[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jusikachak

2094 posts

TOP POSTS

PREGNANT 3BULAN?? Jangan BIARKAN PERUT KITA MEMBESAR SEPERTI WANITA YANG PREGNANT...
.
.
Rahim kita ni bersifat elastik, bayangkan beby yang dikandung boleh membesar sehingga 3kg, 4kg dalam rahim wanita, begitu sifatnya boleh mengembang, apatah lagi kalau dah lepas bersalin, tapi kita tak jaga pemakanan.. .
.
Kita makan, makanan atau minuman yang >>
Berminyak,
Bergoreng,
Minuman sejuk2,
Tak jaga waktu makan,
Tak konsisten minum air masak,
Urat badan jadi sejuk dan saluran darah jadi pekat, metabolisme jadi rendah,
Suka tido lewat, stress dan emosi tak stabil, ini semua pengaruh yang sangat tinggi untuk kita sukar kembali langsing.. .
.
Wanita digalakkan mengambil herba2, jamu2, makanan sunnah dan kena banyak minum air masak yang suam2 tu...mengelakkn dari peranakan menjadi kembang dan berair.. .
.
if terjadi peranakan kembang, apa yang awak2 akn rasa >>> Kelonggaran di bahagian faraj (tiada cengkaman), Keputihan meleleh dan berbau,
Cairan putih yang sentiasa meleleh sehingga kena pakai pad,
Perut menjadi buncit,
Pelawasan air besar terganggu,
Pinggang menjadi sakit dan lutut menjadi berat akibat masalah lebihan berat badan,
Rasa TAK YAKIN pada diri sendiri, apatah lagi bila bersama suami.. .
.
Ni semua yang awak2 mestii elakkan!!!
Kita beritahu yang betul ni awak, dan SERIUS..
Kita nak wanita2 jaga sungguh2... sebab tu kita sharing manfaat jus iChantique ni.. .
.
Apa yang lain dari yang lain tu??
Kena cuba dan rasai sendiri.. memang POWER BAB DALAMAN dan diganding plak dengan jus iKachak buat suami, kalau awak minum 2 botol tapi tak sama macam malam pengantin, kita pulang semula duit awak2!!
.
.
Whatsapp 011 - 11248088 / 011 11229099
Untuk kami bantu awak2 secara rahsia tanpa dedahkan identiti awak2 semua... .
.
#JusiChantique
#JusiKachak

Bila kita tengok org2 yg kita kenal cuba... Mana nak tau masalah org tu apa? Rasa takde masalah tak perlu la nak cuba...
Bertuah betul kalau takde masalah ye dok?
Ko rase?

#jusichantique
#jusikachak
#IchantiqueSkinCare
#makbebelje

KENAPA PERLU MEMILIH JUS ICHANTIQUE / IKHACAK?

Banyak khasiat dalam satu botol, uolss dah jimat wang, masa dan tenaga untuk beli banyak produk untuk pelbagai masalah

Kenapa? ๐Ÿ‘‰ICHANTIQUE ๐Ÿ‘MELANCARKAN HAID
๐Ÿ‘MENURUNKAN BERAT BADAN ๐Ÿ‘MENGEMPISKAN PERUT ๐Ÿ‘MENGAWAL SELERA MAKAN
๐Ÿ‘MEMERIAHKAN SUSU BADAN
๐Ÿ‘MENGETATKAN FARAJ
๐Ÿ‘MENAIKKAN SERI WAJAH ๐Ÿ‘‰IKHACAK ๐ŸŒบMENINGKAT TENAGA BATIN LELAKI
๐ŸŒบMELANCARKAN PEREDARAN DARAH
๐ŸŒบMENINGKATKAN KEUPAYAAN SEKSUAL
๐ŸŒบMELAMBATKAN EJAKULASI
๐ŸŒบMEMBAKAR LEMAK
๐ŸŒบMENGEMPISKAN PERUT BOROI

Tiada kesan sampingan, 100% daripada herba-herba tradisional

HANYA DALAM SATU BOTOL ANDA PEROLEHI PELBAGAI KHASIAT. SUKA KE SUKA? ๐Ÿ˜‹

#Jusichantique
#Jusikachak
#Jusviral

Alhamdulillah selesai bermandi peluh malam ni..
Ambik mase untuk exercise skjap.. #Jomsihatdalamansihatluaran
#jusichantique
#JusIkachak
#Skincare
#Bbf

CUBA DULU BARU RESULT POWER๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ NAPE??
Sebab khasiat no.2 kat flyer tu buat abam2 sado tak senang hati..
Aku mesti cuba ni๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Betol ker..๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Nak tau yer ke tak..
Kena lah minum Jus iKachak dulu..
Baru lah dapat result yang power cam abam2 sado lain yg dah minum ni๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
PASTI TAK MENGECEWAKAN....
Isteri bertambah sayang๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—๐Ÿ˜—
Gembira tengok en abam makin sihat, kacak, muda perkasa๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Nak JIMAT???
Grab pakej keahlian seumur hidup secara percuma apabila anda beli 2 botol JiK dalam 1 resit. Next purchase terus dapat harga
ahli yg lebih jimat๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #JusiKachak
#KacakMudaPerkasa

Assalamualaikum
morNing โ›…โ›…
.
.

UBAH DULU PEMIKIRAN,
BARU ADJUST CORAK KEHIDUPAN KITA...
.
.
Selagi minda kita tak positif.. Selagi hati kita penuh keladak..
Selagi jiwa kita tidak tenang...
Selagi itu.. susah rezeki ingin sampai kepada kita.. .
.
Umpama ada "block" disitu... .
.
ALLAH sukakan tempat yang bersih,suci dan tenang... Kalau kita nak Allah sentiasa ada dalam hati kita... Kita bersihkan dulu kolam jiwa kita.. Bersihkan dulu minda pemikiran kita ini.. .
.
SWITCH...SWITCH...
.
.
In shaa Allah, bila kita start ubah itu semua... MAGNET REZEKI akan mudah datang kepada kita... .
.
Jomm cuba.. Bermanfaat elmu nie.. Jom kita ramai2 menjadi orang yang positif ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
Bila kita berfikiran positif maka tindakan kita pun menjadi positif .. jika kita berfikiran negatif maka tindakan kita pun menjadi negatif ...
.
.
#leaderichantique
#jusichantique
#jusikachak

BRo, Kalau Jus iKachak (JIK) tak bagus,
Takkan bersusun feedback gud gud kami dapat.. Ada masalah camni tak ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โœ” Bini selalu merungut susah nak tido sbb bro BERDENGKUR
โœ” Perut makin hari makin BOROI
โœ” Tak makan banyak pun tapi BERAT BADAN tak turun-turun
โœ” Buat kerja ringan je tapi CEPAT PENAT
โœ” Berpantang makan tapi GOUT tetap menyerang
โœ” Kerap sakit SENDI, sakit PINGGANG
โœ” Dah pakai deodorant tapi BAU BADAN asyemmm
โœ” Bini komplen TAK POWER
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Kalau ada masalah kat atas tu ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
Bro kena ikhtiar rawat dgn JIK taw ! Jangan tunggu melarat baru nak cari obat ๐Ÿ˜–๐Ÿ˜–๐Ÿ˜–
CUBA DULU GERENTI PUAS HATI ..KOMPEM ISTERI SENYUM JE SETIAP HARI๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘‰JiK ni takde jual kat kedai2 jamu @ pasaraya ...cuma melalui stokis2 yg berdaftar je ๐Ÿ˜ƒ

Nak dapatkan JiK ni boleh whatsapp kak Yan
www.wasap.my/0194013075

Lagi jimat beli 2 botol automatik layak dapat jadi ahli secara percuma seumur hidup dan next purchase dah bole dapat harga yg superbb jimat๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #Jusikachak
#KachakMudaPerkasa
#JusPower
#SM0833
#WOWteam

iChantique untuk ๐Ÿ™‹ iKachak untuk ๐Ÿคต.. kami suami isteri pun minum jus ni ..jangan risau lelaki pun boleh minum jus ni.. banyak kebaikan kalau nk cite..esok pon xhabis.. huhu
.
. .
berminat boleh dm@wassap je 01123589311 .
. .
#jic
#jusichantiqueslimgrip #jusiKachak

GOUT
Ni satu lagi masalah...
ramai orang kena gout ni tak kira lelaki atau pompuan...
Bila dia menyerang meraung sakit dibuatnya... Silap makan jer pasti bengkak yang amat dan sakit teruk...
Terpaksa ke klinik cucuk sejarum baru boleh reda sakit...
Tapi ada customer ni dia memang menghidap penyakit gout tapi setelah amalkan jus iKhacak Gout nya makin pulih... Gout ni berpunca daripada toksin yg banyak dalam badan dan jus ni bertindak menyahkan toksin dari badan...
jadi amat2 lah sesuai diambil oleh penghidap gout.
Siapa yang ada gout tu boleh lah try minum jus ni....Saya pasti tak akan menyesal punya nanti ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Whtsapp Naa 01131252452

#PenawarGout
#JusiKachak
#TRGteam

MOST RECENT

iChantique untuk ๐Ÿ™‹ iKachak untuk ๐Ÿคต.. kami suami isteri pun minum jus ni ..jangan risau lelaki pun boleh minum jus ni.. banyak kebaikan kalau nk cite..esok pon xhabis.. huhu
.
. .
berminat boleh dm@wassap je 01123589311 .
. .
#jic
#jusichantiqueslimgrip #jusiKachak

Wow sangat!๐Ÿ˜ฑ
Hanya dengan 1 item skincare gojes semua dah layak jadi ahli seumur hidup iChantique.Dapatkan segera sebelum Hq tamatkan promo ini๐Ÿต
Untuk order dan sebarang pertanyaan,ย  sila klik:
http://www.wasap.my/60179881408/ichantique

#jusichantique
#jusikachak
#jamumoden
#skincareichantique
#organicskincare
#jelitawanmillion

Kalau nak PRODUK TERBAIK ๐Ÿ‘
JANGAN ditenung HARGAnya ๐Ÿ™…..tapi tenungkan KUALITInya..๐Ÿ˜‰
#JusiChantique ๐Ÿ‘ฐ
##JusiKachak ๐Ÿ’ช
#skincare&;bbf ichantique

JONGKONG EMAS SEMAKIN VIRAL
JUS ICHANTIQUE SEMAKIN DIPERLUKAN..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Setiap rumah mesti ada satu jus iChantique dan mesti ada 1 set jongkong emas yang memberi keyakinan luarbiasa double triple lebih rasai cantik dari dalaman sehingga luaran ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Dia punya penangan but ramai tak tido malam,
Buat ramai mencari2..
Susah hati dan susah jiwa selagi tak minum dan tak dap dap kat muka kan ๐Ÿ’‹๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Untuk order dan sebarang pertanyaan,ย  sila klik:
http://www.wasap.my/60179881408/ichantique

#jusichantique
#jusikachak
#jamumoden
#skincareichantique
#organicskincare
#jelitawanmillion

[[SHARING]] KENAPA KITA PERLU KONSISTEN?? โค Apaยฒ produk pun yang kita guna... Kalau setakat sebotol, lepas tu takda pulak kesan macam yang kita nak... dah putus asa & beralih arah.. Memang tak kan jadi.. ๐Ÿ˜ โค Paling-paling pun guna la lebih 3 botol atau 6 bulan untuk pastikan produk yang kita guna tu betul2 serasi... Ini tidak...time dia baru nak berfungsi, nak kenal2 dengan sistem badan Kite, kite pulak stop, kan dah terbantut dia nak bekerja.๐Ÿ˜ฐ โค Macam testimoni jugak... Tak semestinya dengan sebotol dua yang diaorg guna dah berhasil dengan Jayanya... Rata2 pengguna dah setahun, dah berbotol2 Dah dorang amalkan untuk dapatkan hasil yg terbaik lagi pun hormon badan setiap org ni tak sama.๐Ÿ˜ โค Yang Penting.. KONSISTEN & RAJIN
AIR PUTIH pastikan minum Lebih .. Tak Susah Pun kannn ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ #jiclover
#jusichanti
#jusikachak

Perut dah buncit ! Mesti terkejut bila baca FAKTA PUNCA BUNCIT DIBAWAH ๐Ÿ‘‡
.
โœ… PEMAKANAN - lebihan gula, pengambilan kalori yg melebihi penggunaan tenaga seharian. .
โœ… TAK BERSENAM - (seharusnya senaman yg konsisten) kalau sekali sekali-sekala mmg la dpt penat je! ๐Ÿคฃ
.
โœ… STRESS - hormon stress menyebabkan lemak berkumpul pada perut..!
.
โœ… PENUAAN - faktor peningkatan umur yg tidak boleh dielakkan..
. .
MASALAH PERUT BUNCIT BOLEH DI ATASI โ€ผ๏ธ dengan jus iChantique Slim Grip.. Jus ini membantu melawaskan pembuangan dan terasa Badan jadi ringan.Nak hasil yang superb kenala minum konsisten ya!

Untuk order dan sebarang pertanyaan,ย  sila klik:
http://www.wasap.my/60179881408/ichantique

#jusichantique
#jusikachak
#jamumoden
#skincareichantique
#organicskincare
#jelitawanmillion

Feedback customer yang baru minum Jus Ichantique seminggu. Dia rasa tak penat dan tak lapar.Sebabnya, buah kurma adalah salah satu bahan Jus Ichantique, dimana buah kurma terkenal dengan pembekal tenaga semulajadi. Disamping itu ia jugak mengenyangkan.
Untuk order dan sebarang pertanyaan,ย  sila klik:
http://www.wasap.my/60179881408/ichantique

#jusichantique
#jusikachak
#jamumoden
#skincareichantique
#organicskincare
#jelitawanmillion

Hari ni cuti kalut ank2 nk ajak p jalan2 .. jomm layankan aje ... esok lusa smpi lagi stok baru jus ichantique .. alhamdulilah rezeki skincare dan bbf yg smpi ptg semalam pun abis customer & ank #team_nelly sapu licin ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… .
.
Yang duk tnya2 tu bole masuk order batch 2 .. skang tgh promo dgn harga ahli .. dh tamat promo harga ahli ni nnti ampaa kna bli dgn harga asal ... rugii cpt2 lambat abis pulok haru nnti mmg laris manis ... batch 1 aritu 5000 item sold out kt hq ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
Esok nelly pos yg dh booking dgn pyment aritu semua dpt sabaq tau ..
.
.
#leaderichantique
#skincare
#jusichantique
#jusikachak
#hargapromoahli

[ MAKIN HARI MAKIN SAYANG โคโค ]

semenjak ada #JusiChantique ni
ramai cik akak berpuas hati bila mengamalkan jus ajaib ni jangan terkejut sekali guna dah umpphh
pasti korang tercari-cari lagi jus ni.. Sis tak omong kosong
Boleh tengok koleksi testimoni pengguna #jusiChantique ni...
Lagi2 cik kak yang dah kawen.hepy sokmo..sebab makin hari cik suami makin sayang...๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Aset kembali mantop,
segala masalah pyet tak teratur dapat diatasi.Dulu tak bermaya sekarang semakin cergas.
Yang paling best nya yang nak maintain kan berat badan macam gadis-gadis pun boleh taw u alls.. tak percaye ?
jom lah cube...lagi-lagi sekarang nak beli boleh dapat harga ahli lepas ni nak repeat jimat tau..
pasti tak menyesal, lepas guna mesti tercari-cari.. ๐Ÿ˜โค๐Ÿ˜˜ Nak cuba, nak harga menawan hati.. Whatsapp Kak Ina : 012-305-3505

#Jusichantique
#JusLarisManis
#Wonderfulwomen
#SM0384 #stokisputrajaya #sayajual #jusikaChak #JusiChantique #fitness #bazar #bazarpaknil #bazarpaknilmurah

WOWW SET MEWAH UNTUK WANITA DENGAN HARGA SUPERBB MAMPU MILIK UNTUK SEMUA LAPISAN ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jus iChantique untuk dalaman wanita, mencantikkan dalaman dari dalam dengan memberi keyakinan diri yang superbb bestt.
Kemudian ditambahserinya dengan penggunaan skincare dan BeautyBalm Foundation Natural, Mewah, Creme dan Moist.. #CantikDenganSelamat..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Sape nak FREEGIFT yg superb?
Sempena perayaan pesta cahaya harini,
Ermm Irda nak beri gift lagi...
Sape suka giftt?? Hehee...Irda pun suka ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Jom dapatkan TRAVEL POUCH IN BLOOM + BARANGAN KECANTIKAN ni apabila anda membeli 1 SET SKINCARE + BBF DAN 2 BOTOL JUS ICHANTIQUE / JUS IKACHAK๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ TAWARAN SAH HARI SAHAJA SEHINGGA JAM 11.59 MALAM INI... Cepat wasap Irda stok freegift amat terhad ~ 016-2330856

#Freegift
#Skincare
#Bbf
#Jusichantique
#Jusikachak
#EmpireJutawanAnggun

[[SHARING]] KENAPA KITA PERLU KONSISTEN?? โค Apaยฒ produk pun yang kita guna... Kalau setakat sebotol, lepas tu takda pulak kesan macam yang kita nak... dah putus asa & beralih arah.. Memang tak kan jadi.. ๐Ÿ˜ โค Paling-paling pun guna la lebih 3 botol atau 6 bulan untuk pastikan produk yang kita guna tu betul2 serasi... Ini tidak...time dia baru nak berfungsi, nak kenal2 dengan sistem badan Kite, kite pulak stop, kan dah terbantut dia nak bekerja.๐Ÿ˜ฐ โค Macam testimoni jugak... Tak semestinya dengan sebotol dua yang diaorg guna dah berhasil dengan Jayanya... Rata2 pengguna dah setahun, dah berbotol2 Dah dorang amalkan untuk dapatkan hasil yg terbaik.Lagipun hormon badan setiap org ni tak sama.๐Ÿ˜ โค Yang Penting.. KONSISTEN & RAJIN
AIR PUTIH pastikan minum Lebih .. Tak Susah Pun kannn ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ #StokisMobileselayang
#jiclover
#jusichantique
#jusikachak

KENAPA PERLU MEMILIH JUS ICHANTIQUE / IKHACAK?

Banyak khasiat dalam satu botol, uolss dah jimat wang, masa dan tenaga untuk beli banyak produk untuk pelbagai masalah

Kenapa? ๐Ÿ‘‰ICHANTIQUE ๐Ÿ‘MELANCARKAN HAID
๐Ÿ‘MENURUNKAN BERAT BADAN ๐Ÿ‘MENGEMPISKAN PERUT ๐Ÿ‘MENGAWAL SELERA MAKAN
๐Ÿ‘MEMERIAHKAN SUSU BADAN
๐Ÿ‘MENGETATKAN FARAJ
๐Ÿ‘MENAIKKAN SERI WAJAH ๐Ÿ‘‰IKHACAK ๐ŸŒบMENINGKAT TENAGA BATIN LELAKI
๐ŸŒบMELANCARKAN PEREDARAN DARAH
๐ŸŒบMENINGKATKAN KEUPAYAAN SEKSUAL
๐ŸŒบMELAMBATKAN EJAKULASI
๐ŸŒบMEMBAKAR LEMAK
๐ŸŒบMENGEMPISKAN PERUT BOROI

Tiada kesan sampingan, 100% daripada herba-herba tradisional

HANYA DALAM SATU BOTOL ANDA PEROLEHI PELBAGAI KHASIAT. SUKA KE SUKA? ๐Ÿ˜‹

#Jusichantique
#Jusikachak
#Jusviral

Sat lagi lunch kita keluaq pos 2 botoi #jusikachak ni.. ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
#ikachak
#sayangisteriminumjik
#jikuntuklelaki

Sebelum sarapan jangan lupa jus ikachak dan jus iChantique..20ml.

Nak tambah kecerdasan dan energy booster setiap hari mesti konsisten dan berterusan amalkannye.

Jaga dalaman dan jaga luaran kita..
Sayang diri..Sayang keluarga
Kembalikan zaman muda remaja semula..
Wah gituuu..aaauuummm selalu๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜‰ *pesanan penting*
Air masak / putih minum ikut keperluan setiap individu..
25kg bersaman 1Liter air ok!

#jusiChantique
#jusikachak

BRo, Kalau Jus iKachak (JIK) tak bagus,
Takkan bersusun feedback gud gud kami dapat.. Ada masalah camni tak ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โœ” Bini selalu merungut susah nak tido sbb bro BERDENGKUR
โœ” Perut makin hari makin BOROI
โœ” Tak makan banyak pun tapi BERAT BADAN tak turun-turun
โœ” Buat kerja ringan je tapi CEPAT PENAT
โœ” Berpantang makan tapi GOUT tetap menyerang
โœ” Kerap sakit SENDI, sakit PINGGANG
โœ” Dah pakai deodorant tapi BAU BADAN asyemmm
โœ” Bini komplen TAK POWER
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Kalau ada masalah kat atas tu ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
Bro kena ikhtiar rawat dgn JIK taw ! Jangan tunggu melarat baru nak cari obat ๐Ÿ˜–๐Ÿ˜–๐Ÿ˜–
CUBA DULU GERENTI PUAS HATI ..KOMPEM ISTERI SENYUM JE SETIAP HARI๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘‰JiK ni takde jual kat kedai2 jamu @ pasaraya ...cuma melalui stokis2 yg berdaftar je ๐Ÿ˜ƒ

Nak dapatkan JiK ni boleh whatsapp aimi ye... 010.900.5718 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ
010.900.5718 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ Lagi jimat beli 2 botol automatik layak dapat jadi ahli secara percuma seumur hidup dan next purchase dah bole dapat harga yg superbb jimat๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #Jusikachak
#KachakMudaPerkasa
#JusPower
#PM0306

KEMBANG TEKAK NAK TELAN
==================๐Ÿ˜‚ Katanya.. "Sayang..akak ni takleh telan kalau minum2 ni... kalau pil akak ok.
Sbb kalau minum, takut akak muntah".. Oo gitu ek? โ˜บ

Ruginyaaa dia tak cuba jus iChantique. ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ Sbb apa? ๐Ÿ˜Ž

Sbb jus yang kami jual ni...
โคrasa mangga ala2 pelam harum manih.
โคtak perlu bancuh dlm air. Cuma buka penutup botol dan tuang dlm cawan sukatan yg telah diberikan.
โคramai dah takot nk telan jamu sbb risau busuk dan pahit tapi bila cuba JiC terus jatuh cinta.

Uolls tak caya? Hmmmm..
Kenalah cuba sendiri...๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #ichantique
#jusikachak
#jusichantique
#skincareichantique

Alaa malu nak duduk sebelah orang.. ๐Ÿ™ˆ
Malu nak bercakap..๐Ÿ™ˆ
Malu dengan en.suami dan kawan2.. ๐Ÿ™ˆ

Kenapa malu nie?
Saya ada masalah bau badan dan mulut...๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ
Tu sebab saya malu nak duduk sebelah orang dan paling malu dengan en.suami dan kawan2 kerja.. ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ --------------------------------------------------------- MASALAH BAU BADAN DAN BAU MULUT SELESAI DENGAN JUS ICHANTIQUE (JIC) SLIMGRIP... ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Sape yang ada masalah kat atas.. Memang sukar diungkap..
Susah nak cerita kat orang lain.. dan yang selalu jadi.. kita akan stress sebab mencari jalan penyelesaian.. Orang yang ada masalah bau badan ni.. Kalau pakai perfume.. Bukan wangi jadinya..
Tapi "Tengik" bau nya... huhu.. Sepanjang menggunakan JiC nie, dalam masa 24 jam.. Seawal result2 yang bagus kita dapat tengok.. Terutama bau peluh yang tengik akan hilang dari hari ke sehari... Bila dah hilang bau badan dan mulut nie.. Kita selesa nak berkepit dengan suami dan nak berkawan dengan kawan2 ofis kann.. Jus iChantique diadun rapi menggunakan 16 bahan yang premium kualiti.. Yang bahannya pengasas research satu persatu..โคโคโค MasyaAllah sungguh ramai yg grab kempen ahli bulan lepas.
Syukur...syukur.. Alhamdulillah
Manfaat hebat dapat dikongsi bersama2.

#JusiChantique
#JusiKachak
#TRGteam

Most Popular Instagram Hashtags