[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jungjung

12293 posts

TOP POSTS

AKHHH I WANT TO SQUISH HIM SO BAD 😭💕💕 WHY HE IS SO CUTE 😭😭💕💕
.

Crttro
----------------
Turn On Post notifications so you don't miss out any updates 🌱
-Tags-
#저스틴 #JUSTIN #위에화 #justinhuang #huangminghao #jungjung #정정 #이의웅 #의웅 #leeeuiwoong #euiwoong #ahnhyeongseob #hyeongseob #안형섭 #형섭 #최승혁 #승혁 #ChoiSeungHyuk #seunghyuk #101 #연습생 #위에화새싹즈

Zhu Zheng Ting (#JungJung) #PD101 contestant from Yuehua ent choose Jongin as his dancing role model.
"I want to be like EXO's KAI sunbaenim"
He once also stated in an interview that his role model & reason in coming to Korea is because of #EXO . He sang EXO's song for his audition ©Patarz
I REALLY LOVE JUNG JUNG Back in pd101 😍

Jung Jung Couple ❤ #twojung #2jung #투정 #jungjung
My low quality edit 😂

Spot the cutie ❤️❤️❤️ @jungjungbebi #staircase #cutie #jungjung

❤️❤️❤️❤️❤️❤️ @eun_doitz
. . .
I miss to see u dancing w/ JungJung again😭
. .
You such a great, amazing, daebak dancer and singer😍
. .
#hongeunki #rainz #jungjung #hongeunkiproduce101 #produce101season2

I miss u both #jungjung #justin 💙

Credit to owner

Two bias in one picture, so precious♡
#jungjung #zhuzhengting #jangdaehyeon #produce101season2 #rainz

MOST RECENT

30 days idol challenge
[D-26] idol with friends (ft. The sproutz)
#hyungseob #jungjung #seunghyuk #euiwoong #justin #yuehuaentertainment

—🌱 It Will Be Good Hyeongseop and Euiwoong polaroids — By the way: lfl is open now for ANY kpop pictures, not just produce 101 pics 😊 ~Auro
© ewhslove © Auuuuussie © Hyeongseopryong
© timetravel0405
© Txmm2017
© Yu-Lin Zhang
© Yoony3333
© Cuddleyouxluv
© Hshs89_ © Seop99s

Q : Who is your first bias in Yuehua ?
Me : of course my Justin .
.

Crttro
----------------
Turn On Post notifications so you don't miss out any updates 🌱
-Tags-
#저스틴 #JUSTIN #위에화 #justinhuang #huangminghao #jungjung #정정 #이의웅 #의웅 #leeeuiwoong #euiwoong #ahnhyeongseob #hyeongseob #안형섭 #형섭 #최승혁 #승혁 #ChoiSeungHyuk #seunghyuk #101 #연습생 #위에화새싹즈

—🌱 Justin and Jung Jung update
— Woah bro, what is up with Justin’s hair? 😭 Also, we are NOT a Euiseop fan account, we are a Justin, Seunghyeok, Hyeongseop, and Euiwoong Fan account.
© huangarchive

—🌱 Hyeongseop and Euiwoong at Icheon Fansign — I know this was a few days ago, but I decided to post late because of how cute they look 😍 © summerboy_0809
© URMADUMBO

Spot the cutie ❤️❤️❤️ @jungjungbebi #staircase #cutie #jungjung

[Hyungseob X Eiuwoong "Semoga semua pelajar berhasil"]
.
Ahn Hyungseob yang akan menempuh ujian masuk universitas di tahun 2018 ini memberikan pesan dukungan untuk semua siswa SMA yang mengikuti ujian masuk universitas seperti dirinya.
.
Yuehua entertainment merilis pesan dukungan Ahn Hyungseob dan Lee Euiwoong untuk semua siswa SMA yang mengikuti ujian masuk universitas melalui Naver V App dan channel youtube resmi mereka, berharap semua sisea akan berhasil menjalani unian dengan baik.
.
Ahn Hyungseob dan Lee Euiwoong mengatakan "Jangan gugup dan jaga kondisi kalian, jika kondisi baik bukankah nanti hasilnya juga baik. Kami berharap semua peserta ujian dapat berhasil". Mereka meninggalkan pesan ini sembari menghubungkannya dengan single pertama mereka 'It will be good', sense mereka memang bagus.
.
Ahn Hyungseob merupakan idol kelahiran tahun 1999, dimana ia akan menempuh ujian masuk universitas bersama dengan banyak siswa SMA lainnya. "Biasanya aku hanya bisa mendengarkan cerita dari hyung dan nuna yang mengikuti ujian masuk universitas, aku masih merasa ujian masuk universitas itu adalah pembicaraan yang jauh (maksudnya kayak dia merasa masih kecil jadi masuk univ tuh kayak masih lama aja buat dia). Tak terasa aku akan mengalaminya sendiri kali ini, aku merasa takjub. Aku berharap semua pesera ujian akan mendapat hasil sesuai dengan usaha yang mereka lakukan. Apabila hasil yang kalian dapatkan dirasa tidak sesuai dengan usaha kalian atau terjadi kesalahan, ini bukanlah akhir dari segalanya, kita masih punya banyak waktu dan kemampuan, jangan terlalu sedih, ayo kita semua semangat!" ungkapnya dengan ketulusan dan kehangatan untuk semua peserta ujian.
.
Sementara itu, Ahn Hyungseob dan Lee Euiwoong telah merilis single digital sebagai pembuka jalan debut mereka.
.
Berikut video pesan dukungan Ahn Hyungseob dan Lee Euiwoong : https://youtu.be/1swuJRB5LLs
.
©Export News
➲Trans: Budetama🍳 ▲It's Me! Wanna One
.
#WannaOne #Wannable #Produce101 #itsme_WannaOne #Produce101Season2 #wannaone
#hyeongseob #ahnhyeongseob #yuehua #korean #kpop #ig #live #wannaone #top20
#justin #jungjung #euiwoong #ucup

—🌱 @yuehua_project update with Euiwoong and Hyeongseop
—They look so cute and smol 😍~Auro

—🌱 I know that this picture is old but let’s just appreciate this for a moment
— ~Auro

—🌱 Euiwoong and Hyeongseop for the It Will Be Good dance practice
— ~Auro

—🌱 Nct Night Night, Hyeongseop and Euiwoong
— Sorry, I know it’s a bit of a late update ~Auro

—🌱 @yuehua_project update with Hyeongseop and Euiwoong
— Hehe poor Hyeongseop, he’s never safe from the cameras ~Auro

Most Popular Instagram Hashtags