#juvana

10 posts

TOP POSTS

Kes Sabun Kena Curi
#teamkoopgs
#juvana
#part1

D-706๐Ÿค˜๐ŸผThis is what we call brotherhood๐Ÿ‘Š๐Ÿผ1 rumah gondol kepala๐Ÿ˜‚ #sportscience #juvana #skinhead #botaksampaimati

Ni pun zaman muda2 dulu..Skang ni rehat japp...ada time sambung balik ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #juvana #juvana2 #juvana3

We survived Juvana.
.
#Juvana #Juvana3

Apo bondo tu jang!!!! Seorang lagi sahabat saya selamat diijabkabulkan semalam..Alhamdulillah..Aku doakan hubungan ini akan berkekalan selamanya dan bahagia sentiasa..Tahniah sahabat @idzham_ismail .. Since #JUVANA kita kenal sampai ke hari ni,banyak yang kita lalui bersama,dan akhirnya semalam kau dah bergelar seorang suami..im so happy for u bro..congratulation panjanggggggg!!!!!๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜„๐Ÿ˜†๐Ÿ˜๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜„๐Ÿ‘Œ๐Ÿฝ๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ‘ * @talhaharith tinggal kita ngan @johanarrif je bro...haahhaaahahaa

Goodluck #juvana

turun tadi jumpa pulak budak juvana nih. hahah. botak dah tak botak. #juvana #botak #steady

Cerita malam tadi di TGV Wangsawalk
@adamaisyarrian @johanarrif
#Juvana2 #juvana

MOST RECENT

Happy Tuesday semua! #Meowonders ๐Ÿ˜ป
.
Majalah Kucing No.1 Malaysia edisi 28 sudah menanti anda di pasaran. Kali ini ditampilkan 'Botak Juvana' sebagai cover dan cerita muka depan.
.
Kehadiran Kucing Terapi Jiwa buat Johan As'ari? Kucing mana yang pernah buat Johan bahagia dan gembira? Semuanya 'tersurat' di dalam HaiMeow edisi 28.
.
HaiMeow juga boleh dibeli menerusi lebih 40 outlet / pet shop yang telah menjadi agen jualan Majalah HaiMeow. Boleh usha listing agen & outlet pada #PurrtalHaimeow - www.haimeow.com
.
Thank you Crew & Sponsor! ๐Ÿ˜˜
#behindthescenes .
Foto - @hazelnartworkstudio
Selebriti - @johanarrif
Kucing - @kieracatkingdom
MUA - @che_wann
Editor - MM

#streetwear #HaimeowMagazine

Salam israk mikraj drpd izwan
#muaz is back
#kepala syaiton
#juvana vs madrasah

Dengar citer result dah keluar kawan-kawan . . . Apa lagi bagi tau la . . . Takkan nak rahsia-rahsia plak . . . Sharing is caring kan , kata brotherhood

#seramnya #bukamylms #xlehbuka #jam #result #sharingiscaring #juvana #sem3otw #paperoger #art #epic #anime #anime๐ŸŒธ #animeโค๏ธ #assasinationclassroom #akabanekarma #assassinationclassroom #nagisa #versus #karma #epicmomment #style #rare #friendship

Peace yowwโœŒโœŒโœŒ #with #johanashaari #selamat #petang #guys #botak #juvana

Gambar ala2 main event Michael Jai White vs Scott Adkins . Case Walkers vs Boyka , which team are you ? Hahaha . ๐Ÿ‘‰

Btw , I'm going to miss this man for real . Mana taknya dah rasa mcm rapat sangat , selalu duduk bersila sembang sakan sambil makan , berbulan-bulan lamanya lepas ni dah jauh susah nak jumpa dah . Ilmu merata tempat , tapi orang yang ikhlas dan selalu berkongsi jarang dilihat .Dialah orang yang selalu nasihat aku untuk stay humble dan yang selalu ingatkan aku berlakon dengan ikhlas bukan sebab nak cari populariti . ๐Ÿ‘‰

Smooth Journey onwards , I'll make sure we'll meet again . Kalau tak disini , di sana :) #cheers #thumbsup #bond #best #awesome #focus #fights #mensfashion #casualstyle #zahiriladzim #pekak #juvana #holahermosa #handsdown #success #love #stayhumble #cool #great #instafit #phenomenal #thanks #good #vibes #syukur #sajakongsi #ikutcarakita

Adakah pengakhiran belum terhenti.
#juvana #juvana2 #juvana3 #juvana4 #apek #positiveabu

Jarang-jarang boleh bergambaq dgn artis nih ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ @johanasari #Botak #Juvana #ThrowbackPic

yesterday with fav actor ! #syazwanzulkifly abg berlakon memang awesome ! #Apek #Juvana #AkimRahman #FeroMusic #DFKL2017 #CeritaKita

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags