[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jujurlahsayang

402 posts

TOP POSTS

👈Nah yg galau dengoke bae lagu dari Adek ian @adrian_akbar23 ,yg nak request follow dulu akun'nyeee ek😁hehe... #song
#jujurlahsayang
#adrianakbar23
#janganserius
#miminsekayu

2nd girlfriend. Naik Nuang sbb dia la rayu. 😌 #bukangirlfriendlu #bukankasanova #jujurlahsayang #GunungNuang

Eahh.. Gulut me lalap adi bage kinn .. Rempet ngisahen mbegisa, lanai ka bo sekale banci medem asa tengah berngi e.. Kenapa selalu dipertahankan kesalahan yg telah lama disadarii.. #jujurlahpadadirisendiridanjangancakaptakserupabikinyaaa #jujurlahpadaku #jujurlahsayang

live dari sungai petani
novel #jujurlahsayang & #jombercinta dah ready bersiaran... yang dekat jom terjah booth @lovenovel_publication @cutepublication untuk dapatkan novel2 baru .. 💋💋💋

Muke beliau tiap kali pegi n balik dr rumah pgsuh. Hahha. Jujur sgt muka tuh syg oiii #sufiadli #cintasafwandansafika #jujurlahsayang #serious #masam

Be honest to yourself. Jujur dengan diri sendiri #honesty #jujurlahsayang 😘

MOST RECENT

JUJURLAH SAYANG
#jujurlahsayang
#izzjaja
SM - MYR 18.00
SS - MYR 21.00
(including postage)

DM to buy.

Eahh.. Gulut me lalap adi bage kinn .. Rempet ngisahen mbegisa, lanai ka bo sekale banci medem asa tengah berngi e.. Kenapa selalu dipertahankan kesalahan yg telah lama disadarii.. #jujurlahpadadirisendiridanjangancakaptakserupabikinyaaa #jujurlahpadaku #jujurlahsayang

Jujur, satu pekara yang susah untuk diungkapkan oleh sebahagian manusia. Manusia yang takut akan kebinasaan, akan berasa gerun dengan perkataan ini. Meski jujur itu kadangnya terpaksa merapuhkan sebahagian jiwa manusia, namun ianya akan membuahkan hasil yang manis isinya. Walau tebal kulitnya. Selamat menjalani kehidupan, wahai manusia.

#jujurlahsayang #akutakmengapa #silajujur #walaupahitmenerima #akanmanisuntukbersama #bersatukitateguh #berceraikitaroboh #janjiakuhappy #penulis #menulis #buku #thepaintofvoice #qestproduction #pencoraksuara

Baru. Untuk tempahan pm/dm atau klik link wassap diprofile

Tajuk : Jujurlah... Sayang!
Penulis : Izz Jaja
Harga : RM26.00 exc postage
ISBN : 978-967-0907-50-5

Sinopsis
Noah dan Aira… dua nama yang punya kehidupan berbeza. Ibarat, seorang di utara, seorang di selatan. Aira menyembah Dia. Sedangkan Noah tidak percaya kepada Yang Maha Esa. Tidak pernah sebulu. Mereka bertemu dalam keadaan tidak diduga, sungguh memalukan. Saling kenal dan saling sayang.
“You are not a friend of Jammy?”
“Nope!”
“Then?” “A stranger that want to use a toilet. Just for a while.”
Bukan Aira yang meminta, tetapi Noah yang tidak sabar, lantas hubungan itu termeterai dengan janji suci. Hidup bersama, terlalu banyak rahsia Noah yang terbongkar setelah itu. Aira bingung dan keliru. Apakah dia tersalah memilih Noah sebagai teman hidup?
“You’ve lied to me. Everything about you was a lie.” – Aira Al-Imani

Noah diam mengiakan. Hati juga mengakui, perhubungan mereka dimulai dengan sebuah pembohongan. Dia cuma punya cinta yang lahir dari sekeping hati. Tetapi, apakah Aira mengerti rasa yang tidak pernah padam itu?
Telah Aira serahkan seluruh cintanya buat Noah, namun saat kejujuran dipertaruhkan, seluruh hidupnya menjadi gerhana. Badai yang menghimpit memaksa Aira pergi membawa diri.
Masih adakah ruang dan peluang untuk Noah meraih kembali kepercayaan Aira? Benarkah sudah layu cinta yang dulunya mekar dalam hati Aira buat Noah?#sinopsisdimohbely #novelmelayu #jujurlahsayang

🌟 NOVEL TERBARU 🌟

RM26 (excl. $ postage)

Order 👉 +6012 8530 859

Sinopsis
Noah dan Aira… dua nama yang punya kehidupan berbeza. Ibarat, seorang di utara, seorang di selatan. Aira menyembah Dia. Sedangkan Noah tidak percaya kepada Yang Maha Esa. Tidak pernah sebulu. Mereka bertemu dalam keadaan tidak diduga, sungguh memalukan. Saling kenal dan saling sayang.
“You are not a friend of Jammy?”
“Nope!”
“Then?” “A stranger that want to use a toilet. Just for a while.”
Bukan Aira yang meminta, tetapi Noah yang tidak sabar, lantas hubungan itu termeterai dengan janji suci. Hidup bersama, terlalu banyak rahsia Noah yang terbongkar setelah itu. Aira bingung dan keliru. Apakah dia tersalah memilih Noah sebagai teman hidup?
“You’ve lied to me. Everything about you was a lie.” – Aira Al-Imani

Noah diam mengiakan. Hati juga mengakui, perhubungan mereka dimulai dengan sebuah pembohongan. Dia cuma punya cinta yang lahir dari sekeping hati. Tetapi, apakah Aira mengerti rasa yang tidak pernah padam itu?
Telah Aira serahkan seluruh cintanya buat Noah, namun saat kejujuran dipertaruhkan, seluruh hidupnya menjadi gerhana. Badai yang menghimpit memaksa Aira pergi membawa diri.
Masih adakah ruang dan peluang untuk Noah meraih kembali kepercayaan Aira? Benarkah sudah layu cinta yang dulunya mekar dalam hati Aira buat Noah?

#litsiren #novelmelayu #jujurlahsayang #izzjaja #lovenovel #sayajualbuku #jualbukuonline

NOVEL TERKINI MESTI BELI!
.
Dapatkan segera sementara stok masih ada 👍👍
.
✔Rindu Itu Cinta
✔Manisnya Souffle
✔Satu Meter ke Hati
✔Pasangan Kopi Susu
✔Had Laju Cinta
✔Semanis Tomato
✔Pemusnah Hati
✔Di Taman Larangan
✔Mr.Delicious
✔Jujurlah...Sayang!
.
http://www.wasap.my/60137250008
.
#rinduitucinta #manisnyasouffle #satumeterkehati #pasangankopisusu #hadlajucinta #semanistomato #pemusnahhati #ditamanlarangan #mrdelicious #jujurlahsayang

Sinopsis: Noah dan Aira… dua nama yang punya kehidupan berbeza. Ibarat, seorang di utara, seorang di selatan. Aira menyembah Dia. Sedangkan Noah tidak percaya kepada Yang Maha Esa. Tidak pernah sebulu. Mereka bertemu dalam keadaan tidak diduga, sungguh memalukan. Saling kenal dan saling sayang.
.
Bukan Aira yang meminta, tetapi Noah yang tidak sabar, lantas hubungan itu termeterai dengan janji suci. Hidup bersama, terlalu banyak rahsia Noah yang terbongkar setelah itu. Aira bingung dan keliru. Apakah dia tersalah memilih Noah sebagai teman hidup?
.
Noah diam mengiakan. Hati juga mengakui, perhubungan mereka dimulai dengan sebuah pembohongan. Dia cuma punya cinta yang lahir dari sekeping hati. Tetapi, apakah Aira mengerti rasa yang tidak pernah padam itu?
.
Telah Aira serahkan seluruh cintanya buat Noah, namun saat kejujuran dipertaruhkan, seluruh hidupnya menjadi gerhana. Badai yang menghimpit memaksa Aira pergi membawa diri.
Masih adakah ruang dan peluang untuk Noah meraih kembali kepercayaan Aira? Benarkah sudah layu cinta yang dulunya mekar dalam hati Aira buat Noah?
.
#jujurlahsayang #izzjaja #anaasapublication #fajarpakeer #alaf21 #october #lovenovel #bukuprima #kakinovel #karyaseni #sayajual #sayajualmurah #sayajualbuku #sayajualnovel #sayajualbukuonline #fhbookbarn #fhbookbarn2

LN ada kombo JATUH CINTA buat anda..Confirm akan #TersukaGila_Gila 😜😍 #Lovenovel Mac 2017 ❤💞
Cepat2 dptkn skrg..Whatsapp: 017-4108572
====
JOM BERCINTA - #DayanaDarwisy
__teaser__
Aku mnyedari tlh jtuh cinta
Tpi aku tk bisa mngungkpkn
Trasa bhagia kumncintaimu
Wlaupn kau blum mncintaiku
Aku di sini kn sllu mnunggu
Yg sllu ada di stiap wktumu
Slalu mnnti jwpnmu
Utk cinta yg trakhir
Rafiq mmbuka matanya sbaik shaja trasa ada ssuatu yg asing brhmpirn dgnnya.Bulat matanya apabila mlihat ibu saudaranya brdiri tdk jauh dri situ smbil mmrhatikn dirinya.“What are you doing here?Spying on me?” tnya Rafiq kasar.Sakit hti apabila ada yg mnggnggu wktu
santainya.Hilang nkmat privasi di taman mini neneknya itu.“Err...tklah.Che Su nk prgi kt pokok mangga tu,” jelas Atilia trgagap-gagap.
.
***
JUJURLAH...SAYANG! - #IzzJaja
__teaser__
“You krja kt sini?boleh la I ajak you dinner nnti ataupn klu you nk guna tndas I, I boleh tmpangkn you blk.”
Aku trnganga.“Eh,hello encik.I tk sudi nk guna tndas encik lg ye.Hri tu ialh prtama & trakhirnya.I nk buat apa kt sini suka hti I lh.Jgn nk sibuk boleh tk?” “Tk boleh!” Aku trcengang bila dia mnjwb spontan.“Llaki gila..!” kutukku prlahn ttpi ckup kuat utk mnerobos msuk ke gegendang telinganya.Llaki itu mmndang jam di tangn,mngkin dia ksuntukn msa.Tiba2 llaki itu mnekan stiap butang lif.Dri 15 hngga ke tujuh & butang sudh aku tekan tdi.? “You buat apa ni?” aku cuak.Suaraku agak tinggi.Mulalh aku bayangkn bnda2 tdk elok.“Drag our time..” Suaranya brbaur nakal.Lntas,lif itu tdk brhnti buka tutup buka tutup.“Hei..you ni mmg.” Aku jengkel.
.
#JomBercinta #JujurlahSayang #NovelOnline #NovelTerkini #JadikanAkuYangKedua #shhiloveyou #cikserbatahu #enciksuamimatsalihcelup #kimchiuntukawak #mentormilenia2017 #mencintaimumrphotographer #SuamikuPalingSweet #novelmurah #KakiNovel #Bestseller #hantunovel #DramaSangat

Most Popular Instagram Hashtags