#junabunnytido

MOST RECENT

sentiasa bersama.
#junabunny
#junabunnytido

uik? tido petang, bang long? (kau mmg kije tido je, bang chik. tak seprais langsung mummy).
.
#junabunnytido
#junabunny

pe'el bang chik suka tido kat head board tu dah beberapa kali buat mummy minor heart attack ketika tidur.
.
bayangkan la.
tengah sedap tido tiba2 ada org ngigau terus hempap mummy ni.
.
lemas tau tak.
eiiii.
.
#junabunnytido
#junabunny

enjoy ye semua membongkang?
#junabunnybonnie
#junabunnytido

haahahahaha. tiga2 neeeehhhh.
.
#junabunnytido dgn dedi pulak arini.
#junabunny

geng laki2 tak nak bangkit lagi.
(padahal sama je dgn mummy)
hahaahaha.
.
#junabunnytido

ahahahahahahahaha menyampah tau.
.
#junabunny
#junabunnytido

sepesen #junabunnytido.

#junabunnytido secara mendatar.

penat betul yang atas tu.
#junabunny
#junabunnytido

dua2 ni eiiii.
#junabunny
#junabunnytido

abeh mummy daddy nak baring mana ni?
.
#junabunnybonnie
#junabunnytido dgn kak lang
@bunnydanbonnie

birthday boy dengan bulu boy.
.
#junabunny
#junabunnytido

forever my favourite:
#junabunnytido

tido jangan sepesen laaaaaaa.
.
#junabunny
#junabunnytido

ok dah puas tengok anak2. dah recharge. now babai lagi sekali ye? nanti mummy balik, kita main2 lagi tau.
.
tengok2kan daddy tau. sian daddy penat. korang jangan terejal2 tau. main berdua. jangan kacau daddy. tau? behave okay? bunny nanti kiss bang long untuk mummy ye? mummy gerak luuu papeharrojerrr.
.
ok jangan la tengok mummy macam tu!!!
.
#junabunnytido
#junabunny

Most Popular Instagram Hashtags