[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#juscherahayyufeedbacks

446 posts

TOP POSTS

My face felt sooo naked~ Selamat tidur yaaa. But before that just wanna mention i levvv how my skin look like rite now. It is naturally pinkish and much more moisture than before ( no filter yahhh ☺️ ) nak tahu i pakai apa? Coz i consume Jus Cherah Ayyu since the 1st time it launched. Alhamdulillah i love my skin now more than ever! Xde lagi kulit2 kering, mata panda i pun seriously dah kurang 😍😍 so guys tunggu apa lagi? Jom cantikkan kulit sama2. Follow @jus_cherah_ayyu @jus_cherah_ayyu or contact 0177887829 noh (stokis jb) to order! ☺️ #juscherahayyu #juscherahayyufeedbacks

Haiii semua! Nak kulit cerah & pinkish kemerahan? Jom lah try @jus_cherah_ayyu @jus_cherah_ayyu 🌸🌹 btw i consumer tegar jus cherah ayyu since the 1st time they launched on January 2016. Hari2 mesti nak kena minum satu, sbb jus ni yg beri i lebih tenaga setiap hari, kalau takde rasa x complete giteww. Kulit i pun more moisture, lebih pinkish & cerah berbeza dgn kulit i yg dulu. Gambar ni masa i holiday in Phuket, pegi sana pun mst nak bawak JCA jugak 😘☺️ Awak semua bila lagi? Jom cantik sama2. Pm laju laju okay 0177887829 Noh ☺️ #juscherahayyufeedbacks #juscherahayyu

@Regrann from @nuraini_irfan - M😍😍rning gojes2 semua....
Pg ni ain nk tunjuk #testimonijuscherahayyu @ayuraudhah_7 @jus_cherah_ayyu ..ni testimoni dri sndiri...ain dh minum bnyk kotak Jus Cherah Ayyu..kulit semakin hari semakin glow😍..jerawat pn dh x naik mcm dlu...sembelit pun dh ok sangt2 minum #juscherahayyu ni..alhamdulillah suka sangt2..en.suami pn kta kmi cntik sekarangπŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™ˆ..
.
Jom order sekarang..mmg rugi kalau x cuba..sangt2 berkesan dan harga mampu milik..hanya buka sachet dan trus sluppp minum..x payah susuh2 nk bancuh...
.
Now ain bg harga promoβž•free gift🎁🎁...if ambk 3 kotak RM115 βž•FREE GIFTβž•FREE POSTAGE..
.
πŸ“²011 28408426 AIN
πŸš—ALOR SETAR..POKOK SENA..JITRA..PENDANG..KUALA NERANG
POS 🚚1 MALAYSIA
.
AGENT WANTED
..
@ayuraudhah_7
@jus_cherah_ayyu
@cherosbeauty
@nuraini_irfan

#juscherahayyu
#testimonijuscherahayyu
#nuraini_irfan
#sayajualmurah
#bazaaronline
#bazarpaknil #testimonijuscherahayyu #juscherahayyufeedbacks #Regrann

@Regrann from @perfume_mmn - Assalamualaikum Jus Cherah Ayyu lover..
.

Nah akak belanja lagi testimoni meletooppss πŸ’™πŸ’–πŸ’™.
.
Ini feedback dari customer yang dah consume sebanyak 3 kotak Jus Cherah Ayyu. 😘Kulit muka lembut, cerah dan lembab. Sis Nisa ni sudah berumur 40 tahun tau. Ni dia nak repeat oder lagi TIGA KOTAK. Woww. 😘.
Customer happy akak lagilah happy. πŸ’™πŸ’–πŸ’™.
.

Thank you sis for your feedback and sharing 😘😘😘.
.
.
Jom wasap akak untuk lebih detail. Yang nak jadi agent Jus Cherah Ayyu akak bagi harga borong ya. Yang nak beli terus dari saya, akak bagi harga promosi. .
.

WA SAYA
0137202200
0137202200
0137202200
JOHOR BAHRU STOKIS. .
.
.
.
AGEN SINGAPORE.
IG : @yourgazefalls .
.
.
.
Harga pasaran = RM39.00
1 kotak = 12 sachet
Perisa = mixberry .
.
.
Note : Saya juga mencari butik/kedai vendor area Johor Bahru untuk bersama2 menjual product yang saya jual. 🌷🌷🌷.
.
..
.

#juscherahayyu #juscherahayuraudhah
#ayuraudhahbeauty #cerahayuberseri
#juskolagensedap #collagenjuice #collagen #agenjohor #agenjb #agensingapore
#rahsiaayuraudhah #rahsiakecantikan
#rahsiawanita #rahsiaayujelita
#juskolagentermurah #kulitcantik #kulitcerah #awetmuda #hangpaminumhangpacerah
#juscherahayyufeedbacks
#juscherahayyutestimoni
#juscherahayyujohor
#juscherahayyujohorbahrui #testimonijuscherahayyu
#jdt #Johor #johorbahru - #regrann

Tahukah anda kolagen bukan shj bagus utk kulit??... tetapi bagus juga utk membantu bagi yg ada masalah sakit sendi ... 😍😍😍
.
Apabila kolagen dlm badan berkurangan kulit akan kusam,kering dan kasar serta sendi2 juga akan terasa sakit.. Jom minum jus kolagen 'Jus Cherah Ayyu' !!
.
.
@Regrann from @bymekti_closet - Feedback Jus Cherah Ayyu.. Dia ni loyal customer mekti!! Dia da amalkan 3 box Jus Cherah Ayyu.. Asalnya dia sakit kat tgn dan lutut..susah nk sujud.. Mekti pon bg trial kat dia..dan dia kata lepas dia cuba sakit tgn dan lutut hilang sampai sekarang.. Alhamdulillah..skin dia mmg lembut.. Fyi, umur dia dah 49 tahun.. Happy customer, happy me!! Ready stock!! RM39 exc postage

Cod Pasir Gudang & JB area.. #bymekticloset

@jus_cherah_ayyu
@jus_cherah_ayyu
@jus_cherah_ayyu
@ayuraudhah_7
@ayuraudhah_7
@ayuraudhah_7 .
#juscherahayyu #juscherahayuraudhah
#ayuraudhahbeauty #cerahayuberseri
#juskolagensedap #collagenjuice #collagen
#rahsiaayuraudhah #rahsiakecantikan
#rahsiawanita #rahsiaayujelita
#juskolagentermurah #kulitcantik #kulitcerah #awetmuda #hangpaminumhangpacerah #minumjuscherahayyu #nakkulitelok
#testimonijuscherahayyu
#juscherahayyufeedbacks
#Regrann - #regrann

@Regrann from @preciousbyrcw.iekagurl - Wowwww 😍😍😍😍 .
.
Turun berat dengan jus cherah ayyu ??? Mcam xpercaya je kan ? Tapi itulah realiti !!! Org lain dah? Uols bila lagi? Xkan nk amalkan hidup yg tidak sihat ?
Takkan selamanya nak badan berat?
Taknak ke ada pinggang kerengga 😁😁😁
Nak kan nak kan??? Cepat cepat cuba jus cherah ayyu dan jadi agent ! .
.
Congrats juga @cherosbeauty !! Daripada AGENT trus UPGRAGE MiNI STOKIS !! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
.
Alhamdulillah .. πŸ˜‡πŸ˜‡
.
.
Dengar kata @cherosbeauty ada buat PROMOSI ???? Lekasss serbuuuuu sebelum Promosi tamat !!!!
.
#Repost @cherosbeauty_ (via @repostapp)
・・・
Saya mula ambil jus cherah ayyu pada bulan April 2016 semasa saya mula jadi agent RCW

Saya mempunyai masalah berat badan berlebihan, jerawat kronik, kulit kusam, sembelit tak berak 3 atau 4 hari adalah biasa pada saya dulu.

Setelah saya consume jus cherah ayyu, hanya pertama kali shj pd waktu malam, esoknya saya terus berak lawas rasa mcm xde yg tinggal dah saki baki kt usus.

Sejak dari itu, saya berak setiap hari, sedar tak sedar berat turun kt bhgn perut, lengan dan paha. Kulit yg kasar dgn jerawat batu, kusam bertampung dgn berkerak hitam beransur cerah dan sekata kerana sistem pencernaan semakin baik.

Skrg saya dan @najw4cheaziz (gabungan adik dan kakak) adalah Mini Stokist di bawah @preciousbyrcw.iekagurl sejak July 2016

Apa yg kami dpt tunjuk ajar dari sifu semua kami turunkan kpd semua agent agent kami. Anda akan dibantu dari A to Z
Saya amat berpuas hati dgn keberkesanan #juscherahayyubyayuraudhah
#feedbackjuscherahayu
#testimonijuscherahayyu #juscherahayyufeedbacks
Nk jd agent?

Contact Wawa
011.1123.3874

@ayuraudhah_7
@jus_cherah_ayyu #Regrann

@Regrann from @bymekti_closet - Alhamdulillah.. Sejak consume Jus Cherah Ayyu ni.. Masalah rambut gugur dah pon berkurang..πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† Sape yang ada masalah rambut gugur yg teruk macam hakak nih 😭😭😭 ..boleh consume Jus nih..opssss bukan utk rambut je okeh..untuk kulit pon kurang dah berminyaknya..😊 byk lagi kelebihannya.. RM39 sekotak / 12 sachet

Exc postage.. COD Pasir Gudang / Seri Alam / Masai area

Delivery charges applied ya 😊

Ready stock!! Stock laku keras ni.. Whatsapp 011-29288096

#bymekticloset
#juscherahayyu
#collagenproduct
#halal
#byayuraudhahbeauty
#codpasirgudang
#sayejualsayepakai #testimonijuscherahayyu #juscherahayyufeedbacks #Regrann

Baby Jus Cherah Ayyu !! sepangjang ayu mengandung ayu masih teruskan consume jus kolagen ni.. rasa bertenaga ja.. baby pun jd cerah dan kulit pun lembut ja.. alhamdulillah..jom minum jus cherah ayyu !! .
.
#juscherahayyu #juscherahayuraudhah
#ayuraudhahbeauty #cerahayuberseri
#juskolagensedap #collagenjuice #collagen
#rahsiaayuraudhah #rahsiakecantikan
#rahsiawanita #rahsiaayujelita
#juskolagentermurah #kulitcantik #kulitcerah #awetmuda #hangpaminumhangpacerah #minumjuscherahayyu #nakkulitelok
#testimonijuscherahayyu
#juscherahayyufeedbacks

@Regrann from @shiillaabeauty - Testimoni jus cherah ayyu
Tq mylvly cstmer .
Jerawat2 kecil pun dah makin kurang..happy 4 u 😊😁 Jom cuba jus cherah ayyu
Harga mampu milik
Rm 39
Cod putrajaya
Free gift
Free cod
Pos satu malaysia
WA 0125976530

#juscherahayyu#juscherahayyuputrajaya #shiillaabeauty#ayuraudhahbeauty #testimonijuscherahayyu #juscherahayyufeedbacks #Regrann

MOST RECENT

Kolagen jus dari 'ayu raudhah' ini bukan shj untuk mencerahkan kulit dan membantu menghilangkan jerawat malah bagus juga utk dalaman wanita bg melancarkan haid.. .
.
Wasap 011 1123 3874
.
RM39 (sm)
RM43 (ss)
.
1 box 12 sachet .
.
#juscherahayyu #juscherahayuraudhah
#ayuraudhahbeauty #cerahayuberseri
#juskolagensedap #collagenjuice #collagen #cergasbertenaga
#rahsiaayuraudhah #rahsiakecantikan
#rahsiawanita #rahsiaayujelita
#juskolagentermurah #kulitcantik #kulitcerah #kekalcergas #awetmuda #hangpaminumhangpacerah
#testimonijuscherahayyu
#juscherahayyufeedbacks

Jgn lupa utk minum jus kolagen 'Jus Cherah Ayyu !!
.
πŸ‡JUS CHERAH AYYUπŸ‡
.
.
Kandungan dan kebaikan Β»
.
πŸ”΅ KOLAGEN (GRED AAA)
.
βœ” Membantu mencantikkan kulit,melicin dan menegangkan kulit (anti penuaan).
βœ” Membantu memperbaiki masalah kulit, mengurangkan kedutan dan jerawat.
βœ” Menghilangkan sembelit, meningkatkan metabolisme dan sebagainya.
.
.
πŸ”΅ MIX BERRY
.
βœ” Memiliki manfaat yg besar bagi kesihatan tubuh terutama otak. Dapat membantu menghambat penurunan fungsi otak akibat penuaan.
βœ” Tinggi kandungan flavanoid iaitu anti oksidan murni yg berfungsi melawan peradangan serta melindungi sel tubuh dari radikal bebas.
.
.
πŸ”΅ APPLE
.
βœ” Membantu merawat dan mencerahkan kulit.
βœ” Anti oksidan didlm kandungan apple bermanfaat utk perawatan kulit agar lebih cerah.
βœ” Kandungan vitamin A,B dan C yg ada didlm apple ini mampu menjadi supplemen pencerahan kulit yg optimum.
βœ” Kandungan serat yg tinggi membantu melancarkan sistem pencernaan.
.
.
πŸ”΅ GOJI
.
βœ” Anti oksida yg tinggi membantu meningkatkan tenaga dan kekuatan terutama apabila melawan penyakit.
βœ” Merangsang rembesan HGH (hormon pertumbuhan manusia) 'hormon remaja'.
.
.
πŸ”΅ OLIGO
.
βœ” Membantu mengurangkan masalah menstruasi yg tidak tetap, keputihan, kesuburan wanita, masalah menopaus dan lain2 masalah wanita.
.
.
πŸ”΅ MADU
.
βœ” Khasiat madu yg sgt byk sekali bermanfaat membantu meningkatkan kekebalan tubuh, membantu menghilangkan jerawat dan sebagainya.
.
.
πŸ”΅ DELIMA .
βœ” Kaya dengan vitamin A untuk memperbaiki tekstur kulit dan anti-oksida yg menggalakkan kulit menjadi muda remaja. .
.
πŸ”΅ RO WATER
.
βœ” Air bersih yg ditapis
.
.
wasap 011 1123 3874
.
.
Rm39.00 !! Rm39.00 !! Rm39.00 !!
.
.
#juscherahayyu #juscherahayuraudhah
#ayuraudhahbeauty #cerahayuberseri
#juskolagensedap #collagenjuice #collagen
#rahsiaayuraudhah #rahsiakecantikan
#rahsiawanita #rahsiaayujelita
#juskolagentermurah #kulitcantik #kulitcerah #awetmuda #hangpaminumhangpacerah #minumjuscherahayyu #nakkulitelok #testimonijuscherahayyu #juscherahayyufeedbacks

Kolagen jus dari 'Ayu Raudhah' ini bukan sahaja untuk mencerahkan kulit dan membantu menghilangkan jerawat malah bagus juga untuk dalaman wanita bagi melancarkan haid.. .
.
Wasap 0137202200 (JOHOR BAHRU STOKIS).
.
RM39 (sm)
RM43 (ss)
.
1 box 12 sachet .
.
#juscherahayyu #juscherahayuraudhah
#ayuraudhahbeauty #cerahayuberseri
#juskolagensedap #collagenjuice #collagen #cergasbertenaga
#rahsiaayuraudhah #rahsiakecantikan
#rahsiawanita #rahsiaayujelita
#juskolagentermurah #kulitcantik #kulitcerah #kekalcergas #awetmuda #hangpaminumhangpacerah
#testimonijuscherahayyu
#juscherahayyufeedbacks

Kolagen jus dari 'ayu raudhah' ini bukan shj untuk mencerahkan kulit dan membantu menghilangkan jerawat malah bagus juga utk dalaman wanita bg melancarkan haid.. .
.
Wasap 017 677 9392 (hq)
.
RM39 (sm)
RM43 (ss)
.
1 box 12 sachet .
.
#juscherahayyu #juscherahayuraudhah
#ayuraudhahbeauty #cerahayuberseri
#juskolagensedap #collagenjuice #collagen #cergasbertenaga
#rahsiaayuraudhah #rahsiakecantikan
#rahsiawanita #rahsiaayujelita
#juskolagentermurah #kulitcantik #kulitcerah #kekalcergas #awetmuda #hangpaminumhangpacerah
#testimonijuscherahayyu
#juscherahayyufeedbacks

Morning !! Jgn lupa utk minum jus kolagen 'Jus Cherah Ayyu !!
.
πŸ‡JUS CHERAH AYYUπŸ‡
.
.
Kandungan dan kebaikan Β»
.
πŸ”΅ KOLAGEN (GRED AAA)
.
βœ” Membantu mencantikkan kulit,melicin dan menegangkan kulit (anti penuaan).
βœ” Membantu memperbaiki masalah kulit, mengurangkan kedutan dan jerawat.
βœ” Menghilangkan sembelit, meningkatkan metabolisme dan sebagainya.
.
.
πŸ”΅ MIX BERRY
.
βœ” Memiliki manfaat yg besar bagi kesihatan tubuh terutama otak. Dapat membantu menghambat penurunan fungsi otak akibat penuaan.
βœ” Tinggi kandungan flavanoid iaitu anti oksidan murni yg berfungsi melawan peradangan serta melindungi sel tubuh dari radikal bebas.
.
.
πŸ”΅ APPLE
.
βœ” Membantu merawat dan mencerahkan kulit.
βœ” Anti oksidan didlm kandungan apple bermanfaat utk perawatan kulit agar lebih cerah.
βœ” Kandungan vitamin A,B dan C yg ada didlm apple ini mampu menjadi supplemen pencerahan kulit yg optimum.
βœ” Kandungan serat yg tinggi membantu melancarkan sistem pencernaan.
.
.
πŸ”΅ GOJI
.
βœ” Anti oksida yg tinggi membantu meningkatkan tenaga dan kekuatan terutama apabila melawan penyakit.
βœ” Merangsang rembesan HGH (hormon pertumbuhan manusia) 'hormon remaja'.
.
.
πŸ”΅ OLIGO
.
βœ” Membantu mengurangkan masalah menstruasi yg tidak tetap, keputihan, kesuburan wanita, masalah menopaus dan lain2 masalah wanita.
.
.
πŸ”΅ MADU
.
βœ” Khasiat madu yg sgt byk sekali bermanfaat membantu meningkatkan kekebalan tubuh, membantu menghilangkan jerawat dan sebagainya.
.
.
πŸ”΅ DELIMA .
βœ” Kaya dengan vitamin A untuk memperbaiki tekstur kulit dan anti-oksida yg menggalakkan kulit menjadi muda remaja. .
.
πŸ”΅ RO WATER
.
βœ” Air bersih yg ditapis
.
.
wasap 017 677 9392 (hq)
.
.
Rm39.00 !! Rm39.00 !! Rm39.00 !!
.
.
#juscherahayyu #juscherahayuraudhah
#ayuraudhahbeauty #cerahayuberseri
#juskolagensedap #collagenjuice #collagen
#rahsiaayuraudhah #rahsiakecantikan
#rahsiawanita #rahsiaayujelita
#juskolagentermurah #kulitcantik #kulitcerah #awetmuda #hangpaminumhangpacerah #minumjuscherahayyu #nakkulitelok #testimonijuscherahayyu #juscherahayyufeedbacks

Alhamdulillah feedback yg kami sentiasa terima dr pengguna Jus Cherah Ayyu ..
.
.
Nak cantik mcm Ayu Raudhah?❀
.
Jom try Jus kolagen jus cherah ayyu dari Ayu Raudhah...❀
.
.
Perisa mix berry yg sgt sedap !!! .
.
Jus kolagen harga mampu milik.. ❀
Hanya rm39 !!! (sm) , rm43 !! (ss)
.
.
Puashati baq hang !!!
.
.
Dapatkan sekarang dari stokist dan agent sah kami utk pembelian retail Dan yg berminat utk menjadi agent #juscherahayyu boleh hubungi segera.
.
.
πŸ“²011 1123 3874
.
#juscherahayyu #juscherahayuraudhah
#ayuraudhahbeauty #cerahayuberseri
#juskolagensedap #collagenjuice #collagen
#rahsiaayuraudhah #rahsiakecantikan
#rahsiawanita #rahsiaayujelita
#juskolagentermurah #kulitcantik #kulitcerah #awetmuda #hangpaminumhangpacerah
#testimonijuscherahayyu
#juscherahayyufeedbacks

πŸ‡JUS CHERAH AYYUπŸ‡
.
.
Kandungan dan kebaikan Β»
.
πŸ”΅ KOLAGEN (GRED AAA)
.
βœ” Membantu mencantikkan kulit,melicin dan menegangkan kulit (anti penuaan).
βœ” Membantu memperbaiki masalah kulit, mengurangkan kedutan dan jerawat.
βœ” Menghilangkan sembelit, meningkatkan metabolisme dan sebagainya.
.
.
πŸ”΅ MIX BERRY
.
βœ” Memiliki manfaat yg besar bagi kesihatan tubuh terutama otak. Dapat membantu menghambat penurunan fungsi otak akibat penuaan.
βœ” Tinggi kandungan flavanoid iaitu anti oksidan murni yg berfungsi melawan peradangan serta melindungi sel tubuh dari radikal bebas.
.
.
πŸ”΅ APPLE
.
βœ” Membantu merawat dan mencerahkan kulit.
βœ” Anti oksidan didlm kandungan apple bermanfaat utk perawatan kulit agar lebih cerah.
βœ” Kandungan vitamin A,B dan C yg ada didlm apple ini mampu menjadi supplemen pencerahan kulit yg optimum.
βœ” Kandungan serat yg tinggi membantu melancarkan sistem pencernaan.
.
.
πŸ”΅ GOJI
.
βœ” Anti oksida yg tinggi membantu meningkatkan tenaga dan kekuatan terutama apabila melawan penyakit.
βœ” Merangsang rembesan HGH (hormon pertumbuhan manusia) 'hormon remaja'.
.
.
πŸ”΅ OLIGO
.
βœ” Membantu mengurangkan masalah menstruasi yg tidak tetap, keputihan, kesuburan wanita, masalah menopaus dan lain2 masalah wanita.
.
.
πŸ”΅ MADU
.
βœ” Khasiat madu yg sgt byk sekali bermanfaat membantu meningkatkan kekebalan tubuh, membantu menghilangkan jerawat dan sebagainya.
.
.
πŸ”΅ DELIMA .
βœ” Kaya dengan vitamin A untuk memperbaiki tekstur kulit dan anti-oksida yg menggalakkan kulit menjadi muda remaja. .
.
πŸ”΅ RO WATER
.
βœ” Air bersih yg ditapis
.
.
#juscherahayyu #juscherahayuraudhahsg
#ayuraudhahbeauty #cerahayuberseri
#juskolagensedap #collagenjuice #collagen
#rahsiaayuraudhah #rahsiakecantikan
#rahsiawanita #rahsiaayujelita
#juskolagentermurah #kulitcantik #kulitcerah #awetmuda #juscherahayusingapore #juscherahayusg #hangpaminumhangpacerah #minumjuscherahayyu #nakkulitelok #testimonijuscherahayyu #juscherahayyufeedbacks

πŸ‡JUS CHERAH AYYUπŸ‡
.
.
Kandungan dan kebaikan Β»
.
πŸ”΅ KOLAGEN (GRED AAA)
.
βœ” Membantu mencantikkan kulit,melicin dan menegangkan kulit (anti penuaan).
βœ” Membantu memperbaiki masalah kulit, mengurangkan kedutan dan jerawat.
βœ” Menghilangkan sembelit, meningkatkan metabolisme dan sebagainya.
.
.
πŸ”΅ MIX BERRY
.
βœ” Memiliki manfaat yg besar bagi kesihatan tubuh terutama otak. Dapat membantu menghambat penurunan fungsi otak akibat penuaan.
βœ” Tinggi kandungan flavanoid iaitu anti oksidan murni yg berfungsi melawan peradangan serta melindungi sel tubuh dari radikal bebas.
.
.
πŸ”΅ APPLE
.
βœ” Membantu merawat dan mencerahkan kulit.
βœ” Anti oksidan didlm kandungan apple bermanfaat utk perawatan kulit agar lebih cerah.
βœ” Kandungan vitamin A,B dan C yg ada didlm apple ini mampu menjadi supplemen pencerahan kulit yg optimum.
βœ” Kandungan serat yg tinggi membantu melancarkan sistem pencernaan.
.
.
πŸ”΅ GOJI
.
βœ” Anti oksida yg tinggi membantu meningkatkan tenaga dan kekuatan terutama apabila melawan penyakit.
βœ” Merangsang rembesan HGH (hormon pertumbuhan manusia) 'hormon remaja'.
.
.
πŸ”΅ OLIGO
.
βœ” Membantu mengurangkan masalah menstruasi yg tidak tetap, keputihan, kesuburan wanita, masalah menopaus dan lain2 masalah wanita.
.
.
πŸ”΅ MADU
.
βœ” Khasiat madu yg sgt byk sekali bermanfaat membantu meningkatkan kekebalan tubuh, membantu menghilangkan jerawat dan sebagainya.
.
.
πŸ”΅ DELIMA .
βœ” Kaya dengan vitamin A untuk memperbaiki tekstur kulit dan anti-oksida yg menggalakkan kulit menjadi muda remaja. .
.
πŸ”΅ RO WATER
.
βœ” Air bersih yg ditapis
.
.
#juscherahayyu #juscherahayuraudhah
#ayuraudhahbeauty #cerahayuberseri
#juskolagensedap #collagenjuice #collagen
#rahsiaayuraudhah #rahsiakecantikan
#rahsiawanita #rahsiaayujelita
#juskolagentermurah #kulitcantik #kulitcerah #awetmuda #hangpaminumhangpacerah #minumjuscherahayyu #nakkulitelok #testimonijuscherahayyu #juscherahayyufeedbacks

@Regrann from @perfume_mmn - Assalamualaikum dan selamat sejahtera gojes2 akak 😎.
.
.

ALHAMDULILLAH.
.
Feedback menggembirakan dari customer Jus cherah Ayyu. Akak taknak cakap banyak, biar testimoni ni berbicara. Thank you sis for your sharing 😘😊😘
.
. πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“.
. .
Okay ada sesapa nak beli terus dari saya, nak jadi agen, nak jadi dropship, mai contact akak lelaju sebab stock #juscherahayyu ini pun laju juga lakunya. ya lah kan collagen termurah di pasaran setakat ini dan berperisa mix berry, rasa pahit ke maung ke takda langsung. Akak pun asyik nak slurp je jus ni, sedap you all jus ni. Tak caya mai ar cuba 😊😊😊.
.
.

Harga biasa : RM39.00 (12 sachet).
COD : Area Bandar JB dan Seri Alam, Masai - Hari Sabtu dan Ahad sahaja.

Postage : Anytime.
Harga di atas sebelum postage :-) :-). Fb page : MMN Perfume
Ig : @ perfume_mmn .
.
STOKIS JOHOR BAHRU,
WA 0137202200.
.
.

AGEN SINGAPORE
@yourgazefalls
.
.

#juscherahayyu #juscherahayuraudhah
#ayuraudhahbeauty #cerahayuberseri
#juskolagensedap #collagenjuice #collagen
#rahsiaayuraudhah #rahsiakecantikan
#rahsiawanita #rahsiaayujelita
#juskolagentermurah #kulitcantik #kulitcerah #awetmuda #hangpaminumhangpacerah
#juscherahayyufeedbacks
#juscherahayyutestimoni
#juscherahayyujohor
#juscherahayyujohorbahru
#jdt #Johor #johorbahru
#Regrann

Alhamdulillah feedback dari pengguna #juscherahayyu ..jerawat pudar kulit dah bersih ..
.
.
JUS KOLAGEN "JUS CHERAH AYYU" πŸ‡πŸπŸ’πŸ“πŸ‡πŸπŸ’πŸ“
.
.
√ KOLAGEN (GRED AAA)
.
√ MIX BERRY
.
√ APPLE
.
√ GOJI
.
√ OLIGO
.
√ MADU
.
√ DELIMA
.
√ RO WATER
.
.
β€’Hanya koyakkan sachet dan slurppp terus diminum mcm tu shj tak perlu bancuh. perisa mix berry yg sgt sedap πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
πŸ“²Whatsapp 011 1123 3874
.
.
#juscherahayyu #juscherahayuraudhah
#ayuraudhahbeauty #cerahayuberseri
#juskolagensedap #collagenjuice #collagen
#rahsiaayuraudhah #rahsiakecantikan
#rahsiawanita #rahsiaayujelita
#juskolagentermurah #kulitcantik #kulitcerah #awetmuda #hangpaminumhangpacerah #testimonijuscherahayyu #juscherahayyufeedbacks

Yeayy feedback from my happy satisfied customer 😍😍😍😍 .
Jom cantik dengan Jus Cherah Ayyu rahsia kecantikan Ayu Raudhah ❀
.
Hanya RM39 je sekotak (12 sachet) .
Whatsapp 011-1123 3874

#juscherahayuraudhah #juscollagen #nakcantikmacamayuraudhah #collagenjuice #testimonijuscherahayyu #elfashop #Regrann #testimonijuscherahayyu #juscherahayyufeedbacks #ayuraudhahbeauty

Assalamualaikum dan selamat sejahtera gojes2 akak 😎.
.
.

ALHAMDULILLAH.
.
Feedback menggembirakan dari customer Jus cherah Ayyu. Akak taknak cakap banyak, biar testimoni ni berbicara. Thank you sis for your sharing 😘😊😘
.
. πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“.
. .
Okay ada sesapa nak beli terus dari saya, nak jadi agen, nak jadi dropship, mai contact akak lelaju sebab stock #juscherahayyu ini pun laju juga lakunya. ya lah kan collagen termurah di pasaran setakat ini dan berperisa mix berry, rasa pahit ke maung ke takda langsung. Akak pun asyik nak slurp je jus ni, sedap you all jus ni. Tak caya mai ar cuba 😊😊😊.
.
.

Harga biasa : RM39.00 (12 sachet).
COD : Area Bandar JB dan Seri Alam, Masai - Hari Sabtu dan Ahad sahaja.

Postage : Anytime.
Harga di atas sebelum postage :-) :-). Fb page : MMN Perfume
Ig : @ perfume_mmn .
.
STOKIS JOHOR BAHRU,
WA 0137202200.
.
.

AGEN SINGAPORE
@yourgazefalls
.
.

#juscherahayyu #juscherahayuraudhah
#ayuraudhahbeauty #cerahayuberseri
#juskolagensedap #collagenjuice #collagen
#rahsiaayuraudhah #rahsiakecantikan
#rahsiawanita #rahsiaayujelita
#juskolagentermurah #kulitcantik #kulitcerah #awetmuda #hangpaminumhangpacerah
#juscherahayyufeedbacks
#juscherahayyutestimoni
#juscherahayyujohor
#juscherahayyujohorbahru
#jdt #Johor #johorbahru
#Regrann .
.

#testimoniJusCherahAyyu .
.
1 kotak 12 sachet hanya RM39(SM) 😍😍😍
.
.
Hanya koyakkan sachet then terus slurppp ! tak perlu bancuh , jimat masa uollss 😘
.
.
Jus kolagen paling murah bak hang , mmg sangat berkesan ! .
.
Beli 3 kotak dpt DISKAUN + FREE POS SM + FREE GIFT + FREE COD SHAH ALAM 😍
.
.
Nak join jadi Agent ? .
.
Meh Whatsapp kite 011 1123 3874 😊
.
.
#juscherahayyu #juscherahayuraudhah
#ayuraudhahbeauty #cerahayuberseri
#juskolagensedap #collagenjuice #collagen
#rahsiaayuraudhah #rahsiakecantikan
#rahsiawanita #rahsiaayujelita
#juskolagentermurah #kulitcantik #kulitcerah #awetmuda #hangpaminumhangpacerah #minumjuscherahayyu #nakkulitelok
#testimonijuscherahayyu
#juscherahayyufeedbacks

Testimoni Letups #JusCherahAyyu 😘
.
.
Dah lah murahhhh , berkesan pulak tu so apa tunggu lagi uolllsss 1 kotak 12 sachet hanya RM39 (sm) ! 😘
.
Beli 3 kotak dpt DISKAUN ! FREE POS SM ! FREE GIFT ! .
.
Wow letupnyaaaa hihi .
.
Whatsapp 011 1123 3874 now now
COD SHAH ALAM
.
AGENT WANTED !
.
.
#sayajual #sayajualmurah #bazaaronline #BAZAARPAKNIL #JusCherahAyyu #juskolagensedap #juskolagentermurah #ayuraudhah #hangpaminumhangpacerah #testimonijuscherahayyu #juscherahayyufeedbacks

#testimoniJusCherahAyyu .
.
Cepat whatsapp kite 011 1123 3874 😍
.
.
Beli 3 kotak dpt DISKAUN + FREE POS SM + FREE GIFT ! 😍
.
.
AGENT WANTED !! .
.
#sayajual #sayajualmurah #BAZAARPAKNIL #BAZAARPAKNIL #bazaaronline #juscherahayyufeedbacks #juscherahayyu #juskolagentermurah #juskolagensedap #hangpaminumhangpacerah #ayuraudhah

Nak kulit flawless nk kulit gebu tapi risau kolagen akan menggemukkan ?? .
Try jus cherah ayyu baru ampa tau bukan shj kulit flawless tp berat badan juga turun.. terbaek ..πŸ‘
.
Harga yg sgt mampu milik !! .
.
πŸ‡JUS CHERAH AYYUπŸ‡ .
.
Jus collagen yg dihasilkan daripada buah-buahan :
.
πŸ’pelbagai berry
🍏epal
πŸ‘delima
🍯madu
πŸ“strawberry
πŸͺoligo
πŸ’Žgoji .
.
Dan gabungan bahan2 terpilih utk:
membantu kulit tubuh dan
muka menjadi lebih cerah
halus, licin dan berseri disamping membantu mrngekalkan kecergasan..
.
>>Ianya berbentuk cecair sgt mudah utk consume .
.
>>hanya koyakkan sachet dan terus diminum begitu shj..tak perlu bancuh.. .
.
.
πŸ“²Whatsapp 011 1123 3874
.
.
#juscherahayyu #ayuraudhahbeauty #cerahayuberseri #juskolagensedap #collagenjuice #collagen #rahsiaayuraudhah #rahsiakecantikan
#rahsiawanita #rahsiaayujelita
#juskolagentermurah #kulitcantik #kulitcerah
#awetmuda #hangpaminumhangpacerah #testimonijuscherahayyu #juscherahayyufeedbacks

Nak kulit flawless nk kulit gebu tapi risau kolagen akan menggemukkan ?? .
Try jus cherah ayyu baru ampa tau bukan shj kulit flawless tp berat badan juga turun.. terbaek ..πŸ‘
.
Harga yg sgt mampu milik !! .
.
πŸ‡JUS CHERAH AYYUπŸ‡ .
.
Jus collagen yg dihasilkan daripada buah-buahan :
.
πŸ’pelbagai berry
🍏epal
πŸ‘delima
🍯madu
πŸ“strawberry
πŸͺoligo
πŸ’Žgoji .
.
Dan gabungan bahan2 terpilih utk:
membantu kulit tubuh dan
muka menjadi lebih cerah
halus, licin dan berseri disamping membantu mrngekalkan kecergasan..
.
>>Ianya berbentuk cecair sgt mudah utk consume .
.
>>hanya koyakkan sachet dan terus diminum begitu shj..tak perlu bancuh.. .
.
.
πŸ“²Whatsapp 011 1123 3874
.
.
#juscherahayyu #ayuraudhahbeauty #cerahayuberseri #juskolagensedap #collagenjuice #collagen #rahsiaayuraudhah #rahsiakecantikan
#rahsiawanita #rahsiaayujelita
#juskolagentermurah #kulitcantik #kulitcerah
#awetmuda #hangpaminumhangpacerah #testimonijuscherahayyu #juscherahayyufeedbacks

Nak kulit flawless nk kulit gebu tapi risau kolagen akan menggemukkan ?? .
Try jus cherah ayyu baru ampa tau bukan shj kulit flawless tp berat badan juga turun.. terbaek ..πŸ‘
.
Harga yg sgt mampu milik !! .
.
πŸ‡JUS CHERAH AYYUπŸ‡ .
.
Jus collagen yg dihasilkan daripada buah-buahan :
.
πŸ’pelbagai berry
🍏epal
πŸ‘delima
🍯madu
πŸ“strawberry
πŸͺoligo
πŸ’Žgoji .
.
Dan gabungan bahan2 terpilih utk:
membantu kulit tubuh dan
muka menjadi lebih cerah
halus, licin dan berseri disamping membantu mrngekalkan kecergasan..
.
>>Ianya berbentuk cecair sgt mudah utk consume .
.
>>hanya koyakkan sachet dan terus diminum begitu shj..tak perlu bancuh.. .
.
.
πŸ“²Whatsapp 011 1123 3874
.
.
#juscherahayyu #ayuraudhahbeauty #cerahayuberseri #juskolagensedap #collagenjuice #collagen #rahsiaayuraudhah #rahsiakecantikan
#rahsiawanita #rahsiaayujelita
#juskolagentermurah #kulitcantik #kulitcerah
#awetmuda #hangpaminumhangpacerah #testimonijuscherahayyu #juscherahayyufeedbacks

Nak kulit flawless nk kulit gebu tapi risau kolagen akan menggemukkan ?? .
Try jus cherah ayyu baru ampa tau bukan shj kulit flawless tp berat badan juga turun.. terbaek ..πŸ‘
.
Harga yg sgt mampu milik !! .
.
πŸ‡JUS CHERAH AYYUπŸ‡ .
.
Jus collagen yg dihasilkan daripada buah-buahan :
.
πŸ’pelbagai berry
🍏epal
πŸ‘delima
🍯madu
πŸ“strawberry
πŸͺoligo
πŸ’Žgoji .
.
Dan gabungan bahan2 terpilih utk:
membantu kulit tubuh dan
muka menjadi lebih cerah
halus, licin dan berseri disamping membantu mrngekalkan kecergasan..
.
>>Ianya berbentuk cecair sgt mudah utk consume .
.
>>hanya koyakkan sachet dan terus diminum begitu shj..tak perlu bancuh.. .
.
.
πŸ“²Whatsapp 011 1123 3874
.
.
#juscherahayyu #ayuraudhahbeauty #cerahayuberseri #juskolagensedap #collagenjuice #collagen #rahsiaayuraudhah #rahsiakecantikan
#rahsiawanita #rahsiaayujelita
#juskolagentermurah #kulitcantik #kulitcerah
#awetmuda #hangpaminumhangpacerah #testimonijuscherahayyu #juscherahayyufeedbacks

Most Popular Instagram Hashtags