[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jumpalagiesok

MOST RECENT

Malam bukanlah malam. Malam bagi kuli bangunan, siang bagi pekerja malam. Gelap bukan halangan, uang beterbangan dimakan pelacur. Lelaki itu belang hati, memaksakan kelamin dan mati overdosis. #ceritamalam #night #sweetdream #weareone #tidurlah #sleepingbeauty #sudahwaktunyatidur #akhirnyasunyi #hushatlast #hat #feb2018 #jumpalagiesok

Bila ramai tukang melayan....
#mhhms adalah "KING" utk hari nii....
.
.
Adoiii...mcm2 laa budak bulat nii....πŸ˜†
.
.
Sakan dia taw dak...keja main spnjang hari....ngtok pun tahannn...sbb ada org melayan dia mainπŸ˜„
.
.
Sabo je laaa...hihi... #PengalamanMendewasankan
#RezekiAllahBagi
#RezekiDariAllah
#Bersyukurlah
.
Selamat malam...hafiz dah lena dahhh kul 10 tadii...hahahaha sebab dah xmmpu bertahan...πŸ˜† kih kih kih
.
Jum masuk tdo...ibu dia pun dah ngtok...esok nak kejaπŸ™ˆπŸ™ˆ
*Jangan lupa memaafkan semua org yaa sebelum tidoq
*Jangan lupa baca doa tidoq
* Jangan lupa mengucap sesiap k smua 😘😘
.
#Assalammualaikum #JumpaLagiEsok

#Assalamualaikum #selamatmalam #sahabat2kuπŸ‘«πŸ‘­πŸ‘¬ .......... petang tadi makan #laksautara 🍝πŸ₯’πŸŒΆ yg sgt sedap pekat kuahnya kenyang sampai ke malam ......... ❀❀❀❀ #maafkansemuaorang
#jumpalagiesok
#inshaallah

#Assalamualaikum #selamatmalam #sahabat2kuπŸ‘«πŸ‘­πŸ‘¬ ......... #nenas 🍍🍍 yang sangat manis cicah dgn #kuahrojakmakbee ........ wrapped up for today ........ ❀❀❀❀ #maafkansemuaorang
#jumpalagiesok
#inshaallah

Aduihhaiii cepat lak ngantuk mata malam ni.. saya dah nak tido... korang nanti sebelum tido g ambik wuduk dulu... baca doa tido... kang kalau ngigau cam En meow ni baru tau πŸ˜…πŸ˜….. #selamatmalam
#jumpalagiesok
#TicerAzah

β€œDistord Djakartaraw” di jam syaiton, menit terakhir penutupan reuni oh anunya.
Visual from Aiko VS Padang katanya . Salim
#punkisnotacrime #anightofcovering2018 #peaceorannihilation #distordpunkisnotcrime #jamsyaiton #klipkiriman #akhirnyaadajuga #jumpalagiesok #iwanttogrowupnotblowup #dananaklakilakiharuspunyamainan

Terimakasih Cirebon dan fasilitas nya.
Udah di jakarta lagi ternyata, oh nasi uduk kita balikan lagi yuks.
Pic @rahmatkawithartono
#nasijamblang #kudapan #pilahpilih #panturadigoyang #peaceorannihilation #distordcirebon #ontour #jumpalagiesok #iwanttogrowupnotblowup #dananaklakilakiharuspunyamainan

#Assalamualaikum #selamatmalam #sahabat2kuπŸ‘«πŸ‘­πŸ‘¬ ......... #dinner for 2nite #lambchop fav suami #chickenchop πŸ— my fav n kakngah #spaghetticarbonara 🍝 fav kakcik ......... #jemputmakan #bismillahirrahmanirrahim .......... ❀❀❀❀ #maafkansemuaorang
#jumpalagiesok
#inshaaallah

.
Bwahaha
Macam elok je susunan kau ye tetibe gambar pasport yang very obvious tu kat tengah2 πŸ˜‚
.
Unlike #bestnine2015, gambar makanan cuma ada satu je hihihi
.
172 posts in one year not bad
47.12% from 365 days
6,000 likes banyak datang dari spammers/bot je hahaha
.
So we meet again in 2018! 😁
.
#bestnine
#bestnine2017
#haiyogambarpasport
#horrornye
#apakah
#kalinibanyakgambardirisendiri
#jumpalagiesok
.
#blog
#blogger
#blogging
#blogpost
#instablog
#instagramblog
#igers
#igersmalaysia
#igersselangor
#igersMY

Jom tidur...
Tapi...
Sebelum tidur jangan lupa maafkan semua orang... Assalamualaikum & Selamat Malam semua
#alhamdulillah
#syukurselalu
#jumpalagiesok
#insyaAllah

But After The Gig !
Semoga mereka hanya lelah dari Cirebon kemarin , apa BT liat sepatu Onky Alexander Anti ujan becek becekan Club. Ha. Apa Lo Kata ?! Jumpa lagi esok di berpacu melawan distorsi selanjutnya.
Terimakasih banyak :
Empty Head Collective
Sistema En Degadencia
Zudah Krust
Masakre
Succubus
Heart Of Judas ....dan kamu pastinya yang bawain alkohol dengan kearifan lokal tampa es.
#peaceorannihilation #distordgrimisseharian #jumpalagiesok #Emptyheadshow #Emptyheadcollective #sehatkaliansemuadimusimpenghujan #sokngetrashsepatunya #biarapa #biarditanya #besokpakelagi
#iwanttogrowupnotblowup #dananaklakilakiharuspunyamainan

There is no real music
And I'm just shoutin' and screamin'
Banyak terimakasih buat semua teman di South Crust Fest lll kemarin, canda tawa dengan kearifan alkohol lokal tampa es.
Pic by @arvansiege.
Cheers to @dimendia17 @setomoro @febriirinaa @alpiancrust untuk ini itunya. Salam salim sehat selalu untuk kalian semua.
#peaceorannihilation #distordsouthfestlll #southcruts #semalam #tour #salim #jumpalagiesok #iwanttogrowupnotblowup #dananaklakilakiharuspunyamainan

Ketika Million Dead Cops mix bareng The Feeding Of The 5000 Beer itulah reunion. Terimakasih syudah mampir. Salim sehat selalu buat kalian di Mangariot.
#pengantinbarudatengdarimalang #hasrul #salimudahmampir #lamatakjumpa #yakinlama #temanbaik #makasiholeholehnya #iwanttogrowupnotblowup #dananaklakilakiharuspunyamainan #jumpalagiesok

Teman Lama Bersemi Kembali.
NDASMU !? Suwun Topine Masque Roni ✌🏻🀘🏻
#ndasmu #terimakasihtopinya #jumpalagiesok #salim #sehateluspak #palalokudunedimartil #reuni #temukangen #iwanttogrowupnotblowup #dananaklakilakiharuspunyamainan

8 SEPTEMBER 2017 -
REUNION Malam ini!

Nota kaki :
Pak Long mana Pak Long! πŸ˜…πŸ˜… #shemyXaqiesha
#weddingreception
#putrajaya
#jumpamesra
#jumpalagiesok
#kembaliterjalin
#akhirnya
#kongsipentas
#EXKBS

:
#RESPECT kepada semua atlet atlet negara yang berjuang demi MALAYSIA
.
.
Tahniah kerana telah mencapai target 111 EMAS dalam SUKAN SEA KL2017. Terima kasih atas penat lelah dan pengorbanan anda semua. #TeamMalaysia #BangkitBersama
.
.
Tahniah juga pada cik adik & cik kakak semua yang selalu menjaga aurat kita sebagai seorang muslimah 😊😊
.
.
Kita semua PEMENANG.
SELAMAT MALAM..Jumpa lagi esok !
.
.
Salam tudung 'PADDLEPOP' dari kakAin πŸ˜‰
.
#newcollection #jumpalagiesok #selamatmalam #DSPH #tudungbawal #bawallover

Most Popular Instagram Hashtags