[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#jujurlahsayang

398 posts

TOP POSTS

Perbesarlah foto ini! Dan bacalah! Dan Sahabat dapat melihat muka saya yanghampir putus asa. Ya betul, setiap pribadi (pasti) bangkit & kembali mandiri dengan caranya masing-masing. Namun, saya sebagai pribadi yang telah terlebih dahulu & selalu dikasihi Tuhan wajib setia & tekun mendampinginya sampai pulih (baca: mandiri). Semoga para Sahabat Kebaikan siap untuk setia & tekun mendampingi satu sama lain, terutama pribadi-pribadi yang sedang mengalami depresi.
.
Sungguh hatiku dan hari-hariku selama 1 minggu ini kacau, @yukkypratama . Semoga kamu senantiasa diberikan kesempatan untuk bertanya pada dirimu sendiri, apa yang jadi alasanmu melakukan semua perbuatan yang tidak ada dalam benak para Sahabatmu, bahkan keluarga intimu. Cukup kak, adik sayang kamu.
#iwannacry #kau #wanitategar #kumohon #kembalilah #jujur #jujurlahsayang #jangansalahpilih #jangangengsi #cinta #lajang #single #janda #putuscinta #kembalilajang #ruangnyaman #perempuan

With my fakboi #jujurlahsayang

Ku terima walau sakit hati
(Repvblik_Sandiwara cinta)
#laguindonesia
#傷感情歌
#jujurlahsayang

👈Nah yg galau dengoke bae lagu dari Adek ian @adrian_akbar23 ,yg nak request follow dulu akun'nyeee ek😁hehe... #song
#jujurlahsayang
#adrianakbar23
#janganserius
#miminsekayu

Jujurlah Sayang..... ☺️😊😀😁😂 Late post...!!!!!!! #latepost #sing #singing
#jujurlahsayang

MOST RECENT

Perbesarlah foto ini! Dan bacalah! Dan Sahabat dapat melihat muka saya yanghampir putus asa. Ya betul, setiap pribadi (pasti) bangkit & kembali mandiri dengan caranya masing-masing. Namun, saya sebagai pribadi yang telah terlebih dahulu & selalu dikasihi Tuhan wajib setia & tekun mendampinginya sampai pulih (baca: mandiri). Semoga para Sahabat Kebaikan siap untuk setia & tekun mendampingi satu sama lain, terutama pribadi-pribadi yang sedang mengalami depresi.
.
Sungguh hatiku dan hari-hariku selama 1 minggu ini kacau, @yukkypratama . Semoga kamu senantiasa diberikan kesempatan untuk bertanya pada dirimu sendiri, apa yang jadi alasanmu melakukan semua perbuatan yang tidak ada dalam benak para Sahabatmu, bahkan keluarga intimu. Cukup kak, adik sayang kamu.
#iwannacry #kau #wanitategar #kumohon #kembalilah #jujur #jujurlahsayang #jangansalahpilih #jangangengsi #cinta #lajang #single #janda #putuscinta #kembalilajang #ruangnyaman #perempuan

Biru nya cintamu ga seperti birunya rambut ku. Biru nya cintamu itu adalah birucocang(luntur)
#kesel #dengansikap #egomuch #jujurlahsayang

Kau happy tak dalam group kau sekarang?? Membawa progress tak??
Dari baju mempelam ke baju mango kah?? Atau dari tudung arini ke tudung ariani?? Atau farido ke fareda?? Sedikit sebanyak itu juga namanya progress.. kalau tak happy meh le.. PM ticernissa k.. .
.
Jauhkan diri daripada team group yang ada unsur² "fishy bussiness".. yang kata A pastu tetiba jadi Z...yang tak bole ni.. hanya ni je boleh..tup² makan duit orang dediam (punch atas nama sendiri) ohh nak ke makan hasil harem tu?? Ticer sik maok eh.. sebab anak² tengah membesar.. nanti hasil nak bayar rumah..kreta.. eii baik jangannn.. Syukurlah dalam STG kita bermula dengan..RM50.. team #AURALegacy yang very support each other.. Tanpa u ols.. kita takkan ada hari ini..
.
.
#modalRM50
#fishyfishy
#bisnesonline
#jujurlahsayang
#amanah
#TIGA

#riilbooster
.
.
Disaat kita melakukan dosa sembunyi2 dan mengira bahwa tak ada yg melihat
.
Ketahuilah bahwa Allah Maha Melihat 😢😢😢
.
Katakan dalam hati Fa Ainallah ?? Dimana kah Allah disaat kita sedang berbuat dosa itu ??
.
Berpikirlah lagi ketika kita ingin melakukan dosa dalam kesendirian
.
.
Kajian @riilhijrah #riilsatnite
.
Follow @riil.tv
Follow @abiiii97
.
Youtube Channel >> RiiL Hijrah TV (Link di BIO)
.
#riilhijrah #riiltv #riilsatnite #nafs8118 #berrielmakky #1minutebooster - #regrann #pemudaislam #jujur #jujurdanikhlaskuncirezeki #jujurlahsayang

Ku terima walau sakit hati
(Repvblik_Sandiwara cinta)
#laguindonesia
#傷感情歌
#jujurlahsayang

Jujurlah Sayang..... ☺️😊😀😁😂 Late post...!!!!!!! #latepost #sing #singing
#jujurlahsayang

#JUJURLAHSAYANG! - #IzzJaja
Jom pre order novel..
Whatsapp: 017-4108572
_Lyn Teaser_
.
Dh knpa dgn dua manusia ni??
Noah tdk beriak.Tnpa mngendahkn bebelanku,dia mampir.Tangnnya mnekan lmbut bahuku. “Jgn marah2 lg syg.Tk baik utk anak kita.You kn mngandung ni,I tk mahu you trtekan.”
Aku sedekahkn snyumn sinis sblum mnepis tangan sasa Noah di tubuhku.“Sjak awal I hamil lg,I mmg trtekan & smuanya sbab you.Jdi,urk kurangkn tekanan I..I minta you balik,jauhkn diri you drpd I..” “I tk mahu brjauhn dgn you & anak kita..”
“Stop all the nonsense.Jgn brlagak mcm kita tk ada masalh sblum ni..Knpa dgn you ni? tiba2 you brubh fikirn?You ada muslihat lain kn?atau you sbnrnya sngaja,brlakon dpn I,dpn parents I?” “Aira, lI tk brniat buruk mcm tu pn syg..” Noah kmbali mrapat.Aku resah.Mata mmndang jam yg mnunjukkn pukul 12.15 tgh hri.Bila ma nk blk ni?Aku sudh tdk betah mnghadap Noah.Biasanya aku tdk mlyn.Ma & pa yg rajin bnr mlyn llaki itu.Aku pula lbih senng trperap di dlm bilik jika Noah mncul dia ambang pintu. “Can you give me second chance.I jnji I akn brubah”
“Pluang kdua utk apa?utk you trus sakitkn hati I.?”
Noah mngeluh pnjng.Barngkali dia bosan dgn stiap ‘tembaknku’.Kami sama2 bungkam.Dpm ksepian itu,telefon pintar Noah mngeluarkn bunyi nyaring.Aku skadar mnatap skilas sblum brura-ura mahu mningglkn Noah kseorgn di ruang tamu.Nmun,lngkhku trsekat pabila tangnnya lbih laju mnyeluk prgelangn tangnku.
_
#Lovenovel #hantunovel #NovelOnline #BestSeller #jualnovel #clevergirl #perempuanpalingbahagia #tv3 #pinggantakretaknasitakdingin #novelcinta #awaksukasayatak

.
.

Jujur lah sayang
Aku tak mengapa
Biar semua jelas tak berbeda
Jika nanti aku yang harus pergi
Ku terima walau sakit hati

#akustikan #akustik #vokal #vokalis
#republik #jujurlahsayang #vokalplus
#musik #indomusikgram #gitaran

Most Popular Instagram Hashtags