#jusikachak

1295 posts

TOP POSTS

.
.

DAH LAMA TUNGGU ZURIAT πŸ‘Ά πŸ‘ΆπŸ‘ΆπŸ‘ΆπŸ‘ΆπŸ‘ΆπŸ‘ΆπŸ‘ΆπŸ‘ΆπŸ‘ΆπŸ‘Ά
.
.

Kalau tengok baby sihat, comel sangat kan?
.
.

Tido, menguap, senyum...semua comelkan?πŸ˜ƒ
.
.
Tengok kaki dan tangan pun dah comel giler kan...😍😍😍
.
.
semoga kalian semua dipermudahkan untuk dapat zuriat. InsyaAllah tak lama lagi. πŸ˜ƒ
.
.
Ikhtiar, doa dan tawakkal...InsyaAllah rezeki tak kemana.
.
.
#jusichantiqueslimgrip
#jusikachak
#ikhtiar
#mudahhamil
#ibumengandung

JANGAN TUNGGU ANAK DUA BARU NAK JAGA BADAN.. 😱😱 Wanita kena jaga dari awal,
Seeloknya sebelum kawen lagi.. Janganlah baru kawen, πŸ‘°πŸΌπŸ€΄πŸ»
Semua kita jaga,
Semua kita titikberat.. Masuk anak pertama, πŸ‘©β€πŸ‘¦
Kita rasa macam tak sempat waktu nak urus diri,
Badan jadi semakin penat dan lesu..
Nak makan jamu2 pahit,
Nak makan untuk dalaman luaran ni malas,
Lastnya merebak sampai anak kedua..πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦πŸ˜…πŸ˜… Bila dah lama amalkan macamtu,
Jadilah tabiat yang sukar diubah..
Bila suami komplen atau beri hint2..
Baru kita nak sentap..huhu
Pastu kita merajuk sebulan tak bertegur.. Sayang2,
Suami kalau dia tegur,
Sebab dia sayang..πŸ‘«πŸ’
Sebab dia perihatin,
Sebab dia nak kita cantik untuk dia..
Sebab dia nak rasai nikmat kasih sayang hubungan suami isteri.. sebab dia nak isteri dia pandai jaga imej..
Dan yang paling dia nak,
Sedap mata memandang dan hubungan 'istimewa' terjaga walaupun dan beranak pinak.. Kita wanita kena tahu.. sekali kita melahirkan anak, πŸ€°πŸΌπŸ‘ΆπŸ»
Bahagian faraj akan 'loose' sedikit demi sedikit..
Bayangkan kalau kita tak ambik ape2 sppliment dalaman kita.. belum cerita bab keputihan yang mengangu bau yang tak menyenangkan.. Kita rasa susah wanita ni..
Sebab nak kena jaga itu ini.. πŸ’†πŸΌπŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ nak senang jaga?
Ambik je jus iChantique secara konsisten.. in shaa Allah produk laris manis ni..
Pengikat kasih dan awet muda luaran dalaman kita..
Makin lama amalkan,
Makin cantik bergetah gituw πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ˜ #JusiChantiqueSlimGrip
#JusiKachak
#iCantikUpunKacak
#AddaPM0318
#TeamAngelRose

Rahsia kebahagiaan kami.. hehe.. tentulah #jusichantique dan #jusikachak .... saling mengingati.. dah mnm ke belom.. heheh.. pasti kemesraan terjalin padu...anda x nak cuba.. wasep izan laju2 🌹 0122700790🌹 Alhamdulillah kami semakin bertenaga dengan jic dan jik

Situasi ni mengingatkan sy masa bertunang dan nikah 16 tahun dulu..lepas cincin tunang dan nikah disarung ke jari...dh tk de lagi cincin lain lps tu..haha..sebabnya sy ni bukan penggemar brg kemas. πŸ˜…πŸ˜… Tapi semalam, founder @hq_ichantique_malaysia momy Ely sarung cincin uolsss...reward utk prestasi Jun. Syukur Alhamdulillah..ini reward sy yg ke-5. Bulan lps dpt rantai emas😍..campur tolak bahagi darab...reward yg dpt bersama ichantique setakat ni lbh drpd bonus masa sy kerja dulu.
Sungguh lah rezeki itu rahsia Allah...kita buat kerja kita. Biar Dia buat kerja dia. Saya juga bermula dgn modal 12 botol JiC. Sikit2 bertambah dn kembangkan bizzpartner. Belajar dn buat sama2. Ada sale atau tak de sale..jgn cepat mengalah. Rasa nak mengalah itu lazim tp cepat2 switch. In shaa Allah ada hasilnya.
Nakntau details whatsapp 016-3046479

#bizzichantique
#bizzpartnerwanted
#IChantique
#juswanita
#jusikachak

Sesuatu produk perlu konsisten.

Ada orang...
1 botol dah berkesan

Ada orang ...
10 botol baru nampak kesan

Ada orang...
30 botol dapat ape yang nak.

Setiap badan tak sama ..bergantung metabolisma masing masing..
Jadi tak hairanlah kalau yang tak bersabar susah sikit dapat result😊

Setuju??
Sayyy " Alhamdulillah"

#Jusichantique
#Jusikachak
#JusLarismanis

JANGAN TAKUT jika orang tak beli dengan kita, TAPI hendaklah kita takut kalau orang sekeliling TIDAK TAHU YANG KITA SEDANG BUAT BISNES.. Hebahkan bahawa kita nie sedang buat bisnes.. faham semua?

Hihi ok Kak Nur Jual 🌷#jusichantique 🌷#jusiKachak

Jom sahut cabaran saya SLIM GRIP CANTIK... WHATSAPP 017 293 9901

#JusiChantique
#JusiKachak
#ShashaPM0317
#ShashaDandelion

(Bhai & jusikachak)

Abang2 itu sirap saya mahu order lagi abang..banyak best itu sirap banyak sedap abang..saya keje sampai sahur jahit baju kasteme..kurang rasa ngantok abg..body banyak enargy takada rasa penat abang..banyak bangus itu sirap..:-)...ini hari mahu 10botol..:-) #jusikachak
#jusIChantique
#sharingTestimoni

Anda sedang mencari bisnes utk tambah income?

Jom sertai kami sbg Stokis iChantique. Syaratnya amat mudah dgn 12 botol anda boleh sertai kami.

Antara kelebihan sebagai Stokis iChantique;
------------------------------------------------------------------------
β˜† Kelas bimbingan secara online
β˜† Group support di Whatsapp oleh Founder
β˜† Seminar Business Mentoring
β˜† Rewards barangan kemas emas 916, Wang tunai, tiket melancong dan sebagainya.
β˜† Pengurusan kewangan di ajar - 4 Tabung Momy Ely
β˜† Teknik menjemput rezeki β˜† Teknik marketing terkini diajar
β˜† Produk yg terbukti berkesan, laris dan repeat order yg tinggi setiap bulan
β˜† Produk lulus KKM & mendapat pengiktirafan GMP
β˜† Beribu2 testimoni daripada pengguna setia
β˜† Dan banyak lagi yang anda dapat apabila sertai kami.

Tawaran menarik sebagai Stokis sehingga 25 Julai 2017.

Macam mana nak sertai?? ⬇⬇⬇⬇⬇⬇ #PremierMobileiChantique
#JusiChantique
#JusiKachak

MOST RECENT

#PromosiBeli5Free1
Berbaki 2hari sahaja lagi... 🌹Jus iChantique tradisi wanita moden🌹 🌹 Jus ikachak tradisi lelaki moden 🌹 πŸ‘‰Kalau tak bagus > saya tak minum πŸ‘Ž
πŸ‘‰Kalau tak best > saya takkan jual 😏
πŸ‘‰Kalau tak ada kesan > takkan customer saya repeat order banyak kali 😱😍😍
πŸ‘‰Kalau tak menambat hati > takkan suami suruh beli lagi 😍😍
πŸ‘‰Kalau tak percaya > cuba laa beli sekali.😍😍😍 #JusIchantique
#jusIkachak
#PilihanWanita
#PilihanLelaki
#DalamanSihatLuaranCantik

Melayu keπŸ‘¨
India ke πŸ‘³
Cina ke πŸ‘΄

Tak de masalah semua boleh minum asalkan uolls lelaki yang ingin kan badan sihat dan bertenaga... Demi kesihatan berapa sangat lah duit uolls kene kuar untuk sebulan berbanding uolls terpaksa kuar masuk hospital sebab masalah kesihatan.. Kita cegah sebelum penyakit datang melekat bagaikan kembar siam πŸ˜… "MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MERAWAT"

PROMO LETOP LEBARAN BELI 5 PERCUMA 1 BAKAL TAMAT 25 JULAI YER

#JusiKachak
#JusiChantique

Alhamdulillah balik ambil stok dr LE Aslinda Yusoff...terus ada yg msuk order.... #Beli5Free1
#JusIchantique
#JusIkachak

Semenjak ber..JiK ni takde dah dengor en.suami merungut2 penat lah, malaslah, tak laratlah.. takde dah dengar merungut2 tu semua.. πŸ˜…πŸ˜… IKachak memberi tenaga dalaman untuk en.suami, melancarkan peredaran darah, membuang angin, melawaskan pembuangan air kecil dan besar, mudah bangun pagi, mengawal selera makan jugak tau.. 😁😁 Yang dah kawen ke,
Yang belum kawen ke..
Boleh ambik dan minum secara konsisten.. πŸ‘‰Beli waktu HARGA PROMO..kan kita tgh PROMo BELI 5BOTOL PERCUMA 1πŸ™ˆπŸ™ˆ #JusiKachak
#UntukLelaki
#JelitawanMillion

😍JIC vs JIK 😍

Jus iChantique buat isteri dan jus ikachak buat suami..
Kedua2 JiC dan JiK dapat memberi energy booster yang bestt buat badan kita.. Pembuangan angin dalam badan jadi bagus..
Darah berjalan dengan lancar,
Hubungan suami isteri semakin dashyat dan intim..πŸ™ŠπŸ™ˆ Ramai yang beritahu,
JiC dan JiK memang sesuai untuk produk suami dan isteri.. suami jadi lain macam..
Isteri jadi semakin mengancam πŸ˜„πŸ˜ Jus iChantique & Jus iKachak serasi bersama gittew πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» #jusichantique
#jusikachak
#JelitawanMillion

Melayu keπŸ‘¨
India ke πŸ‘³
Cina ke πŸ‘΄
Tak de masalah semua boleh minum asalkan uolls lelaki yang ingin kan badan sihat dan bertenaga...
Demi kesihatan berapa sangat lah duit uolls kene kuar untuk sebulan berbanding uolls terpaksa kuar masuk hospital sebab masalah kesihatan..
Kita cegah sebelum penyakit datang melekat bagaikan kembar siam πŸ˜…
"MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MERAWAT"
PROMO LETOP LEBARAN BELI 5 PERCUMA 1 BAKAL TAMAT 25 JULAI YER .. TAK LAMA LAGI DAH

#jikUntukDia
#JusiKachak
#JusiChantique
#StokisDialukan

Melayu keπŸ‘¨
India ke πŸ‘³
Cina ke πŸ‘΄

Tak de masalah semua boleh minum asalkan uolls lelaki yang ingin kan badan sihat dan bertenaga... Demi kesihatan berapa sangat lah duit uolls kene kuar untuk sebulan berbanding uolls terpaksa kuar masuk hospital sebab masalah kesihatan.. Kita cegah sebelum penyakit datang melekat bagaikan kembar siam πŸ˜… "MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MERAWAT"

PROMO LETOP LEBARAN BELI 5 PERCUMA 1 BAKAL TAMAT 25 JULAI YER

#RichBeautyInspiration
#PM0306
#JusiKachak
#JusiChantique

Nmpk x beza yg bju merah mcm makngah tu raye thun lpas.yg bju hijau raye thun ni...tgok tang pipi akk tu..Allahuakhbar mcm kuih pau.dulu cik abg akk selalu perli pipi mcm kuih pau tau...lpas pntang ank je 3 bln 1 2017 ade kwn promote jus I chntique ni kt akk..mase tu x thu nk mkn ape set berpntang..yg ank no 1&2 bli jamu ngn tok bidan je.yg no 3 ni x thu nk mkn ape..last2 bile tgok fb kwn tu asyik duk promote jus I chntique sesuai utk berpntang terus je order ngn dia 2 btol mase tu nk tgok serasi x..1st time minum esok bgun bdn ringan je..minum lg smpai abih..1hr akk perasan mase nk nyusukn bby naim ni meriah giler susu..kl dia x nyusu mmg bgkk la.lpas tu tnye kwn dia ckp jus ni leh bykkn susu ibu..syukur sgt jmps jus ni sbb byk maanfaat dlm 1 btol...tup2 raye hr tu rmai pulak puji akk dah kurus...part ni pling suke...cik abg dah jeling2 cemburu sbb org kre bini dia dah kurus...skrg ni dia pun dah start minum I kachak..katenyer nk kurangkn.batuk n kurus skit mcm akk....akk suke akk suke...terkurus tanpa sengaja...dr saiz bju XL sblum bersalin skrg dah leh pakai m...SYUKUR alhmdulillah...yg nk cuba jus I chntique n rase sendiri khasiat dia jom wasap akk

0199500836 nora

#jusichntiqueslimgrip
#jusikachak
#icantikupuncantik

Melayu keπŸ‘¨
India keπŸ‘³
Cina keπŸ‘΄

Tak de masalah semua boleh minum asalkan uolls lelaki yang ingin kan badan sihat dan bertenaga... Demi kesihatan berapa sangat lah duit uolls kene kuar untuk sebulan berbanding uolls terpaksa kuar masuk hospital sebab masalah kesihatan.. Kita cegah sebelum penyakit datang melekat bagaikan kembar siam. "MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MERAWAT"

PROMO LETOP LEBARAN BELI 5 PERCUMA 1 BAKAL TAMAT 25 JULAI YER

#JusiKachak
#JusiChantique
#AmbitiousLady

PERIOD MAI..TAPI TAK SAKIT DAH..😱 Syukur sangat leha..
Sejak wan amalkan #jusiChantique ni.. Sakit2 sengugut..
Sakit2 pinggang...
Sakit2 perut..
Penat terlampau semua takdak dahh.. Kalau tak jenuhhlah ambik MC bagai..
Orang ingat kita main2.. Orang kata.. " elehh...takkan mai period je MC..dia tak tahu kita azabnya lah nak tanggung sakit... sedap mulut depa je nak kata gitu kan..😣😣 Semenjak amalkan JiC secara konsisten... Air masak banyak minum.. Dalaman top top wehh.. Luaran pun sama naik... Puas senyum lahh..
En.husband dok puji je..☺☺ Hang kalau nak teraii.. hang beli lekaihh sebab tinggal 4 hari je lg PROMO LETOP LEBARAN 😱

Pastu pembelian 2 botol boleh dapat 1 borang peraduan,
beli 4 botol dapat 2 borang peraduan,
beli 6botol dapat 3 borang peraduan.. Bayangkan peluang besaqq hang nak menang sebab banyak borang hang dalam balang cabutan bertuah nanti 😍😍 #JusiChantique
#JusiKachak

Melayu keπŸ‘¨
India keπŸ‘³
Cina keπŸ‘΄

Tak de masalah semua boleh minum asalkan uolls lelaki yang ingin kan badan sihat dan bertenaga... Demi kesihatan berapa sangat lah duit uolls kene kuar untuk sebulan berbanding uolls terpaksa kuar masuk hospital sebab masalah kesihatan.. Kita cegah sebelum penyakit datang melekat bagaikan kembar siam. "MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MERAWAT"

PROMO LETOP LEBARAN BELI 5 PERCUMA 1 BAKAL TAMAT 25 JULAI YER

#BMDTeam
#PremierStokisJiCKuantan
#JusiKachak
#JusiChantique

PERIOD MAI..TAPI TAK SAKIT DAH..😱 Syukur sangat leha..
Sejak wan amalkan #jusiChantique ni.. Sakit2 sengugut..
Sakit2 pinggang...
Sakit2 perut..
Penat terlampau semua takdak dahh.. Kalau tak jenuhhlah ambik MC bagai..
Orang ingat kita main2.. Orang kata.. " elehh...takkan mai period je MC..dia tak tahu kita azabnya lah nak tanggung sakit... sedap mulut depa je nak kata gitu kan..😣😣 Semenjak amalkan JiC secara konsisten... Air masak banyak minum.. Dalaman top top wehh.. Luaran pun sama naik... Puas senyum lahh..
En.husband dok puji je..☺☺ Hang kalau nak teraii.. hang beli lekaihh sebab tinggal 4 hari je lg PROMO LETOP LEBARAN 😱

Pastu pembelian 2 botol boleh dapat 1 borang peraduan,
beli 4 botol dapat 2 borang peraduan,
beli 6botol dapat 3 borang peraduan.. Bayangkan peluang besaqq hang nak menang sebab banyak borang hang dalam balang cabutan bertuah nanti 😍😍 #JusiChantique
#JusiKachak

JANGAN TUNGGU ANAK DUA BARU NAK JAGA BADAN.. 😱😱 Wanita kena jaga dari awal,
Seeloknya sebelum kawen lagi.. Janganlah baru kawen, πŸ‘°πŸΌπŸ€΄πŸ»
Semua kita jaga,
Semua kita titikberat.. Masuk anak pertama, πŸ‘©β€πŸ‘¦
Kita rasa macam tak sempat waktu nak urus diri,
Badan jadi semakin penat dan lesu..
Nak makan jamu2 pahit,
Nak makan untuk dalaman luaran ni malas,
Lastnya merebak sampai anak kedua..πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦πŸ˜…πŸ˜… Bila dah lama amalkan macamtu,
Jadilah tabiat yang sukar diubah..
Bila suami komplen atau beri hint2..
Baru kita nak sentap..huhu
Pastu kita merajuk sebulan tak bertegur.. Sayang2,
Suami kalau dia tegur,
Sebab dia sayang..πŸ‘«πŸ’
Sebab dia perihatin,
Sebab dia nak kita cantik untuk dia..
Sebab dia nak rasai nikmat kasih sayang hubungan suami isteri.. sebab dia nak isteri dia pandai jaga imej..
Dan yang paling dia nak,
Sedap mata memandang dan hubungan 'istimewa' terjaga walaupun dan beranak pinak.. Kita wanita kena tahu.. sekali kita melahirkan anak, πŸ€°πŸΌπŸ‘ΆπŸ»
Bahagian faraj akan 'loose' sedikit demi sedikit..
Bayangkan kalau kita tak ambik ape2 sppliment dalaman kita.. belum cerita bab keputihan yang mengangu bau yang tak menyenangkan.. Kita rasa susah wanita ni..
Sebab nak kena jaga itu ini.. πŸ’†πŸΌπŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ nak senang jaga?
Ambik je jus iChantique secara konsisten.. in shaa Allah produk laris manis ni..
Pengikat kasih dan awet muda luaran dalaman kita..
Makin lama amalkan,
Makin cantik bergetah gituw πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ˜ #JusiChantiqueSlimGrip
#JusiKachak
#iCantikUpunKacak
#AddaPM0318
#TeamAngelRose

PERIOD MAI..TAPI TAK SAKIT DAH..😱 Syukur sangat kaklyn..
Sejak amalkan #jusiChantique ni.. Sakit2 sengugut..
Sakit2 pinggang...
Sakit2 perut..
Penat terlampau semua takdak dahh.. Kalau tak jenuhhlah ambik MC bagai..
Orang ingat kita main2.. Orang kata.. " elehh...takkan mai period je MC..dia tak tahu kita azabnya lah nak tanggung sakit... sedap mulut depa nak kata gitu kan..😣😣 Semenjak amalkan JiC secara konsisten... Air masak banyak minum.. Dalaman top top wehh.. Luaran pun sama naik... Puas senyum lahh..
En.husband dok puji je..☺☺ Hang kalau nak teraii.. hang beli lekaihh sebab tinggal 4 hari je lg PROMO LETOP LEBARAN 😱

Pastu pembelian 2 botol boleh dapat 1 borang peraduan,
beli 4 botol dapat 2 borang peraduan,
beli 6botol dapat 3 borang peraduan.. Bayangkan peluang besaqq hang nak menang sebab banyak borang hang dalam balang cabutan bertuah nanti 😍😍
.
.
#JusiChantique
#JusiKachak
#PM0247
#WealthyCharismaLadies

HADIRI OPEN HOUSE TANPA RASA RISAU KENAIKAN BERAT BADAN
Sempena bulan Syawal... jemputan open house sana sini,..raya kan sebulan.. belum masuk jemputan kawen lagi... Sedikit sebanyak akan ganggu proses penghadaman bila kita tak kawal pemakanan kita. Mesti risau kanπŸ˜“πŸ˜“πŸ˜“...TAPI bila tengok makanan makan tak hingat doniaπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… Ambillah JUS ICHANTIQUE & JUS IKACHAK utk bantu lancarkan proses penghadaman & bantu bakar lemak2 serta bersihkan kolon & buang angin dalam badan.

Jom dapatkan kedua-duanya hari ini. Kini boleh makan tanpa rasa bimbang akan KEGEMUKAN BADAN.

PROMO LETOP LEBARAN SEDANG BERLANGSUNG...JIMAT WEYH....BELI 5 BOTOL PERCUMA SE...SEBOTOLπŸ˜„πŸ˜ŽπŸ˜πŸ˜„πŸ˜ŽπŸ˜ mai wasaap nana 0192753270 jusiChantique

#JusiChantique
#JusiKachak
#KurusRapatCantik
#KacakMudaPerkasa

RASA LAPAR APABILA MINUM SUPPLEMENT
====================
.
Saya sendiri merasainya ketika mula-mula mengambil Jus iChantique.. saya jadi cepat lapar. Asyik nak mengunyah ja .. Kenapa begitu? Sedangkan kandungan nya ada bahan untuk bakar lemak…? Ha, itula sebabnya! Garnicia Cambogia tengah membakar lemak dalam badan kita..jadi semasa proses tu, kenalah kita pandai β€˜control’ pemakanan kita supaya seimbang Jangan main melantak je ya!! ;)
.
*Ni antara sebab-sebabnya*:
.
~ Ia dikaitkan dengan metabolisme badan yang meningkat selepas makan JiC. .
~ Proses pemulihan sel memerlukan tenaga, secara tidak langsung ini akan meningkatkan metabolisme kita.
.
~ Metabolisme yang tinggi memerlukan makanan sebagai bahan bakar, bila bahan bakar sudah habis maka kita akan jadi cepat lapar.
.
Sampai bila?? Takut gemuk la!!
.
Jangan bimbang ok!! Fasa ini akan cepat berakhir, tetapi tempohnya bergantung kepada hormon / tahap penerimaan badan masing-masing. Ada yang cepat & ada yang sebaliknya. Jadi, sabar ya!!
.
Tips Kurangkan Rasa Lapar .
~ Snek sihat antara waktu makan utama. Makanlah buah-buahan atau kekacang dan minuman yang tidak menggemukkan.
.
~ Minum air masak secukupnya. Ramai orang yang salah anggap isyarat lapar hanya untuk makan, sebenarnya badan kita perlukan air masak sahaja.
.
~ Makan makanan yang berkualiti ketika waktu makan utama, seperti nasi. Tahukan anda nasi putih (long grain/cooked) 100g kalorinya lebih kurang sama dengan 2 keping roti putih? Mana lebih mengenyangkan ???
.
#jusichantique
#jusikachak
#kurusputihgebu

Most Popular Instagram Hashtags