[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#juwita

9972 posts

TOP POSTS

Bersama Juwita Bahar, @juwitabahar11

#juwitabahar #juwita @Juwita bahar

Hahahhaaha iseng persiapan,ya meskipun gerakan agak gk matching dan lyric ada yg salah ya gpplah namanya jg latian ahha weddingnya ka @elianugrahadi @axel_maruanaya @anitasantalucia @melpadia hahahahhahahahaha bersama kawan2 sekomunitas #sedaaap #juwita #chrisye #weddingsongs #dancing

Gunanya temen itu buat berbagi perasaan walaupun itu hal yang bahagia atau hal yang menyakitkan ๐Ÿ˜Š. Dan walaupun itu cuma temen biasa"
#ucul #juwita #sangayu #yemima .

Bahahia itu sederhana #c70#juwita#clasic

Come back!

#JUWITA

Bakti sosial musik amal bersama PAGER SENI
.
.
.
#JUWITA

Hallo gusy.. kenalin nih temen temen della yang super duper Rempong, Heboh dan Riweh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ temu kangen yah ukhti ukhti ku ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ sekalian Halal Bihallal
Colek #juwita, Nur and Menong

Serut (streblus asper).. #bonsai#juwita#batanpole#collection#

MOST RECENT

Hallo gusy.. kenalin nih temen temen della yang super duper Rempong, Heboh dan Riweh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ temu kangen yah ukhti ukhti ku ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ sekalian Halal Bihallal
Colek #juwita, Nur and Menong

~~~~~~๐Ÿ’•SEXY FOUNDATION ๐Ÿ’•~~~~~~~
~~~~~~~~๐ŸŒนBILA PAKAI JER๐ŸŒน~~~~~~~~~
.
โค Kulit lebih HALUS
๐ŸŒผ Kulit lebih LEMBUT ๐Ÿ’•MENEGANGKAN WAJAH
๐Ÿ’ŸWAJAH nampak GLOWING โคMELAMBATKAN proses PENUAAN
๐ŸŒผKulit tampak AWET MUDA ๐Ÿ’•MENGHILANGKAN masalah GARIS2 HALUS
๐Ÿ’ŸKulit nampak PUTIH SECARA NATURAL
โคCerah SEKATA dan TIDAK BERMINYAK
๐ŸŒผLIANG PORI MENGECIL
๐Ÿ’•MENGHILANGKAN PARUT JERAWAT ๐Ÿ’ŸCantik di luar & di dlm KAMERA
.
.
Foundation ni kalau pakai mengalahkan mekap artis..tak caya try cuba..confirm puas hati..sape yg nak pm laju2... 0196837479 WANI ๐Ÿ‘ธ.
.
๐Ÿš› MON ๐Ÿ‘‰ FRI POSTAGE ๐ŸŒน ๐Ÿ‘‰ START 3 JULY 2017๐Ÿ‘ˆ

#jerawat #jeragat #jeragathilang #jeragatpudar #jeragatdegil #jerawatbatu #jerawatpasir #organik #skincareorganik #putih #putihsemulajadi #putihgebu#juwita #juwitadivine #nakcantik #nakgebu #skincaremalaysia #cantik #promo #sabunarganoil #kulitkering #kulitputih #kulitkusam #kulitminyak #kulitminyakberjerawat #kulitkeringkusam

MINI BROW CLASS DRAWING GUIDE
.
RM4 (Belum Termasuk Pos)

WhatsApp 011-36510956

KELEBIHAN MINI BROW CLASS DRAWING GUIDE
- Mempunyai 3 corak atau bentuk kening yang berbeza
- boleh digunakan untuk kedua-dua belah kening
- Murah dan paling penting tak sakit hati sangat kalau rosak (tapi stensil ni tahan beb! plastik kan! (^_-)*wink*)
- Mudah dibawa dalam beg (masuk dalam dompet pun boleh sebab nipis!)
- Mudah dibasuh jika kotor

CARA PAKAI:
- Pilih salah satu corak atau bentuk yang diinginkan.
- lekapkan pada kening
- Gunakan pensil pewarna kening (pensel, gel atau serbuk pun boleh)
- Lukis mengikut bentuk stensil.
- Senang je kan.. bukan susah pun nak bentukkan kening.
.
#minibrowclassmurah #minibrowclass #lukiskening #minibrowclassmalaysia #concealer #mnfoundation4in1 #iopeaircushion #mnconcealermurah #mnconcealer #igshopmalaysia #freepostage #onlineshopmalaysia #bedakbutaeputih #pemborongprodukkecantikkan #visitmyigshopmalaysia #juwita #juwitamineralpowder #bedakbutaebiru #juwitadivine #oxygendollfoundationmurah

Serut (streblus asper).. #bonsai#juwita#batanpole#collection#

Ied Mubarak..๐Ÿ˜‡ Sasongko Family #asong #sasongko #naura #juwita #althaf

Kepalu labuan dipasak siang,
Jiwa berpijak di bumi nyata,
Hati berpisah tetap berjuang,
Mencari puteri bak permata.

#malique #SHRAMZB #vapeon #juwita #ggwp

Selamat Pagi ...
Ready ya gan... Bro... Sis... And madam... "NASI SOTO AYAM"

Warung Juwita Mojowarno
JL. MERDEKA 107 MOJOWARNO JOMBANG JAWA TIMUR

#Warung #Juwita #Mojowarno #WarungMakan #Masakan #Kudapan #Kuliner #KulinerMojowarno #KulinerEnak #KulinerMurah #KulinerIndonesia #KulinerJombang #JombangKuliner #JombangPunya #Kekinian

Kluarga ku ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#juwita #happydin

Sebelas bulan Kita kejar dunia.
Kita umbar napsu angkara.
Sebulan penuh Kita gelar puasa.
Kita bakar segala dosa.
Sebelas bulan Kita sebar dengki dan prasangka.
Sebulan penuh Kita tebar kasih sayang sesama.
Dua belas bulan Kita berinteraksi penuh salah Dan khilaf.
Di Hari suci nan fitri ini, Kita cuci hati, Kita buka pintu maaf.
Selamat Idul Fitri, mohon maaf lahir dan batin.

Kami sekeluarga mengucapkan, "SELAMAT IDUL FITRI 1 SYAWAL 1438 H"

Taabbalallahu mina wa minkum
Taqabbal yaa karim
Barakallahu fiikum...๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™
#kha qu terโค๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’“๐Ÿ’•๐Ÿ’–๐Ÿ’—๐Ÿ’๐Ÿ’ž๐Ÿ’Ÿ
#juwita
#MINALAIDINWALFAIZIN

Most Popular Instagram Hashtags