 #jwanita #theautopsyofjanedoe #6a1 #praustudents #stpm2017 #sem3

Most Popular Instagram Hashtags