#juspior

MOST RECENT

➡️ KLIK JE LINK DEKAT BIO UNTUK BOOKING 😋🍫🍹♥️ #choco #chocojar #chocojarmurah #juspior #jusfresh #jusviral

By: @rh.delicious

Alhamdulillah
Sambungan cerita semalam

Sahabat sebumbung sekolah ni haaa
Lepas cod semalam
Terus up feedback
Alhamdulillah
Lega ambe bila customer berpuas hati 😄😄
Dr. Surianti Kohir... Terima kasih doc

Ambo sedia cod lagi 😄😄😄 #airsejuksejuk #airjus #jusmangga #jusgreentea #juskedondong #jusnenas #jusdurianbelanda #jussedap #juspior #jusmerecikkk #sepang #bangi #kajang #nilai #seremban #cheras #uluklang #gombak #selayang #shahalam

Alhamdulillah
Terima kasih saing sohabat
Ini kisah semalam
Yang masih belum order dan berminat menikmati kesedapan air ini boleh dm cepat2
Permintaan memang sangat memberangsangkan alhamdulillah
Dm segera yaaa... 😄😄 #jusmangga #jusmatchagreentea #jusdurianbelanda #jusjagung #juskedondong #jusnenas #jussedap #juspior #airsedap #haus #cod #sepang #salaktinggi #kajang #bangi #cheras #wangsamaju #shahalam #putrajaya

Assalamualaikum....JUS DURIAN BELANDA asli ....
Kepada yg bermint blh wassp sy ye...0139696258(nadirah)..tq 😘
#jusdurianbelandabukansekadarjus,iabaikuntukkesihatan
#tiadabahanpengawet
#juspior
#jusasli

Ni cerita 3 hari yang lepas..baru hari ni berkesempatan nak update 😅😂
.
Tetamu kita ni sebenarnya jiran tetangga kita je😅😄..dekat sangat2 tapi jarang2 bersua muka..cuma sesekali je bertegur sapa dek kerana masing2 punya komitmen.
.
Jadi dengan izin Nya kami dapat bersua muka juga akhirnya penangan #songket punya pasal😅😄..sebenarnya myra ni isteri kepada geng satu sekolah kita, saiful bahri tauke restoran warung norazila dan juga pengusaha Jus Pior Saddam Hussin(kalau tak silap dia punya brand jusnya,kalau silap tolong perbetulkan ye😄)
.
Terima kasih myra dan Ma sudi bertandang ke teratak kami dan grab #songket dengan ema..alhamdulillah..
.

P/S : sape2 yang nak try jus pior tanpa bahan pengawet bolehlah order direct dengan geng kita Saiful Bahri atau isterinya Amyra Syahida Hussin (kalau yang berminat nak berniaga #juspior boleh try jadi agent untuk produk mereka ni)

Inarah Kencur Sue Saleh tidak mengecewakan anda.. Meh pm sis laju2...jom sihat, cergas dan cantik bersama kami
#KencurSueSaleh
#juspior
#jamudungun ##sihatbertenagacergas
#kesihatandalaman
#menaikkanseriwajah
#nisaagendungunpaka
www.wasap.my/60129829076

Alhamdulillah,antara testimoni yang dah minum #kencursuesaleh.... Mana yg nk cuba jus kencursuesaleh boleh pm sis...
#juskunyit
#juspior
#kencurdungun
#kencurpaka
#sihatsecarasemulajadi
#nisaagendungunpaka

Kencur Sue Saleh always have demand... Dah cuba comfirm nak order lagi... dan nak terus minum utk jadikan energy booster
Customer dah serasi & sesuai consume #jamuasli ... Sedap, pekat & asli... Tiada bahan pengawet dan bahan tiruan... Dijamin selamat utk diminum... Pilihan di tangan anda ❤️ #tiadapengawet
#juskencursuesalehdungun
#juskencursuesalehterengganu
#juskencursuesalehpaka
#juskunyit
#juspior
#jussedapterlajaklaris
#masammanis
#nissaagentdungunpaka
#cantiksecaraalami
#sihatcantikdalamluar

Minuman kecantikkan Dan kesihatan dalaman wanita..sesuai untuk semua wanita.. .
.
🌸 melancarkan perjalanan darah
🌸menaikkan seri wajah
🌸merapatkan keintiman
🌸mengurangkan masalah sakit pinggang Dan segugut
🌸membantu menambahkan susulan badan
🌸mengurangkan masalah keputihan .
.
Dalam sebotol jus inarah kencur sue saleh sudah mencukupi untuk kecantikan dan kesihatan wanita, cantik dalam luar😍😍
.
Nak tahu lebih lanjut,
www.wasap.my/60129829076
Agen sah DUNGUN, PAKA .
.
#juskencursuesalehdungun #juskencursuesalehpaka #juskencursuesalehterengganu #juskunyit #juspior #jussedapterlajaklaris #juskencursuesaleh #justidakpahit #masammanis #nissaagentdungunpaka #dungunpaka #sihatcantikluardalam #cantiksihatsecaraalami #sayajualjamu

Meh kita tgk kelebihan daun sireh pada wanita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
👍melancarkan haid
👍mengatasi masalah keputihan 👍menghilangkan bau mulut
👍menghilangkan bau badan
.
.
Dalam sebotol jus inarah kencur sue saleh sudah mencukupi untuk kecantikan dan kesihatan wanita, cantik dalam luar😍😍
.
.
Antara bahan2 lain selain sireh:-
√ kencur √ kunyit √ Halia √ manjakani √ madu √ asam jawa √ gula merah .
.
Nak tahu lebih lanjut,
www.wasap.my/60129829076
Agen sah DUNGUN, PAKA .
.
#juskencursuesalehdungun #juskencursuesalehpaka #juskencursuesalehterengganu #juskunyit #juspior #jussedapterlajaklaris #juskencursuesaleh #justidakpahit #masammanis #nissaagentdungunpaka #dungunpaka #sihatcantikluardalam #cantiksihatsecaraalami #sayajualjamu

Khasiat jus kencur sue saleh
======================
🌼membersihkan miss v
🌻melancarkan perjalanan darah
🌼menaikkan seri wajah 🌻membantu menambahkan susu badan
🌼melegakan sakit-sakit badan
🌻memberikan tenaga dan kecergasan pada ibu

www.wasap.my/60129829076
Agen sah DUNGUN,PAKA
#juspior
#jussedapterlajaklaris
#sihatbertenagacergas

Bismillah
===============
📣OPEN ORDER📣
===============
Selamat pagi sahabat fb ekien😍😍.. "Wah😱,asyik lalu kt wall je jus ni lah..Cantik plak packagingnya.Botol kaca gituu. Msti mahal kn!! Nk tnyalah owner jus khasiat ni.." Cust: Ni jus pe ek?Cm sdp je tgknya 😊.. Agen: Ni jus #kencursuesaleh..Jus khasiat utk luaran&dalaman.. Berminat ke😍? Cust: Xpahit ke?Pekat je tgk wrnanya.. Agen: Xlah. Sdp sgt.Rasa masam2 manis gituu.

Cust: Bpe hrga ni?Msti mahal.. Agen: Rm25/botol je puan 😃.. Cust: OMG😱..Murahnya..Ingatkn mahal sgt cz nmpk mahal😃.. Agen: Hehehe 😄😍.. Cust: Ok2..Nk trylah

Agen: Alhamdulillah,ok2..Blh je. Sy whatssup puan ye 😍. Hah,spe2 berminat nk mencuba utk rasa khasiat&nk tau sdp ke x tu, cpt2lah amik phone terus klik👇

http://www.wasap.my/60197661999 📲
http://www.wasap.my/60197661999 📲 ==========================
✈Postage Seluruh Malaysia✈
========================== COD Area:👇
~•~•~•~•~•~
🍹#LABIS
🍹#SEGAMAT
🍹#JEMENTAH
🍹#GEMAS

#juskencursuesaleh #jusorganic
#jushomemade #juspior
#cantiksihatluardalam
#tanpabahanpengawet
#sayaminumsayajual
#agenSEGAMAT

Bismillah..Selamat pagi
Sblm b'fast tu jgn lupa minum jus #kencursuesaleh tau😃

Q:Sedap sgt ke #kencursuesaleh ni smpai retis pun duk minum gak??Xpahit ke?😣 A:Sedap tau x..Rasalah dulu, brulah tau..Xcuba cmne nk tau sdp ke x.. Nk tau x,bila tgk jus Inarah Kencur Sue Saleh terliur jer 😅😅😅 Xsabar nak minum.Klu minum tu rs nk telan sebotol trus cz sedap sgt2, xpahit..Yg paling penting didalamnya penuh dengan bahan-bahan semula jadi seperti #manjakani #cekur #kunyithidup #haliamuda #daunsireh yang mmg ada dalam makanan harian atau makanan org berpantang 😊 Sekarang diupgradekn lagi dari segi QUALITY & juga penambahan bahan seperti madu yg membuatkan jus kencur sue saleh ini bertambah sedap 😋😋😋 ❤jus kencur sue saleh membantu memberi extra tenaga ❤jus ini juga membantu mempercepatkan rahim mengecut serta membantu menaikkan peranakkan... ❤selain itu, dapat juga membantu menambahkan susu badan ❤membuang toksin dalam badan serta membantu melancarkan peredaran darah membuatkan kita nampak segar & bertenaga
Berminat blh terus 👇

www.wasap.my/60197661999

#juskencursuesaleh #juspior #jussedap
#jusberpantangbersalin #badansegar
#minumankesihatandankecantikkan
#sayaminumsayajual
#SEGAMAT #LABIS #JEMENTAH #GEMAS

Bila tgk jus Inarah Kencur Sue Saleh terliur jer 😅😅😅 Xsabar nak minum.Klu minum tu rs nk telan sebotol trus cz sedap sgt2, xpahit..Yg paling penting didalamnya penuh dengan bahan-bahan semula jadi seperti #manjakani #cekur #kunyithidup #haliamuda #daunsireh yang mmg ada dalam makanan harian atau makanan org berpantang 😊 Sekarang diupgradekn lagi dari segi QUALITY & juga penambahan bahan seperti madu yg membuatkan jus kencur sue saleh ini bertambah sedap 😋😋😋 ❤jus kencur sue saleh membantu memberi extra tenaga ❤jus ini juga membantu mempercepatkan rahim mengecut serta membantu menaikkan peranakkan... ❤selain itu, dapat juga membantu menambahkan susu badan ❤membuang toksin dalam badan serta membantu melancarkan peredaran darah membuatkan kita nampak segar & bertenaga
Berminat blh terus 👇

www.wasap.my/60197661999

#juskencursuesaleh #juspior #jussedap
#jusberpantangbersalin #badansegar
#minumankesihatandankecantikkan
#sayaminumsayajual
#SEGAMAT #LABIS #JEMENTAH #GEMAS

Assalamualaikum,sis🙂untuk mengekalkn kesihatan dan juga kecergasan..jom kt amalkan minuman jus Inarah kencur Sue Saleh.. #juspior #juskunyit #jushomemade #cantikberseri
Agent Dungun
www.wasap.my/0129829076

Jus inarah kencur Sue Saleh
#sihatbertenaga
#juspior
#juskesihatan
#jomsihatdancantik
#inarahkencursuesaleh
Pm sis www.wasap.my/0129829076

"Nk tnyalah..Ada ke jamu yg xpahit?😫 Klu blh nk yg sedap je. Nk yg rs mcm jus2 gitu. Nnt nk minum senang,blh telan."😄 Hah,jwpannya ADA..
Tp hnya blh dpt pd JUS KENCUR SUE SALEH je tau😋.Jom dptkn #kencursuesaleh yg sgt2 hot skrg..Jus utk kesihatan dalaman&luaran kita..Tp yg bestnya, bkn kaum Hawa je yg blh minum. Tp kaum Adam pun blh minum utk kecergasan sepanjang hari.

Rasa dulu baru tau khasiat&kesedapan jus berkhasiat ni.

Berminat utk mencuba blh dapatkn dari agen yg sah yg berdekatan atau blh terus ke👇

http://JamukencurSueSaleh.wasap.my

www.wasap.my/60197661999

#juskencursuesaleh #juspior
#jussedap #jushomemade
#sihatcantikluardalam
#segar #cergas #jusberpantangbersalin
#AgenSEGAMAT, #LABIS, #JEMENTAH, #GEMAS

Penyejuk tekok dokala petang.. Kikiki .. #juspior

Most Popular Instagram Hashtags